Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι σιδηρο και τι ασβεστιο περνεις και ποσα την ημερα?

Σίδηρο παίρνω το ferro sanol(1 πρωί και ένα βράδυ)και ασβέστιο το Mega-Calcium Sandoz(αναβράζον ένα το μεσημέρι)..

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ta idia kai ego me fovizi mipos patho kati ine i proti fora pou meno egkios to patheno ta vradia kai niotho asfalia spiti ti na kano exo akoma 4 mines

Έχεις δίκιο που φοβάσαι είναι λογικό... Κι εμένα μου έλεγαν γιατι σταμάτησες απο τη δουλεια κ βγήκες σε αναρρωτικη σπο την πρώτη στιγμή?Τι να έκανα φοβόμουν να κάθομαι ορθοστασία...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ουουουοουοου φαγαμε ηδη το μισο ταψι!!!!! Αννουλα ενω βγηκε τραγανη τραγανη στην αρχη οταν κρυωσε το φυλλο ειχε μαλακωσει παλι..χαχαχαχα δεν θα το πετυχω ποτε αυτο!!! ας το παρω αποφαση!

Λοιπόν ρώτησα την μάνα μου που κάνει φοβερή πίτα...

Καταρχάς παίζει ρόλο το αλεύρι που βάζεις... Θέλει καλό αλεύρι ειδικό και μην σου πώ να το πάρεις απο φούρνο... Επίσης όταν είσαι έτοιμη να τη βαλεις στο φούρνο θα την ραντίσεις λίγο με το χεράκι σου με νεράκι να πάει στο φύλλο και μετά θα την βάεις στο φούρνο... Το ίδιο θα κα΄νεις και όταν την βγάλεις απο το φούρνο και δεν θα την σκεπάσεις....μέχρι να κρυώσει εννοείτε!

άντε αφού τελείωσε το ένα ταψί κάνε ακόμη ένα με αυτά τα κολπάκια!!! Φιλιά!!!

Κι εγώ θα κάνω αύριο μια!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Σίδηρο παίρνω το ferro sanol(1 πρωί και ένα βράδυ)και ασβέστιο το Mega-Calcium Sandoz(αναβράζον ένα το μεσημέρι)..

κι εμένα αυτό το σίδηρο μου έδωσε αλλά μόνο ένα το πρωί καλύτερα χωρίς να έχω φάει και χωρίς να φάω για καμιά ωρα μετά νομίζω. Καλό είναι να το συνδυάσεις με χυμό πορτοκάλι για να κάνει καλή απορρόφηση. Εγώ το πρώτο πήρα σήμερα και δεν είχα τπτ περίεργο. Όντως όμως γράφει στις παρενέργειες για διάρροια ή δυσκοιλιότητα... Το κακό είναι ότι ο αιματοκρίτης έπεσε από 38.5 σε 36.5:-( Ελπίζω να κάνει δουλειά το χάπι.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Και εγω τα επαιρνα αυτα.Γιατι ομως περνεις 2 φορες την ημερα σιδηρο?Ηταν χαμηλος στις αιματολογικες εξετασεις που εκανες?

καθως επισης το ferrosanol εχει μεσα φολλικο οξυ ,δηλαδη περνεις διπλη δοση φολλικου που ειναι υπερβολη,οχι οτι ειναι κακο ομως.Αλλα ο γιατρος σου κατι παραπανω θα ξερει.Εγω οταν ξεκινησα το ferrofolic,σταματησα το fillicine.

Τωρα πως εισαι?σταματησαν οι διαρροιες?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

κι εμένα αυτό το σίδηρο μου έδωσε αλλά μόνο ένα το πρωί καλύτερα χωρίς να έχω φάει και χωρίς να φάω για καμιά ωρα μετά νομίζω. Καλό είναι να το συνδυάσεις με χυμό πορτοκάλι για να κάνει καλή απορρόφηση. Εγώ το πρώτο πήρα σήμερα και δεν είχα τπτ περίεργο. Όντως όμως γράφει στις παρενέργειες για διάρροια ή δυσκοιλιότητα... Το κακό είναι ότι ο αιματοκρίτης έπεσε από 38.5 σε 36.5:-( Ελπίζω να κάνει δουλειά το χάπι.

Εμένα πάλι ο αιματοκρίτης μου είναι με τις σημερινές εξετάσεις χωρίς να είχα παρει σιδηρο 38,8

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Έχεις δίκιο που φοβάσαι είναι λογικό... Κι εμένα μου έλεγαν γιατι σταμάτησες απο τη δουλεια κ βγήκες σε αναρρωτικη σπο την πρώτη στιγμή?Τι να έκανα φοβόμουν να κάθομαι ορθοστασία...

Και πολυ καλα εκανες!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Και εγω τα επαιρνα αυτα.Γιατι ομως περνεις 2 φορες την ημερα σιδηρο?Ηταν χαμηλος στις αιματολογικες εξετασεις που εκανες?

καθως επισης το ferrosanol εχει μεσα φολλικο οξυ ,δηλαδη περνεις διπλη δοση φολλικου που ειναι υπερβολη,οχι οτι ειναι κακο ομως.Αλλα ο γιατρος σου κατι παραπανω θα ξερει.Εγω οταν ξεκινησα το ferrofolic,σταματησα το fillicine.

Τωρα πως εισαι?σταματησαν οι διαρροιες?

ναι μια φορα είχα μονο οκ!!! Ευτυχώς... Θα έτυχε λογικά!

Ο αιματοκρίτης μου 38,8 ειναι πολυ καλος!! Προφανως το δινει γιατι θα πεσει σιγουρα με τον καιρο

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Μια χαρα αιματοκριτη εχεις στην εβδομαδα που εισαι!Μια χαρα θα τα πας!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εμένα πάλι ο αιματοκρίτης μου είναι με τις σημερινές εξετάσεις χωρίς να είχα παρει σιδηρο 38,8

Εσυ εισαι τουρμπο κοπελα μου! Και μετα απο αυτες τις τιμες σου εδωσε 2 φορες την ημερα σιδηρο??:shock: :shock: :shock:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εσυ εισαι τουρμπο κοπελα μου! Και μετα απο αυτες τις τιμες σου εδωσε 2 φορες την ημερα σιδηρο??:shock: :shock: :shock:

Πρώτα μου τα έδωσε τα χάπια και μετα έκανα τις εξετάσεις τις οπιες δεν προλαβε να δει σημερα είχε μια γεννα και θα τις δουμε την Δευτερα μαλλον τηλεφωνικως Αν δει τον αιματοκρίτη μπορει να μου πει να παρω μια φορα σιδηρο

Παντα ειχα για γυναικα ψηλο αιματοκριτη θυμαμαι και κατι 41!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Και στην αρχή πόσο είχες αιματοκρίτη; Κι εγώ δεν έπαιρνα σίδηρο. Σήμερα άρχισα. 38.5 είχα πριν 1.5 μήνα και χθες που έκανα γενική αίματος είδα ότι έπεσε. Ίσως έπεσε γιατί έτρωγα πολύ χάλια με τις ανακατωσούρες. Κυρίως πατάτες... Τώρα αρχίζει και δεχεται το στομάχι μου οπότε ελπίζω να βελτιώσω τη διατροφή μου!!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

ναι μια φορα είχα μονο οκ!!! Ευτυχώς... Θα έτυχε λογικά!

Ο αιματοκρίτης μου 38,8 ειναι πολυ καλος!! Προφανως το δινει γιατι θα πεσει σιγουρα με τον καιρο

Κατσε να πεσει πρωτα και μετα τα περνεις με τη χουφτα!!

Εμενα ο δικος μου γιατρος δεν δινει ευκολα φαρμακα,να μου πεις καλο ειναι και αυτο?δεν ξερω,οπως ειπα και πριν γιατρος ειναι κατι παραπανω θα ξερει!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...