Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια χρόνια πολλά στις Κατερίνες και τις δικές μας και αν έχουμε στο σόι μας.

Πόπη μου μη στεναχωριέσαι θα μιλάμε και μαζί να δίνουμε κουράγιο η μία στην άλλη χθες βγήκε κορίτσια μια μικρή καμπύλη ζαχάρου που είχα κάνει μετά την πρώτη και μετά τις άλλες εξετάσεις μου για ζάχαρο και βγήκε λίγο ανεβασμένη και μου διέγνωσαν διαβήτη κύησης.Δεν είναι τραγικά κι εγω σαν την Πόπη διατροφή και τρεις αιμοληψίες με μηχανάκι.Απλά σοκαρίσττηκα γιατι όλες οι εξετάσεις μου του ζαχάρου ήταν άψογες και αυτή την είχα ξεχάσει.Σήμερα πήγα και πήρα τα σύνεργά μου και ένα διατροφολόγιο να πορεύομαι.Άλλο κακό να μη μας βρεί.Εσείς κορίτσια μου τι κάνετε?Συγνώμη αν δε σας παρακολούθησα αλλά είχα ένα κεφάλι καζάνι μέχρι να το χωνέψω.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ούτε εγω είχα θηλες και χρησιμοποιούσα ψευτικες οι οποίες δεν κολλούσανε καλα και μου έπεφταν και καθε φορα επρεπε να τις αποστειρωσω και ξανα απο την αρχή!! και εγω ετσι θα κανω Έφη θα παρω χαπακια να κοπει...

και εγω δοκιμασα με τες ψευτικες και δεν τα καταφερα:-(

παω σε μια φιλη κατερινα που γιορταζει θα τα πουμε πιο μετα!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα κορίτσια χρόνια πολλά στις Κατερίνες και τις δικές μας και αν έχουμε στο σόι μας.

Πόπη μου μη στεναχωριέσαι θα μιλάμε και μαζί να δίνουμε κουράγιο η μία στην άλλη χθες βγήκε κορίτσια μια μικρή καμπύλη ζαχάρου που είχα κάνει μετά την πρώτη και μετά τις άλλες εξετάσεις μου για ζάχαρο και βγήκε λίγο ανεβασμένη και μου διέγνωσαν διαβήτη κύησης.Δεν είναι τραγικά κι εγω σαν την Πόπη διατροφή και τρεις αιμοληψίες με μηχανάκι.Απλά σοκαρίσττηκα γιατι όλες οι εξετάσεις μου του ζαχάρου ήταν άψογες και αυτή την είχα ξεχάσει.Σήμερα πήγα και πήρα τα σύνεργά μου και ένα διατροφολόγιο να πορεύομαι.Άλλο κακό να μη μας βρεί.Εσείς κορίτσια μου τι κάνετε?Συγνώμη αν δε σας παρακολούθησα αλλά είχα ένα κεφάλι καζάνι μέχρι να το χωνέψω.

και εσυ βρε Γεωργια μου? μα καλα τοσο συνηθισμενο ειναι πια? τι μαλ..ια κ ερχονται κ χτιστουγεννα! τελος παντων δεν μας εμεινε κ πολυ ετσι κ αλλιως κ σκεψου τι τωρα διατροφη τι μετα διαιτα! οσο λιγοτερα παρουμε τωρα τοσο το καλυτερο. απο που πηρες τα συνεργα? τα αγορασες?

παρολα αυτα θα μου την δωσει να εχω κ αυτο σας το λεω!:mad::x:x:x:x:x

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

κοριτσια θέλω τα φώτα σας πες τε τι να παρω...

θα παω μαδερκεαρ σε λίγο για να παρω εσωρουχα για το μπεμπη 0-3. λοιπόν σπίτι εχουμε και θερμανση και κλιματιστικό και τζακι. να του πάρω με κοντο μανικι η με μακρύ; τα νεογεννητα που ειχα παρει ήταν με μακρυ. μου εφερε η μαμα μου 3 νομιζω εσωρουχα 0-3 με κοντο μανικι. αυτα πως να τα παρω;

Νίκη μου εμένα η παιδίατρός μου μου είπε σε ένα σπίτι με θερμοκρασία 20 βαθμούς το μωρό για να κοιμηθεί φοράει κοντομάνικο εσωρουχάκι(χωρίς πόδια) καλτσάκια και από πάνω ένα μακρυμάνικο φορμάκι βαμβακερό με πόδια α και αν δεν έχει πολλά μαλλάκια και ένα σκουφάκι όταν ξυπνάει αντικαθιστάς το βαμβακερό φορμάκι με ένα βελουτέ .Τα εσωρουχάκια που θα πάρεις τα εκατοστά να προσέξεις εγώ τα πήρα 60-62cm ας είναι στην αρχή μεγαλούτσικα δεν πειράζει.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα Γεωργια και Μαργαριτα!

και εγω εδω και 2 μερες εχω αρκετη δουλεια και παρακολουθω στα κλεφτα:tongue:

καλημερα! ετοιμαζομαι να φυγω για το μικροβιολογικο! βασικα περιμενω τον Μαριο να αποφασισει να σηκωθει τον πλακωσε το παπλωμα!!!!

εγω θα το προσπαθησω με το θηλασμο κ οτι γινει. παντως θα το προσπαθησω σιγουρα! πολλες δεν εχουν ιδιαιτερο προβλημα. χτες ημουν με 2 φιλες που θηλασαν 6 μηνες και 8 μια χαρα. μου ειπαν στην αρχη μεχρι να παρεις το κολαι ειναι λιγο δυσκολο πονας κιολας αν δεν πιανει σωστα την θηλη αλλα οκ. θα ερθει να μου δειξει η μια που εχει γινει εξπερ!!! εχω παρει βεβαια κ 2 μπιμπερο για καλου κακου....

αλλα μου ειπαν οτι το ξενο γαλα (εκτος απο το οτι δεν ειναι σαν το μητρικο) ειναι κ μεγαλο εξοδο. και ταλαιπωρια να αποστειρωνεις ολη την ωρα. ξερω κ εγω?

να ρωτησω οταν βαζουμε τα μπουκαλια κ τις πιπιλες αποστειρωτη μετα καινε? και πως τα πιανουμε? η δεν εχει σημασια?

Αννουλα πες εσυ τα ξερεις καλα με 2 παιδια

Μαργαριτα εμενα ο αποστειρωτης μου ειχε 3 σταδια 1,2 και 3. οταν τελειωνε απο το 3ο εγραφε ενα Η δηλαδη (hot) και μολις πηγαινε στο 0 τοτε το ανοιγες και ειχαν κρυωσει.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Νίκη μου εμένα η παιδίατρός μου μου είπε σε ένα σπίτι με θερμοκρασία 20 βαθμούς το μωρό για να κοιμηθεί φοράει κοντομάνικο εσωρουχάκι(χωρίς πόδια) καλτσάκια και από πάνω ένα μακρυμάνικο φορμάκι βαμβακερό με πόδια α και αν δεν έχει πολλά μαλλάκια και ένα σκουφάκι όταν ξυπνάει αντικαθιστάς το βαμβακερό φορμάκι με ένα βελουτέ .Τα εσωρουχάκια που θα πάρεις τα εκατοστά να προσέξεις εγώ τα πήρα 60-62cm ας είναι στην αρχή μεγαλούτσικα δεν πειράζει.

κοντομανικα δηλαδη τοτε, μα όταν θα τον βγάζω εξω;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

κοριτσια θέλω τα φώτα σας πες τε τι να παρω...

θα παω μαδερκεαρ σε λίγο για να παρω εσωρουχα για το μπεμπη 0-3. λοιπόν σπίτι εχουμε και θερμανση και κλιματιστικό και τζακι. να του πάρω με κοντο μανικι η με μακρύ; τα νεογεννητα που ειχα παρει ήταν με μακρυ. μου εφερε η μαμα μου 3 νομιζω εσωρουχα 0-3 με κοντο μανικι. αυτα πως να τα παρω;

εγω παλι του φορουσα μακρυμανικο εσωρουχακι χωρις ποδια καλτσακια και μακρυμανικο φορμακι απο πανω.

Νικη γιατι δεν ζητας την γνωμη του παιδιατρου;; παιδιατρο καταρχην εχεις βρει;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε??εμενα ειναι το δευτερο πρωινο που ξυπναω μετα απο μια περιποιημενη συσπαση...τι θα γινει με αυτο το πραγμα δεν ξερω...χθες μιλησα ξανα με την γιατρο μου για να την πω για τα νεα με τον διαβητολογο και την ρωτησα γιατι πρεπει να ειναι τοσο αυστηρη μαζι μου κ δεν με αφηνει να σηκωθω καθολου..και ειπε οτι αν περασει μια βδομαδα χωρις να κανω συσπαση θα το ξανασυζητησουμε,,,αλλα λεει: ειμαι σιγουρη οτι κανεις συσπασεις χωρις καν να το καταλαβεις...οποτε δεν ρισκαρουμε...(αυτο το ειπε γιατι προχθες που πηγαμε να δουμε το μωρο την ωρα του υπερηχου εκανα συσπαση και δεν το καταλαβα και μου λεει η γιατρος κανεις συσπαση τωρα και λεω εγω δεν εχω καταλαβει τπτ)

αχ τι βασσανο...σημερα ξεκιναω και τις μετρησεις με το μηχανακι και αυστηρη διατροφη...

γεωργια μου σε καταλαβαινω τωρα αυτο που επαθες με το ζαχαρο...join in the club που λενε...μαζι θα πειναμε εδω μεσα...κουραγιο!!

εφη χθες σου εστειλα και σενα πμ το πηρες??ολα καλα με τον γιοκα σου και τα ραμματα που βγαλατε??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

σκεψου ομως οτι το σπιτι σας με κλιματιστικο μονο θα εχει τοσο ψηλη θερμοκρασια? και δεν ξερω αν κανει κιολας απο τοσο βρεβος να ειναι στο κλιματιστικο. ρωτα κ τον παιδιατρο

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

και εσυ βρε Γεωργια μου? μα καλα τοσο συνηθισμενο ειναι πια? τι μαλ..ια κ ερχονται κ χτιστουγεννα! τελος παντων δεν μας εμεινε κ πολυ ετσι κ αλλιως κ σκεψου τι τωρα διατροφη τι μετα διαιτα! οσο λιγοτερα παρουμε τωρα τοσο το καλυτερο. απο που πηρες τα συνεργα? τα αγορασες?

Κοίτα εγω σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν είχα τίποτα κάτι δεν πρέπει να είχα για να μιλάμε έτσι θα την έβγαζα?;)Δεν πειράζει μωρέ ούτως ή άλλως η μόνη παρασπονδία που έκανα ήταν σουβλάκια μια φορά την εβδομάδα και τώρα μπορώ να φάω αλλά όχι με πίτα.Μικρό το κακό κανένα μελομακάρονο θα βρω τρόπο να το τσιμπήσω;).

Τα σύνεργα μου τα έδωσε ο ενδοκρινολόγος και πλήρωσα 80€ (σύνεργα+επίσκεψη).

Δε ξέρω αν είναι τόσο συχνό και εγω που τον ρώτησα πως και δεν είχα στην πρώτη και όλες οι προηγούμενες μετρήσεις μου είναι καλές δεν νομίζω ότι ήξερε να μου απαντήσει ακριβώς μου είπε ότι είμαι δύο χρόνια μεγαλύτερη από την πρώτη εγκυμοσύνη και ο αριθμός των τόκων ότι είμαι δηλ. δευτερότοκη.Α και ότι φεύγει μετά την γέννα ειδικά σε εμένα που δεν έχω ούτε βάρος ούτε κληρονομικότητα ούτε αυξημένες τιμές.

Εσένα δε θα σου συμβεί σου έχει κάνει άλλα χουνέρια η μπουμπού σου!:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα Μαργαριτακι!!!τι κανεις κοριτσι μου??με το καλο η καμπυλη σου να μη σε βρει και εσενα αλλο κακο!!αντε ξεκινα να πας σιγα σιγα γιατι το στομαχι σου δεν θα αντεξει πολλες ωρες νηστικη ...θυμισε μου ποια καμπυλη θα κανεις?ποσες μετρησεις εχεις?

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Εγώ έχω πάρει και δύο μακρυμάνικα αλλά δε ξέρω αν θα τα χρησιμοποιήσω γιατί μέχρι να σαραντίσουμε θα έχει φτιάξει ο καιρός υπολόγισε ότι κάπου στο Μάρτιο τέλος θα βγούμε τον προφυλάσεις και από αρρώστιες έτσι μέχρι να κάνει και το πρώτο εμβόλιο.

Πάρε αν θέλεις και εσύ να βρίσκονται γιατι ίσως και τότε να έχει ακόμα ψυχρούλα και να χρειαστούν απλά μεγαλούτσικα πάρτα.

zxG9p3.png

owokp3.png

εγω παλι του φορουσα μακρυμανικο εσωρουχακι χωρις ποδια καλτσακια και μακρυμανικο φορμακι απο πανω.

Νικη γιατι δεν ζητας την γνωμη του παιδιατρου;; παιδιατρο καταρχην εχεις βρει;;

ναι εχουμε παιδιατρο....

αλλα αρρωστησε η πεθερα μου εχτες εχει γρυπη περιμενουμε να γινει καλα γιατι θα παμε μαζι και οι 3 να μιλησουμε με το παιδιατρο, να δουμε ποτε ομως...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

σκεψου ομως οτι το σπιτι σας με κλιματιστικο μονο θα εχει τοσο ψηλη θερμοκρασια? και δεν ξερω αν κανει κιολας απο τοσο βρεβος να ειναι στο κλιματιστικο. ρωτα κ τον παιδιατρο

το κλιματιστικο θα το ανοιγω μονο οταν θα το κανω μπανακι ποτα αλλη φορα,,,,

yiORT7o.jpgwYStp3.png

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε??εμενα ειναι το δευτερο πρωινο που ξυπναω μετα απο μια περιποιημενη συσπαση...τι θα γινει με αυτο το πραγμα δεν ξερω...χθες μιλησα ξανα με την γιατρο μου για να την πω για τα νεα με τον διαβητολογο και την ρωτησα γιατι πρεπει να ειναι τοσο αυστηρη μαζι μου κ δεν με αφηνει να σηκωθω καθολου..και ειπε οτι αν περασει μια βδομαδα χωρις να κανω συσπαση θα το ξανασυζητησουμε,,,αλλα λεει: ειμαι σιγουρη οτι κανεις συσπασεις χωρις καν να το καταλαβεις...οποτε δεν ρισκαρουμε...(αυτο το ειπε γιατι προχθες που πηγαμε να δουμε το μωρο την ωρα του υπερηχου εκανα συσπαση και δεν το καταλαβα και μου λεει η γιατρος κανεις συσπαση τωρα και λεω εγω δεν εχω καταλαβει τπτ)

αχ τι βασσανο...σημερα ξεκιναω και τις μετρησεις με το μηχανακι και αυστηρη διατροφη...

γεωργια μου σε καταλαβαινω τωρα αυτο που επαθες με το ζαχαρο...join in the club που λενε...μαζι θα πειναμε εδω μεσα...κουραγιο!!

εφη χθες σου εστειλα και σενα πμ το πηρες??ολα καλα με τον γιοκα σου και τα ραμματα που βγαλατε??

παντως εγω το καταλαβαινω καθε φορα που κανω. ένα σφήξιμο στην κοιλια χαμηλα.. δεν είναι πόνος απλα σφιξιμο...αυτο δεν είναι;;;; και το νιωθω και εγω συχνα..λετε να την ρωτησω??

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...