Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ειδες για την Βιοκλινικη τι μου ειπε ο γιατρος μου?

Ναι, αλλά δε νομίζω να ισχύουν όλα. Για παράδειγμα μου ανέφερε η γυναικολόγος ότι εννοείται εφημερεύει αναισθησιολόγος, γιατί σίγουρα θα κάνω επισκληρίδιο και εννοείται υπάρχει παιδίατρος! Αν θυμάμαι καλά, αυτοί είχες πει ότι δεν βρίσκονται εκεί πάντα...

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολυ ωραια τα ονοματα σας, κι εμενα μ΄ αρεσει το Μυρσινη αλλα δεν ξερω μπορει να θελεις να βγαλεις τη μαμα σου ή μπορεις να τα βγαλεις και τα δυο και να τη φωναζεις Μυρσινη,

Βουλα εγω εχω ακουσει και απο το κωνσταντινια ή κωνσταντινα να τη φωναζουν Ναντια που εινα πολυ ομορφο,

Κοριτσακι εγω δεν παιρνω παμπερς δεν μου αρεσουν καθολου παιρνω τα babylino που εκτος απο ελληνικα ειναι σουπερ

Μου αρεσει πολυ το Ναντια!Αλλα του ανδρα μου του φαινεται τελειως κουλο..Καταρχας δεν ηξερε οτι βγαινει απο εκει!Νομιζει ειναι ξενο ονομα!Το βλεπω να γινεται σαν τον μπαμπα μου..Τον βαφτισαν Τιμολεων και τον φωναζουν Λακη!Ντοινγκ..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλα..δεν το ειπα εγω αλλα δεν πειραζει..:tongue:

Γιατι δεν βγαζεις και τα δυο?Τι μυρσινη απο που ειναι βασικα και απο που το Μαρια?

Μυρσίνη από γιαγια μητέρα της μητέρας μου μια που το παιδί Ταξιαρχούλα δε το βγάζω που λένε τη μαμά μου!!Και Μαρία η πεθερά μου δεν έχω υποχρέωση αλλά μου αρέσει κι αυτό

zxG9p3.png

owokp3.png

Προσφορές πολλές θα βρείτε σε πάνες στο σούπερ μάρκετ αλλά ιδιαίτερα για την αρχή δεν ρισκάρω να βάλω τίποτα άλλο στο μωρό πέρα από πάμπερς.

Επειδή παράγγελνα και παλιά για τον γιο μου αλλά μετά έκοψαν την υπηρεσία, τα πάμπερς στέλνουν κουπόνια-3, -2 Ευρώ και αυτό είναι. Αλλά είναι πανάκριβα, δεν συγκρίνεται η τιμή τους με αυτή του άμαζον. Ιδιαίτερα όταν τα έχει προσφορά είναι πολύ καλή ευκαιρία. Ευτυχώς που άρχισε να στέλνει πάλι! Πάνω στην ώρα:)

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αν μπορεις στειλε το link toy amazon γιατι μπαινω στο www.amazon.co.uk αλλα δεν μπορω να βρω τις πανες:lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ναι, αλλά δε νομίζω να ισχύουν όλα. Για παράδειγμα μου ανέφερε η γυναικολόγος ότι εννοείται εφημερεύει αναισθησιολόγος, γιατί σίγουρα θα κάνω επισκληρίδιο και εννοείται υπάρχει παιδίατρος! Αν θυμάμαι καλά, αυτοί είχες πει ότι δεν βρίσκονται εκεί πάντα...

Αντε με το καλο το κρεβατακι!Περιμενουμε φωτο..

Ναι αυτο μου ειπε...πρεπει λεει να εχει αυτος καποιον γνωστο που να μπορει να τον φερει μεσα αλλιως...Μηπως εννουσε για τα σκ?Που λεγανε και τα κοριτσι πριν?Δεν ξερω...Αλλα σε αυτο που ηταν πιο πολυ αρνητικος ηταν στο οτι δεν εχουν μοναδα αιμοληψιας!Προτιμησαν λεει να εχουν παραπανω μαιες παρα μοναδα αιμοληψιας!

Ασε...να μην σε φορτωνω με διαφορα!Ειπα..μπορει απλα να παιρνει καλυτερο ποσοστο απο τη Γενικη!Θα πας και θα μου πεις..:D

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Μυρσίνη από γιαγια μητέρα της μητέρας μου μια που το παιδί Ταξιαρχούλα δε το βγάζω που λένε τη μαμά μου!!Και Μαρία η πεθερά μου δεν έχω υποχρέωση αλλά μου αρέσει κι αυτό

Μυρσίνη τότε δαγκωτό ψηφίζω! Μήπως ζει κιόλας η γιαγιά? Έχει γιορτή η Μυρσίνη, δεν ξέρω αν το διάβασες πριν λίγο που το έγραψα!

LXEWp2.png

Αχ κορίτσια ξέχασα να σας πω! Το απόγευμα θα μας φέρουν το κρεβατάκι!! Ελπίζω να είναι ωραίο! Το στρωματάκι χθες το παρήγγειλα. Όταν προλάβω θα βγάλω φωτό να σας το δείξω!

Αχ τι καλά Ανθή μου θα περιμένουμε με γειά σας!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Δεν θα σου αρεσε να εβγαζες και τα δυο?Σε αλλους αρεσουν τα διπλα ονοματα, σε αλλους οχι..

Μπορεις αν θελεις να παντρεψεις και τα δυο ονοματα!Εμενα μου αρεσει πολυ αυτο..Αφου προσπαθουσα να βγαλω ενα ονομα απο το Παναγιωτης και το Κωνσταντινια...Φυσικα και δεν τα καταφερα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Αντε με το καλο το κρεβατακι!Περιμενουμε φωτο..

Ναι αυτο μου ειπε...πρεπει λεει να εχει αυτος καποιον γνωστο που να μπορει να τον φερει μεσα αλλιως...Μηπως εννουσε για τα σκ?Που λεγανε και τα κοριτσι πριν?Δεν ξερω...Αλλα σε αυτο που ηταν πιο πολυ αρνητικος ηταν στο οτι δεν εχουν μοναδα αιμοληψιας!Προτιμησαν λεει να εχουν παραπανω μαιες παρα μοναδα αιμοληψιας!

Ασε...να μην σε φορτωνω με διαφορα!Ειπα..μπορει απλα να παιρνει καλυτερο ποσοστο απο τη Γενικη!Θα πας και θα μου πεις..:D

Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα. Ο καθε γιατρός κάνει αυτό που τον συμφέρει και βολεύει ίσως. Μπορεί για παράδειγμα να έχει καλύτερη συνεργασία με τους γιατρούς στη γενική ο δικός σου. Τόσες και τόσες γυναίκες έχουν γεννήσει και στις 2 κλινικές, οπότε δε χρειάζεται άγχος πιστεύω!

LXEWp2.png

Βούλα και Πόπη σας ευχαριστώ!Πόπη εσείς πως θα την ονομάσετε με το καλό?

Βούλα μου το Κωνσταντινία από που προκύπτει?Α για τα κουπόνια θα γραφτείς σε όλα τα site pampers libero babylino και θα σου στέλνουν κουπόνια σπίτι.Ετοιμάσου από τώρα αν και μόλις γεννήσεις θα σου παρουν τα στοιχεία σου και απο το μαευτήριο.

Ανθή το Ευτυχία μου αρέσει θα φέρει την ευτυχία σπίτι σας!!!!

ΓΕΩΡΓΙΑ μου εμεις θα την βγαλουμε Θεοδωρα!!της πεθερας μου

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Αν γραφτω τωρα, θα αρχισουν να στελνουν ή απο την γεννα και μετα θα στελνουν?Εγω εστειλα τον ανδρα μου στο σουπερ να μου παρει απορρυπαντικο.Δεν ειχα να πλενω τα ρουχα του μωρου..Και λεει αντι για αυτο πηρε τα παμπερς!Ανδρες...εμεινα χωρις απορρυπαντικο μετα!

Θελει λεει απο τωρα να αρχισουμε να παιρνουμε, μην πεσουν μαζεμενα!

Το Κωνσταντινια δεν ξερω ακριβως..Ειναι θρακιωτικο νομιζω..θα σε γελασω!Ενω το Κωνσταντινα μου αρεσει σαν ονομα ακομα και ολοκληρο, το Κωνσταντινια μου φαινεται περιεργο για να το χρησιμοποιω ολοκληρο..

Τα babylino και πριν μου είχαν στείλει τα pampers μετά τη γέννα στο μαιευτήριο και μετά σπίτι συχνά.

Δίκιο έχει αλλά και το απορρυπαντικό χρειαζόταν χαχαχα προσοχή στα νούμερα αλλάζουν γρήγορα.

Το Νάντια που λέει και η Μελίνα το σκέφτηκες?

zxG9p3.png

owokp3.png

Δεν μου είπατε.. Πώς σας φαίνεται το όνομα Οδυσσέας? Κανένα υποκοριστικό? Πώς να το φωνάζουμε χαϊδευτικά? Στην αρχή θα τον φωνάζουμε μπέμπη πάντως!!!

LXEWp2.png

Αχ κορίτσια ξέχασα να σας πω! Το απόγευμα θα μας φέρουν το κρεβατάκι!! Ελπίζω να είναι ωραίο! Το στρωματάκι χθες το παρήγγειλα. Όταν προλάβω θα βγάλω φωτό να σας το δείξω!

με το καλο Ανθη μου να ερθει και το στρωματακι να το στρωσετε!!!καλοριζικο!!!!!!!!!!!!!!με το καλο ο μπεμπης!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα. Ο καθε γιατρός κάνει αυτό που τον συμφέρει και βολεύει ίσως. Μπορεί για παράδειγμα να έχει καλύτερη συνεργασία με τους γιατρούς στη γενική ο δικός σου. Τόσες και τόσες γυναίκες έχουν γεννήσει και στις 2 κλινικές, οπότε δε χρειάζεται άγχος πιστεύω!

Ναι ετσι ειναι..

Αν και για την αιμοληψια το πιστευω..το ειχα διαβασει και καπου στο παρεντς!Για τα αλλα, δεν εχω ιδεα!Αλλα και το αιμα δεν ειναι απαραιτητο οτι θα το χρειαστεις!

Θα παει η Αναστασια πρωτη και θα μας πει εντυπωσεις!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Δεν μου είπατε.. Πώς σας φαίνεται το όνομα Οδυσσέας? Κανένα υποκοριστικό? Πώς να το φωνάζουμε χαϊδευτικά? Στην αρχή θα τον φωνάζουμε μπέμπη πάντως!!!

Ε δεν νομίζω οτι ταιριάζει κάποιο υποκοριστικό σε αυτό το όνομα....

Ωραίο είναι το Οδυσσέας πάντως!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...