Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κορίτσια για όσες θέλουν στέλνει το άμαζον πάνες πολύ οικονομικά χωρίς μεταφορικά.

Ενδεικτικά παράγγειλα χθες 132 τεμάχια pampers dry με 30 Ευρώ ενώ εδώ τα 44 έχουν περίπου 25 Ευρώ!

Απο μεταφορικα τι γινεται?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου καλημέρα!!!

Δεν μπήκα χτες το βράδυ να σας πω τα νέα μου απο τον γιατρό!!!

Λοιπόν η μπέμπα μου είναι 1511γρ.(πήρε 24γρ απο την Δευτέρα :tongue:) και ο γιατρός είπε οτι έχει πολλά μαλλιά!!!!!! Μας έδειξε κιόλας και φαινόταν σαν το fiddo diddo!!!!!:lol::lol: Και λέω αρκούδι θα κάνω ή παιδί???

Μετά είδε αν αιματώνεται και αν οξυγονώνεται σωστά ο εγκέφαλος ,αν τρέφεται σωστά απο τον πλακούντα και την κατάσταση του πλακούντα. Αν ειναι όλα οκ με τον ομφ.λώρο και αν έχει καμιά περιτύλιξη... Δεν θυμάμαι τι άλλο..

Μετά τον ρώτησα και για τις ξινίλες και μου είπε να πίνω σουρωτή που και που!!

Το μωρό είναι στην τέλεια θέση παραμένει με το κεφαλι κατω και το σωμα απο την αριστερη πλευρα!!! Δεν μπορέσαμε να δούμε προσωπο γιατι ήταν γυρισμενη προς τα μέσα και μου είπε οτι μπορεί να ειναι ευχάριστο για τους γονείς να βλέπουν σε 3d το προσωπάκι σε αυτή την εβδομάδα που είμαι αλλά δεν είναι ευχάριστο για τον γιατρό κ για την εγκυμοσύνη γιατί σημαίνει οτι δεν έχει πάρει καλή θεση το μωρό!! Εμάς επομένως να χαιρόμαστε που δεν μας εδειξε φατσα γιατί εχει την καλύτερη θεση!!! Αν και μας έθιξε τελικά περισσότερο αυτή την φορά το θέμα καισαρική....! Μας είπε με λίγα λόγια οτι επειδή κατα πάσα πιθανότητα θα παμε με καισαρική εκτός πολύ καλής περίπτωσης,θα πρέπει να φτάσουμε μέχρι την 37η εβδομάδα για να είναι η μπέμπα τέλεια! Και μας είπε οτι θα πέφτει κάπου 15-18 Ιανουαρίου για να προγραμματίσουμε την καισαρική!!!!! Καλέ μου είπε να διαλέξω ποια μέρα μου αρέσει!!!:shock: Μου ήρθε λίγο κάπως να ξέρω το πότε!!

Μπραβο Δωρα μου συγχαρητηρια!! τελεια τα νεα σου!! Ολοκληρη κοπελα εγινε!! 37η εβδομαδα σου είπε ε;; 7 βδομαδες δηλαδη εναμιση μήνας:tongue: και εγω ήξερα το ποτε και με αγχωνε αρχικα. εκεινη την μερα ομως τα ξεχνας όλα. ξεκινησαμε το πρωι και ήμουν σαν αποβλακωμενο αλλα κυλισαν όλα τοσο γρηγορα ασχετως της ταλαιπωριας μου που δεν μου εμεινε χρονος για να σκεφτω κατι!!

Κιλακια δεν μας είπες;; ζηγιστηκες?

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα Ελευθερία μου του πέρασε του μικρού σου ε?Τελικά ιωσούλα ήταν τι λές?,

Άννα μου όχι αυτό λέω τραγικό δεν είναι απλά άλλη φιλοσοφία και τρόπος σκέψης στο μαγείρεμα αυτό.Ε και κάποιοες ατασθαλίες μου τις επιτρέπει γιατι οι μετρήσεις μου δεν ήταν άσχημες μία απλά λίγο τσιμπημένη με τις μετρήσεις μπορώ να βλέπω και τι μου το ανεβάζει και να μη το ξαναφάω.Έχεις δίκιο η διατροφή μιας εγκύου χωρίς λιγούρες είναι χαχαχα θα κάνω κορμάρα και θα με ζηλεύετε και η Πόπη!!!χαχα

α αρακά έχω σήμερα για τους υπόλοιπους εγω θα φάω έξω σήμερα αποχαιρετούμε τον προϊστάμενό μας που φεύγει μετά από 30 χρόνια στην εταιρεία.

Πόπη μου κουράγιο η αλήθεια είναι ότι σε ταλαιπώρησε αυτή η εγκυμοσύνη.Το μηχανάκι το όπλισες πριν όπως μας έδειξαν?

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα Δωρα μου!! Τελεια τα νεα , μπραβο!!

Μεγαλωσε η μπεμπουλα σου!! και πανω που αναρρωτιομουν που εισαι!

Αν σε βαλει να διαλεξεις μερα δες ποτε τελειωνει ο Αιγοκερως και ποτε αρχιζει ο Υδροχοος και αποφασισε.

Αν μου ελεγε εμενα να διαλεξω παντως θα μου αρεσε ημερα Σαββατο.Ειμαι και εγω Σαββατογενημενη και Υδροχοος!

Ασε και τα σκεφτήκαμε κι εμείς!!! Του είπα για Σάββατο και είπε οτι ξεφεύγουμε... Και τον Αιγόκερο δυστυχώς δεν τον γλιτώνουμε...

Μπορεί να διαλέξω το 17 Ιανουαριου που ειναι του Αγ.Αντωνίου και είναι μεγάλη γιορτή ή και το 18 του Αγ.Αθανασίου...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Χρόνια Πολλά στην Κατερίνα που γιορτάζει, πολύχρονη και με το καλό το μωράκι της!

Χρόνια πολλά και σε όσες έχουν φίλους και γνωστούς που γιορτάζουν, να τους χαίρεστε όλους κορίτσια.

Εμένα γιορτάζει η βαφτιστήρα μου. Ελπίζω ο μικρός να συνεχίσει έτσι και να μπορέσουμε να πάμε το βράδυ!

Κορίτσια τι έγινε? Έπεσε μαζεμένος ο διαβήτης κύησης? Ταλαιπωρία είναι με την διατροφή αλλά τι να κάνεις? Υπομονή, λίγος καιρός έμεινε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Δωρα μου συγχαρητηρια!! τελεια τα νεα σου!! Ολοκληρη κοπελα εγινε!! 37η εβδομαδα σου είπε ε;; 7 βδομαδες δηλαδη εναμιση μήνας:tongue: και εγω ήξερα το ποτε και με αγχωνε αρχικα. εκεινη την μερα ομως τα ξεχνας όλα. ξεκινησαμε το πρωι και ήμουν σαν αποβλακωμενο αλλα κυλισαν όλα τοσο γρηγορα ασχετως της ταλαιπωριας μου που δεν μου εμεινε χρονος για να σκεφτω κατι!!

Κιλακια δεν μας είπες;; ζηγιστηκες?

Ζυγίστηκα κοπελιά εμ τι θα το γλίτωνα??? χα χα!!!

75 με ρούχα και μπότες...Ε πες 74 κανονικα... Είμαι δηλ στα +10.... Τον ρωτησα και ειπε οτι οκ σε λογικα πλαισια ειμαι!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ασε και τα σκεφτήκαμε κι εμείς!!! Του είπα για Σάββατο και είπε οτι ξεφεύγουμε... Και τον Αιγόκερο δυστυχώς δεν τον γλιτώνουμε...

Μπορεί να διαλέξω το 17 Ιανουαριου που ειναι του Αγ.Αντωνίου και είναι μεγάλη γιορτή ή και το 18 του Αγ.Αθανασίου...

Ελα μωρε, πλακα κανουμε τωρα! σιγα και στα ζωδια δεν πολυδινω σημασια εγω!

Αιγοκερακι ειναι ο γιος μου ο μεγαλος.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κορίτσια μου καλημέρα!!!

Λοιπόν η μπέμπα μου είναι 1511γρ.(πήρε 24γρ απο την Δευτέρα :tongue:) και ο γιατρός είπε οτι έχει πολλά μαλλιά!!!!!! Μας έδειξε κιόλας και φαινόταν σαν το fiddo diddo!!!!!:lol::lol: Και λέω αρκούδι θα κάνω ή παιδί???

Μετά είδε αν αιματώνεται και αν οξυγονώνεται σωστά ο εγκέφαλος ,αν τρέφεται σωστά απο τον πλακούντα και την κατάσταση του πλακούντα. Αν ειναι όλα οκ με τον ομφ.λώρο και αν έχει καμιά περιτύλιξη... Δεν θυμάμαι τι άλλο..

Το μωρό είναι στην τέλεια θέση παραμένει με το κεφαλι κατω και το σωμα απο την αριστερη πλευρα!!! Δεν μπορέσαμε να δούμε προσωπο γιατι ήταν γυρισμενη προς τα μέσα και μου είπε οτι μπορεί να ειναι ευχάριστο για τους γονείς να βλέπουν σε 3d το προσωπάκι σε αυτή την εβδομάδα που είμαι αλλά δεν είναι ευχάριστο για τον γιατρό κ για την εγκυμοσύνη γιατί σημαίνει οτι δεν έχει πάρει καλή θεση το μωρό!! Εμάς επομένως να χαιρόμαστε που δεν μας εδειξε φατσα γιατί εχει την καλύτερη θεση!!! Αν και μας έθιξε τελικά περισσότερο αυτή την φορά το θέμα καισαρική....! Μας είπε με λίγα λόγια οτι επειδή κατα πάσα πιθανότητα θα παμε με καισαρική εκτός πολύ καλής περίπτωσης,θα πρέπει να φτάσουμε μέχρι την 37η εβδομάδα για να είναι η μπέμπα τέλεια! Και μας είπε οτι θα πέφτει κάπου 15-18 Ιανουαρίου για να προγραμματίσουμε την καισαρική!!!!! Καλέ μου είπε να διαλέξω ποια μέρα μου αρέσει!!!:shock: Μου ήρθε λίγο κάπως να ξέρω το πότε!!

Μπράβο Δώρα μου όλα τέλεια και τα μαλλάκια της ε?Αγόρασε λοιπόν από τώρα τις κορδέλες για τα μαλλιά πως θα βγεί το κορίτσι ξεμαλλιασμένο?

Να την κάνεις Υδροχόο και σε ζυγή ημερομηνία εμένα αυτό θα μου άρεσε!

Είναι κάπως να ξέρεις πότε γεννάς αλλά είναι και βολικό γιατι κανονίζεις τις δουλειές σου και τα έχεις όλα έτοιμα.Δε σου κρύβω ότι θα το σκέφτεσαι κανα δυο μέρες πριν και το τελευταίο βράδυ ίσως να μην κοιμηθείς αλλά δεν θα έχεις το άγχος του ξαφνικού.Όλα καλά θα πάνε πλησιάζει ο καιρός ε?;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Δωράκι μια χαρά η μπέμπα. Όσο για την καισαρική λίγη σημασία έχει ρε συ. Όπως μου είπε και εμένα προχθές ο γιατρός μου δεν έχει σημασία για αυτόν αν ένα παιδί γεννηθεί με καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό, αλλά να παραδίδει γερά μωρά στους γονείς. Αυτό μετράει τελικά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα!!!

Καλημερα Δωρακι μου!!συγαχαρητηρια για τα υπεροχα φανταστικα σου νεα!!!το μωρουλινι σου ειναι ετοιμο !!τουλαχιστον δεν θα εχεις το αχγος ποτε θα παρει θεση!!οτι πιο ευχαριστο ειναι αυτο!!κ που ξερεις Θεου Θελοντος να καταφερεις να γεννησεις με ΦΤ !!!στο ευχομαι!!

αν πας καισαρικη και εγω Σαββατο θα διαλεγα!!και εγω Σαββατογεννημενη ειμαι!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Μπράβο Δώρα μου όλα τέλεια και τα μαλλάκια της ε?Αγόρασε λοιπόν από τώρα τις κορδέλες για τα μαλλιά πως θα βγεί το κορίτσι ξεμαλλιασμένο?

Να την κάνεις Υδροχόο και σε ζυγή ημερομηνία εμένα αυτό θα μου άρεσε!

Είναι κάπως να ξέρεις πότε γεννάς αλλά είναι και βολικό γιατι κανονίζεις τις δουλειές σου και τα έχεις όλα έτοιμα.Δε σου κρύβω ότι θα το σκέφτεσαι κανα δυο μέρες πριν και το τελευταίο βράδυ ίσως να μην κοιμηθείς αλλά δεν θα έχεις το άγχος του ξαφνικού.Όλα καλά θα πάνε πλησιάζει ο καιρός ε?;)

Αχ κι εσυ για υδροχοο λες και η κουνιάδα μου...και πολλοι άλλοι... Δεν γίνεται ομως ο γιατρός λέει οτι ξεφευγουμε στο περιθώριο για προγραμματισμενη καισαρικη... Πφφφ... Μπα με κόβω Αγ.Αντωνίου ή Αγ.Αθανασίου! Διαλέχτεεεε!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δωρακι και γενεθλια και γιορτη μαζι??εε αυτο θα ειναι αδικο για την μπεμπα!!θα παιρνει ενα δωρο...χα χα χα χα

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...