Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

επεστρεψα επιτελους κ εγω! πηγα κ εκανα την καμπυλη το πρωι κ μετα πηγαμε για φαγητο με την οικογενεια. νομιζω βγηκε λιγο ασχημη η καμπυλη μου αλλα δεν ειχε βγει η τελευταια μετρηση οταν εφυγα...

καλως το κοριτσι μας!!τα αποτελεσματα ποτε βγαινουν??εμενα την ιδια μερα ειχαν βγει...γιατι πιστευεις οτι δεν βγηκε καλη??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επεστρεψα επιτελους κ εγω! πηγα κ εκανα την καμπυλη το πρωι κ μετα πηγαμε για φαγητο με την οικογενεια. νομιζω βγηκε λιγο ασχημη η καμπυλη μου αλλα δεν ειχε βγει η τελευταια μετρηση οταν εφυγα...

Μαργαριτα μου πως αντεξες τοσες ωρες νηστικη, απο το προηγουμενο βραδυ?

Ποση ωρα εκανες στο μικροβιολογικο?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Μαργαριτα μου πως αντεξες τοσες ωρες νηστικη, απο το προηγουμενο βραδυ?

Ποση ωρα εκανες στο μικροβιολογικο?

αστα χαλια μαυρα.. 2μιση η ωρα το μεσημερι βγηκα ζαλισμενη απο εκει κ εφαγα ενα σαντουιτς να συνελθω! και το τι εχω φαει απο εκεινη την ωρα δεν λεγεται!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

πηγα το πρωι στις 10 και 15. κ μου εκαναν 4 ληψεις... αλλα δεν ξερω ποσα γραμμαρια ηπια απο αυτην την αηδια. ενα μπουκλακι μου αδειασε σε ενα ποτηρι πλαστικο.....πολυ αηδια....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλως το κοριτσι μας!!τα αποτελεσματα ποτε βγαινουν??εμενα την ιδια μερα ειχαν βγει...γιατι πιστευεις οτι δεν βγηκε καλη??

λοιπον ειδα τα 3 πρωτα αποτελεσματα

πρωτη ληψη νηστικια ηταν 83

60' ηταν 165

120' ηταν 115

και το αλλο δεν το ειχαν βγαλει θα βγει αυριο... τι λετε?

εσενα ετσι καπως ηταν? λετε να θελω διαιτα? η κοπελα εκει μου ειπε οτι ανεβαζω λεει μεν αλλα το κατεβαζω μετα... τι εννοει αραγε?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

για τα LIDL τις πανες εχω ακουσει και εγω καλα λογια συγκεκριμενα η νυφη μου τις ειχε χρησιμοποιησει και ειχε μεινει ευχαριστημενη...πρεπει να μαθουμε με τα σαιτ τι γινεται γιατι δεν θαμας συμφερει καθολου απο σουπερ μαρκετ..

!!

Χρησιμοποιω και εγω τις παννες του Lidl και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη. ουτε συγκαματα ούτε τιποτα!!new born δεν υπαρχουν γιαυτο και εγω αρχικα θα παρω απο το σουπερμαρκετ τα παμπερς. και είναι και 7-8 ευρω πιο φθηνα!!

κοριτσια γεια σας τι γινεστε?σας διαβαζω εμεις το μωρο μας θα το βγαλουμε μιχαηλ αγγελο.

χτες ετοιμασα την βαλιτσα και σε λιγο θα παω mothercare για ακομα μερικα φορμακια.αυριο κλεινω 35 εβδομαδες.

Πολυ ωραιο το ονομα Αννιτα μου!!

την αλλη εβομαδα μπαινω στον 8 :shock::shock: . . .

εγω στις 11 του μηνα!

ουτε εγω πινω καφε...:lol:
εγω τον εκοψα μαζι με το τσιγαρο απο τοτε που εμεινα εγκυος!!δεν μου λειπει καθολου!!

εγω πίνω 2 την μερα οσους μου επιτρεπει..καποτε μπορει και 3!! υπο αλλες περιστασεις επινα περισσότερους και τωρα εμενα μου λείπει οπως και το τσιγάρο:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

60' ηταν 165

120' ηταν 115

εσενα ετσι καπως ηταν? λετε να θελω διαιτα? η κοπελα εκει μου ειπε οτι ανεβαζω λεει μεν αλλα το κατεβαζω μετα... τι εννοει αραγε?

μαργαριτακι εμενα ηταν λιγο πιο ανεβασμενα απο τα δικα σου...αλλα εγω εκανα 5 τσιμπηματα και ισως διαφερουν οι μετρησεις μας...περιμενε να βγουν επισημα τα αποτελεσματα να μιλησεις και με την γιατρο σου και αναλογως πραττεις!!!μην αγχωνεσαι απο τωρα...παντως εγω βρηκα καινουργιο βασσανομε το κ@@@μηχανημα μετρησεων...ασε που ειναι και ακριβες οι ταινιες του και οι γιατροι δεν τα γραφουν...

B4Itp2.png

Χρησιμοποιω και εγω τις παννες του Lidl και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη. ουτε συγκαματα ούτε τιποτα!!new born δεν υπαρχουν γιαυτο και εγω αρχικα θα παρω απο το σουπερμαρκετ τα παμπερς. και είναι και 7-8 ευρω πιο φθηνα!!

Πολυ ωραιο το ονομα Αννιτα μου!!

εγω στις 11 του μηνα!

εγω πίνω 2 την μερα οσους μου επιτρεπει..καποτε μπορει και 3!! υπο αλλες περιστασεις επινα περισσότερους και τωρα εμενα μου λείπει οπως και το τσιγάρο:rolleyes:

χμμμμμ σου λειπει το τσιγαρο εεε ??προσπαθησε να μην το ξαναξεκινησεις μετα την γεννα!!εγω το συχαινομαι πλεον...

B4Itp2.png

Κορίτσια να 'μαι κι εγώ!!!

Μαργαρίτα είδες τι αηδία ηταν το σιρόπι???Αντε καλά αποτελεσματα!

Τι κάνετε???? Εγω μπορεί σε λίγο να φυγω να παω σε μια φιλη μου που γιορταζει..

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

αστα χαλια μαυρα.. 2μιση η ωρα το μεσημερι βγηκα ζαλισμενη απο εκει κ εφαγα ενα σαντουιτς να συνελθω! και το τι εχω φαει απο εκεινη την ωρα δεν λεγεται!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

πηγα το πρωι στις 10 και 15. κ μου εκαναν 4 ληψεις... αλλα δεν ξερω ποσα γραμμαρια ηπια απο αυτην την αηδια. ενα μπουκλακι μου αδειασε σε ενα ποτηρι πλαστικο.....πολυ αηδια....

Mα το πρωι που ειδα οτι ηταν 10.00 η ωρα και δεν ειχες παει ακομη, αυτο σκεφτηκα πως θα αντεξεις.Σου εγραψα και μηνυμα αλλα μαλλον ειχες φυγει.

60' ηταν 165

120' ηταν 115

Σύμφωνα με το δικό μου μικροβιολογικό οι τιμές σου είναι οριακές εφόσον έκανες των 75 γρ!!

όσον αφορά το υγρό που ήταν στο μπουκάλι νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερο από το να σου αραιώσουν γλυκόζη σε νερό! Οπότε μάλλον ήσουν τυχερή!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

χμμμμμ σου λειπει το τσιγαρο εεε ??προσπαθησε να μην το ξαναξεκινησεις μετα την γεννα!!εγω το συχαινομαι πλεον...

Δεν νομιζω να αντεξω ποπη μου. και στον 1ο μου το ειχα κοψει μαχαιρι και μολις σταματησα να θηλαζω το ξεκινησα παλι... και τωρα μολυ λειπει πολυ και με τραβαει επισης. δεν το συχαινομαι καθόλου:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

60' ηταν 165

120' ηταν 115

Αρα σου εδωσαν 100γρ, γλυκοζης.Αυτη ηταν η μεγαλη καμπυλη.

Εννοει οτι πινοντας το ανεβαινει η τιμη του ζαχαρου, και μετα περνωντας η ωρα πρεπει να πεφτει, επειδη υποτιθεται οτι το καιει ο οργανισμος.Σε αντιθετη περιπτωση δλδ περνωντας η ωρα δεν πεφτει η δεν πεφτει ικανοποιητικα οσο θα επρεπε, σημαινει οτι δεν το αφομειωνει ο οργανισμος.

Mα το πρωι που ειδα οτι ηταν 10.00 η ωρα και δεν ειχες παει ακομη, αυτο σκεφτηκα πως θα αντεξεις.Σου εγραψα και μηνυμα αλλα μαλλον ειχες φυγει.

αχ ναι μωρε μπερδευτηκα! 11 κ τεταρτο ηταν η πρωτη ληψη. μακαρι να ειναι σχετικα καλα τα αποτελεσματα. βαριεμαι να βαλω κ αλλο μπελα στο κεφαλι μου!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...