Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Α ναι κι εγώ νόμιζα ότι μαζί με το μηχανάκι ήταν 80.Ο δικός μου 90€ παίρνει κανονικά αλλά επειδή με έστειλε ο γυναικολόγος πήρε λιγότερα είναι τσιμπημένος μη νομίζεις και εγω πρώτη φορά πήγα.

Εγώ μπορώ να φάω τα πάντα με μέτρο δηλ. μπορώ να φάω μακαρόνια-ρύζια-πατάτες-αρακάδες αλλά να είναι το ένα τέταρτο του πιάτου.

Κι εγω γλυκά καθόλου ούτε ζαχαρίτσα σκέτο ελληνικό πίνω:tongue:.Εμένα το βραδυνό είναι το μισό του μεσημεριανού εντάξει μωρέ θα τα βρούμε.Σου έκανα στο fb με είδες?

Ο δικος μου ενδοκρινολογος στην Αθηνα παιρνει 80 ευρω επισκεψη.

Παντως η διατροφη που περιγραφεις , δεν ειναι και τραγικη.Στην ουσια αυτη πρεπει να κανουμε ολοι μας.Εγκυες και μη, για να πεις οτι τρως ισορροπημενα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α ναι κι εγώ νόμιζα ότι μαζί με το μηχανάκι ήταν 80.Ο δικός μου 90? παίρνει κανονικά αλλά επειδή με έστειλε ο γυναικολόγος πήρε λιγότερα είναι τσιμπημένος μη νομίζεις και εγω πρώτη φορά πήγα.

Εγώ μπορώ να φάω τα πάντα με μέτρο δηλ. μπορώ να φάω μακαρόνια-ρύζια-πατάτες-αρακάδες αλλά να είναι το ένα τέταρτο του πιάτου.

Κι εγω γλυκά καθόλου ούτε ζαχαρίτσα σκέτο ελληνικό πίνω:tongue:.Εμένα το βραδυνό είναι το μισό του μεσημεριανού εντάξει μωρέ θα τα βρούμε.Σου έκανα στο fb με είδες?

εεεε ενταξει σηκωνω τα χερια ψηλα...δεν υπαρχει αυτο που ζω....δλδ τα χω παθει ολα στη εγκυμοσυνη (ουρολοιμωξεις..μυκητιαση ,,συσπασεις..ζαχαρο...)

τι αλλο πια??ειμαι και ατυχη...το μηχανακι που μου εδωσε ο γιατρος δεν δουλευει...πηγε η μαμα μου στον φαρμακειο της γειτονιας και η φαρμακοποιος μας εδωσε το δικο της για να βολευτω και δεν δουλευει ουτε το δικο της...εεεε ζηταω ελεος....εχω κ ολο το στρες με ολα αυτα ποναει και το στομαχι μου...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημερα Αννα μου!!ναι την ρωτησα και ειπε δεν παιζουν ρολο οι συσπασεις που κανω απο αυτο..απλως λιγο να το ελλατωσω το καυτο νερο και να κανω με πιο κρυο...

Ναι, μωρε στο ειχα πει για τις συσπασεις, ηταν να γινουν και εγιναν! μην εχεις τυψεις!

Απλα το καυτο νερο δεν ειναι καλο γενικα για το μπανιο και για το δερμα σου.Δεν ξερω βεβαια και για τους αλλους λογους που εγραφε εκεινο το λινκ που σου εστειλα.Αλλα αν ηταν κατι θα στο ελεγε και η γιατρος σου.;)

ξεκιναει με σφυξιμο και πετρρωνει ολη η κοιλια κυκλικα...αν πετρωνει η κοιλια σου ρωτα τον γιατρο..ευχομαι να μην ειναι αυτο Αντωνιτσα μου

ετσι περιπου είναι:confused: νιωθω ενα σφιξημο χαμηλα και μετα πετρώνει λιγα δευτερολεπτα και περνα...ασε στο ραντεβου θα εχω αρκετα να την ρωησω:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

τα νευρα μου ειναι χαλια πρωι πρωι..ξυπναω απο συσπαση ,,,χαλανε κ τα μηχανακια για τις μετρησεις μου...δεν την παλευω αλλο...οι γιατροι πανε να με κανουν καλα αλλα μου φαινεται μετα θα πρεπει να τρεχω κ σε ψυχολογους...το ψυχολογικο κομματι δεν τον υπολογιζουν καθολου....

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Η μπεμπα μου εχει λοξυγγα τωρα!!

Τι θα φατε σημερα κοριτσια?? εγω θα φτιαξω αρακα, εχω και 2 σνιτσελ απο εχθες που ειχα κανει 5 μεγαλα....

ετσι περιπου είναι:confused: νιωθω ενα σφιξημο χαμηλα και μετα πετρώνει λιγα δευτερολεπτα και περνα...ασε στο ραντεβου θα εχω αρκετα να την ρωησω:rolleyes:

ποτε εχεις ραντεβου??να το ρωτησεις μη το αφηνεις

B4Itp2.png

Ναι, μωρε στο ειχα πει για τις συσπασεις, ηταν να γινουν και εγιναν! μην εχεις τυψεις!

Απλα το καυτο νερο δεν ειναι καλο γενικα για το μπανιο και για το δερμα σου.Δεν ξερω βεβαια και για τους αλλους λογους που εγραφε εκεινο το λινκ που σου εστειλα.Αλλα αν ηταν κατι θα στο ελεγε και η γιατρος σου.;)

και τις 3 φορες που έμεινα έγυος στην 1η επισκεψη αναμεσα στις υπολοιπες συμβουλες μου είπε να μην κανω μπανιο με πολυ ζεστο νερο... δεν ρωτησα ομως τον λογο...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Η μπεμπα μου εχει λοξυγγα τωρα!!

Τι θα φατε σημερα κοριτσια?? εγω θα φτιαξω αρακα, εχω και 2 σνιτσελ απο εχθες που ειχα κανει 5 μεγαλα....

αρακα εκανα ψες τελικα.. δεν ξερω ακομα. γενικα είμαι της τελευταιας ώρας εγω.. εχτος και αν παρω καμια ιδεα απο εσας τώρα:tongue:

ποτε εχεις ραντεβου??να το ρωτησεις μη το αφηνεις

εχει λιγο καιρο που τα νιωθω αυτα. απο τον προηγούμενο μήνα νομιζω...ραντεβού εχω στις 2/12 την άλλη παρασκευη... θα την ρωτησω σιγουρα.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα φιλενάδες, τι κάνουμε? Εμείς καλύτερα. Ο μικρός παίζει τουβλάκια στο χαλί, καλά κοιμήθηκε, καλά είναι αλλά τον κράτησα προληπτικά σπίτι!

Καλημερα Ελευθερια, τι κανεις??

Καλα εκανες και τον κρατησες.

Κορίτσια μου καλημέρα!!!

Δεν μπήκα χτες το βράδυ να σας πω τα νέα μου απο τον γιατρό!!!

Λοιπόν η μπέμπα μου είναι 1511γρ.(πήρε 24γρ απο την Δευτέρα :tongue:) και ο γιατρός είπε οτι έχει πολλά μαλλιά!!!!!! Μας έδειξε κιόλας και φαινόταν σαν το fiddo diddo!!!!!:lol::lol: Και λέω αρκούδι θα κάνω ή παιδί???

Μετά είδε αν αιματώνεται και αν οξυγονώνεται σωστά ο εγκέφαλος ,αν τρέφεται σωστά απο τον πλακούντα και την κατάσταση του πλακούντα. Αν ειναι όλα οκ με τον ομφ.λώρο και αν έχει καμιά περιτύλιξη... Δεν θυμάμαι τι άλλο..

Μετά τον ρώτησα και για τις ξινίλες και μου είπε να πίνω σουρωτή που και που!!

Το μωρό είναι στην τέλεια θέση παραμένει με το κεφαλι κατω και το σωμα απο την αριστερη πλευρα!!! Δεν μπορέσαμε να δούμε προσωπο γιατι ήταν γυρισμενη προς τα μέσα και μου είπε οτι μπορεί να ειναι ευχάριστο για τους γονείς να βλέπουν σε 3d το προσωπάκι σε αυτή την εβδομάδα που είμαι αλλά δεν είναι ευχάριστο για τον γιατρό κ για την εγκυμοσύνη γιατί σημαίνει οτι δεν έχει πάρει καλή θεση το μωρό!! Εμάς επομένως να χαιρόμαστε που δεν μας εδειξε φατσα γιατί εχει την καλύτερη θεση!!! Αν και μας έθιξε τελικά περισσότερο αυτή την φορά το θέμα καισαρική....! Μας είπε με λίγα λόγια οτι επειδή κατα πάσα πιθανότητα θα παμε με καισαρική εκτός πολύ καλής περίπτωσης,θα πρέπει να φτάσουμε μέχρι την 37η εβδομάδα για να είναι η μπέμπα τέλεια! Και μας είπε οτι θα πέφτει κάπου 15-18 Ιανουαρίου για να προγραμματίσουμε την καισαρική!!!!! Καλέ μου είπε να διαλέξω ποια μέρα μου αρέσει!!!:shock: Μου ήρθε λίγο κάπως να ξέρω το πότε!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια για όσες θέλουν στέλνει το άμαζον πάνες πολύ οικονομικά χωρίς μεταφορικά.

Ενδεικτικά παράγγειλα χθες 132 τεμάχια pampers dry με 30 Ευρώ ενώ εδώ τα 44 έχουν περίπου 25 Ευρώ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κορίτσια μου καλημέρα!!!

Δεν μπήκα χτες το βράδυ να σας πω τα νέα μου απο τον γιατρό!!!

Λοιπόν η μπέμπα μου είναι 1511γρ.(πήρε 24γρ απο την Δευτέρα :tongue:) και ο γιατρός είπε οτι έχει πολλά μαλλιά!!!!!! Μας έδειξε κιόλας και φαινόταν σαν το fiddo diddo!!!!!:lol::lol: Και λέω αρκούδι θα κάνω ή παιδί???

Μετά είδε αν αιματώνεται και αν οξυγονώνεται σωστά ο εγκέφαλος ,αν τρέφεται σωστά απο τον πλακούντα και την κατάσταση του πλακούντα. Αν ειναι όλα οκ με τον ομφ.λώρο και αν έχει καμιά περιτύλιξη... Δεν θυμάμαι τι άλλο..

Μετά τον ρώτησα και για τις ξινίλες και μου είπε να πίνω σουρωτή που και που!!

Το μωρό είναι στην τέλεια θέση παραμένει με το κεφαλι κατω και το σωμα απο την αριστερη πλευρα!!! Δεν μπορέσαμε να δούμε προσωπο γιατι ήταν γυρισμενη προς τα μέσα και μου είπε οτι μπορεί να ειναι ευχάριστο για τους γονείς να βλέπουν σε 3d το προσωπάκι σε αυτή την εβδομάδα που είμαι αλλά δεν είναι ευχάριστο για τον γιατρό κ για την εγκυμοσύνη γιατί σημαίνει οτι δεν έχει πάρει καλή θεση το μωρό!! Εμάς επομένως να χαιρόμαστε που δεν μας εδειξε φατσα γιατί εχει την καλύτερη θεση!!! Αν και μας έθιξε τελικά περισσότερο αυτή την φορά το θέμα καισαρική....! Μας είπε με λίγα λόγια οτι επειδή κατα πάσα πιθανότητα θα παμε με καισαρική εκτός πολύ καλής περίπτωσης,θα πρέπει να φτάσουμε μέχρι την 37η εβδομάδα για να είναι η μπέμπα τέλεια! Και μας είπε οτι θα πέφτει κάπου 15-18 Ιανουαρίου για να προγραμματίσουμε την καισαρική!!!!! Καλέ μου είπε να διαλέξω ποια μέρα μου αρέσει!!!:shock: Μου ήρθε λίγο κάπως να ξέρω το πότε!!

Καλημερα Δωρα μου!! Τελεια τα νεα , μπραβο!!

Μεγαλωσε η μπεμπουλα σου!! και πανω που αναρρωτιομουν που εισαι!

Αν σε βαλει να διαλεξεις μερα δες ποτε τελειωνει ο Αιγοκερως και ποτε αρχιζει ο Υδροχοος και αποφασισε.

Αν μου ελεγε εμενα να διαλεξω παντως θα μου αρεσε ημερα Σαββατο.Ειμαι και εγω Σαββατογενημενη και Υδροχοος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...