Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εφοσον βγηκανε ολα καλα δεν χρειαζετε σιγουρα.Στη β επιπεδου παντως ειναι αργα για να παρει μια γυναικα αποφαση να κανει αμνιο,γνωμη μου βεβαια,γιατι μετα μιλαμε για κανονικη γεννα αν θελησει να μη κρατησει το μωρο.Εξαλλου γιαυτο την κανεις σε αυτες τις βδομαδες που η εγκυμοσυνη δεν εχει προχωρησει και τοσο.

δεν γινεται τωρα η αμνιο αργοτερα γινεται. τωρα γινεται ληψη απο τον πλακουντα δεν θυμαμαι πως λεγεται. αλλα επειδη βγηκαν ολα καλα δεν θα την κανουμε. μετα την β επιπεδου δυστηχως γινεται κανονικη γεννα το ξερω πολυ φρικη. μακρια απο εμας κ ολες τις εγκυουλες....αλλα τοτε φαινεται ακομα πιο ξεκαθαρα τι γινεται με το μωρακι. βεβαια αφου δεν εχω λογο να ανυσηχω δεν θα ανησυχω!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Λοιπόν ρώτησα την μάνα μου που κάνει φοβερή πίτα...

Καταρχάς παίζει ρόλο το αλεύρι που βάζεις... Θέλει καλό αλεύρι ειδικό και μην σου πώ να το πάρεις απο φούρνο... Επίσης όταν είσαι έτοιμη να τη βαλεις στο φούρνο θα την ραντίσεις λίγο με το χεράκι σου με νεράκι να πάει στο φύλλο και μετά θα την βάεις στο φούρνο... Το ίδιο θα κα΄νεις και όταν την βγάλεις απο το φούρνο και δεν θα την σκεπάσεις....μέχρι να κρυώσει εννοείτε!

άντε αφού τελείωσε το ένα ταψί κάνε ακόμη ένα με αυτά τα κολπάκια!!! Φιλιά!!!

Κι εγώ θα κάνω αύριο μια!!!!

μωρε οποτε φτιαχνω εγω φυλλο δεν γινεται αυτο μονο με τα ετοιμα γινεται. αλλα δεν εχω παντα χρονο κ ορεξη για φυλλο. παντως βγηκε πεντανοστιμη...

ξερει καμια κανενα κολπακι για ετοιμο φυλλο? αυτο το χωριατικο της pilsbury ειναι τελειο αλλα δεν το ειχανε!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Καλα μιλαμε δεν σας προλαβαινω...Ειχα παρεα ολη μερα κ δεν σας παρακολουθουσα συνεχως, γραψατε τοσα πολλα.

Εγω παντως ειχα χαμηλο σιδηρο απο πριν.Οταν εκανα τις πρωτες μου εξετασεις (στην 7η εβδομαδα) ειχα 36!Παιρνω σιδηρο απο τοτε, να δω τωρα απο βδομαδα πως θα ειναι που θα παω για εξετασεις παλι.

Φουσκιτσα εσυ εκλεισες 15/9 για β'επιπεδου? Εγω 26 /9 ..αντε να δουμε μεχρι τοτε.Βεβαια εγω ραντεβου στην γιατρο μου 1η Σεπτεμβρη , ετσι για να παει καλα ο μηνας.

Φουσκιτσα, συν τοις αλλοις πιστευω οτι καλα εκανες κ βγηκες σε αδεια απο την δουλεια σου μιας κ ειχε ορθοστασια..Γιατι να ταλαιπωρεισαι?

Οποια ξερει ας απαντησει γιατι νομιζω οτι δεν καταλαβα.Οταν δουλευεις σε φροντιστηριο (μερικη απασχοληση κ με συμβαση ορισμενου χρονου) δεν δικαιουσαι αδεια 6μηνη απο τον οαεδ?

Εμενα υπηρχε τροπος να με αντικαταστησουν μετα αλλα η διαδρομη ειναι μιση ωρα με το αυτοκινητο να πας κ αλλη μιση να γυρισεις..Αξιζει τετοια ταλαιπωρια για το τιποτα?

Σας καληνυχτω μιας και δεν βρηκα καμια σας μεσα !Τα λεμε αυριο το πρωι...!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Οποια ξερει ας απαντησει γιατι νομιζω οτι δεν καταλαβα.Οταν δουλευεις σε φροντιστηριο (μερικη απασχοληση κ με συμβαση ορισμενου χρονου) δεν δικαιουσαι αδεια 6μηνη απο τον οαεδ?

Εμενα υπηρχε τροπος να με αντικαταστησουν μετα αλλα η διαδρομη ειναι μιση ωρα με το αυτοκινητο να πας κ αλλη μιση να γυρισεις..Αξιζει τετοια ταλαιπωρια για το τιποτα?

Σας καληνυχτω μιας και δεν βρηκα καμια σας μεσα !Τα λεμε αυριο το πρωι...!

Όχι οι εκπαιδευτικοί δεν δικαιούμαατε 6μηνο οαεδ,μόνο 63 μέρες μετα την γέννα που δικαιολογεί το ικα...δυστυχώς!μιση ωρα ειναι μακριά...εδώ εγω που είμαι μονο 10 λεπτα και το σκέφτομαι...απλα ειναι το θεμα αν θα σε πάρουν στο ιδιο φροντιστηριο του χρόνου αν θες βέβαια να συνεχίσεις αλλιως πρέπει παλι να ψαχνεις αλλού...αφου εισαι μερικης απασχολησης λογικα δεν θα πηγαινεις κ καθε μερα...πρέπει να το σκεφτεις..αλλα ετσι κι αλλιως αφου εισαι καθηγητρια αγγλικων ειναι σε γενικες γραμμες ευκολο νομιζω να βρεις άλλο φροντιστηριο του χρόνου...αναλογα πως νιωθεις!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Καλημερα κοριτσάκια!!!

Χθες δεν προλαβα να μπω καθολου. Ειχα φασινα το πρωι κ το απογευμα πηγαμε στο ουπερ κ το σηκωσαμε!!!Πωπω να δω με το καινουργιο μπεμπε τι πανες θα ξοδευομεε.Σημερα θα κανω παστιτσιο....θελω σαν τρελη λεμε!!!!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Καλημερα κοριτσακια!!Σαββατο σημερα και οι περισσοτερες θα βολταρετε ε?Μονο εγω δουλευω..:-(.Μολις εφαγα και ενα καλσονε και ηρθα και τουμπανιασα!!Αχ κοριτσια, εχω ξετρελαθει με την κοιλια μου μωρε!!!Καλε λετε να πιανω κανενα εντερο και να χαιρομαι?Θα ψαξω στο ιντερνετ για την ανατομια..:shock:

Μαιρη..θα παρω 4,500 χιλιαρικα ειπε, συνολικα..Απο την στιγμη που θα κατσω..Και μετα οτι ειναι να παρω απο τον οαεδ, απο το προγραμμα..

Δεν ξερω τωρα να ειναι οντως ετσι..Αυτα στη πορεια φαινονται, αλλα ειπε οτι θα παρω καλα λεφτα.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλημερα Βουλα! ναι τελεια τα λεφτακια που θα παρεις. εγω εφαγα μεγαλη απογοητευση που θα παρω μονο επιδομα τοκετου. να δουμε πως θα τα βγαλουμε περα. θα γενησω κ στο μητερα θα παει σιγουρα 4.000 ευρω... επειδη ειναι οικογενοιακος φιλος ο εργοδοτης μου θα δω μπας κ τον ψησουμε να μου δινει κατι εστω το μηνα.... παντως αν δεν μου δινει τιποτα δεν με βλεπω να καθομαι εξαμηνο...κλαψ...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Βουλα! ναι τελεια τα λεφτακια που θα παρεις. εγω εφαγα μεγαλη απογοητευση που θα παρω μονο επιδομα τοκετου. να δουμε πως θα τα βγαλουμε περα. θα γενησω κ στο μητερα θα παει σιγουρα 4.000 ευρω... επειδη ειναι οικογενοιακος φιλος ο εργοδοτης μου θα δω μπας κ τον ψησουμε να μου δινει κατι εστω το μηνα.... παντως αν δεν μου δινει τιποτα δεν με βλεπω να καθομαι εξαμηνο...κλαψ...

Ας τα παρω πρωτα και εγω..Και να δουμε και ποοτε θα τα παρω!!

Αλλα ειναι δυσκολα..ειδκα αν γεννας σε ιδιωτικη..!

Εγω στο μεταξυ ακομα ψαχνω να βρω την ανατομια του σωματος μια εγκυου αλλα δεν βρισκω τπτ!Με την απορια θα μεινω..

Μαργαριτα δεν δουλευεις σημερα ε?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ????? εμεις σελτεδακια εννοουμε τα καρεδακια,εσεις?

Σελτεδάκια είναι τα στρωματάκια αλλάγματος με επένδυση από κάτω για να μην βρέχεται το σημείο που θα ακουμπήσεις το μικρό ενώ το αλλάζεις!

Και καλημέρα σας:P

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ας τα παρω πρωτα και εγω..Και να δουμε και ποοτε θα τα παρω!!

Αλλα ειναι δυσκολα..ειδκα αν γεννας σε ιδιωτικη..!

Εγω στο μεταξυ ακομα ψαχνω να βρω την ανατομια του σωματος μια εγκυου αλλα δεν βρισκω τπτ!Με την απορια θα μεινω..

Μαργαριτα δεν δουλευεις σημερα ε?

οχι σπιτι σημερα! θα φτιαξη κοτοπουλο αλλα δεν εχω σκεφτει πως να το κανω!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Αχ λέτε για αιματοκρίτη...Πονεμένη ιστόρία. 2 μηνών είχα 34,7 και τώρα στον 5ο κατέβηκε 30,7! Και μάλιστα έπινα και 10 μέρες σίδηρο. Έχει πιάσει πάτο και μου είπε να κάνω 2 τους σιδήρους καθημερινά. Εγώ παίρνω αμπούλα, ferrobest!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

οχι σπιτι σημερα! θα φτιαξη κοτοπουλο αλλα δεν εχω σκεφτει πως να το κανω!

Καλημερα και σε εσενα Ελευθερια!!

Μαργαριτα..Αμα σου πω οτι δεν εχει ουτε πενταλεπτο που μου μυρισε κοτοπουλο λεμονατο στο φουρνο με πατατες..:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...