Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• καλησπέρα κορίτσια,

7 ωάρια είχαμε αυτή την φορά και μόνο 1 τα κατάφερε και πήγε για προεμφυτευτικό έλεγχο…

ήρθαν σήμερα τα αποτελέσματα από την βλαστοκύστη και υπάρχει μονοσωμια 11.

αλλη μια αποτυχία 😢 

• Λυπημένη/-ος 8

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλα αυτο που λες Αντωνια ειναι απαραδεκτο...γινε σκληρη σε αυτο το θεμα...εγω θα βγαλω ολα αυτα που καταπινω τωρα...ολη η εγκυμοσυνη με εχει βει στο κρεβατι δεν εχει ερθει κανεις να με δει και να νοιαστει..και οποιος τολμησει να θυμηθει να ερθει για να δει το μωρο θα φαει κανονικη πορτα...

για να ειμαι ειλικρινεις εγω δεν εχω προβλημα να ρθουν να με δουν αλλα να ρθουν στην κλινικη οχι σπιτι.

στον 1ο μου εγινα σκληρη..είχα και αυτο με τον θηλασμο και σε καποια φαση εκραγηκα και ειπα σε πεθερικα ειδιως να πουνε στα σογια να μην ξαναερθει κανενας. ούτε τα πεθερικα δεν ήθελα αφού μου είχαν γίνει στενος κορσες, μεχρι και το μαγειρεμα της σπιτι μου το έφερνε για να το κανει. τους ειχα πει 2-3 φορες με καλο τροπο οτι αυτο που κανουν δεν μου αρεσει και δεν καταλαβαιναν. τοτε αναγκαστηκα και εγω να το πω διαφορετικα. ψηλοπιαστηκαν αλλα δεν με νοιαζει. οταν δεν καταλαβαινουν με το καλοθα τους το πω με το ασχημο. μετα τους περασε δεν τους συμφερε να μεινουν μουτρωμενοι γιατι καταλαβαν οτι δεν θα τους αφηνα να ξαναρθουν:tongue:

Προχτες το βραδυ ημουν στηνπεθερα και της το είπα "οταν γεννησω θα τους πεις όλους μα όλους να ερθουν στην κλινικη να με δουν. αν δεν περασουν οι 40 τουλαχιστον εγω δεν ανοιγω την πορτα σε κανεναν" με ειδε λιγο περιεργα και συνεχισα εγω "ξερεις τι ασχημα ενιωθα οταν μου κουβαλούσατε όλο το σοι και δεν με αφηνατε να ησυχασω;" εε οταν εκανε ενα rewind ναι εχεις και καποιο δίκαιο μου λέει... ε εγω προηδοποιησα. το καλο που τους θελω να το τηρησουν...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμένα το Θοδώρα μου φαινεται γιαγιαδικο!!!

Το θεοδωρα πιο καλο ειναι.Εγω εχω της γιαγιας το ονομα και οντως ημουν δωρο Θεου με το πως γεννηθηκα και εζησα!

ναι θυμαμαι την περιπτωση σου και η μανουλα σου τραβηξε πολλα με σενα!!

ετσι ακριβως ειναι Θεου Δωρο!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλέ λίγο έλειψα και τι προλάβατε και είπατε?Όχι Αντωνία μου με το δικό σου όνομα τι να έχω στο αντρικό μου θυμίζει άσχημα πράγματα απλά.

Καλημέρα Λαμπρινή μου μη μπείς καλέ σε αυτή τη διαδικασία χωρίς να έχεις κάτι κρίμα.Εντάξει δε το πήρα και τόσο στραβά μια διατροφούλα και λίγη παρακολούθηση κι όλα ΟΚ.

Τα ονόματά σας τέλεια μέσα στις βασίλισσες εδω μέσα Θεοδώρα,Βικτωρία χαχα καλα Μελινάκι το Μαρίλια τέλειο και πολύ γλυκό που έχεις ακόμα σχέσεις με τη νονά σου κι εγώ έχω και τη λατρεύω!Εγώ ακόμα το σκέφτομαι ή Μαρία θα τη βγάλω ή Μυρσίνη.Μαρία την πεθερά μου και Μυρσίνη τη γιαγιά μου και τα δύο μ'αρέσουν.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλέ λίγο έλειψα και τι προλάβατε και είπατε?Όχι Αντωνία μου με το δικό σου όνομα τι να έχω στο αντρικό μου θυμίζει άσχημα πράγματα απλά.

Καλημέρα Λαμπρινή μου μη μπείς καλέ σε αυτή τη διαδικασία χωρίς να έχεις κάτι κρίμα.Εντάξει δε το πήρα και τόσο στραβά μια διατροφούλα και λίγη παρακολούθηση κι όλα ΟΚ.

Τα ονόματά σας τέλεια μέσα στις βασίλισσες εδω μέσα Θεοδώρα,Βικτωρία χαχα καλα Μελινάκι το Μαρίλια τέλειο και πολύ γλυκό που έχεις ακόμα σχέσεις με τη νονά σου κι εγώ έχω και τη λατρεύω!Εγώ ακόμα το σκέφτομαι ή Μαρία θα τη βγάλω ή Μυρσίνη.Μαρία την πεθερά μου και Μυρσίνη τη γιαγιά μου και τα δύο μ'αρέσουν.

Γεωργια μου αστειεύομαι :lol::lol:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

για να ειμαι ειλικρινεις εγω δεν εχω προβλημα να ρθουν να με δουν αλλα να ρθουν στην κλινικη οχι σπιτι.

στον 1ο μου εγινα σκληρη..είχα και αυτο με τον θηλασμο και σε καποια φαση εκραγηκα και ειπα σε πεθερικα ειδιως να πουνε στα σογια να μην ξαναερθει κανενας. ούτε τα πεθερικα δεν ήθελα αφού μου είχαν γίνει στενος κορσες, μεχρι και το μαγειρεμα της σπιτι μου το έφερνε για να το κανει. τους ειχα πει 2-3 φορες με καλο τροπο οτι αυτο που κανουν δεν μου αρεσει και δεν καταλαβαιναν. τοτε αναγκαστηκα και εγω να το πω διαφορετικα. ψηλοπιαστηκαν αλλα δεν με νοιαζει. οταν δεν καταλαβαινουν με το καλοθα τους το πω με το ασχημο. μετα τους περασε δεν τους συμφερε να μεινουν μουτρωμενοι γιατι καταλαβαν οτι δεν θα τους αφηνα να ξαναρθουν:tongue:

Προχτες το βραδυ ημουν στηνπεθερα και της το είπα "οταν γεννησω θα τους πεις όλους μα όλους να ερθουν στην κλινικη να με δουν. αν δεν περασουν οι 40 τουλαχιστον εγω δεν ανοιγω την πορτα σε κανεναν" με ειδε λιγο περιεργα και συνεχισα εγω "ξερεις τι ασχημα ενιωθα οταν μου κουβαλούσατε όλο το σοι και δεν με αφηνατε να ησυχασω;" εε οταν εκανε ενα rewind ναι εχεις και καποιο δίκαιο μου λέει... ε εγω προηδοποιησα. το καλο που τους θελω να το τηρησουν...

μακαρι να καταλαβουν βρε κοριτσι μου γιατι οντως φανταζομαι οτι ειναι πολυ δυσκολο καθε μερα να εχεις κοσμο στο σπιτι!!και αντε τωρα ειναι το δευτερο σου ξερεις πανω κατω τι θα συναντησεις!!εμενα ειναι ολα αγνωστα ποσο μαλλον να εχω και κοσμο πανω στο κεφαλι μου..ασε που δεν το αξιζουν να βλεπουν το μωρο...εννοω για αυτους που δεν μου εχουν σταθει,,,στα δυσκολα....ας ειιναι γερα τα μωρακια μας και εμεις και ειλκρινα αδιαφορω για τους τριτους..

B4Itp2.png

μακαρι να καταλαβουν βρε κοριτσι μου γιατι οντως φανταζομαι οτι ειναι πολυ δυσκολο καθε μερα να εχεις κοσμο στο σπιτι!!και αντε τωρα ειναι το δευτερο σου ξερεις πανω κατω τι θα συναντησεις!!εμενα ειναι ολα αγνωστα ποσο μαλλον να εχω και κοσμο πανω στο κεφαλι μου..ασε που δεν το αξιζουν να βλεπουν το μωρο...εννοω για αυτους που δεν μου εχουν σταθει,,,στα δυσκολα....ας ειιναι γερα τα μωρακια μας και εμεις και ειλκρινα αδιαφορω για τους τριτους..

Κι εγώ στο σπίτι δεν θέλω κόσμο στην αρχή!! Και τα πεθερικά μου με τις κουνιάδες που θα έχω πολύ είναι.... Νομίζω οτι πρέπει να μας αφήσουν κ μόνους αρκετές φορές για να μάθουμε...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ειναι πολυ δυσκολο τα περασα στον 1ο και ξερω πως είναι και επειδη δεν μπορω να τους πω μην ερθετε καθολου θα τους πω να ερθουν στην κλινικη γιατι σπιτι δεν θα δεχομαι κανεναν πριν τις 40.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κι εγώ στο σπίτι δεν θέλω κόσμο στην αρχή!! Και τα πεθερικά μου με τις κουνιάδες που θα έχω πολύ είναι.... Νομίζω οτι πρέπει να μας αφήσουν κ μόνους αρκετές φορές για να μάθουμε...

εγω την 1η βδομαδα σιγουρα θα εχω την μαμα μου σπιτι για βοηθεια ...αλλα σχετικα με το μωρο και εγω μονη μου θελω να μαθαινω με τον δικο μου τροπο!!αλλωστε η καθεμια θα εχει τον δικο της τροπο φροντιδας του μωρου!!

B4Itp2.png

Εγώ τα ξεκαθάρισα στους δικούς μου και ο Βασίλης στους δικούς του η κλινική είναι γαι να συνέλθουμε εγω και το παιδί και στο σπίτι μόλις σαραντίσουμε και μετά.Δε θέλει κόπο θέλει τρόπο;)Εξάλλου και μέσα στο καταχείμωνο σέρνονται ιώσεις απαγορεύονται τα πήγαινε - έλα.Μόνο οι γονείς μας και τα αδέρφια μας οι υπόλοιποι κακά τα ψέματα δε θα πάθουν τίποτα να το δούν και 3 μηνών.;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Γυρισα παλι! μαγειρεψα, ταχτοποιησα και ενα αρνακι σε μεριδες στην καταψυξη, που μου εφερε ο κουνιαδος μου.

Καλα αυτο με τις επισκεψεις, ειναι αλλο πραγμα.Μερικοι δεν καταλαβαινουν και το ωραιο ειναι οτι παρεξηγουνται κιολας!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εγώ σκέφτομαι το όνομα Ναυσικά, χθες το άκουσα και μου έκατσε κάπως!!! Αλλά πότε γιορτάζει δεν κοίταξα, θέλω καλοκαιρινή γιορτή, φτάνει τα γενέθλια που θα είναι το καταχείμωνο!

Μπριζόλες και λουκάνικα στο φούρνο με πατάτες κάνω εγώ σήμερα γιατί θα τραπεζώσω και τον μάστορα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γυρισα παλι! μαγειρεψα, ταχτοποιησα και ενα αρνακι σε μεριδες στην καταψυξη, που μου εφερε ο κουνιαδος μου.

Καλα αυτο με τις επισκεψεις, ειναι αλλο πραγμα.Μερικοι δεν καταλαβαινουν και το ωραιο ειναι οτι παρεξηγουνται κιολας!!

Άννα μου βοήθησέ με λίγο σε παρακαλώ με ενδιαφέρει αυτό με τις πάνες εσύ το έχεις κάνει?Έχω κάποιες απορίες από που τα παραλαμβάνουμε αυτά και αν παραγγείλω πολλά και στοκάρω για την αρχή σε τι συσκευασία θα μου τα φέρουν έχεις καθόλου ιδέα?

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλά όσα λέτε και το καλύτερο είναι ό,τι όλοι έχουν άποψη για την ανατροφή του παιδιού σου και δίνουν χίλιες δυο αστείες και παράλογες συμβουλές. Κορίτσια, ιδιαίτερα οι πρωτότοκες, εφοπλιστείτε με μεγάλο κουράγιο γιατί θα ακούσετε πολλά κουφά αστεία και δυσάρεστα, ακόμη και από κοντινά πρόσωπα!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...