Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• καλησπέρα κορίτσια,

7 ωάρια είχαμε αυτή την φορά και μόνο 1 τα κατάφερε και πήγε για προεμφυτευτικό έλεγχο…

ήρθαν σήμερα τα αποτελέσματα από την βλαστοκύστη και υπάρχει μονοσωμια 11.

αλλη μια αποτυχία 😢 

• Λυπημένη/-ος 8

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Είναι της πεθεράς μου το ονομα κιόλας να φανταστείς!!! Τέλειο δεν είναι???? Αχ το μωρό μου να ειναι και κουκλιτσα και υγιεστατη και τιποτα άλλο δεν θελω!!

τελειο ειναι Δωρακι!!!και ειμαι σιγουρη θα της πηγαινει γαντι!!πραγματικη πριγκηπισσα!!!!!!!!!!!!

εμεις Θεοδωρα θα την βγαλουμε της πεθερας και εμας

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααα!!Δωρα και γω ψηφιζω 18 Γεναρη!Ζυγη ημερομηνια και αιγοκερακι μια χαρα ζωδιο!!Θα το προτιμουσα απο τον υδροχοο :)Καλυτερα καθημερινη να μην υπαρχουν και πολλες επισκεψεις!Το σ/κ γινεται πανικος στα επισκεπτηρια!Και γω καθημερινη θα διαλεψω αν ρωτηθω!

εγω θα ήθελα να εχω κοσμο στο μεαιυτηριο παντως για να τους γλυτωσω μετα στο σπιτι:P

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Είναι της πεθεράς μου το ονομα κιόλας να φανταστείς!!! Τέλειο δεν είναι???? Αχ το μωρό μου να ειναι και κουκλιτσα και υγιεστατη και τιποτα άλλο δεν θελω!!

ααα ξεχασα να σου πω και εγω ψηφιζω 18 Ιανουαριου!!

B4Itp2.png

Γεωργια διαβητη κυησης σου διεγνωσαν?????πω πω!Αν ειναι δυνατον!Φαντασου!Παλι καλα που εχεις το μηχανακι και θα εχεις μια ασφαλεια!Μου φαινεται θα παω κι εγω να παρω ενα!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

τελειο ειναι Δωρακι!!!και ειμαι σιγουρη θα της πηγαινει γαντι!!πραγματικη πριγκηπισσα!!!!!!!!!!!!

εμεις Θεοδωρα θα την βγαλουμε της πεθερας και εμας

Το πιο τέλειο όνομα θα της δώσετε εσείς ε??? Σαν κι εμενα το μωρο σου Θεοδωρα ειναι το βαφτηστικο μου!!!!! Απλα η γιορτη ειναι κινητη και ειναι λιγο χαζο αυτο!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Γεωργια διαβητη κυησης σου διεγνωσαν?????πω πω!Αν ειναι δυνατον!Φαντασου!Παλι καλα που εχεις το μηχανακι και θα εχεις μια ασφαλεια!Μου φαινεται θα παω κι εγω να παρω ενα!

και μενα το ιδιο μου διεγνωσαν...αν δεν εχεις προβλημα Λαμπρινη μου γιατι να παρεις το μηχανακι??απλως προσεχε μονο την διατροφη σου!!

B4Itp2.png

εγω θα ήθελα να εχω κοσμο στο μεαιυτηριο παντως για να τους γλυτωσω μετα στο σπιτι:P

Θελεις κοσμο??!!Ελπιζω τοτε να εισαι σε μονοκλινο γιατι φαντασου τις διπλανες σου αν εσυ θελεις κοσμο και αυτες δεν θελουν!χεχε!!:)

Εγω να σου πω δεν θελω γιατι τί να ερθουν να δουν??Τα μωρακια μας θα τα γεννησουμε και χειμωνα οποτε αν ειμαστε προσεχτικες με τις επισκεψεις!Μπορουν καποιοι να τα δουν και μετα απο 2-3 μηνες!Δεν χαθηκε κι ο κοσμος!:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Το πιο τέλειο όνομα θα της δώσετε εσείς ε??? Σαν κι εμενα το μωρο σου Θεοδωρα ειναι το βαφτηστικο μου!!!!! Απλα η γιορτη ειναι κινητη και ειναι λιγο χαζο αυτο!!!

ναι Δωρακι μου και μενα μου αρεσει παρα πολυ αυτο το ονομα!!αλλα Θεοδωρα θελω να την φωναζουμε οχι Θοδωρα...δεν ξερω εσυ που εχεις κ το ονομα πως σου αρεσει πιο πολυ??εμενα μου αρεσει το Θεοδωρα γιατι το εκλαμβανω σαν Θεου Δωρο!!

B4Itp2.png

και μενα το ιδιο μου διεγνωσαν...αν δεν εχεις προβλημα Λαμπρινη μου γιατι να παρεις το μηχανακι??απλως προσεχε μονο την διατροφη σου!!

Φοβαμαι γενικα το ζαχαρο και επειδη εχω και διδυμα ειναι η κατασταση επικινδυνη απο μονη της!Ναι προσεχω!Ζυγιστηκα χθες και ειμαι στα ιδια κιλα βρε κοριτσια!+3!!Αυριο που θα παω γυναικολογο θα ζυγιστω και στην δικια του!

Χθες ειχα αιματολογο,αυριο γυναικολογο και τη Δευτερα εχουμε παιδιατρο!Πανε τα λεφτακια μας!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Θελεις κοσμο??!!Ελπιζω τοτε να εισαι σε μονοκλινο γιατι φαντασου τις διπλανες σου αν εσυ θελεις κοσμο και αυτες δεν θελουν!χεχε!!:)

Εγω να σου πω δεν θελω γιατι τί να ερθουν να δουν??Τα μωρακια μας θα τα γεννησουμε και χειμωνα οποτε αν ειμαστε προσεχτικες με τις επισκεψεις!Μπορουν καποιοι να τα δουν και μετα απο 2-3 μηνες!Δεν χαθηκε κι ο κοσμος!:)

και εγω την ιδια αποψη με εσενα εχω Λαμπρινη δεν θελω κοσμο ουτε στην κλινικη ουτε στο σπιτι...και ας ακουγεται καπως αυτο...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Φοβαμαι γενικα το ζαχαρο και επειδη εχω και διδυμα ειναι η κατασταση επικινδυνη απο μονη της!Ναι προσεχω!Ζυγιστηκα χθες και ειμαι στα ιδια κιλα βρε κοριτσια!+3!!Αυριο που θα παω γυναικολογο θα ζυγιστω και στην δικια του!

Χθες ειχα αιματολογο,αυριο γυναικολογο και τη Δευτερα εχουμε παιδιατρο!Πανε τα λεφτακια μας!!

με το καλο ολα καλα να πανε!!αλλα δεν καταλαβα τι +3??συνολικα στην εγκυμοσυνη??

B4Itp2.png

Ναι Λαμπρινη μου θελω κοσμο στο μεαιυτηριο για να τους αποφυγω στο σπιτι. βλεπεις εχουμε ξεδιαντροπους εμεις που στον 1ο μου γιο ερχονταν ειχαν απαιτηση να πιασουν το μωρο στκονταν ολοι απο πανω του αναπνεαν και δεν σκεφτονταν οτι είναι νεογεννητο και επισης δεν με αφηναν εμενα σε ησυχια. καθε μερα επρεπε να ερθει και καποιοσ. ε εγω ποτε ξεκουραζομουν;; ποτε... καλυτερα να ρθουν στο μεαιυτηριο που θα το βλέπουν απο αποσταση σιγουρα πραγματα και ειπα της πεθερας μου και της μαμας μου να τους ειδοποιησουν όλους να έρθουν στο μεαιυτηριο γιατι σπιτι μου πριν τις 40 τουχαχιστον δεν θελω κανεναν. θα εχω και το μεγαλο μου το αγορι δεν θελω αλλους...θελω την ησυχια μου.

σιγα μην κανουν 2-3 μηνες να το δουν. το σοι μας εμας είναι ξεδιαντροπο οπως σου είπα. ειδικα του άντρα μου είναι παρα πολυ ενοχλητικοι. δεν τους νοιαζει αν τους πεις μην ερθεις αυτοι θα ερθουν σονι και καλα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Δωρακι αντε με το καλο κουκλα μου κι εγω 18 ψηφιζω μια χαρα και τι τελειο ονομα, εμενα με βλεπω να γενναω Δεκεμβρη κανονικα παω με καισαρικη αλλα ακομα δεν μου εχει πει τιποτα τον ρωτησα και μου ειπε προχωραμε κανονικα τωρα τι εννοει ο θεος και η ψυχη του, εμεις θα την βγαλουμε Μαρια - Ολγα, Μαρια την μαμας μου και Ολγας την νονας μου που δεν εχει παιδια θα την φωναζουμε Μαριλια γιατι τη νονα μου την φωναζουν Ολια και ετσι το ενωσαμε, τον γιο μου τον εχουμε βγαλει Κωνσταντινο- Μιχαηλ το πρωτο του πεθερου το δευτερο το ταξαμε λογω πλακουντα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Ναι Λαμπρινη μου θελω κοσμο στο μεαιυτηριο για να τους αποφυγω στο σπιτι. βλεπεις εχουμε ξεδιαντροπους εμεις που στον 1ο μου γιο ερχονταν ειχαν απαιτηση να πιασουν το μωρο στκονταν ολοι απο πανω του αναπνεαν και δεν σκεφτονταν οτι είναι νεογεννητο και επισης δεν με αφηναν εμενα σε ησυχια. καθε μερα επρεπε να ερθει και καποιοσ. ε εγω ποτε ξεκουραζομουν;; ποτε... καλυτερα να ρθουν στο μεαιυτηριο που θα το βλέπουν απο αποσταση σιγουρα πραγματα και ειπα της πεθερας μου και της μαμας μου να τους ειδοποιησουν όλους να έρθουν στο μεαιυτηριο γιατι σπιτι μου πριν τις 40 τουχαχιστον δεν θελω κανεναν. θα εχω και το μεγαλο μου το αγορι δεν θελω αλλους...θελω την ησυχια μου.

σιγα μην κανουν 2-3 μηνες να το δουν. το σοι μας εμας είναι ξεδιαντροπο οπως σου είπα. ειδικα του άντρα μου είναι παρα πολυ ενοχλητικοι. δεν τους νοιαζει αν τους πεις μην ερθεις αυτοι θα ερθουν σονι και καλα...

καλα αυτο που λες Αντωνια ειναι απαραδεκτο...γινε σκληρη σε αυτο το θεμα...εγω θα βγαλω ολα αυτα που καταπινω τωρα...ολη η εγκυμοσυνη με εχει βει στο κρεβατι δεν εχει ερθει κανεις να με δει και να νοιαστει..και οποιος τολμησει να θυμηθει να ερθει για να δει το μωρο θα φαει κανονικη πορτα...

B4Itp2.png

ναι Δωρακι μου και μενα μου αρεσει παρα πολυ αυτο το ονομα!!αλλα Θεοδωρα θελω να την φωναζουμε οχι Θοδωρα...δεν ξερω εσυ που εχεις κ το ονομα πως σου αρεσει πιο πολυ??εμενα μου αρεσει το Θεοδωρα γιατι το εκλαμβανω σαν Θεου Δωρο!!

Κι εμένα το Θοδώρα μου φαινεται γιαγιαδικο!!!

Το θεοδωρα πιο καλο ειναι.Εγω εχω της γιαγιας το ονομα και οντως ημουν δωρο Θεου με το πως γεννηθηκα και εζησα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...