Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ελευθερια, παταω amazon και μου βγαζει κατι ασχετα!

Μου δινεις το λινκ σε παρακαλω?

Εσύ λογικά ψάχνεις τα newborn, οπότε δες εδώ

http://www.amazon.co.uk/Pampers-Baby-Size-Newborn-Nappies/dp/B003P2UTS8/ref=sr_1_1?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=baby&ie=UTF8&qid=1322213095&sr=1-1

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελα μωρε, πλακα κανουμε τωρα! σιγα και στα ζωδια δεν πολυδινω σημασια εγω!

Αιγοκερακι ειναι ο γιος μου ο μεγαλος.

Ναι μωρέ κι εγω δε δίνω αλλά μια που πήγα με πρόκληση προτίμησα την τελευταία μέρα του Διδύμου από την πρώτη του Καρκίνου για αγόρι δεν έλεγε τόση ευαισθησία και υγρασία στο σπίτι:lol::lol::lol:Συμπτωματικά ήταν και τα γενέθλια του άντρα μου ο οποίος αν δε το γεννούσα τότε μάλλον θα έφερνε γιατρό να μου κάνει καισαρική σπίτι με το ζόρι :tongue::tongue::tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Δωρακι και γενεθλια και γιορτη μαζι??εε αυτο θα ειναι αδικο για την μπεμπα!!θα παιρνει ενα δωρο...χα χα χα χα

Καλέ γιατί ένα δωρο??? Η μπέμπα Βικτωρία θα λέγεται όχι Αντωνία ούτε Αθανασία!! Halloooooo!!!!!:tongue::tongue::tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

kalimera koritsakia se oles !!!den me lene katerina ....

Καλημερα! Πως σε λενε τελικα; :P:p

Αχ κι εσυ για υδροχοο λες και η κουνιάδα μου...και πολλοι άλλοι... Δεν γίνεται ομως ο γιατρός λέει οτι ξεφευγουμε στο περιθώριο για προγραμματισμενη καισαρικη... Πφφφ... Μπα με κόβω Αγ.Αντωνίου ή Αγ.Αθανασίου! Διαλέχτεεεε!!!!!

το 18 μου αρεσει πιο πολυ σαν αριθμος... αλλα στις 17 ειναι η ονομαστική μου:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Δωράκι να διαλέξεις μια μέρα που θα είναι σε πλήρη λειτουργία το νοσοκομείο. Δεν ξέρω αν Σαββάτο υπολειτουργεί ή όχι.

Πριν γεννήσω τον γιο μου και εφόσον καταλήξαμε να πάω με πρόκληση είχα ζητήσει 14 ή 15 Αυγούστου και το είχε αποκλείσει ο γιατρός. Μου λέει αργίες και ΣΚ δεν ξεγεννάω προγραμματισμένα γιατί τα μαιευτήρια υπολειτουργούν.

Στο αναφέρω απλά για να το έχεις υπόψιν σου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κι εσυ για υδροχοο λες και η κουνιάδα μου...και πολλοι άλλοι... Δεν γίνεται ομως ο γιατρός λέει οτι ξεφευγουμε στο περιθώριο για προγραμματισμενη καισαρικη... Πφφφ... Μπα με κόβω Αγ.Αντωνίου ή Αγ.Αθανασίου! Διαλέχτεεεε!!!!!

Εγώ θα διάλεγα τη ζυγή ημερομηνία άρα Αγ.Αθανάσιο ψηφίζω (είχα και ένα γκόμενο που τον έλεγαν Αντώνη και μου είχε ψήσει το ψάρι στα χείλη οπότε μακριά από αυτήν την ημερομηνία-φαντάζεσαι να γεννήσω εγώ τότε αχαχαχαχα:tongue:)

zxG9p3.png

owokp3.png

Δωράκι να διαλέξεις μια μέρα που θα είναι σε πλήρη λειτουργία το νοσοκομείο. Δεν ξέρω αν Σαββάτο υπολειτουργεί ή όχι.

Πριν γεννήσω τον γιο μου και εφόσον καταλήξαμε να πάω με πρόκληση είχα ζητήσει 14 ή 15 Αυγούστου και το είχε αποκλείσει ο γιατρός. Μου λέει αργίες και ΣΚ δεν ξεγεννάω προγραμματισμένα γιατί τα μειαυτήρια υπολειτουργούν.

Στο αναφέρω απλά για να το έχεις υπόψιν σου.

Ναι κι εγω δεν τον ειδα να θελει ΣΚ...

Θα θελα πάντως να είναι καποια γιορτη εκείνη την μερα να με φυλάει κάποιος Αγιος!! Αν και τώρα που το σκέφτομαι στις 18 Γενάρη είναι τα γενέθλια της θειας μου και του Αγ.Αθανασίου...Μια χαρα συνδυασμός!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ευχαριστω. Οχι δεν εψαχνα για νεογεννητα, εβαζα απλα το αμαζον στο google και μου εβγαζε αλλα σαιτ με αυτο το ονομα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλέ γιατί ένα δωρο??? Η μπέμπα Βικτωρία θα λέγεται όχι Αντωνία ούτε Αθανασία!! Halloooooo!!!!!:tongue::tongue::tongue:

doing doing koykoy koykoy...χα χα χα χα χα χα την πεταξα την κοτσανα μου σημερα!!!τι τελειο ονομα το ΒΙΚΤΩΡΙΑ??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγώ θα διάλεγα τη ζυγή ημερομηνία άρα Αγ.Αθανάσιο ψηφίζω (είχα και ένα γκόμενο που τον έλεγαν Αντώνη και μου είχε ψήσει το ψάρι στα χείλη οπότε μακριά από αυτήν την ημερομηνία-φαντάζεσαι να γεννήσω εγώ τότε αχαχαχαχα:tongue:)

εχεις να πεις κατι για το ονομα Γεωργια;;; και εγω και ο αντρας μου απο αυτον το πήραμε;);)

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ναι μωρέ κι εγω δε δίνω αλλά μια που πήγα με πρόκληση προτίμησα την τελευταία μέρα του Διδύμου από την πρώτη του Καρκίνου για αγόρι δεν έλεγε τόση ευαισθησία και υγρασία στο σπίτι:lol::lol::lol:Συμπτωματικά ήταν και τα γενέθλια του άντρα μου ο οποίος αν δε το γεννούσα τότε μάλλον θα έφερνε γιατρό να μου κάνει καισαρική σπίτι με το ζόρι :tongue::tongue::tongue:

ΓΕΩΡΓΙΑ σου στειλα πμ!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

doing doing koykoy koykoy...χα χα χα χα χα χα την πεταξα την κοτσανα μου σημερα!!!τι τελειο ονομα το ΒΙΚΤΩΡΙΑ??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι της πεθεράς μου το ονομα κιόλας να φανταστείς!!! Τέλειο δεν είναι???? Αχ το μωρό μου να ειναι και κουκλιτσα και υγιεστατη και τιποτα άλλο δεν θελω!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι κι εγω δεν τον ειδα να θελει ΣΚ...

Θα θελα πάντως να είναι καποια γιορτη εκείνη την μερα να με φυλάει κάποιος Αγιος!! Αν και τώρα που το σκέφτομαι στις 18 Γενάρη είναι τα γενέθλια της θειας μου και του Αγ.Αθανασίου...Μια χαρα συνδυασμός!!

Καλημερααα!!Δωρα και γω ψηφιζω 18 Γεναρη!Ζυγη ημερομηνια και αιγοκερακι μια χαρα ζωδιο!!Θα το προτιμουσα απο τον υδροχοο :)Καλυτερα καθημερινη να μην υπαρχουν και πολλες επισκεψεις!Το σ/κ γινεται πανικος στα επισκεπτηρια!Και γω καθημερινη θα διαλεψω αν ρωτηθω!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...