Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Αχα, θα τα δοκιμάσω! Θενκς

Καλέ είναι για εγκυμοσύνη αυτά ή βιταμίνες?

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα ιδια ειναι ολοι μη νομιζεις!

Σιγα μη σκεφτουν τι χρειαζομαστε, και τι προετοιμασια χρειαζεται για τα ρουχα του μωρου.Και ο δικος μου τα ιδια ειναι απλα εγω εχω τοσα ρουχα , απο τα παιδια μου και απο τα παιδια της αδερφης μου.Οταν παω Αργοστολι αρπαζω οτι μπορω και αν δω κατι και μου αρεσει, η μερικα πραγματα που εχω παραγγειλει απο σαιτς.

Αλλιως αν περιμενα απο τον αντρα μου να παμε να ψωνισουμε σωθηκα!!

Το προβλημα με εσενα ειναι που δεν μπορεις να κουνηθεις ρε γμτ....

καλα αν ημουν ελευθερη να κινουμαι?????? δεν φανταζεσαι!!!!!!!!!!! σιγα μην περιμενα τον Μαριο! απλα τωρα αναγκαζομαι μωρε... ειναι κ η μετακομιση στη μεση που με μπλοκαρει καπως κυριως ψυχολογικα...δεν το νιωθω πλεον εδω σπιτι μου αφου ξερω θα φυγω...

τελος παντων μην γκρινιαζω δεν θελω... μου ειπε μεσα στην αλλη εβδομαδα θα με παει ικεα με το καροτσι!!!! χαχαχαχαχα πωπω θα ντρεπομαι λιγο αλλα τι να κανω? πρεπει!!!!! να παρω εστω την συρταριερα βρε παιδια να αρχισω το πλυσιμο!!!! καλα θα παρω διαφορα απο εκει ειναι κ παμφθηνα ολα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ηρθα κ εγω! τι κανετε? δεν σας εχω διαβασει, εχασα κατι?? καποιο νεο???

ειχα παρα πολυ δουλεια σημερα, δεν βγαζω ακρη με τα αφεντικα , τους λεω απο βδομαδα δεν ξαναρχομαι κ μου λενε τα λεμε τη Δευτερα! ελεος!!!!!!

πηγαμε κ για επιπλα σε αλλα 2 μαγαζια κ μπερδευτηκα πολυ! αλλα μαλλον θα καταληξω στα πρωτα που ειχα δει, προεφηβικο κρεβατακι κ καροτσι peg perego. κ μας ελεγε η πωλητρια ποσα πραγματα πρεπει να αγορασουμε κ αγχωθηκε ο αντρας μου!

εχω εναν τρομερο πονο βρε κοριτσια απο χθες, ακριβως κατω απο το στηθος, δεξια! τι ειναι εκει??

τι κανεις Γωγω μου? ακομα σε βασανιζουν στη δουλεια? γιατι δεν τους στελνεις επιτελους στον αγυριστο????? μου φαινεται σε εχουν βρει καλουλα κ σε εκμεταλευονται!

καλα η πωλητρια τι θα σου ελεγε? να πουλησει θελει.. μην ακουσεις αυτην. να σου πει καμια μανουλα που να την εμπιστευεσαι!

αυτον τον πονο τον εχω κ εγω. ειναι απο τα πλευρα που ανοιγουν νομιζω... ειδικα οταν ξαπλωνω ειμαι χαλια. κ η πλατη ποναει επισης. υπομονη μωρε....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Αφηστε τα κοριτσια μην τα συζητατε! δραμα η κατασταση!!

Ξερετε ποσα παιδια πανε στο σχολειο χωρις κολατσιο η χωρις να εχουν φαει πρωινο?? τα μαθαινω απο μαμαδες και απο τη δασκαλα, που τα βλεπει τα καημενα και δεν εχουν ορεξη για τπτ.!

Η πανε με ρουχα παλια που τα φορουν και 2 εβδομαδες?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κορίτσια σας αφήνω πάω στην φίλη μου που γιορτάζει...θα ερθει κ ο συζηγος μετα... Τα λέμε πιο μετά ή αυριο!!

Καλα να περασεις Δωρα μου!!

Διαφημίσεις

τι κανεις Γωγω μου? ακομα σε βασανιζουν στη δουλεια? γιατι δεν τους στελνεις επιτελους στον αγυριστο????? μου φαινεται σε εχουν βρει καλουλα κ σε εκμεταλευονται!

καλα η πωλητρια τι θα σου ελεγε? να πουλησει θελει.. μην ακουσεις αυτην. να σου πει καμια μανουλα που να την εμπιστευεσαι!

αυτον τον πονο τον εχω κ εγω. ειναι απο τα πλευρα που ανοιγουν νομιζω... ειδικα οταν ξαπλωνω ειμαι χαλια. κ η πλατη ποναει επισης. υπομονη μωρε....

καλα η πλατη δεν παλευεται πλεον! αλλα αυτος ο πονος τωρα ξεκινησε!

η πωλητρια μας ελεγε για τα βασικα, φορμακια, σελτεδακια κτλ! ο αντρας μου δεν ηξερε οτι χρειαζονται ολα αυτα!:tongue:

BJVqp3.png

καλα αν ημουν ελευθερη να κινουμαι?????? δεν φανταζεσαι!!!!!!!!!!! σιγα μην περιμενα τον Μαριο! απλα τωρα αναγκαζομαι μωρε... ειναι κ η μετακομιση στη μεση που με μπλοκαρει καπως κυριως ψυχολογικα...δεν το νιωθω πλεον εδω σπιτι μου αφου ξερω θα φυγω...

τελος παντων μην γκρινιαζω δεν θελω... μου ειπε μεσα στην αλλη εβδομαδα θα με παει ικεα με το καροτσι!!!! χαχαχαχαχα πωπω θα ντρεπομαι λιγο αλλα τι να κανω? πρεπει!!!!! να παρω εστω την συρταριερα βρε παιδια να αρχισω το πλυσιμο!!!! καλα θα παρω διαφορα απο εκει ειναι κ παμφθηνα ολα...

Ελα μωρε , με μια βολτα για τα βασικα και αλλη μια μετα για συμπληρωμα, μια χαρα θα ψωνισεις, μην αγχωνεσαι!! ας ειναι καλα τα μωρακια μας!

ναι για 100 μαλλον. δεν ειμαι κ σιγουρη ρε γμτ... ενα μπουκαλακι μου αδειασε κ το ηπια... αχ μην το θυμαμαι....

εγω παντως φοβηθηκα πολυ κ μεχρι να ξανακανω εξεταση σε ενα μηνα προσπαθω να μην τρωω καθολου ζαχαρη.ουτε στον καφε δεν βαζω! ψωμι ετσι καλλιως δεν πολυτρωω, παντως προσεχω πολυ γιατι τρομαξα!

BJVqp3.png

η πωλητρια μας ελεγε για τα βασικα, φορμακια, σελτεδακια κτλ! ο αντρας μου δεν ηξερε οτι χρειαζονται ολα αυτα!:tongue:

Ποιος αντρας τα ξερει αυτα?? ολοι νομιζουν οτι τα μωρα μεγαλωνουν στον αυτοματο!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Αφηστε τα κοριτσια μην τα συζητατε! δραμα η κατασταση!!

Ξερετε ποσα παιδια πανε στο σχολειο χωρις κολατσιο η χωρις να εχουν φαει πρωινο?? τα μαθαινω απο μαμαδες και απο τη δασκαλα, που τα βλεπει τα καημενα και δεν εχουν ορεξη για τπτ.!

Η πανε με ρουχα παλια που τα φορουν και 2 εβδομαδες?

και μετα λεμε εμεις κ γκρινιαζουμε.... καλα δεν θα αντεχα να τα βλεπω αυτα με τιποτα... γιαυτο κοριτσια καλα να ειμαστε κ δεν εχουμε αναγκη απο πολλα λεφτα κ τετοια. κ με λιγα μια χαρα θα την βγαλουμε! απλα αυτοι που συνηθισαν στα πολλα θα δυσκολευτουν λιγακι αλλα θα προσαρμοστουν που θα παει?!

εγω δεν ημουν ποτε ουτε με τρελλα λεφτα ουτε κ με λιγα. πρωτη φορα βιωνω τετοια φαση. ξερεις τι με πειραζει περισσοτερο ομως? το οτι δεν ξερουμε τι μας περιμενει... αυτη η αβεβαιοτητα με πνιγει.. αλλα ακομα ειμαστε αισιοδοξοι κ προσπαθουμε τι να κανουμε?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ποιος αντρας τα ξερει αυτα?? ολοι νομιζουν οτι τα μωρα μεγαλωνουν στον αυτοματο!!:tongue::tongue:

καλε ναι, τωρα αγχωθηκε, θα κατσουμε να γραψουμε λιστα λεει κ σιγα σιγα να αρχισουμε να αγοραζουμε!

BJVqp3.png

α καλα ειναι ολοι στον κοσμο τους ετσι? τα νευρα μου! και ο δικος μου ακριβως ετσι ειναι... θα τον παω κ εγω να του τα πουνε γιατι θα με τρελανει... θα τον δειρω καμια ωρα!!!!!

η πολυ γλυκοζη μου εχει κανει νευρα μαλλον!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!ειναι καμια μεσα??τι κανετε?αργησα να μπω γιατι ειχα την ανιψια μου,την νυφη μου,και τον αδερφο μου σπιτι!!μολις φυγανε!!η μικρη αφιερωνε σημερα ,,με τρελανε το ζουζουνι μου!!ειναι 3 χρονων αλλα πανεξυπνη!!χαιδευε συνεχεια την κοιλια μου και εψαχνε το νινι!!

τελοσπαντων πηγα στον γιατρο μου εδωσε το μηχανακι να κανω μετρησεις ζαχαρου 2 φορες την ημερα και διατροφη...απαγορευονται εννοειται τα γλυκα...και μεγαλη προσοχη στα φαγητα...

αχ τι με περιμενει βρε κοριτσια??και ερχονται και γιορτες..δλδ ειναι δυνατον να μην φαω μελομακαρονα και κουραμπιεδες??ζηταω ελεος απο τους γιατρους....:lol::lol::lol::lol::lol:

αχ ποπακι μου ποσο σε καταλαβαινω να 'ξερες!!!!!!

τι κανετε τα υπολοιπα κοριτσια???? καλησπερα!!!!! εγω σημερα ειχα τη μαμα μου και ετοιμασαμε τα ρουχακια του μπεμπη και τα τακτοποιησαμε !!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ελα μωρε , με μια βολτα για τα βασικα και αλλη μια μετα για συμπληρωμα, μια χαρα θα ψωνισεις, μην αγχωνεσαι!! ας ειναι καλα τα μωρακια μας!

παλι καλα απο ρουχαλακια μου εχουν δωσει παρα πολλα! απλα θελω να τα ξεκαθαρισω λιγο. εχω μαζεψει τα πιο μικρα κ θελω να τα βαλω ανα κατηγορια (μπλουζακια, φορμακια, καλτσακια....) σιγα σιγα ολα θα γινουν! μονο μην γεννησω πολυ πρωορα κ δεν προλαβω ετσι που παμε!

α σημερα μπηκα κ εγω στον 7ο επιτελους!!!!!:P:p:p:p:p:p

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...