Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεωργία λέω να πάρω όταν μπω στον μήνα μου ή λίγο νωρίτερα. Ε σαφώς θα πάρω, λες να γεννηθεί με το γιογιό στο χέρι??:)

Πόπη το άμαζον είναι ένα τεράστιο πολυκατάστημα που έχει από καρφίτσες μέχρι υπολογιστές. Θέλει εξοικείωση στο ψάξιμο γιατί συνεργάζεται και με άλλους πωλητές που άλλοι δεν στέλνουν Ελλάδα, άλλοι στέλνουν αλλά χρεώνουν μεταφορικά. Λίγο αν το ψάξεις θα καταλάβεις τι εννοώ.

Όταν λοιπόν και μόνο όταν πωλητής είναι το άμαζον και η παραγγελία περνάει τις 25 λίρες (ίσως και λίγο λιγότερο) μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε σαν τρόπο αποστολής free super saver delivery, δηλαδή δωρεάν μεταφορικά.

Οι τιμές αλλάζουν συνήθως ανά 2-3 μέρες. Αυτό που σήμερα βγαίνει σε προσφορά, ίσως αύριο να μην είναι σε τόσο καλή τιμή (σίγουρα όμως η τιμή είναί καλύτερη από εδώ) αλλά αν το παρακολουθείς σε κάποιες μέρες ή εβδομάδες θα το ξαναβγάλει.

Κοιτάξτε και για μωρομάντηλα. Την τελευταία φορά πήρα μια κούτα, με 9 πακέτα μόλις 15 Ευρώ!

ΠΩ ΠΩ τσακαλι εισαι βρε ελευθερια μου,,μπραβο σου!!θα φροντισω να μαθω να το χειριζομαι το σαιτ αυτο!!ξερω κ για το ebay σιγουρα θα το ξερεις!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είπα γούστα είναι αυτά. Εμένα οι babylino μου φαίνονται λίγο χοντρές και σκληρές αλλά τις έχω χρησιμοποιήσει για μεγάλο διάστημα. Όμως θυμάμαι πως έπαιρνα το οικονομικό πακέτο 19,90 κάπου εκεί και αν θυμάμαι καλά έχουνπερίπου 40-45 πάνες σωστά?

ετσι οπως το λες γουστα ειναι αυτα απλα μου κανει εντυπωση η τιμη ειλικρινα, να εχουν 44 κομματια το 5 νουμερο που παιρνω εγω, και πριν δυο εβδομαδες ο βεροπουλος τις ειχε με 50% εκπτωση και πηρα με 7.50 ? για να εχω

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Ελευθερια οταν λεει οτι δεν στελνουν περαν της Αμερικης τι εννοει?Οτι δεν μπορω να παραγγειλω?

Σε ποιο σάιτ αναφέρε κοριτσάκι μου?

Εγώ μιλάω για το Αγγλικό άμαζον, www.amazon.co.uk

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ΧΑΧΑ Ενοούσα αν θα πάρεις σε αυτή την προσφορά γιατι μετά που ξέρεις αν θα έχει προσφορά αλλά αχαχαχα!!!Κοίτα οι κόρες μας θα είναι super οπότε δε ξέρεις:tongue:

Μου φτάνει να γλιτώσω τα γάλατα, για τις πάνες δεν έχω ελπίδες:P

Όχι δεν θα πάρω ακόμη. Και αν τελιώσει η προσφορά, βγάζουν άλλες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Δίκιο έχεις έχω ακούσει και πολύ νέα για τις πάνες του lidl αλλά φοβήθηκα να δοκιμάσω γιατι αν μπλέξεις με συγκάματα δε ξεμπερδεύεις εύκολα άσε που ταλαιπωρείται και το δόλιο.Κι εγω από έξω λέω να παραγείλω θα βάλω τον άντρα μου θα κάτσω κι εγω από δίπλα να ξεστραβωθώ απλά δε ξέρω πως να παρακολουθώ πχ αυτήν την προσφορά που τη βρήκε η Ελευθερία σήμερα και μας την είπε?:confused:

Όπως τα λέτε είναι. Γούστα και τι ταιριάζει στο κάθε παιδί. Απο την ευαισθησία που έχει στο δέρμα του, μέχρι το σουλούπι του και πόσο δραστήριο είναι! Η αδερφή μου έχει βολευτεί πάρα πολύ του lidl από 2-3 μηνών που είναι η μπέμπα μέχρι τώρα που έγινε μεγάλη κοπέλα (5 μηνών!!!!) :lol::lol::lol::lol:

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Ελευθερια οταν λεει οτι δεν στελνουν περαν της Αμερικης τι εννοει?Οτι δεν μπορω να παραγγειλω?

Αχ γιατί άλλαξες κι εσύ τικεράκι? Σε είχα συνηθίσει με εκείνο το κιτρινάκι!!!;)

LXEWp2.png

Μου φτάνει να γλιτώσω τα γάλατα, για τις πάνες δεν έχω ελπίδες:P

Όχι δεν θα πάρω ακόμη. Και αν τελιώσει η προσφορά, βγάζουν άλλες!

Αυτό σου έγραψα στο πμ ας ευχηθούμε να μπορέσουμε να θηλάσουμε όσο στα πρώτα μας.Μια περιουσία γλυτώσαμε πλάκα-πλάκα!;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

κατι ηθελα να αλλαξω..δρεν σ'αρεσει? λες να ξαναβαλω το παλιο?

Όχι είναι πολύ ωραίο και το ουράνιο τόξο πρόεδρε, αλλά σε εκείνο το κιτρινάκι έπεφτε κατευθείαν πάνω το μάτι σου!! Γιατί δεν προσθέτεις κάτι μικρό χριστουγεννιάτικο?

LXEWp2.png

Όχι είναι πολύ ωραίο και το ουράνιο τόξο πρόεδρε, αλλά σε εκείνο το κιτρινάκι έπεφτε κατευθείαν πάνω το μάτι σου!! Γιατί δεν προσθέτεις κάτι μικρό χριστουγεννιάτικο?

Εβαλα το παλιό παλι...Για να μην μπερδευομαστε!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...