Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• καλησπέρα κορίτσια,

7 ωάρια είχαμε αυτή την φορά και μόνο 1 τα κατάφερε και πήγε για προεμφυτευτικό έλεγχο…

ήρθαν σήμερα τα αποτελέσματα από την βλαστοκύστη και υπάρχει μονοσωμια 11.

αλλη μια αποτυχία 😢 

• Λυπημένη/-ος 8

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κι από μένα! Τι κάνετε?

Κορίτσια με διαβήτη κάντε υπομονή! Δύσκολο είναι αλλά θα μπείτε σε πρόγραμμα. Σε όσες περιμένουν καλά αποτελέσματα!

Εμείς Οδυσσέα θα το βγάλουμε το παιδί στον πεθερό μου. Το κακό είναι ότι δεν έχει γιορτή..

Δώρα φαντάζεσαι να σκάσει μύτη νωρίτερα η μπέμπα? Μπορεί να σπάσουν τα νερά στις 15 ας πούμε!!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Τυχαινουν πολλες φορες προσφορες στα σουπερ μαρκετ.Και θα μας ερχονται και εκπτωτικα κουπονια απο τις εταιρειες.

Δεν ξερω εγω για αυτο το σαιτ που λεει η Ελευθερια.Και εγω τη ρωτησα, αλλα μου ειπε οτι χρειαζεται να μασολαβησει πωλητης, δεν μπορεις μονος σου να ψωνισεις.Αν ειναι ομως να τα δωσω του πωλητη τι νοημα εχει?

Από άμαζον δεν χρειάζεται μεσολαβητής. Μάλλον δεν κατάλαβες κοριτσάκι μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμένα δε μου είπατε κλαψ!!Μαρία ή Μυρσίνη ποιό σας αρέσει?

Απο τα δυο προτιμω το Μυρσινη.Το Μαρια ειναι πολυ συνηθισμενο εκτος και αν το φωναζεις αλλιως.Δλδ, Μαιρα, Μαιρη, Μαρω, Μαρα κλπ.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εμένα μου αρέσει πολύ το Μυρσίνη!!! Πολύ συνηθισμένο το Μαρία.. Αλλά Μαρία λεν την Παναγιά! Να μας βοηθάει όλες!

LXEWp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ Λαμπρινή μου μόνο οι γονείς μου ήρθαν εναλλάξ και τα πεθερικά μου που ήρθαν από Βέροια οι άνθρωποι και έκατσαν από 20' ο καθένας.Στις άλλες αρμένικη η βίζιτα μέχρι τις 10 το βράδυ πέρναγαν οι νοσοκόμες και τους έβγαζαν έξω ήμαρτον δηλ.Κι εγω είμαι και ντροπιάρα δε μιλάω αλλά αυτή τη φορά θα πηγαίνω στις νοσοκόμες και έξω όλοι ειδικά στο θηλασμό 10 άτομα στο δωμάτιο είχα και τους λέγανε να βγούν και έφευγαν για λίγο και ξαναέρχονταν:mad:Το κακό στο Μητέρα και στο Ιασώ είναι αυτό που φέρνουν τα μωρά μαζί με το επισκεπτήριο στο Ρέα δε το κάνουν.

Μακάρι Λαμπρινή μου και την τρίτη να τη διώξουμε ούρτ;):tongue:

Εμενα μονο η μαμα μου και 2 κολλητες και 2 πρωτες ξαδερφες.Τα πεθερικα μου ειναι Σουηδια,κατεβηκε μονο η πεθερα μου μετα απο 3 βδομαδες και με βοηθησε με το μωρο,ξεκουρασε κ λιγο τη μαμα μου!Τους υπολοιπους μονο για 2 λεπτα και εναν εναν τους αφηνα,,,τωρα λεω να τους ενημερωσουμε οτι γεννησα μολις επιστρεψω σπιτι και ν το ξερουν μονο γονεις!!χεχε!

Και γω απο εξωτερικο θα παραγγειλω γιατι ειναι πανακριβα εδω..επισης ξερω οτι η pampers στελνει πολλα πακετα δωρεαν σε τριτεκνους!θα τους τηλεφωνησω οταν γεννησω..

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Γεια σας κι από μένα! Τι κάνετε?

Κορίτσια με διαβήτη κάντε υπομονή! Δύσκολο είναι αλλά θα μπείτε σε πρόγραμμα. Σε όσες περιμένουν καλά αποτελέσματα!

Εμείς Οδυσσέα θα το βγάλουμε το παιδί στον πεθερό μου. Το κακό είναι ότι δεν έχει γιορτή..

Δώρα φαντάζεσαι να σκάσει μύτη νωρίτερα η μπέμπα? Μπορεί να σπάσουν τα νερά στις 15 ας πούμε!!

Γκαντεμιά το λέω εγώ αυτό πάντως!!!:rolleyes::rolleyes:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ούτε εμείς έχουμε συζητήσει για νόημα, μετά την γέννηση με το καλό.

Απλά επειδή είχαμε θέμα στο πρώτο και επειδή τότε ξεκαθάρισα πως αν το επόμενο είναι κορίτσι δεν πρόκειται να το βγάλω Ευαγγελία (λένε και την μάνα μου και την πεθερά), η απόφαση είναι περισσότερο δική μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Με πωλητή το άμαζον πάνω από 25 λίρες έιναι δωρεάν τα μεταφορικά!

Τοτε για ποιον πωλητη λες?

Αυτο ειδα και το ειπα, αν ειναι κατευθειαν τοτε οκ.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

περασα να πω μια καλημερα! καλησπερα βεβαια τετοια ωρα λενε,αλλα δεν πειραζει!!!

ειστε καλα ολες;;; τα μωρακια σας;;; σας στελνω πολλα χαδακια στις κοιλιτσες σας!

σας φιλω!!

....ηρθε το θαυμα.....

Προσφορές πολλές θα βρείτε σε πάνες στο σούπερ μάρκετ αλλά ιδιαίτερα για την αρχή δεν ρισκάρω να βάλω τίποτα άλλο στο μωρό πέρα από πάμπερς.

Επειδή παράγγελνα και παλιά για τον γιο μου αλλά μετά έκοψαν την υπηρεσία, τα πάμπερς στέλνουν κουπόνια-3, -2 Ευρώ και αυτό είναι. Αλλά είναι πανάκριβα, δεν συγκρίνεται η τιμή τους με αυτή του άμαζον. Ιδιαίτερα όταν τα έχει προσφορά είναι πολύ καλή ευκαιρία. Ευτυχώς που άρχισε να στέλνει πάλι! Πάνω στην ώρα:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ούτε εμείς έχουμε συζητήσει για νόημα, μετά την γέννηση με το καλό.

Απλά επειδή είχαμε θέμα στο πρώτο και επειδή τότε ξεκαθάρισα πως αν το επόμενο είναι κορίτσι δεν πρόκειται να το βγάλω Ευαγγελία (λένε και την μάνα μου και την πεθερά), η απόφαση είναι περισσότερο δική μου.

Δε με ξετρελαίνει το Ευαγγελία, αλλά θα είναι τόσο χαρούμενες οι γιαγιάδες!!!!:D:D:D

Εμένα τη μαμά μου τη λένε Ευτυχία και παρόλο που δεν μου αρέσει, λέμε πρώτα ο Θεός αν βγει το δεύτερο κορίτσι να το πούμε σε αυτήν!

LXEWp2.png

Καλημερα Βουλα!

Το καταφερες εε? καλα αποτελεσματα λοιπον!

Κωνσταντινα λενε τη βαπτιστηρα μου, ωραιο ονομα!

Εμενα θα ειναι Κωνσταντινια!Να την Φωναζω Νια?ε Αντωνια?

Την πεθερα μου την φωναζουν Ντινα!Δεν μου αρεσει ομως..τωρα το μωρο δεν ξερω πως θα το φωναζω...:rolleyes:

Τυχαινουν πολλες φορες προσφορες στα σουπερ μαρκετ.Και θα μας ερχονται και εκπτωτικα κουπονια απο τις εταιρειες.

Δεν ξερω εγω για αυτο το σαιτ που λεει η Ελευθερια.Και εγω τη ρωτησα, αλλα μου ειπε οτι χρειαζεται να μασολαβησει πωλητης, δεν μπορεις μονος σου να ψωνισεις.Αν ειναι ομως να τα δωσω του πωλητη τι νοημα εχει?

Λες να ηταν προσφορα ε?Βλπεω πολλες που παραλαμβανουν κουπονια σπιτι τους..Αυτα απο που τα στελνουν?Στο σουπερ ζηταν στοιχεια σου?

Καλώς την καλά αποτελέσματα να έχεις και μπράβο σου που το πήρες έτσι.Πως θα είναι το όνομα της μπέμπας?

Ευχαριστω!!Εγραψα πιο πανω για την μπεμπα!

Και εμενα μου αρεσει το Μυρσινη πιο πολυ!Πολυ στυλατο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...