Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ουφ σας είπα οτι έχω νεύρα???? Ήταν να πάρω σημερα τηλ να μου φερουν την κούνια την Δευτέρα και τελικά δεν βολεύει για Δευτέρα... Και αυτό γιατί η πεθερά μου που θα πλήρωνε το υπόλοιπο ποσο οταν την έφερναν έφυγε εκτος πόλης για 3-4μερες!! Και δεν θέλω να την προσβάλλω τώρα και να φανώ ανυπόμονη και να πω να την φερουν και να πληρωσω εγω και να μου τα δινει πχ... Θέλω να είναι κ αυτη εδώ να χαρεί! Αλλά όσο να πείς εκεί που έλεγα Δευτέρα θα έχω τακτοποιήσει το δωμάτιο τώρα ποιος ξέρει πότε? Κατα την Πέμπτη μας κόβω.... Πφφφφφφφφ....!!!!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mα το πρωι που ειδα οτι ηταν 10.00 η ωρα και δεν ειχες παει ακομη, αυτο σκεφτηκα πως θα αντεξεις.Σου εγραψα και μηνυμα αλλα μαλλον ειχες φυγει.

χα χα χα αυτο της ειχα γραψει και εγω αλλα μαλλον δεν το προλαβε!!

εγω ειχα παει απο τις 7 το πρωι ειχα τελειωσει στις 10 και το στομαχι μου τσαρουχι ειχε γινει...χαχαχα και εγω απορω πως αντεξε η Μαργαριτα!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Σύμφωνα με το δικό μου μικροβιολογικό οι τιμές σου είναι οριακές εφόσον έκανες των 75 γρ!!

όσον αφορά το υγρό που ήταν στο μπουκάλι νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερο από το να σου αραιώσουν γλυκόζη σε νερό! Οπότε μάλλον ήσουν τυχερή!

παντως ηταν τρομερη αηδια! σως επειδη ημουν κ τοσο νηστικια με χαλασε παρα πολυ. ε θυμαστε οτι ειχα κ τρομερες ναυτιες γενικα δεν εχουν περασει εντελως απλα δεν κανω εμετο πλεον. αλλα ανακατευομαι ανα φασεις οποτε ηταν οτι επρεπε! παλι καλα ξεμπερδεψα..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Σύμφωνα με το δικό μου μικροβιολογικό οι τιμές σου είναι οριακές εφόσον έκανες των 75 γρ!!

όσον αφορά το υγρό που ήταν στο μπουκάλι νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερο από το να σου αραιώσουν γλυκόζη σε νερό! Οπότε μάλλον ήσουν τυχερή!

Κορίτσια έτοιμο το κρεβατάκι!!! Το έστησε ο κύριος που ήρθε και ο Χρήστος το πέρασε με ένα wettex να πάρει την πολύ σκόνη! Θα περιμένω και το στρωματάκι και θα σας το δείξω σίγουρα! Πολύ ωραίο τελικά το σχέδιο και ελπίζω να μη μετανιώσω που κάναμε τα πλαϊνά λαχανί!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

μαργαριτακι εμενα ηταν λιγο πιο ανεβασμενα απο τα δικα σου...αλλα εγω εκανα 5 τσιμπηματα και ισως διαφερουν οι μετρησεις μας...περιμενε να βγουν επισημα τα αποτελεσματα να μιλησεις και με την γιατρο σου και αναλογως πραττεις!!!μην αγχωνεσαι απο τωρα...παντως εγω βρηκα καινουργιο βασσανομε το κ@@@μηχανημα μετρησεων...ασε που ειναι και ακριβες οι ταινιες του και οι γιατροι δεν τα γραφουν...

ρε τι τραβας κ εσυ κοριτσακι μου.... πως βγαινουν οι μετρησεις σου? ειναι καλες? πολυ εκνευριστικο που πρεπει να κανεις κ διαιτα!:mad::mad::mad::mad:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Αρα σου εδωσαν 100γρ, γλυκοζης.Αυτη ηταν η μεγαλη καμπυλη.

Εννοει οτι πινοντας το ανεβαινει η τιμη του ζαχαρου, και μετα περνωντας η ωρα πρεπει να πεφτει, επειδη υποτιθεται οτι το καιει ο οργανισμος.Σε αντιθετη περιπτωση δλδ περνωντας η ωρα δεν πεφτει η δεν πεφτει ικανοποιητικα οσο θα επρεπε, σημαινει οτι δεν το αφομειωνει ο οργανισμος.

οποτε καλο μαλλον αυτο ε?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ουφ σας είπα οτι έχω νεύρα???? Ήταν να πάρω σημερα τηλ να μου φερουν την κούνια την Δευτέρα και τελικά δεν βολεύει για Δευτέρα... Και αυτό γιατί η πεθερά μου που θα πλήρωνε το υπόλοιπο ποσο οταν την έφερναν έφυγε εκτος πόλης για 3-4μερες!! Και δεν θέλω να την προσβάλλω τώρα και να φανώ ανυπόμονη και να πω να την φερουν και να πληρωσω εγω και να μου τα δινει πχ... Θέλω να είναι κ αυτη εδώ να χαρεί! Αλλά όσο να πείς εκεί που έλεγα Δευτέρα θα έχω τακτοποιήσει το δωμάτιο τώρα ποιος ξέρει πότε? Κατα την Πέμπτη μας κόβω.... Πφφφφφφφφ....!!!!!!!!!!!

Έλα ρε, μην χαλιέσαι γι'αυτό! Υπομονή καμιά βδομαδούλα το πολύ! Εμείς μόνο το κρεβατάκι έχουμε και μας λείπουν όλα τα άλλα!!!:lol::lol::lol:

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

υπομονη Δωρακι μου!!το καλο πραμα αργει να ερθει λενε!!:lol::lol::lol:σκεψου οτι μεχρι τελους της αλλης βδομαδας θα εισαι κομπλε ετοιμη!!ολα στην εντελεια!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

Κορίτσια έτοιμο το κρεβατάκι!!! Το έστησε ο κύριος που ήρθε και ο Χρήστος το πέρασε με ένα wettex να πάρει την πολύ σκόνη! Θα περιμένω και το στρωματάκι και θα σας το δείξω σίγουρα! Πολύ ωραίο τελικά το σχέδιο και ελπίζω να μη μετανιώσω που κάναμε τα πλαϊνά λαχανί!

μεγια μεγια μεγιαααα!!!!

εμενα χτες η φιλη μου ελεγε για το κρεβατακι απο ικεα οτι της εχει βγει πολυ καλο κ θα παω να δω κ αυτο...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

με γεια ανθη μου να το χαρειτε με το μπαμπακι αου μεσα

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

ελα μωρε σιγα το πραγμα! μην χαλιεσαι κ εσυ τοσο... τι δευτερα τι πεμπτη... παντως το δωματιακι σου θα ειναι ετοιμο συντομα κ αυτο ειναι το σημαντικο

αλι σε κατι αλλες που δεν ξερουν τι να κανουν... ονοματα δεν λεμε....:confused::confused::confused:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: μπραβο Ανθη μου!!μια χαρα χρωματακι πηρατε!!

B4Itp2.png

Το χρωμα ειναι ενταξει τωρα που στεγνωσε?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Έλα ρε, μην χαλιέσαι γι'αυτό! Υπομονή καμιά βδομαδούλα το πολύ! Εμείς μόνο το κρεβατάκι έχουμε και μας λείπουν όλα τα άλλα!!!:lol::lol::lol:

Μάλλον εκνευρίζομαι γιατί έχω και ένα σπίτι τωρα ανάκατο χάλια!!! Ξέρεις με τα βαψίματα ειναι όλα απο δω κ απο κει σαν γυφτοι είμαστε!!!! Αυριο θα κάνουν κατι τελευταια πράγματα με το βαψιμο και θα τακτοποιήσω επιτέλους!!

Καλορίζικο το κρεβατάκι σας Ανθή μου να το χαρεί το μωρό σας!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ρε τι τραβας κ εσυ κοριτσακι μου.... πως βγαινουν οι μετρησεις σου? ειναι καλες? πολυ εκνευριστικο που πρεπει να κανεις κ διαιτα!:mad::mad::mad::mad:

ολα με εκνευριζουν πλεον....μεχρι στιγμης μονο το πρωι εκανα μετρηση γιατι το μεσημερι δεν το καταφερα..με παιδευει μεχρι να το μαθω,,,να δουμε τωρα το βραδυ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...