Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια να ρωτησω κατι?εμεις οι πρωταρες με το θεμα του παιδιατρου τι γινετε?δλδ εγω θα παω στον παιδιατρο που εχει η νυφη μου και παει την ανιψια μου...πως γινεται πρεπει να μιλησω μαζι του πριν γεννησω η μετα την γεννα τον φωναζουμε στο σπιτι??εσεις οι εμπειρες ξερετε για πειτε!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια πάω για κοψίδια αν με ψάξει το ζάχαρο μη του πείτε που πάω χαχα καλό απόγευμα!

καλα να περασεις γεωργια και οπως ειπαμε ..το πρωτο δικο μου!!!:tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γεια σας κοπελες!!!τι μου κανετε?Καλα ε?

Γεωργια μου κουραγιο με την διατροφη ..Θα εισαι κουκλαρα και εσυ σαν την Ποπη...

Τι ωραια τα ονοματακια σας...

Εμεις μαλλον θα τον βγαλουμε Δημητρη , το ονομα του μπαμπα μου..Βεβαια μεχρι τοτε βλεπουμε ..γερο να ειναι!!Βεβαια ο μπαμπας μου ειναι παντα κοντα μας γι'αυτο και θελω να τον τιμησουμε...

Σημερα χαθηκα γιατι ετρεχα...

Πηγα στο Κεντρο μανας κ Παιδιου για να μου γραψει τα φαρμακα ο γιατρος κ την βεβαιωση κυοφοριας...Καλα τι να πω??Οτι να'ναι εγραψε.Εγραψε τις ποσοτητες που ηθελε αυτος και μου αλλαξε κ την πητ ο ηλιθιος!!!

Ενω ειχα μαζι μου αυχενικη κ β επιπεδου που λενε 3/2 ...ακριβως στις 40 εβδομαδες ..Αυτος εγραψε 5/2 ετσι λεει ειναι!!Καλα δεν εκατσα να σκασω κιολας!!Επειτα πηγα και σε αλλες δουλιτσες , βρηκα κινηση στο δρομο , εκνευριστηκα και γυρισα...Τελικα για να ηρεμησω εκανα ενα μπανακι , εφαγα κ εκατσα να σας διαβασω..

Τι ωραια νεα εχεις Δωρα μου..Μαλλον καισαρικη ε?Δεν πειραζει βρε θα ξερεις και την μερα..Εχω ψηφιζω 18 παντως..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Κορίτσια πάω για κοψίδια αν με ψάξει το ζάχαρο μη του πείτε που πάω χαχα καλό απόγευμα!

Θα το στείλουμε Γλυφάδα μεριά!! Άντε καλή όρεξη! Εμείς μόλις φάγαμε σπανακόρυζο και κρατήθηκα να μη φάω τυράκι μαζί για να κάνει καλύτερη απορρόφηση ο σίδηρος! Καιρό είχα να φάω και έγινε μια χαρούλα με μπόλικο λεμονάκι!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

κοριτσια γεια σας τι γινεστε?σας διαβαζω εμεις το μωρο μας θα το βγαλουμε μιχαηλ αγγελο.

χτες ετοιμασα την βαλιτσα και σε λιγο θα παω mothercare για ακομα μερικα φορμακια.αυριο κλεινω 35 εβδομαδες.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Γεια σας κοπελες!!!τι μου κανετε?Καλα ε?

Γεωργια μου κουραγιο με την διατροφη ..Θα εισαι κουκλαρα και εσυ σαν την Ποπη...

Τι ωραια τα ονοματακια σας...

Εμεις μαλλον θα τον βγαλουμε Δημητρη , το ονομα του μπαμπα μου..Βεβαια μεχρι τοτε βλεπουμε ..γερο να ειναι!!Βεβαια ο μπαμπας μου ειναι παντα κοντα μας γι'αυτο και θελω να τον τιμησουμε...

Σημερα χαθηκα γιατι ετρεχα...

Πηγα στο Κεντρο μανας κ Παιδιου για να μου γραψει τα φαρμακα ο γιατρος κ την βεβαιωση κυοφοριας...Καλα τι να πω??Οτι να'ναι εγραψε.Εγραψε τις ποσοτητες που ηθελε αυτος και μου αλλαξε κ την πητ ο ηλιθιος!!!

Ενω ειχα μαζι μου αυχενικη κ β επιπεδου που λενε 3/2 ...ακριβως στις 40 εβδομαδες ..Αυτος εγραψε 5/2 ετσι λεει ειναι!!Καλα δεν εκατσα να σκασω κιολας!!Επειτα πηγα και σε αλλες δουλιτσες , βρηκα κινηση στο δρομο , εκνευριστηκα και γυρισα...Τελικα για να ηρεμησω εκανα ενα μπανακι , εφαγα κ εκατσα να σας διαβασω..

Τι ωραια νεα εχεις Δωρα μου..Μαλλον καισαρικη ε?Δεν πειραζει βρε θα ξερεις και την μερα..Εχω ψηφιζω 18 παντως..

Ωραίο και το Δημήτρης! Γερά να είναι όπως λες πάνω απ'όλα! Τον πεθερό σου πώς τον λένε?

Νομίζω ότι βάζουν διαφορετική ΠΗΤ σε αυτά τα κέντρα και στο ΙΚΑ. Κάπως μετράνε διαφορετικά. Εγώ τι να πω που ο άντρας μου πηγε σήμερα στην επιτροπή και τους είπε από μόνος του για 2/2 ΠΗΤ ενώ έχω 30/1? Όχι ότι αλλάζουν πολλά σε μένα με την άδεια νομίζω. Θα τους πάρω τηλ του είπαν τη Δευτέρα γιατί μάλλον θα χρειαστώ και γω αυτή την βεβαίωση κυοφορίας.

LXEWp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας τι γινεστε?σας διαβαζω εμεις το μωρο μας θα το βγαλουμε μιχαηλ αγγελο.

χτες ετοιμασα την βαλιτσα και σε λιγο θα παω mothercare για ακομα μερικα φορμακια.αυριο κλεινω 35 εβδομαδες.

Πώς πάει η ανάπτυξη του μωρού Αννίτα? Πήγατε να ελέγξετε καθόλου? Πω πω! 35 εβδομάδες!!!!!! Κοντεύεις επικίνδυνα! Να μας ειδοποιήσεις οπωσδήποτε ειδικά αν πάτε προγραμματισμένα!

Πώς θα τον φωνάζετε? Μου αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ!

Καλά ψώνια!

LXEWp2.png

Ωραίο και το Δημήτρης! Γερά να είναι όπως λες πάνω απ'όλα! Τον πεθερό σου πώς τον λένε?

Νομίζω ότι βάζουν διαφορετική ΠΗΤ σε αυτά τα κέντρα και στο ΙΚΑ. Κάπως μετράνε διαφορετικά. Εγώ τι να πω που ο άντρας μου πηγε σήμερα στην επιτροπή και τους είπε από μόνος του για 2/2 ΠΗΤ ενώ έχω 30/1? Όχι ότι αλλάζουν πολλά σε μένα με την άδεια νομίζω. Θα τους πάρω τηλ του είπαν τη Δευτέρα γιατί μάλλον θα χρειαστώ και γω αυτή την βεβαίωση κυοφορίας.

Ασε Ανθη μου οτι τυχει ειναι εκει περα!!!Μου λεει με τερ 29/4 βαζουμε +7 ημερες και ειναι 5/2 ..Τι να πω και εγω??

Τον πεθερο μου τον λενε Μιλτιαδη και εχουν ηδη εγγονι με αυτο το ονομα..Γι'αυτο και δεν το ξαναβγαζω!!!Ουτε μ'αρεσει και σαν ονομα ουτε τους εχω καμια υποχρεωση!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Πώς πάει η ανάπτυξη του μωρού Αννίτα? Πήγατε να ελέγξετε καθόλου? Πω πω! 35 εβδομάδες!!!!!! Κοντεύεις επικίνδυνα! Να μας ειδοποιήσεις οπωσδήποτε ειδικά αν πάτε προγραμματισμένα!

Πώς θα τον φωνάζετε? Μου αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ!

Καλά ψώνια!

ΘΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ.

ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟς ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΕς ΓΙΑ Ν ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΘΗΜΗΤΟ ΒΑΡΟς.Ο ΓΙΑΤΡΟς ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 2.5 ΚΙΛΑ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...