Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κορίτσια έτοιμο το κρεβατάκι!!! Το έστησε ο κύριος που ήρθε και ο Χρήστος το πέρασε με ένα wettex να πάρει την πολύ σκόνη! Θα περιμένω και το στρωματάκι και θα σας το δείξω σίγουρα! Πολύ ωραίο τελικά το σχέδιο και ελπίζω να μη μετανιώσω που κάναμε τα πλαϊνά λαχανί!

Καλοριζικο Ανθη!! με το καλο το μωρακι σου!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελα μωρε σιγα το πραγμα! μην χαλιεσαι κ εσυ τοσο... τι δευτερα τι πεμπτη... παντως το δωματιακι σου θα ειναι ετοιμο συντομα κ αυτο ειναι το σημαντικο

αλι σε κατι αλλες που δεν ξερουν τι να κανουν... ονοματα δεν λεμε....:confused::confused::confused:

Ναι ρε οκ!!! Θα με περάσετε και για υστερική!!!:tongue:

Κι εσύ θα τα πάρεις οκ μην αγχώνεσαι(δες ποια μιλάει ε???):lol::lol::lol:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

οποτε καλο μαλλον αυτο ε?

Εσενα επεφτε.Τωρα θα σου πει και ο γιατρος γιατι υπαρχουν και τα ορια τα φυσιολογικα που κοιτανε.

Το χρωμα ειναι ενταξει τωρα που στεγνωσε?

Ναι είναι ακριβώς ίδιο με τα χρωματα που ειχαμε δει σε εκεινο το δωματιο!!!

Απλά θέλουν κάποιες λεπτομέρειες να γινουν για να ειναι τελειο...Αυριο αυτα!! Γι'αυτό λεω ειμαστε σαν τα τσαντιρια 3 μερες τωρα γιατι οτι είχα μεσα σε εκεινο το δωματιο...συρταριερα,πολυθρονα κτλ ειναι αραδιασμενα απο δω κ απο εκει μεσα στο σαλονι...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Φεύγω προς το παρόν! θα πάμε να περπατήσουμε να κάνουμε μια βολτούλα!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Ναι ρε οκ!!! Θα με περάσετε και για υστερική!!!:tongue:

Κι εσύ θα τα πάρεις οκ μην αγχώνεσαι(δες ποια μιλάει ε???):lol::lol::lol:

καλα η δικη μου κατασταση ειναι για γελια (η για κλαμματα) προσεξτε:

1. δεν ξερω ποτε θα ειναι ετοιμο το αλλο σπιτι

2. δεν μπορω να κανω δουλειες

3. δεν μπορω να περπαταω οποτε τα μαγαζια ειναι πολυ δυσκολο πραγμα

4. οικονομικα ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που ειμαι τοσο χαλια

5. δεν μπορω να ετοιμασω το δωματιο γιατι εκτος απο το οτι δεν εχω ακομα τα επιπλα δεν εχω κ ψυχολογια λογω του οτι πρεπει να θα φυγουμε απο δω μεχρι 15 Μαρτιου.

6. ολα τα ρουχα που εχω κ σιγα σιγα θα τα πλυνω που να τα βαλω δεν ξερω????? πρεπει να παρω μια συρταριερα εστω απο την ικεα για να τα εχω τακτοποιημενα.

7. ο αντρας μου ειναι λιγο στον κοσμο του κ με θεωρει υπερβολικη που αγχωνομαι γιατι ειναι νωρις λεει.

τα νευρα μουυυυυυυυυυ

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλά Μαργαρίτα αν περιμένεις απο τους άντρες σώθηκες....

Εγώ όταν του έλεγα να πάρουμε νωρίς κάποια πράγματα έλεγε ε απο τωρα τι να τα κάνουμε,έχουμε χρόνο... Προχτές που συνειδητοποίησε ότι κοντεύουμε...είπε είχες δίκιο που πήραμε κάποια πράγματα νωρίς.... όσο για τα χρήματα κι εμείς είμαστε λίγο σκ@@τα αυτή την περίοδο γιατι αρχισαν κ δεν πληρώνουν στην ώρα τους οι πελάτες...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εσενα επεφτε.Τωρα θα σου πει και ο γιατρος γιατι υπαρχουν και τα ορια τα φυσιολογικα που κοιτανε.

Οι φυσιολογικές τιμές είναι οι εξής :

γλυκόζη νηστείας =95 mg/dl,

γλυκόζη 60΄min=180mg/dl,

γλυκόζη 120΄min=155 mg/dl,

και γλυκόζη 180΄=140mg/dl.

Για θετική διάγνωση δύο ή περισσότερες τιμές πρέπει να είναι ίσες ή μεγαλύτερες από τα ανωτέρω φυσιολογικά όρια.

οποτε η δικια μου μετρηση μαλλον καλουτσικη ειναι..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλά Μαργαρίτα αν περιμένεις απο τους άντρες σώθηκες....

Εγώ όταν του έλεγα να πάρουμε νωρίς κάποια πράγματα έλεγε ε απο τωρα τι να τα κάνουμε,έχουμε χρόνο... Προχτές που συνειδητοποίησε ότι κοντεύουμε...είπε είχες δίκιο που πήραμε κάποια πράγματα νωρίς.... όσο για τα χρήματα κι εμείς είμαστε λίγο σκ@@τα αυτή την περίοδο γιατι αρχισαν κ δεν πληρώνουν στην ώρα τους οι πελάτες...

ασε ρε συ εμενα με εχουν με εναντι εδω κ μηνες, τωρα που με βρηκαν στην αδυναμη μου φαση..... κ με του αντρα μου δεν βγαινουμε.. παλι καλα θα γλιτωσουμε το νοικι θεουλη μου.....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλα η δικη μου κατασταση ειναι για γελια (η για κλαμματα) προσεξτε:

1. δεν ξερω ποτε θα ειναι ετοιμο το αλλο σπιτι

2. δεν μπορω να κανω δουλειες

3. δεν μπορω να περπαταω οποτε τα μαγαζια ειναι πολυ δυσκολο πραγμα

4. οικονομικα ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που ειμαι τοσο χαλια

5. δεν μπορω να ετοιμασω το δωματιο γιατι εκτος απο το οτι δεν εχω ακομα τα επιπλα δεν εχω κ ψυχολογια λογω του οτι πρεπει να θα φυγουμε απο δω μεχρι 15 Μαρτιου.

6. ολα τα ρουχα που εχω κ σιγα σιγα θα τα πλυνω που να τα βαλω δεν ξερω????? πρεπει να παρω μια συρταριερα εστω απο την ικεα για να τα εχω τακτοποιημενα.

7. ο αντρας μου ειναι λιγο στον κοσμο του κ με θεωρει υπερβολικη που αγχωνομαι γιατι ειναι νωρις λεει.

τα νευρα μουυυυυυυυυυ

Τα ιδια ειναι ολοι μη νομιζεις!

Σιγα μη σκεφτουν τι χρειαζομαστε, και τι προετοιμασια χρειαζεται για τα ρουχα του μωρου.Και ο δικος μου τα ιδια ειναι απλα εγω εχω τοσα ρουχα , απο τα παιδια μου και απο τα παιδια της αδερφης μου.Οταν παω Αργοστολι αρπαζω οτι μπορω και αν δω κατι και μου αρεσει, η μερικα πραγματα που εχω παραγγειλει απο σαιτς.

Αλλιως αν περιμενα απο τον αντρα μου να παμε να ψωνισουμε σωθηκα!!

Το προβλημα με εσενα ειναι που δεν μπορεις να κουνηθεις ρε γμτ....

Διαφημίσεις

ηρθα κ εγω! τι κανετε? δεν σας εχω διαβασει, εχασα κατι?? καποιο νεο???

ειχα παρα πολυ δουλεια σημερα, δεν βγαζω ακρη με τα αφεντικα , τους λεω απο βδομαδα δεν ξαναρχομαι κ μου λενε τα λεμε τη Δευτερα! ελεος!!!!!!

πηγαμε κ για επιπλα σε αλλα 2 μαγαζια κ μπερδευτηκα πολυ! αλλα μαλλον θα καταληξω στα πρωτα που ειχα δει, προεφηβικο κρεβατακι κ καροτσι peg perego. κ μας ελεγε η πωλητρια ποσα πραγματα πρεπει να αγορασουμε κ αγχωθηκε ο αντρας μου!

εχω εναν τρομερο πονο βρε κοριτσια απο χθες, ακριβως κατω απο το στηθος, δεξια! τι ειναι εκει??

BJVqp3.png

ηρθα κ εγω! τι κανετε? δεν σας εχω διαβασει, εχασα κατι?? καποιο νεο???

ειχα παρα πολυ δουλεια σημερα, δεν βγαζω ακρη με τα αφεντικα , τους λεω απο βδομαδα δεν ξαναρχομαι κ μου λενε τα λεμε τη Δευτερα! ελεος!!!!!!

πηγαμε κ για επιπλα σε αλλα 2 μαγαζια κ μπερδευτηκα πολυ! αλλα μαλλον θα καταληξω στα πρωτα που ειχα δει, προεφηβικο κρεβατακι κ καροτσι peg perego. κ μας ελεγε η πωλητρια ποσα πραγματα πρεπει να αγορασουμε κ αγχωθηκε ο αντρας μου!

εχω εναν τρομερο πονο βρε κοριτσια απο χθες, ακριβως κατω απο το στηθος, δεξια! τι ειναι εκει??

Καλα και εσυ δεν ξερεις να κατσεις σπιτι σου? καθεσαι και τους ακους?

ασε ρε συ εμενα με εχουν με εναντι εδω κ μηνες, τωρα που με βρηκαν στην αδυναμη μου φαση..... κ με του αντρα μου δεν βγαινουμε.. παλι καλα θα γλιτωσουμε το νοικι θεουλη μου.....

Κι εγώ έχω τωρα 1 μηνα που δεν πληρώθηκα απο το ικα γιατι περιμενουμε να βγει η αδεια κυησης... ειμαστε ζορισμενοι αν δεν εχω μισθο... Ενοικιο δοση αυτοκινητου.... Αστα!! Κι εδω οι μισθοι ειναι λιγο χαμηλοτεροι... Πχ ενας λογιστης στην Αθηνα βγαζει πολύ περισσοτερα γιατι για το καθε χαρτι που κανει παιρνει ποσο... Εδω ειναι στο συνολο ποσα ζητας απο μια επιχειρηση καθε μηνα... Οχι για το καθε χαρτι χωρια... Οπότε κ ο αντρας μου δεν βγαζει χιλιαρικα!!! Εχει και ενοικιο κ στο γραφειο του! Και το κωλο ΤΕΒΕ...Αστα βραστα!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλα και εσυ δεν ξερεις να κατσεις σπιτι σου? καθεσαι και τους ακους?

ειναι αχρηστοι ρε γμτ, δεν ξερουν ουτε τιμολογιο να κοψουν! κ ειμαι κ εγω θυμα! αν με παρουν τηλ παλι θα παω! τα θελω κ τα παθαινω! ειμαι κ απληρωτη 2 μηνες! κ με αντρα ανεργο!τελεια κ δικα μας τα οικονομικα!:tongue:ευτυχως μας εκοψε 60ευρω απο το ενοικιο!

BJVqp3.png

Οι φυσιολογικές τιμές είναι οι εξής :

γλυκόζη νηστείας =95 mg/dl,

γλυκόζη 60΄min=180mg/dl,

γλυκόζη 120΄min=155 mg/dl,

και γλυκόζη 180΄=140mg/dl.

Για θετική διάγνωση δύο ή περισσότερες τιμές πρέπει να είναι ίσες ή μεγαλύτερες από τα ανωτέρω φυσιολογικά όρια.

οποτε η δικια μου μετρηση μαλλον καλουτσικη ειναι..

για 100ml γλυκοζης ειναι αυτα?

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...