Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• καλησπέρα κορίτσια,

7 ωάρια είχαμε αυτή την φορά και μόνο 1 τα κατάφερε και πήγε για προεμφυτευτικό έλεγχο…

ήρθαν σήμερα τα αποτελέσματα από την βλαστοκύστη και υπάρχει μονοσωμια 11.

αλλη μια αποτυχία 😢 

• Λυπημένη/-ος 8

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εμένα δε μου είπατε κλαψ!!Μαρία ή Μυρσίνη ποιό σας αρέσει?

γεωργια μου μου αρεσουν και τα δυο !!το Μαρια ειναι το πιο συνηθησμενο ονομα!!ενω το Μυρσινη ειναι σπανιο και ξεχωριστο..οποτε ψηφιζω Μυρσινη γιατι θα ειναι ξεχωριστη η μπεμπα σου!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τοτε για ποιον πωλητη λες?

Αυτο ειδα και το ειπα, αν ειναι κατευθειαν τοτε οκ.

To next και mothercare στέλνουν με μεσολαβητή.

Το άμαζον στέλνει απευθείας Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά για 25 λίρες και πάνω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ευχαριστώ φίλες μου κι εμένα το Μυρσίνη μου αρέσει αλλά δε γιορτάζει και ξέρω ότι το Μαρία είναι συνηθισμένο αλλά όπως λέει και η Βούλα είναι το όνομα της Παναγίας και όλες εκεί παρακαλάμε για αυτό έχω δίλημμα στην ουσία εγω αποφασίζω γιατι ο άντρας μου έκανε το κομμάτι του στον μεγάλο!

zxG9p3.png

owokp3.png

Ευχαριστώ φίλες μου κι εμένα το Μυρσίνη μου αρέσει αλλά δε γιορτάζει και ξέρω ότι το Μαρία είναι συνηθισμένο αλλά όπως λέει και η Βούλα είναι το όνομα της Παναγίας και όλες εκεί παρακαλάμε για αυτό έχω δίλημμα στην ουσία εγω αποφασίζω γιατι ο άντρας μου έκανε το κομμάτι του στον μεγάλο!

Γιορτάζει στις 24 Σεπτεμβρίου από ότι βλέπω στο ίντερνετ!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Προσφορές πολλές θα βρείτε σε πάνες στο σούπερ μάρκετ αλλά ιδιαίτερα για την αρχή δεν ρισκάρω να βάλω τίποτα άλλο στο μωρό πέρα από πάμπερς.

Επειδή παράγγελνα και παλιά για τον γιο μου αλλά μετά έκοψαν την υπηρεσία, τα πάμπερς στέλνουν κουπόνια-3, -2 Ευρώ και αυτό είναι. Αλλά είναι πανάκριβα, δεν συγκρίνεται η τιμή τους με αυτή του άμαζον. Ιδιαίτερα όταν τα έχει προσφορά είναι πολύ καλή ευκαιρία. Ευτυχώς που άρχισε να στέλνει πάλι! Πάνω στην ώρα:)

Και εγω τα παμπερσ πηρα..τα new born!Και βασικα αυτα εχω σκοπο να παιρνω για καποιο διαστημα και ελπιζω ο κωλαρινος του μωρου μου να μην ειναι για τοσο ακριβα γουστα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλα..δεν το ειπα εγω αλλα δεν πειραζει..:tongue:

Γιατι δεν βγαζεις και τα δυο?Τι μυρσινη απο που ειναι βασικα και απο που το Μαρια?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Βούλα και Πόπη σας ευχαριστώ!Πόπη εσείς πως θα την ονομάσετε με το καλό?

Βούλα μου το Κωνσταντινία από που προκύπτει?Α για τα κουπόνια θα γραφτείς σε όλα τα site pampers libero babylino και θα σου στέλνουν κουπόνια σπίτι.Ετοιμάσου από τώρα αν και μόλις γεννήσεις θα σου παρουν τα στοιχεία σου και απο το μαευτήριο.

Ανθή το Ευτυχία μου αρέσει θα φέρει την ευτυχία σπίτι σας!!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Πολυ ωραια τα ονοματα σας, κι εμενα μ΄ αρεσει το Μυρσινη αλλα δεν ξερω μπορει να θελεις να βγαλεις τη μαμα σου ή μπορεις να τα βγαλεις και τα δυο και να τη φωναζεις Μυρσινη,

Βουλα εγω εχω ακουσει και απο το κωνσταντινια ή κωνσταντινα να τη φωναζουν Ναντια που εινα πολυ ομορφο,

Κοριτσακι εγω δεν παιρνω παμπερς δεν μου αρεσουν καθολου παιρνω τα babylino που εκτος απο ελληνικα ειναι σουπερ

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Μυρσίνη ψηφίζω και εγώ!

Γεωργία ο μικρός κοντεύει να βγει στο κεφάλι μου:) Τώρα θα δω το πμ σου!

χαχα :lol::lol::lol: και μένα τα ίδια κάνει ξέχασα ότι τον έχεις σπίτι σήμερα και πάλι καλά εμένα θέλει τα ζουζούνια όποτε με βλέπει στο laptop.Ευχαριστώ

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχ κορίτσια ξέχασα να σας πω! Το απόγευμα θα μας φέρουν το κρεβατάκι!! Ελπίζω να είναι ωραίο! Το στρωματάκι χθες το παρήγγειλα. Όταν προλάβω θα βγάλω φωτό να σας το δείξω!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Βούλα και Πόπη σας ευχαριστώ!Πόπη εσείς πως θα την ονομάσετε με το καλό?

Βούλα μου το Κωνσταντινία από που προκύπτει?Α για τα κουπόνια θα γραφτείς σε όλα τα site pampers libero babylino και θα σου στέλνουν κουπόνια σπίτι.Ετοιμάσου από τώρα αν και μόλις γεννήσεις θα σου παρουν τα στοιχεία σου και απο το μαευτήριο.

Ανθή το Ευτυχία μου αρέσει θα φέρει την ευτυχία σπίτι σας!!!!

Αν γραφτω τωρα, θα αρχισουν να στελνουν ή απο την γεννα και μετα θα στελνουν?Εγω εστειλα τον ανδρα μου στο σουπερ να μου παρει απορρυπαντικο.Δεν ειχα να πλενω τα ρουχα του μωρου..Και λεει αντι για αυτο πηρε τα παμπερς!Ανδρες...εμεινα χωρις απορρυπαντικο μετα!

Θελει λεει απο τωρα να αρχισουμε να παιρνουμε, μην πεσουν μαζεμενα!

Το Κωνσταντινια δεν ξερω ακριβως..Ειναι θρακιωτικο νομιζω..θα σε γελασω!Ενω το Κωνσταντινα μου αρεσει σαν ονομα ακομα και ολοκληρο, το Κωνσταντινια μου φαινεται περιεργο για να το χρησιμοποιω ολοκληρο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Αχ κορίτσια ξέχασα να σας πω! Το απόγευμα θα μας φέρουν το κρεβατάκι!! Ελπίζω να είναι ωραίο! Το στρωματάκι χθες το παρήγγειλα. Όταν προλάβω θα βγάλω φωτό να σας το δείξω!

Αχ ναι Ανθή μου να το βάλεις να το δούμε!!! Αντε με το καλό να το παραλάβεις!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...