Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εγω είχα αποστειρωτή αλλά θέλω να θηλάσω,,, αλλά επειδ τίποτα δεν ειναι σίγουρο καλύτερα να ειμαστε προετιμασμένες για όλα,

εγω σκέφτομαι να πάρω θηλαστρο όχι τωρα μετα τη γεννα...

εγω πηρα και θηλαστρο. σιγουρα τιποτα δεν ειναι σιγουρο, αλλα λεω αν θηλασουμε ο αποστειρωτης αχρηστευεται?? μεχρι ποιο μηνα αποστειρωνουν τα μπουκαλια???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ούτε και εγώ το είχα στο πρώτο μου Γεωργία μου. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει, η μαμά μου λέει πως το σώμα προετοιμάζεται για τον τοκετό. Και εγώ δεν το νιώθω συνέχεια και έχει εμφανιστεί τώρα καμιά βδομάδα περίπου!

Αχ Ελευθερια μου το καημενούλι σου... κρυολογημα θα είναι..περαστικα σας!

Και εγω το παθαινω αυτο τώρα και στον 1ο μου δεν το είχα καθόλου... τωρα με πονανε παρα πολυ απο το μεσημερι μεχρι την νυχτα που θα ξαπλωσω υποφερω πολυ απο τους πονους....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εγω πηρα και θηλαστρο. σιγουρα τιποτα δεν ειναι σιγουρο, αλλα λεω αν θηλασουμε ο αποστειρωτης αχρηστευεται?? μεχρι ποιο μηνα αποστειρωνουν τα μπουκαλια???

Αναστασια εγω που χρησιμοποιησα θηλαστρο το αποστειρωσα πριν το χρησιμοποιησω:rolleyes: μεχρι τον 4-5 μηνα εγω αποστειρωνα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

κοριτσια σε εμενα το μπουκαλι ειχε ερθει μετα 2 μερες... να σας ρωτησω κατι? εσεις που σκευτεστε να θηλασετε , αποστειρωτη πειρατε?????:confused:

Εγώ δεν πήρα, γιατί είπα αν χρειαστώ μπιμπερό θα το βράσω στην κατσαρόλα αν χρειαστεί και αν δεν τα καταφέρω με το θηλασμό θα πάρω μετά έναν! Αν και μου είπε η μεγάλη μου αδερφή μου ότι έχει έναν λίγο παλιό, οπότε μπορεί να πάρω εκείνον. Η μικρή μου αδερφή δεν πήρε και δεν το χρειάστηκε κιόλας. Έδωσε με το μπιμπερό δικό της αντλημένο γάλα και το μπιμπερό το αποστείρωσε στην κατσαρόλα.

Αχ τώρα που το θυμήθηκα.... Σας έστειλαν το μπιμπερό από τον βαρελα?? Πρέπει να χει πάνω από μια βδομάδα που έστειλα την φόρμα για το δώρο...

Θα περιμένετε λίγο καιρό μάλλον, γιατί τα στέλνουν πιθανώς μαζικά! Την τελευταία φορά όταν τα παραγγείλαμε εμείς σε διαφορετικές μέρες, τα πήραμε όλες μέσα σε διάστημα 2-3 ημερών!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Αναστασια εγω που χρησιμοποιησα θηλαστρο το αποστειρωσα πριν το χρησιμοποιησω:rolleyes: μεχρι τον 4-5 μηνα εγω αποστειρωνα...

και ποσο θηλασες αντωνια μου?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν πήρα, γιατί είπα αν χρειαστώ μπιμπερό θα το βράσω στην κατσαρόλα αν χρειαστεί και αν δεν τα καταφέρω με το θηλασμό θα πάρω μετά έναν! Αν και μου είπε η μεγάλη μου αδερφή μου ότι έχει έναν λίγο παλιό, οπότε μπορεί να πάρω εκείνον. Η μικρή μου αδερφή δεν πήρε και δεν το χρειάστηκε κιόλας. Έδωσε με το μπιμπερό δικό της αντλημένο γάλα και το μπιμπερό το αποστείρωσε στην κατσαρόλα.

εγω τον ειχα παρει με τα πρωτα ψωνια! ειδομεν λοιπον!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πόσα εδωσες για το θήλαστο Αναστασια μου;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

hellooo!Εμενα μου το εστειλαν το μπιμπερο μεσα σε μια βδομαδα!!!

Νίκη ηθελα να σου πω για τα φορμακια που ειχες ανεβασει..Ειναι πολυ ωραια μονο θα σε συμβουλευα να προτιμας τα φορμακια που εχουν μπροστα κουμπακια και οχι πισω για να διευκολυνεσαι να αλλαζεις το μωρο!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Ελευθερία μου περαστικά στο αγόρι σου καμιά ίωση σέρνεται εκεί?

Δώρα μου το μπιμπερό μου το έστειλαν περίπου 3 βδομάδες μετά.

Εγω κορίτσια δε τα είχα σκεφτεί καθόλου αυτά στο πρώτο ούτε αποστειρωτή ούτε μπιμπερό είχα σπίτι και ίσως βλακεία μου γιατι αν κάτι δεν πήγαινε καλά με το θηλασμό μέσα στη νύχτα θα έτρεχα σε φαρμακεία για να πάρω.Ευτυχώς 15 μήνες δε χρειαστήκαμε!!!χαχαχα

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

και ποσο θηλασες αντωνια μου?

δυστηχως πολυ λιγο αναστασια μου. 3 βδομαδες περιπου.

πόσα εδωσες για το θήλαστο Αναστασια μου;

Νικη το θηλαστρο εμας εδω είναι γυρω στα 150 ευρω

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

hellooo!Εμενα μου το εστειλαν το μπιμπερο μεσα σε μια βδομαδα!!!

Νίκη ηθελα να σου πω για τα φορμακια που ειχες ανεβασει..Ειναι πολυ ωραια μονο θα σε συμβουλευα να προτιμας τα φορμακια που εχουν μπροστα κουμπακια και οχι πισω για να διευκολυνεσαι να αλλαζεις το μωρο!

ναι τα ιχα δει οτι ειναι απο πίσω και σκεφόμουνα κατα πόσο θα με δυσκόλευαν

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

νικη μου το θηλαστρο εκανε 170 ευρω, μου το εδωσε πιο φθηνα βεβαια ειναι αυτο

preview_medela_swing0.jpg

μαζι θα γραφαμε!! τοσο περιπου και εμας και μιλουσα και για ακριβως την ιδια μαρκα!! αυτο δρησιμοποιησα και εγω!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...