Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αν μπορεις στειλε το link toy amazon γιατι μπαινω στο www.amazon.co.uk αλλα δεν μπορω να βρω τις πανες:lol::lol::lol::lol:

Εδώ από 2-5 κιλά

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UTS8/ref=s9_simh_gw_p121_d0_g121_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=0RZDAT7NMKHS9D1KTQC8&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128473&pf_rd_i=468294

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα babylino και πριν μου είχαν στείλει τα pampers μετά τη γέννα στο μαιευτήριο και μετά σπίτι συχνά.

Δίκιο έχει αλλά και το απορρυπαντικό χρειαζόταν χαχαχα προσοχή στα νούμερα αλλάζουν γρήγορα.

Το Νάντια που λέει και η Μελίνα το σκέφτηκες?

Αμα εχω σπιτι και παμπερς και μπειμπελινο, λετε να υπαρχει προβλημα?Ειναι καλο να φοραει μονο μια μαρκα ή δεν παιζει ρολο αρκει να ειναι καποια γνωστη?

Το πακετο που πηρα τωρα εχει 54.Ποσο λες να κρατησουν?Ειναι το μικροτερο μεγεθος.Ποσα ακομα θα χρειαστω απο αυτο το μεγεθος?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Δεν μου είπατε.. Πώς σας φαίνεται το όνομα Οδυσσέας? Κανένα υποκοριστικό? Πώς να το φωνάζουμε χαϊδευτικά? Στην αρχή θα τον φωνάζουμε μπέμπη πάντως!!!

Δεν σου αρεσει ολοκληρο το ονομα?Εμενα μου αρεσει!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Στην αρχή χρειάζεται πολλές πάνες το μωρό την ημέρα, καμιά 10αριά ίσως. Οπότε υπολογίστε πόσες πάνες χρειάζονται για περίπου 10 μέρες, μετά αλλάζουν νούμερο.

Δλδ για καμια 10αρι μερες θα βαλει αυτα τα new born?Μετα παει πανω απο 5 κιλα?

Αρα να υπολογισω 3 κουτια τω 54 maximum..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Κορίτσια πάω να ταίσω και κοιμίσω το παιδί.

Ελπίζω να ξεκουραστώ και εγώ λίγο!

Καλό μεσημέρι!

καλο μεσημερι!!καλη ξεκουραση κοπελα μου!!:P:p:p

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Δλδ για καμια 10αρι μερες θα βαλει αυτα τα new born?Μετα παει πανω απο 5 κιλα?

Αρα να υπολογισω 3 κουτια τω 54 maximum..

θα παραγγειλεις τελικα Βουλα μου απο το amazon??εγω πρεπει να πω τον αντρα μου γιατι δεν σκαμπαζω και πολλα απο αυτα που λεει το σαιτ και δεν ξερω πως τα παραγγελνουμε!!:lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

θα παραγγειλεις τελικα Βουλα μου απο το amazon??εγω πρεπει να πω τον αντρα μου γιατι δεν σκαμπαζω και πολλα απο αυτα που λεει το σαιτ και δεν ξερω πως τα παραγγελνουμε!!:lol::lol::lol::lol:

οχι δεν νομιζω να παραγγειλω γτ και εγω δεν εχω ιδεα!Αυτο που για τις κοπελιες εδω ειναι παιχνιδακι για εμενα φαινεται πολυ διαδικαστικο..

Θα παω να ξαναπαρω απο εκει που βρηκε ο ανδρας μου την προσφορα.Θα γραφτω και σε κανενα site να μου στειλουν κουπονια..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Δε σας προλαβαίνω πρέπει να δουλέψω κιόλας καλέ.

Ανθή μου η γιαγια μου δε ζεί και για τη γιορτή δε το ήξερα!!Υποκοριστικό για το Οδυσσέας δε βρήκα αλλά μου αρέσει ολόκληρο.

Πόπη μου το ξέχασα ότι είχες πει για το όνομα σήμερα δε μας προλαβαίνω χαχα έχω και το φαί στο νού μου αχαχαχα!!!

Βούλα μου προτιμώ ένα όνομα δεν πειράζει να έχεις δύο μάρκες κάποια μπορεί να μη σε βολέψει εγω πχ είχα πάρει libero και μου φάνηκαν πολύ άσχημες σε σημείο που δε τις χρησιμοποίησα καθόλου.Σκέψου στην αρχή θέλουν 10-12 την ημέρα πάνες και βάζουν κατά μέσο όρο 250gr την εβδομάδα ο δικός μου έβαζε 400gr οπότε άλλαζα νούμερα σοριδόν.Πάντα pampers έπαιρνα αλλά επειδή η Newborn είναι πανάκριβες μόλις σαράντισε του πήρα τις πορτοκαλί της pampers που είναι οι πιο οικονομικές και μόνο όταν είχε προσφορά ή κουπόνια έπαιρνα τις μπλε που είναι οι νυχτερινές και πιο ακριβές.Α και οι active fit της pampers δε μου άρεσαν αλλα΄αυτά είναι γούστα και ανάλογα στο παιδί θα πειραματιστείς τόσο που θα σκέφτεσαι πόσο καιρό θα σε απασχολεί μια πάνα κι όμως.....

zxG9p3.png

owokp3.png

οχι δεν νομιζω να παραγγειλω γτ και εγω δεν εχω ιδεα!Αυτο που για τις κοπελιες εδω ειναι παιχνιδακι για εμενα φαινεται πολυ διαδικαστικο..

Θα παω να ξαναπαρω απο εκει που βρηκε ο ανδρας μου την προσφορα.Θα γραφτω και σε κανενα site να μου στειλουν κουπονια..

νομιζω οτι αν το κανουμε μια φορα μετα θα παρουμε το κολαι που λενε..το θεμα ειναι η πρωτη φορα πως κανουμε την παραγγελια!!!να γραφτεις σε ολα τα σαιτ για να σε στελνουν κουπονια να μπεις και στο σαιτ της babylino να σου στειλουν κ το βαλιτσακι..εγω το περιμενω..

B4Itp2.png

Δε σας προλαβαίνω πρέπει να δουλέψω κιόλας καλέ.

Ανθή μου η γιαγια μου δε ζεί και για τη γιορτή δε το ήξερα!!Υποκοριστικό για το Οδυσσέας δε βρήκα αλλά μου αρέσει ολόκληρο.

Πόπη μου το ξέχασα ότι είχες πει για το όνομα σήμερα δε μας προλαβαίνω χαχα έχω και το φαί στο νού μου αχαχαχα!!!

Βούλα μου προτιμώ ένα όνομα δεν πειράζει να έχεις δύο μάρκες κάποια μπορεί να μη σε βολέψει εγω πχ είχα πάρει libero και μου φάνηκαν πολύ άσχημες σε σημείο που δε τις χρησιμοποίησα καθόλου.Σκέψου στην αρχή θέλουν 10-12 την ημέρα πάνες και βάζουν κατά μέσο όρο 250gr την εβδομάδα ο δικός μου έβαζε 400gr οπότε άλλαζα νούμερα σοριδόν.Πάντα pampers έπαιρνα αλλά επειδή η Newborn είναι πανάκριβες μόλις σαράντισε του πήρα τις πορτοκαλί της pampers που είναι οι πιο οικονομικές και μόνο όταν είχε προσφορά ή κουπόνια έπαιρνα τις μπλε που είναι οι νυχτερινές και πιο ακριβές.Α και οι active fit της pampers δε μου άρεσαν αλλα΄αυτά είναι γούστα και ανάλογα στο παιδί θα πειραματιστείς τόσο που θα σκέφτεσαι πόσο καιρό θα σε απασχολεί μια πάνα κι όμως.....

αχ και εγω προβληματιζομαι με τις πανες,,,αλλα ο κοσμος να χαλασει θα μαθω να παραγγελνω απο εξωτερικο γιατι εδω μας πιανουν τα κωλ@@@κια

τελικα τι μαγειρευεις?εγω θα φαω σημερα πρασσορυζο και αυριο φασολακια..και επεται συνεχεια...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...