Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• καλησπέρα κορίτσια,

7 ωάρια είχαμε αυτή την φορά και μόνο 1 τα κατάφερε και πήγε για προεμφυτευτικό έλεγχο…

ήρθαν σήμερα τα αποτελέσματα από την βλαστοκύστη και υπάρχει μονοσωμια 11.

αλλη μια αποτυχία 😢 

• Λυπημένη/-ος 8

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Άννα μου βοήθησέ με λίγο σε παρακαλώ με ενδιαφέρει αυτό με τις πάνες εσύ το έχεις κάνει?Έχω κάποιες απορίες από που τα παραλαμβάνουμε αυτά και αν παραγγείλω πολλά και στοκάρω για την αρχή σε τι συσκευασία θα μου τα φέρουν έχεις καθόλου ιδέα?

και εμενα με ενδιαφερει πολυ αυτο θεμα!!δενεχω σκοπο να αγοραζω πανες απο σουπερ μαρκετ!!και το ebay νομιζω εχει...για διαφωτησε μας βρε Αννα

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά όσα λέτε και το καλύτερο είναι ό,τι όλοι έχουν άποψη για την ανατροφή του παιδιού σου και δίνουν χίλιες δυο αστείες και παράλογες συμβουλές. Κορίτσια, ιδιαίτερα οι πρωτότοκες, εφοπλιστείτε με μεγάλο κουράγιο γιατί θα ακούσετε πολλά κουφά αστεία και δυσάρεστα, ακόμη και από κοντινά πρόσωπα!!!

Ναι εχεις δικιο κι εγω εχω κατι περιεργες... μια ξαδερφη ας πουμε απο την αρχη ελεγε δεν διαλεξες καλο γιατρο κ να ειναι ετσι ειναι αλλιως..φαντασου τι θα πει μολις γεννηθει το μωρο αυτην! Εντομεταξυ ο γιατρος μου θεωρειτε απο τους 2 καλυτερους στην πολη!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλά όσα λέτε και το καλύτερο είναι ό,τι όλοι έχουν άποψη για την ανατροφή του παιδιού σου και δίνουν χίλιες δυο αστείες και παράλογες συμβουλές. Κορίτσια, ιδιαίτερα οι πρωτότοκες, εφοπλιστείτε με μεγάλο κουράγιο γιατί θα ακούσετε πολλά κουφά αστεία και δυσάρεστα, ακόμη και από κοντινά πρόσωπα!!!

Αχ μ'αρέσει το Ναυσικά!Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λές και δεν είναι μόνο συμβουλές στα επιβάλλουν κιόλας είμαι και εγω καμμένη και ξέρω.Κλέιστε αυτιά και ακούτε μόνο τον παιδίατρο και γενικά τους ειδικούς και πέστε και στον άντρα σας να κάνει το ίδιο γιατι μέσω αυτού έχω ακούσει τα χειρότερα!

Αχ βοήθησέ μας λίγο με τις πάνες πελάγωσα και σου έστειλα και πμ ρώτησα και την Άννα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Εγώ τα ξεκαθάρισα στους δικούς μου και ο Βασίλης στους δικούς του η κλινική είναι γαι να συνέλθουμε εγω και το παιδί και στο σπίτι μόλις σαραντίσουμε και μετά.Δε θέλει κόπο θέλει τρόπο;)Εξάλλου και μέσα στο καταχείμωνο σέρνονται ιώσεις απαγορεύονται τα πήγαινε - έλα.Μόνο οι γονείς μας και τα αδέρφια μας οι υπόλοιποι κακά τα ψέματα δε θα πάθουν τίποτα να το δούν και 3 μηνών.;)

Συμφωνώ!!Και μεις το ίδιο κάναμε!!Ελπιζω Γεωργια μου να κανουν το ίδιο και οι διπλανες μας στο δωματιο!!:) Αλλιως βολευει να γεννησουμε ιδιες μερες για να ειμαστε σιγουρα εμεις οι δυο και αντε μια τρίτη άγνωστη!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Συμφωνώ!!Και μεις το ίδιο κάναμε!!Ελπιζω Γεωργια μου να κανουν το ίδιο και οι διπλανες μας στο δωματιο!!:) Αλλιως βολευει να γεννησουμε ιδιες μερες για να ειμαστε σιγουρα εμεις οι δυο και αντε μια τρίτη άγνωστη!!

Εγώ Λαμπρινή μου μόνο οι γονείς μου ήρθαν εναλλάξ και τα πεθερικά μου που ήρθαν από Βέροια οι άνθρωποι και έκατσαν από 20' ο καθένας.Στις άλλες αρμένικη η βίζιτα μέχρι τις 10 το βράδυ πέρναγαν οι νοσοκόμες και τους έβγαζαν έξω ήμαρτον δηλ.Κι εγω είμαι και ντροπιάρα δε μιλάω αλλά αυτή τη φορά θα πηγαίνω στις νοσοκόμες και έξω όλοι ειδικά στο θηλασμό 10 άτομα στο δωμάτιο είχα και τους λέγανε να βγούν και έφευγαν για λίγο και ξαναέρχονταν:mad:Το κακό στο Μητέρα και στο Ιασώ είναι αυτό που φέρνουν τα μωρά μαζί με το επισκεπτήριο στο Ρέα δε το κάνουν.

Μακάρι Λαμπρινή μου και την τρίτη να τη διώξουμε ούρτ;):tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Άννα μου βοήθησέ με λίγο σε παρακαλώ με ενδιαφέρει αυτό με τις πάνες εσύ το έχεις κάνει?Έχω κάποιες απορίες από που τα παραλαμβάνουμε αυτά και αν παραγγείλω πολλά και στοκάρω για την αρχή σε τι συσκευασία θα μου τα φέρουν έχεις καθόλου ιδέα?

Γεωργια μου η Ελευθερια παρηγγειλε απο εκει.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ωχ! αυτο που το πας!! ειχα ακουσει ενα σωρο συμβουλες!

Καλημερα κοριτσια!Πως ειστε?

Πηγα και εγω σημερα για την καμπυλη!Ποσο χαλια ειναι αυτο το υγρο που ηπια?

Ειπα ομως ή μονορουφι ή καθολου!Το απογευμα θα εχω και τα αποτελεσματα!

Την δικια μου την μπεμπα θα την πουμε Κωνσταντινιά!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Γεωργια μου η Ελευθερια παρηγγειλε απο εκει.

Εμενα πηγε ο ανδρας μου και πηρε ακριβως αυτα τα παμπερς απο σουπερ μαρκετ, 12 ευρω τα 54 τεμ..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημερα Βουλα!

Το καταφερες εε? καλα αποτελεσματα λοιπον!

Κωνσταντινα λενε τη βαπτιστηρα μου, ωραιο ονομα!

Διαφημίσεις

Εμενα πηγε ο ανδρας μου και πηρε ακριβως αυτα τα παμπερς απο σουπερ μαρκετ, 12 ευρω τα 54 τεμ..

Τυχαινουν πολλες φορες προσφορες στα σουπερ μαρκετ.Και θα μας ερχονται και εκπτωτικα κουπονια απο τις εταιρειες.

Δεν ξερω εγω για αυτο το σαιτ που λεει η Ελευθερια.Και εγω τη ρωτησα, αλλα μου ειπε οτι χρειαζεται να μασολαβησει πωλητης, δεν μπορεις μονος σου να ψωνισεις.Αν ειναι ομως να τα δωσω του πωλητη τι νοημα εχει?

Καλώς την καλά αποτελέσματα να έχεις και μπράβο σου που το πήρες έτσι.Πως θα είναι το όνομα της μπέμπας?

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλύτερα, θα το γιορτάζω όποτε θέλω εγώ:D

Ωραιο και το Ναυσικα.Νομιζω τα ονοματα που δεν εχουν γιορτη τα γιορταζεις των Αγ. Παντων που πεφτει καλοκαιρι.

Ωραιο και το Βικτωρια!

Εμεις δεν εχουμε κατσει ακομη να το συζητησουμε με τον αντρα μου, ασε να γεννηθει με το καλο! το σιγουρο ειναι οτι δε βαζουμε γιαγιαδες και παππουδες εμεις σε κανενα παιδι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...