Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερουδιαααααααααααααααα

κοριτσια μολις γυρισα!!! 2150 - 2200 το γιαβρι μου!!!!!!!! ολα καλα δοξα το θεο!!!!!:P:p

τελεια τα νεα σου αναστασακι μου!!!!

Γεια σας κοριτσια μου

Σας ευχαριστω πολυ, η μπεμπα ειναι καλα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα γιατι ειναι προστατευμενη μεσα στη μητρα και το αμνιακο υγρο, απλα σημερα να κατσω ξαπλα

Μαργαριτα μου με γεια τα πραγματακια σας

Αναστασια μου κι εσενα με γεια κσι σε σας και με το καλο να πας στον γιατρο

Νικη μου κι σε σενα με γεια τα πραγματακια και μην στεναχωριεσαι

Δωρα μου καλη επιτυχια στο ντοπλερ

μια χαρα μελινα μου ,ευτυχως!!!!

και εγω κριος ειμαι αλλα με υδροχοο..:P:p:p:p:p

και εγω κριος με καρκινο:rolleyes:

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!ειναι καμια μεσα??τι κανετε?αργησα να μπω γιατι ειχα την ανιψια μου,την νυφη μου,και τον αδερφο μου σπιτι!!μολις φυγανε!!η μικρη αφιερωνε σημερα ,,με τρελανε το ζουζουνι μου!!ειναι 3 χρονων αλλα πανεξυπνη!!χαιδευε συνεχεια την κοιλια μου και εψαχνε το νινι!!

τελοσπαντων πηγα στον γιατρο μου εδωσε το μηχανακι να κανω μετρησεις ζαχαρου 2 φορες την ημερα και διατροφη...απαγορευονται εννοειται τα γλυκα...και μεγαλη προσοχη στα φαγητα...

αχ τι με περιμενει βρε κοριτσια??και ερχονται και γιορτες..δλδ ειναι δυνατον να μην φαω μελομακαρονα και κουραμπιεδες??ζηταω ελεος απο τους γιατρους....:lol::lol::lol::lol::lol:

ωχ τι εχεις να τραβηξεις και εσυ!!!υπομονη ολα τα κανουμε για τα παιδια μας!!
καλημερααααα!!!!!

πολυ πρωινή σημερα εγω δεν με παιρνει ο υπνος τι να κανω....

καλημερα νικη μου!!εγω νυσταζω νωρις και ξυπναω απο τα χαραματα!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερουδιαααααααααααααααα

τελεια τα νεα σου αναστασακι μου!!!!

μια χαρα μελινα μου ,ευτυχως!!!!

και εγω κριος με καρκινο:rolleyes:

ωχ τι εχεις να τραβηξεις και εσυ!!!υπομονη ολα τα κανουμε για τα παιδια μας!!

καλημερα νικη μου!!εγω νυσταζω νωρις και ξυπναω απο τα χαραματα!!!!

αυτό παθαίνω κι εγω .. .. αλλα εχει στιγμες που ειναι σπαστικο....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

αυτό παθαίνω κι εγω .. .. αλλα εχει στιγμες που ειναι σπαστικο....

ειναι αλλα τι να κανουμε!!!σε λιγο θα μπουμε τελικη ευθεια και θα χασουμε τελειως τον υπνο μας!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα κοριτσια, σας ευχαριστω πολυ ειμαι καλυτερα σημερα εκτος απο τη μεση μου που με εχει πεθανει

Ελευθερια, περαστικα στο μικρουλη σου γρηγορα να γινει καλα

Μαργαριτα, καλη επιτυχια σημερα στην καμπυλη σου

Αναστασακι, μεγαλωσε το μωρακι σου μια χαρα με το καλο κουκλα μου,

Να σας πω κι εγω τη γνωμη μου, εγω θηλασα μεχρι 6 μηνων, το θηλαστρο το ιδιο με σενα Αναστασια μου με βολεψε πολυ το χρειαστηκα αρκετες φορες και μετα τον τριτο μηνα αντλουσα και καθε βραδυ το εδινα με το μπιμπερο για να ξερω ποσο πινει, τωρα σχετικα με την αποστειρωση ειναι αναλογα στο γιατρο εμενα μου την εκοψε 8 μηνων, ο αποστειρωτης παντως χρειαζεται και για το θηλαστρο και για τις πιπιλες και για το μπιμπερο εστω για χαμομηλακι

Νικη μου για τα εξοδα που ρωτησες οι πανες και το γαλα κοστιζουν αρκετα εαν θηλασεις θα γλυτωσεις ενα μεγαλο ποσο υπολογισε περιπου στις 5 μερες (7? εδω στην ελλαδα για το γαλα) μεχρι να αρχισει τις στερεες τροφες αλλα και μετα τα εξοδα ειναι αρκετα γιατι θελεις τις κρεμες του τα γιαουρτακια του το φαγητο του οταν χρονισει ομως που θα μπορει να φαει οτι κι εσεις εκει θα μειωθουν τα εξοδα, μην αγχωνεσαι ομως κοπελα μου ειστε πολυ νεοι το καταλαβαινω αλλα εχετε ανθρωπους που σας αγαπανε και θα σας βοηθησουν στα δυσκολα φαινονται ποιοι ειναι πραγματικα διπλα μας κι αυτο ισχυει και για τους φιλους Καλλιοπη μου και νομιζω οτι καλα θα κανεις,

Σας φιλω παω να κανω καμια δουλεια γιατι χθες δεν εκανα τιποτα και να μαγειρεψω,

Χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν σημερα και θα τα πουμε μετα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημερα κοριτσια, σας ευχαριστω πολυ ειμαι καλυτερα σημερα εκτος απο τη μεση μου που με εχει πεθανει

Να σας πω κι εγω τη γνωμη μου, εγω θηλασα μεχρι 6 μηνων, το θηλαστρο το ιδιο με σενα Αναστασια μου με βολεψε πολυ το χρειαστηκα αρκετες φορες και μετα τον τριτο μηνα αντλουσα και καθε βραδυ το εδινα με το μπιμπερο για να ξερω ποσο πινει, τωρα σχετικα με την αποστειρωση ειναι αναλογα στο γιατρο εμενα μου την εκοψε 8 μηνων, ο αποστειρωτης παντως χρειαζεται και για το θηλαστρο και για τις πιπιλες και για το μπιμπερο εστω για χαμομηλακι

Νικη μου για τα εξοδα που ρωτησες οι πανες και το γαλα κοστιζουν αρκετα εαν θηλασεις θα γλυτωσεις ενα μεγαλο ποσο υπολογισε περιπου στις 5 μερες (7? εδω στην ελλαδα για το γαλα) μεχρι να αρχισει τις στερεες τροφες αλλα και μετα τα εξοδα ειναι αρκετα γιατι θελεις τις κρεμες του τα γιαουρτακια του το φαγητο του οταν χρονισει ομως που θα μπορει να φαει οτι κι εσεις εκει θα μειωθουν τα εξοδα, μην αγχωνεσαι ομως κοπελα μου ειστε πολυ νεοι το καταλαβαινω αλλα εχετε ανθρωπους που σας αγαπανε και θα σας βοηθησουν στα δυσκολα φαινονται ποιοι ειναι πραγματικα διπλα μας κι αυτο ισχυει και για τους φιλους Καλλιοπη μου και νομιζω οτι καλα θα κανεις,

Σας φιλω παω να κανω καμια δουλεια γιατι χθες δεν εκανα τιποτα και να μαγειρεψω,

καλημερα μελινα μου!!ισυμφωνω και εγω μαζι σου για τον αποστηροτη!!!

εχουμε εδω καμια κατερινα??συγχωρεστεμε αλλα δεν θυμαμαι:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ειναι αλλα τι να κανουμε!!!σε λιγο θα μπουμε τελικη ευθεια και θα χασουμε τελειως τον υπνο μας!!!

αυτο ειναι αλήθεια.... τι να κανουμε αυτα εχει η ζωή....

αραγες πως θα ειναι να ξυπναω καθε λιγο και λιγακι για τον μπεμπη

yiORT7o.jpgwYStp3.png

θα θηλασω αλλα δεν ξερεις τι μπορει να γίνει... καλού καλου να εχω μια ιδεα....

λεω να αρχησω να πέρνω πανες από τωρα για να μην μου φανουν τόσο αν εξοδα στην αρχη τουλάχιστο

yiORT7o.jpgwYStp3.png

καλημερα μελινα μου!!ισυμφωνω και εγω μαζι σου για τον αποστηροτη!!!

εχουμε εδω καμια κατερινα??συγχωρεστεμε αλλα δεν θυμαμαι:rolleyes::rolleyes:

νομίζω ναι αλλα δεν θυμαμαι ποια ειναι

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Καλημερα κοριτσακια!! πρωινες βλέπω:wink: τι κανετε;;

αχ βρε Αντωνια νομιζω οτι κατι τετοιο θα συμβει κ με μενα! για καποιο λογο, δεν μπορω να το εξηγησω γιατι, μου βγαινει μια αρνητικοτητα οσον αφορα το θηλασμο. ξερω ποσο καλο κανει αλλα το σκεφτομαι κ με πιανει μελαγχολια, ειλικρινα δεν το ελεγχω! διαβαζω ποσο πολυ θελουν ολα τα κοριτσια να θηλασουν αλλα εγω δεν μπορω να το νιωσω αυτο!:-(ελπιζω να καταφερω κ να θηλασω εστω 2-3 μηνες!

Μακαρι να μην σου τύχει Γωγω μου!

εγω πριν γεννησω έλεγα θα θηλασω και δεν γίνεται και΄ειναι το καλυτερο και αλλα τετοια. μου έλεγαν φιλες μου οτι δεν θηλασαν και έλεγα οτι είναι επειδη βαριούνται:rolleyes: οταν μπηκα στον χωρο και χορεψα είδα και καταλαβα οτι τελικα παιζουν κιαλλοι παραγοντες ρολο! σε καθε κοπελλα εξελισσετε διαφορετικα. σε άλλες αρεσει σε άλλες όχι... εγω είμαι στην κατηγορια των κοπελλων που δεν τα καταφεραν λογω ψυχολογικων και επιδη το εζησα δεν θελω να ξαναπερασω τα ίδια και ειπα οτι δεν θελω να δοκιμασω καν και οσα παιδια κανω ακομα δεν θα ξαναθηλασω... δεν ξερω γιατι μου το προκαλεσε αυτο απο την στιγμη που ήμουν πολυ θετικη προς τον θηλασμό.

Εγω νομιζω οτι αφού νιωθεις ετσι απο τώρα να μιλησεις με καποιον ειδικο να σε συμβουλεψει τωρα πριν γεννησεις..

μα γιατί ετσι Αντωνια μου;

δεν ξέρω τι αισθημα ειναι ούτε πως θα το πάρω....

δεν ξέρω Νικη μου τι το προκάλεσε....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

αυτο ειναι αλήθεια.... τι να κανουμε αυτα εχι η ζωή....

αραγες πως θα ειναι να ξυπναω καθε λιγο και λιγακι για τον μπεμπη

θα το συνηθησεις!!!!

θα θηλασω αλλα δεν ξερεις τι μπορει να γίνει... καλού καλου να εχω μια ιδεα....

λεω να αρχησω να πέρνω πανες από τωρα για να μην μου φανουν τόσο αν εξοδα στην αρχη τουλάχιστο

μην παρεις πολλες πανες απο τωρα γιατι ο size θα αλλαξει πολυ νωρις ,για να σου δωσω να καταλαβεις τα νουμερα στες πανες πανε με τα κιλα του παιδιου,και το παιδι μεγαλωνει ραγδαια στην αρχη!!!

νομίζω ναι αλλα δεν θυμαμαι ποια ειναι

ουτε και εγω:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!! πρωινες βλέπω:wink: τι κανετε;;

Μακαρι να μην σου τύχει Γωγω μου!

εγω πριν γεννησω έλεγα θα θηλασω και δεν γίνεται και΄ειναι το καλυτερο και αλλα τετοια. μου έλεγαν φιλες μου οτι δεν θηλασαν και έλεγα οτι είναι επειδη βαριούνται:rolleyes: οταν μπηκα στον χωρο και χορεψα είδα και καταλαβα οτι τελικα παιζουν κιαλλοι παραγοντες ρολο! σε καθε κοπελλα εξελισσετε διαφορετικα. σε άλλες αρεσει σε άλλες όχι... εγω είμαι στην κατηγορια των κοπελλων που δεν τα καταφεραν λογω ψυχολογικων και επιδη το εζησα δεν θελω να ξαναπερασω τα ίδια και ειπα οτι δεν θελω να δοκιμασω καν και οσα παιδια κανω ακομα δεν θα ξαναθηλασω... δεν ξερω γιατι μου το προκαλεσε αυτο απο την στιγμη που ήμουν πολυ θετικη προς τον θηλασμό.

Εγω νομιζω οτι αφού νιωθεις ετσι απο τώρα να μιλησεις με καποιον ειδικο να σε συμβουλεψει τωρα πριν γεννησεις..

δεν ξέρω Νικη μου τι το προκάλεσε....

καλημερα αντωνια μου!!ουτε και εγω καταφερα να θηλασω στο γιο μου και να πω την αληθεια δεν θελω και να ξανα δοκιμασω!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα Εφακη καλημερα Νικη,

νομιζω εχουμε Κατερινα αλλα κι εγω δεν θυμαμαι ακριβως, Νικη μου αφου θελεις να θηλασεις πρεπει να ενημερωθεις να μπεις στο site του μητρικου θηλασμου θα σε βοηθησει πολυ www.mitrikosthilasmos.com εμενα παντως φορες που ελεγα δεν θα τα καταφερω βοηθηθηκα παρα πολυ

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καλημέρα κοριτσακια χρονια πολλα στις κατερινουλες αν εχουμε!!!

μόλις σταματησω απο την δουλεια σε 2 βδομάδες θα μπορώ να σας παρακολουθήσω καλήτερα τώρα μου ειναι αδυνατον μεταξύ δουλειας!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

θα το συνηθησεις!!!!

μην παρεις πολλες πανες απο τωρα γιατι ο size θα αλλαξει πολυ νωρις ,για να σου δωσω να καταλαβεις τα νουμερα στες πανες πανε με τα κιλα του παιδιου,και το παιδι μεγαλωνει ραγδαια στην αρχη!!!

ουτε και εγω:rolleyes::rolleyes:

οχι δεν θα παρω πολλές Εφη μου λίγες θα παρω απλα για να μην μας φανει και το κοστος......

yiORT7o.jpgwYStp3.png

καλημέρα κοριτσακια χρονια πολλα στις κατερινουλες αν εχουμε!!!

μόλις σταματησω απο την δουλεια σε 2 βδομάδες θα μπορώ να σας παρακολουθήσω καλήτερα τώρα μου ειναι αδυνατον μεταξύ δουλειας!!!

καλημερα !!θυμησε μου λιγο το ονομα σου??θα σε περιμενουμε εμεις εδω ειμαστε!!!:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...