Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!

Κατερινα, αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι η Νινα, η καινουρια κοπελα της παρεας με το αβαταρ Dini.

Χρονια πολλα λοιπον Κατερινα, με το καλο το μωρακι σου!!

Οι υπολοιπες κοπελες τι κανετε??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι δεν θα παρω πολλές Εφη μου λίγες θα παρω απλα για να μην μας φανει και το κοστος......

θα σου φερουν και στην κλινικη δειγματα για να δοκιμασεις και να δεις πιο θα σου αρεσει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα Εφακη καλημερα Νικη,

νομιζω εχουμε Κατερινα αλλα κι εγω δεν θυμαμαι ακριβως, Νικη μου αφου θελεις να θηλασεις πρεπει να ενημερωθεις να μπεις στο site του μητρικου θηλασμου θα σε βοηθησει πολυ www.mitrikosthilasmos.com εμενα παντως φορες που ελεγα δεν θα τα καταφερω βοηθηθηκα παρα πολυ

ααα θα μπω τότε και ελπιζω να με βοηθισει... βρε κοριτσια πως κάποια εχει μαστιτιδα;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλημερα κοριτσια!!

Κατερινα, αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι η Νινα, η καινουρια κοπελα της παρεας με το αβαταρ Dini.

καλημερα Αννα μου.... ολα καλα εσυ;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

ααα θα μπω τότε και ελπιζω να με βοηθισει... βρε κοριτσια πως κάποια εχει μαστιτιδα;

Οταν το γαλα μενει μεσα στο στηθος αρκετες ωρες, τοτε μπορει να πηξει και να μη βγαινει.Το στηθος τοτε κοκκινιζει , πρηζεται και ποναει, αυτη ειναι η μαστιτιδα.Τοτε χρειαζεται να κανεις μασαζ με τα χερια σου, κομπρεσες με χλιαρο νερο, και προσπαθεις να το βγαλεις.Αν δε βγαινει παιρνεις αντιβιωση, για να καταπολεμηθει η μαστιτιδα, και στην περιπτωση αυτη κοβεις το θηλασμο.

Εγω εχω φραγμενους πορους και το γαλα δεν εβγαινε.Παιδευομουν πολυ, ουτε με το μωρο, ουτε με το θηλαστρο εβγαινε, και παθαινα μαστιτιδα, αστα ταλαιπωρια μεγαλη....

Καλημερα κοριτσια!!

καλημερα αννα ,ηρθες να μας δωσεις τα φωτα σου!!!και το ποντικακι νομιζω:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και για να μην κανω κανενα λαθος

χρονια πολλα στες κατερινες!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Οταν το γαλα μενει μεσα στο στηθος αρκετες ωρες, τοτε μπορει να πηξει και να μη βγαινει.Το στηθος τοτε κοκκινιζει , πρηζεται και ποναει, αυτη ειναι η μαστιτιδα.Τοτε χρειαζεται να κανεις μασαζ με τα χερια σου, κομπρεσες με χλιαρο νερο, και προσπαθεις να το βγαλεις.Αν δε βγαινει παιρνεις αντιβιωση, για να καταπολεμηθει η μαστιτιδα, και στην περιπτωση αυτη κοβεις το θηλασμο.

Εγω εχω φραγμενους πορους και το γαλα δεν εβγαινε.Παιδευομουν πολυ, ουτε με το μωρο, ουτε με το θηλαστρο εβγαινε, και παθαινα μαστιτιδα, αστα ταλαιπωρια μεγαλη....

εγω αυτο επαθα:(:(:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω αυτο επαθα:(:(:(

Και εγω Εφη μου, και στα δυο παιδια.

Μπηκα στο ιντερνετ να δω τι λεει για φραγμενους πορους στο στηθος, και λεει οτι για να ανοιξουν πρεπει να κανεις μασαζ στο στηθος συνεχεια με πολυ υπομονη μεχρι να ανοιξουν κατεβαινοντας το γαλα.Αστα δεν το'χω νομιζω με το μασαζ, οσο το σκεφτομαι κατι με πιανει και σκεφτομαι οτι θα ξαναπερασω τον ιδιο εφιαλτη.Ηταν και το γαλα μου πολυ, και απο το στηθος εβγαιναν μονο κατι σταγονες με το πολυ ζορισμα και το θηλαστρο.Και λενε οτι κανονικα τρεχει μονο του απο πολλες μεριες.

Εσυ θα το κοψεις απο το μαιευτηριο?? εγω ετσι λεω να κανω.

Διαφημίσεις

Και εγω Εφη μου, και στα δυο παιδια.

Μπηκα στο ιντερνετ να δω τι λεει για φραγμενους πορους στο στηθος, και λεει οτι για να ανοιξουν πρεπει να κανεις μασαζ στο στηθος συνεχεια με πολυ υπομονη μεχρι να ανοιξουν κατεβαινοντας το γαλα.Αστα δεν το'χω νομιζω με το μασαζ, οσο το σκεφτομαι κατι με πιανει και σκεφτομαι οτι θα ξαναπερασω τον ιδιο εφιαλτη.Ηταν και το γαλα μου πολυ, και απο το στηθος εβγαιναν μονο κατι σταγονες με το πολυ ζορισμα και το θηλαστρο.Και λενε οτι κανονικα τρεχει μονο του απο πολλες μεριες.

Εσυ θα το κοψεις απο το μαιευτηριο?? εγω ετσι λεω να κανω.

εγω δεν ειχα και θηλες προς τα εξω και για αυτο δεν μπορουσε να παρει το γαλα το παιδι με αποτελεσμα να παθω την μαστιτιδα!!ναι θα παρω τα χαπακια μωλις γεννησω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω δεν ειχα και θηλες προς τα εξω και για αυτο δεν μπορουσε να παρει το γαλα το παιδι με αποτελεσμα να παθω την μαστιτιδα!!ναι θα παρω τα χαπακια μωλις γεννησω!!!

Ούτε εγω είχα θηλες και χρησιμοποιούσα ψευτικες οι οποίες δεν κολλούσανε καλα και μου έπεφταν και καθε φορα επρεπε να τις αποστειρωσω και ξανα απο την αρχή!! και εγω ετσι θα κανω Έφη θα παρω χαπακια να κοπει...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

κοριτσια θέλω τα φώτα σας πες τε τι να παρω...

θα παω μαδερκεαρ σε λίγο για να παρω εσωρουχα για το μπεμπη 0-3. λοιπόν σπίτι εχουμε και θερμανση και κλιματιστικό και τζακι. να του πάρω με κοντο μανικι η με μακρύ; τα νεογεννητα που ειχα παρει ήταν με μακρυ. μου εφερε η μαμα μου 3 νομιζω εσωρουχα 0-3 με κοντο μανικι. αυτα πως να τα παρω;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

καλημερα! ετοιμαζομαι να φυγω για το μικροβιολογικο! βασικα περιμενω τον Μαριο να αποφασισει να σηκωθει τον πλακωσε το παπλωμα!!!!

εγω θα το προσπαθησω με το θηλασμο κ οτι γινει. παντως θα το προσπαθησω σιγουρα! πολλες δεν εχουν ιδιαιτερο προβλημα. χτες ημουν με 2 φιλες που θηλασαν 6 μηνες και 8 μια χαρα. μου ειπαν στην αρχη μεχρι να παρεις το κολαι ειναι λιγο δυσκολο πονας κιολας αν δεν πιανει σωστα την θηλη αλλα οκ. θα ερθει να μου δειξει η μια που εχει γινει εξπερ!!! εχω παρει βεβαια κ 2 μπιμπερο για καλου κακου....

αλλα μου ειπαν οτι το ξενο γαλα (εκτος απο το οτι δεν ειναι σαν το μητρικο) ειναι κ μεγαλο εξοδο. και ταλαιπωρια να αποστειρωνεις ολη την ωρα. ξερω κ εγω?

να ρωτησω οταν βαζουμε τα μπουκαλια κ τις πιπιλες αποστειρωτη μετα καινε? και πως τα πιανουμε? η δεν εχει σημασια?

Αννουλα πες εσυ τα ξερεις καλα με 2 παιδια

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...