Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα! ετοιμαζομαι να φυγω για το μικροβιολογικο! βασικα περιμενω τον Μαριο να αποφασισει να σηκωθει τον πλακωσε το παπλωμα!!!!

εγω θα το προσπαθησω με το θηλασμο κ οτι γινει. παντως θα το προσπαθησω σιγουρα! πολλες δεν εχουν ιδιαιτερο προβλημα. χτες ημουν με 2 φιλες που θηλασαν 6 μηνες και 8 μια χαρα. μου ειπαν στην αρχη μεχρι να παρεις το κολαι ειναι λιγο δυσκολο πονας κιολας αν δεν πιανει σωστα την θηλη αλλα οκ. θα ερθει να μου δειξει η μια που εχει γινει εξπερ!!! εχω παρει βεβαια κ 2 μπιμπερο για καλου κακου....

αλλα μου ειπαν οτι το ξενο γαλα (εκτος απο το οτι δεν ειναι σαν το μητρικο) ειναι κ μεγαλο εξοδο. και ταλαιπωρια να αποστειρωνεις ολη την ωρα. ξερω κ εγω?

να ρωτησω οταν βαζουμε τα μπουκαλια κ τις πιπιλες αποστειρωτη μετα καινε? και πως τα πιανουμε? η δεν εχει σημασια?

Αννουλα πες εσυ τα ξερεις καλα με 2 παιδια

Καλημερα Μαργαριτα μου, τωρα ξαναμπηκα γιατι σιδερωσα κατι ρουχα.

Ο αποστειρωτης χρειαζεται γιατι εκτος απο μπουκαλια αποστειρωνει και τα εξαρτηματα του θηλαστρου και πιπιλες. Συνηθως οι αποστειρωτες εχουν μια λαβιδα δικη τους για να πιανεις τα πραγματα απο μεσα.Της κικο που εχω εγω εχει.;)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε??εμενα ειναι το δευτερο πρωινο που ξυπναω μετα απο μια περιποιημενη συσπαση...τι θα γινει με αυτο το πραγμα δεν ξερω...χθες μιλησα ξανα με την γιατρο μου για να την πω για τα νεα με τον διαβητολογο και την ρωτησα γιατι πρεπει να ειναι τοσο αυστηρη μαζι μου κ δεν με αφηνει να σηκωθω καθολου..και ειπε οτι αν περασει μια βδομαδα χωρις να κανω συσπαση θα το ξανασυζητησουμε,,,αλλα λεει: ειμαι σιγουρη οτι κανεις συσπασεις χωρις καν να το καταλαβεις...οποτε δεν ρισκαρουμε...(αυτο το ειπε γιατι προχθες που πηγαμε να δουμε το μωρο την ωρα του υπερηχου εκανα συσπαση και δεν το καταλαβα και μου λεει η γιατρος κανεις συσπαση τωρα και λεω εγω δεν εχω καταλαβει τπτ)

αχ τι βασσανο...σημερα ξεκιναω και τις μετρησεις με το μηχανακι και αυστηρη διατροφη...

γεωργια μου σε καταλαβαινω τωρα αυτο που επαθες με το ζαχαρο...join in the club που λενε...μαζι θα πειναμε εδω μεσα...κουραγιο!!

εφη χθες σου εστειλα και σενα πμ το πηρες??ολα καλα με τον γιοκα σου και τα ραμματα που βγαλατε??

καλημερα Ποπη μου! κανεις πολλες συσπασεις ε? να ρωτησω παλι εγω κατι? αν δεν μειωνεται ο τραχηλος γιατι ειναι προβλημα αυτο? βρε κοριτσια πειτε κ εσεις ξερετε κατι? φιλακια!!!!! πρεπει να φυγω παω για την εξεταση

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Νίκη μου εμένα η παιδίατρός μου μου είπε σε ένα σπίτι με θερμοκρασία 20 βαθμούς το μωρό για να κοιμηθεί φοράει κοντομάνικο εσωρουχάκι(χωρίς πόδια) καλτσάκια και από πάνω ένα μακρυμάνικο φορμάκι βαμβακερό με πόδια α και αν δεν έχει πολλά μαλλάκια και ένα σκουφάκι όταν ξυπνάει αντικαθιστάς το βαμβακερό φορμάκι με ένα βελουτέ .Τα εσωρουχάκια που θα πάρεις τα εκατοστά να προσέξεις εγώ τα πήρα 60-62cm ας είναι στην αρχή μεγαλούτσικα δεν πειράζει.

Συμφωνω απολυτως!

Τα ιδια μου εχει πει η παιδιατρος μου.Οταν το σπιτι ειναι ζεστο αυτα ισχυουν.Εγω ποτε δεν τους εβαλα μακρυμανικα εσωρουχα για να μη τα μαθουν κιολας μεγαλωνοντας.Συμφωνω και για το νουμερο, αυτα πινουν κιολας!

Κοίτα εγω σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν είχα τίποτα κάτι δεν πρέπει να είχα για να μιλάμε έτσι θα την έβγαζα?;)Δεν πειράζει μωρέ ούτως ή άλλως η μόνη παρασπονδία που έκανα ήταν σουβλάκια μια φορά την εβδομάδα και τώρα μπορώ να φάω αλλά όχι με πίτα.Μικρό το κακό κανένα μελομακάρονο θα βρω τρόπο να το τσιμπήσω;).

Τα σύνεργα μου τα έδωσε ο ενδοκρινολόγος και πλήρωσα 80? (σύνεργα+επίσκεψη).

Δε ξέρω αν είναι τόσο συχνό και εγω που τον ρώτησα πως και δεν είχα στην πρώτη και όλες οι προηγούμενες μετρήσεις μου είναι καλές δεν νομίζω ότι ήξερε να μου απαντήσει ακριβώς μου είπε ότι είμαι δύο χρόνια μεγαλύτερη από την πρώτη εγκυμοσύνη και ο αριθμός των τόκων ότι είμαι δηλ. δευτερότοκη.Α και ότι φεύγει μετά την γέννα ειδικά σε εμένα που δεν έχω ούτε βάρος ούτε κληρονομικότητα ούτε αυξημένες τιμές.

Εσένα δε θα σου συμβεί σου έχει κάνει άλλα χουνέρια η μπουμπού σου!:tongue:

80 ε??εμενα χθες μονο επισκεψη με πηρε το μηχανακι το δινουν δωρεαν ειπε οι εταιρειες...πω πω γιατι ετσι βρε Γεωργια μου??50 ε με πηρε εμενα...

οσο για την διατροφη μου ειπε απαγορευονται αυστηρα γλυκα ,,αμυλο,,υδατανθρακες (δλδ μακαροναδες...πατατες ,,ρυζια κτλ) και να τρωω καθε μερα κρεας και λαχανικα μικρες ποσοτητες βεβαια!!το βραδυ μονο σαλατα και φρυγανια...δεν ξερω για σενα αλλα εμενα ετσι πως μου ακουγεται θα λημοκτονησω στην πεινα ,,ασε που δεν μου αρεσει το κρεας...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε??εμενα ειναι το δευτερο πρωινο που ξυπναω μετα απο μια περιποιημενη συσπαση...τι θα γινει με αυτο το πραγμα δεν ξερω...χθες μιλησα ξανα με την γιατρο μου για να την πω για τα νεα με τον διαβητολογο και την ρωτησα γιατι πρεπει να ειναι τοσο αυστηρη μαζι μου κ δεν με αφηνει να γεωργια μου σε καταλαβαινω τωρα αυτο που επαθες με το ζαχαρο...join in the club που λενε...μαζι θα πειναμε εδω μεσα...κουραγιο!!

εφη χθες σου εστειλα και σενα πμ το πηρες??ολα καλα με τον γιοκα σου και τα ραμματα που βγαλατε??

Κι εγώ σήμερα ξεκίνησα Πόπη μου η πρώτη μου βγήκε τέλεια τώρα θα πάω για τη δεύτερη για τρείς μέρες θα μετριέμαι 4 φορές τη μέρα και μετά τρείς.Εντάξει μωρέ δε θα πεινάμε απλά πρέπει να ξεχάσουμε τα βρώμικα θα κάνουμε όμως κάτι κορμάρες θα τις φάμε όλες εδω μέσα.Είμαστε και πιο γλυκές;)

zxG9p3.png

owokp3.png

παντως εγω το καταλαβαινω καθε φορα που κανω. ένα σφήξιμο στην κοιλια χαμηλα.. δεν είναι πόνος απλα σφιξιμο...αυτο δεν είναι;;;; και το νιωθω και εγω συχνα..λετε να την ρωτησω??

ξεκιναει με σφυξιμο και πετρρωνει ολη η κοιλια κυκλικα...αν πετρωνει η κοιλια σου ρωτα τον γιατρο..ευχομαι να μην ειναι αυτο Αντωνιτσα μου

B4Itp2.png

κοντομανικα δηλαδη τοτε, μα όταν θα τον βγάζω εξω;

Για να εχετε περισσοτερο κρυο απο εμας εδω αποκλειεται!

Εγω εξω τους φοραγα κοντομανικο εσωρουχο με το φορμακι εξοδου που ειναι ζεστα αυτα, και απο πανω η μπουφανακι η ολοσωμο μπουφανακι που ειναι για μωρα.Γενικα θα το ντυνεις το παιδι οπως ντυνεσαι εσυ.Δεν κρυωνουν ουτε λιγοτερο ουτε περισσοτερο απο εμας.

Εγω και τα παιδια μου μεχρι τωρα ετσι τα ντυνω, μια φανελα, ενα φουτερ για το σχολειο και το μπουφαν.Τπτ αλλο, και να χτυπησω ξυλο δεν μου αρρωσταινουν ευκολα.Μια φορα μονο ο μικρος ειχε παει νοσοκομειο 9 μηνων με βρογχιτιδα για 4 μερες.

Βεβαια σε ενα μερος οπως η Θεσσαλονικη η η Κοζανη, για να βγεις εξω ισως χρειαζονται τα μακριμανικα εσωρουχα.

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε??εμενα ειναι το δευτερο πρωινο που ξυπναω μετα απο μια περιποιημενη συσπαση...τι θα γινει με αυτο το πραγμα δεν ξερω...χθες μιλησα ξανα με την γιατρο μου για να την πω για τα νεα με τον διαβητολογο και την ρωτησα γιατι πρεπει να ειναι τοσο αυστηρη μαζι μου κ δεν με αφηνει να σηκωθω καθολου..και ειπε οτι αν περασει μια βδομαδα χωρις να κανω συσπαση θα το ξανασυζητησουμε,,,αλλα λεει: ειμαι σιγουρη οτι κανεις συσπασεις χωρις καν να το καταλαβεις...οποτε δεν ρισκαρουμε...(αυτο το ειπε γιατι προχθες που πηγαμε να δουμε το μωρο την ωρα του υπερηχου εκανα συσπαση και δεν το καταλαβα και μου λεει η γιατρος κανεις συσπαση τωρα και λεω εγω δεν εχω καταλαβει τπτ)

αχ τι βασσανο...σημερα ξεκιναω και τις μετρησεις με το μηχανακι και αυστηρη διατροφη...

γεωργια μου σε καταλαβαινω τωρα αυτο που επαθες με το ζαχαρο...join in the club που λενε...μαζι θα πειναμε εδω μεσα...κουραγιο!!

Καλημερα Ποπη μου! τη ρωτησες για το μπανιο?

καλημερα Ποπη μου! κανεις πολλες συσπασεις ε? να ρωτησω παλι εγω κατι? αν δεν μειωνεται ο τραχηλος γιατι ειναι προβλημα αυτο? βρε κοριτσια πειτε κ εσεις ξερετε κατι? φιλακια!!!!! πρεπει να φυγω παω για την εξεταση

δεν κανω πολλες Μαργαριτα μου..εγω τουλαχιστον καταλαβαινω 1-2 την ημερα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτα μου, με ολο το θαρρος, τι ωρα θα πας για την καμπυλη??

Αυτη η εξεταση πρεπει να γινεται πρωι πρωι , νηστικη.Εισαι νηστικη ακομη απο εχθες το βραδυ? Επισης κραταει το λιγοτερο 2 ωρες, και τα μικροβιολογικα θελουν να τελειωνουν νωρις.Εχεις τη μεγαλη η τη μικρη?

Για να εχετε περισσοτερο κρυο απο εμας εδω αποκλειεται!

Εγω εξω τους φοραγα κοντομανικο εσωρουχο με το φορμακι εξοδου που ειναι ζεστα αυτα, και απο πανω η μπουφανακι η ολοσωμο μπουφανακι που ειναι για μωρα.Γενικα θα το ντυνεις το παιδι οπως ντυνεσαι εσυ.Δεν κρυωνουν ουτε λιγοτερο ουτε περισσοτερο απο εμας.

Εγω και τα παιδια μου μεχρι τωρα ετσι τα ντυνω, μια φανελα, ενα φουτερ για το σχολειο και το μπουφαν.Τπτ αλλο, και να χτυπησω ξυλο δεν μου αρρωσταινουν ευκολα.Μια φορα μονο ο μικρος ειχε παει νοσοκομειο 9 μηνων με βρογχιτιδα για 4 μερες.

Βεβαια σε ενα μερος οπως η Θεσσαλονικη η η Κοζανη, για να βγεις εξω ισως χρειαζονται τα μακριμανικα εσωρουχα.

θα του παρω κοντομανικα τοτε....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

80 ε??εμενα χθες μονο επισκεψη με πηρε το μηχανακι το δινουν δωρεαν ειπε οι εταιρειες...πω πω γιατι ετσι βρε Γεωργια μου??50 ε με πηρε εμενα...

οσο για την διατροφη μου ειπε απαγορευονται αυστηρα γλυκα ,,αμυλο,,υδατανθρακες (δλδ μακαροναδες...πατατες ,,ρυζια κτλ) και να τρωω καθε μερα κρεας και λαχανικα μικρες ποσοτητες βεβαια!!το βραδυ μονο σαλατα και φρυγανια...δεν ξερω για σενα αλλα εμενα ετσι πως μου ακουγεται θα λημοκτονησω στην πεινα ,,ασε που δεν μου αρεσει το κρεας...

Α ναι κι εγώ νόμιζα ότι μαζί με το μηχανάκι ήταν 80.Ο δικός μου 90€ παίρνει κανονικά αλλά επειδή με έστειλε ο γυναικολόγος πήρε λιγότερα είναι τσιμπημένος μη νομίζεις και εγω πρώτη φορά πήγα.

Εγώ μπορώ να φάω τα πάντα με μέτρο δηλ. μπορώ να φάω μακαρόνια-ρύζια-πατάτες-αρακάδες αλλά να είναι το ένα τέταρτο του πιάτου.

Κι εγω γλυκά καθόλου ούτε ζαχαρίτσα σκέτο ελληνικό πίνω:tongue:.Εμένα το βραδυνό είναι το μισό του μεσημεριανού εντάξει μωρέ θα τα βρούμε.Σου έκανα στο fb με είδες?

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα Ποπη μου! τη ρωτησες για το μπανιο?

Καλημερα Αννα μου!!ναι την ρωτησα και ειπε δεν παιζουν ρολο οι συσπασεις που κανω απο αυτο..απλως λιγο να το ελλατωσω το καυτο νερο και να κανω με πιο κρυο...

B4Itp2.png

Καλημερα Μαργαριτα μου, τωρα ξαναμπηκα γιατι σιδερωσα κατι ρουχα.

Ο αποστειρωτης χρειαζεται γιατι εκτος απο μπουκαλια αποστειρωνει και τα εξαρτηματα του θηλαστρου και πιπιλες. Συνηθως οι αποστειρωτες εχουν μια λαβιδα δικη τους για να πιανεις τα πραγματα απο μεσα.Της κικο που εχω εγω εχει.;)

ναι εχεις δικαιο! ξεχασα την λαβιδα:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...