Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ουφ, ξαναέκανε εμετό αλλά έφαγε μετά. Λίγα δέκατα έχει, αύριο θα τον κρατήσω εδώ. Εντομεταξύ θα έχω και μαστόρους να βάλουν θερμοσίφωνα-ηλιακό και τον μικρό εδώ άρρωστο. Θα είμαι ολομόναχη, τελοσπάντων θα την βρω την άκρη.

Δεν κατάφερα να σας διαβάσω, Ανασιαστία όλα καλά με τον μπέμπη ε? Περίπου στα ίδια κιλά μετην δική μου είναι. Σου είπε πόσο αναμένται να γεννηθεί?

Το θήλαστρο που πήρες είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί για περιστασιακή άντληση. Και εγώ αυτό έχω αφού δοκίμασα 3-4 άλλα ακόμη και νοσοκομειακό.

Για όσες θέλουν να θηλάσουν να πω μόνο πως αν χρειαστεί να αντλήσετε για οποιονδήποτε λόγο πρέπει να αποστειρώνεται το θήλαστρο μέχρι το μωρό να γίνει 6 μηνών. Πληροφοριακά το λέω!

Περαστικουλια Ελευθερια μου στον μικρουλη σου!

Αναστασια ολοκληρος μπεμπαρος εγινε ε? τελεια!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Μαργαριτακι ευχαριστω για τη συνταγη!Την σημειωσα και θα την εκτελεσω απο Δευτερα!!:)

τιποτα βρε! εγω αν το ξανακανω θα βαλω λιγο περισσοτερο αλατακι γιατι το καλαμποκαλευρο ειναι γλυκο σχετικα. ασε που θα αρχισω να ζυμωνω γενικα! ειναι πολυ ευκολο κ δεν μπαγιατευει γρηγορα το σπιτικο ψωμι!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλησπερα κοριτσια! μπηκα απλα για μια καλησπερα, γιατι λεω να παω να ξαπλωσω σιγα σιγα.Ολο το απογευμα ελειπα, ειχα παει για κατι ψωνια.

Ελευθερια, περαστικα στο μικρουλη σου.Μαλλον καμμια ιωσουλα θα ειναι, για να εχει πυρετακο.

Μελινα, ολα καλα με το μωρακι, ευτυχως, παει και αυτο!

Μαργαριτα, καλοριζικα τα ψωνια σου, ειναι πολυ ωραια!

Αναστασακι, μεγαλωσε το μωρακι, μπραβο, με το καλο να γεννηθει!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κορίτσια σας αφήνω να κεντήσω λίγο την πάνα που ετοιμάζω στην μικρή, έχω μέρες να την πιάσω.

Καλό βράδυ!

Καληνυχτα Ελευθερια!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

καληνυχτα κοριτσακια μου! παω να ξαπλωσω με ποναει κ η πλατη κ αυριο εχω την βρωμοκαμπυλη....ουφ...θα τα πουμε μεσημερακι!

Καληνυχτα!!!!!!!!!!!Καλη επιτυχια αυριο με την καμπυλη!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!ειναι καμια μεσα??τι κανετε?αργησα να μπω γιατι ειχα την ανιψια μου,την νυφη μου,και τον αδερφο μου σπιτι!!μολις φυγανε!!η μικρη αφιερωνε σημερα ,,με τρελανε το ζουζουνι μου!!ειναι 3 χρονων αλλα πανεξυπνη!!χαιδευε συνεχεια την κοιλια μου και εψαχνε το νινι!!

τελοσπαντων πηγα στον γιατρο μου εδωσε το μηχανακι να κανω μετρησεις ζαχαρου 2 φορες την ημερα και διατροφη...απαγορευονται εννοειται τα γλυκα...και μεγαλη προσοχη στα φαγητα...

αχ τι με περιμενει βρε κοριτσια??και ερχονται και γιορτες..δλδ ειναι δυνατον να μην φαω μελομακαρονα και κουραμπιεδες??ζηταω ελεος απο τους γιατρους....:lol::lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καληνυχτα κοριτσακια μου! παω να ξαπλωσω με ποναει κ η πλατη κ αυριο εχω την βρωμοκαμπυλη....ουφ...θα τα πουμε μεσημερακι!

καλη επιτυχια Μαργαριτακι μου ολα καλα να πανε και οπως σου ειπα για το σιροπι...!!!καληνυχτα κοπελα μου!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...