Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Καλημέρα μια φορά την εβδομάδα από τότε που ξεκίνησαν οι προσπάθειες περίπου!

Αυτήν την βδομάδα δεν έκανα γιατί κουράστηκα με τις ενέσεις και Τετάρτη πρωί μπαίνω για ωοληψια οπότε θα δούμε πως θα πάει αυτό και ξανασυνεχιζω...

• Καλή τύχη! 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εγω ειμαι ταυρος με ωροσκοπο λέων....

την κλινική Δωρα μου θα την πληρωσει ο μπαμπας μου δεν ξέρω ομως αν θα θέλει να δώσει και κατι ο πεθερος μου εκεί,. εχεις δικαιο αυτός που θελει θα αγορασει χωρις σκεψη όπως κανουν οι γονεις μου... με το ονομα οχι γιατι ειπαμε δεν θα βγαλουμε κανενα...

αντωνια μου μια και σε βρηκα μεσα και ειμαστε και οι 2 απο Κυπρο, θέλω να μου πεις για τα πανιά όπως τα λεμε εμεις εδω, τι μαρκα ειναι καλη να πιασω και πόσα κοστίζουν;

Νικη μου και με τα πανια θα γλυτωσεις για λιγο καιρο. στις κλινικες ολες οι εταιρειες στελλνουν για διαφημηση κουτια απο πανια ολες οι μαρκες και εκει θα δεις ποια κανει στο μωρο σου. για αρχη παρε τα παμπερς τα καλυτερα για μενα. με τα υπολοιπα λερωνοταν. σου ειπα περιπου ειναι 17 ευρω τα πανια και το γαλα περιπου 7 το κουτι...

Ήρθα για λίγο και εγώ

Αναστασία μου υπέροχα νέα κοπέλα μου ολόκληρο παιδί πια!Μπράβο σου!!

Μελίνα μου να ξεκουραστείς τώρα ευτυχώς όλα καλά κοπέλα μου!

Νίκη μου πρέπει να μιλήσεις με τον άντρα σου τα έξοδα για γάλα είναι περίπου 20 ευρώ ανα 4 μέρες αν και εδω θα σου πουν καλύτερα οι κοπέλες που έδιναν ξένο γιατι εγω θήλαζα και τώρα δίνω φρέσκο και 30 οι πάνες το μήνα περίπου ανάλογα τις πάνες και τις τιμές σας εκεί.Και η κοιλιτσα σου μεγάλωσε ε?

Αντωνία μου εγω σκορπιός με λέων ώρε μάνα τι έχει γίνει εδω μέσα!

οι περισσοτερες εχουμε να κανουμε με λιονταρι παντως:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νικη μου και με τα πανια θα γλυτωσεις για λιγο καιρο. στις κλινικες ολες οι εταιρειες στελλνουν για διαφημηση κουτια απο πανια ολες οι μαρκες και εκει θα δεις ποια κανει στο μωρο σου. για αρχη παρε τα παμπερς τα καλυτερα για μενα. με τα υπολοιπα λερωνοταν. σου ειπα περιπου ειναι 17 ευρω τα πανια και το γαλα περιπου 7 το κουτι...

οι περισσοτερες εχουμε να κανουμε με λιονταρι παντως:D

έχω ακουσει και για τα πάμπερς και για τα νάνις Αντωνια μου....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

έχω ακουσει και για τα πάμπερς και για τα νάνις Αντωνια μου....

κοιτα εγω νομιζω οτι εξαρτατε απο το μωρο. του δικου μου δεν του εκαναν τα νανις. για να καταλαβεις προτιμούσε τα χαγκυς παρα τα νανις!! αυτου μπορει να του κατσουν μονο τα νανις:rolleyes: θα δειξει...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

κοιτα εγω νομιζω οτι εξαρτατε απο το μωρο. του δικου μου δεν του εκαναν τα νανις. για να καταλαβεις προτιμούσε τα χαγκυς παρα τα νανις!! αυτου μπορει να του κατσουν μονο τα νανις:rolleyes: θα δειξει...

να ρωτησω δηλαδη πως εξαρτατε απο το μωρο;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Αχ τώρα που το θυμήθηκα.... Σας έστειλαν το μπιμπερό από τον βαρελα?? Πρέπει να χει πάνω από μια βδομάδα που έστειλα την φόρμα για το δώρο...

εμενα πάντως όχι Δωρα μου.... και θα αργισει κι αλλο εμας να ερθει...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

να ρωτησω δηλαδη πως εξαρτατε απο το μωρο;

Ε δεν ξέρω. θα δειξει τι θα του κατσει.. πως εσενα σου παει ενα ρούχο που εμενα δεν μου παει;;; ε καπως ετσι και αυτά:rolleyes::rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλησπέρα! Τι κάνετε κορίτσια? Χάθηκα σήμερα γιατί πήγα Τζάμπο και πριν τελιώσω τα ψώνια με πήραν τηλ από τον παιδικό ό,τι ο γιος μου είχε κάνει 2 φορές εμετό και δεν είχε φάει τίποτα. Πήγα και τον πήρα, του μαγείρεψα αλλά δεν έφαγε τίποτα, κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα και όλο το απόγευμα καθόμασταν αγκαλιά στον καναπέ. Έφαγε κάτι πριν λίγο,είναι σαφώς καλύτερα, ήδη έχει βάλει το μισό σπίτι στην μέση:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Τι κάνετε κορίτσια? Χάθηκα σήμερα γιατί πήγα Τζάμπο και πριν τελιώσω τα ψώνια με πήραν τηλ από τον παιδικό ό,τι ο γιος μου είχε κάνει 2 φορές εμετό και δεν είχε φάει τίποτα. Πήγα και τον πήρα, του μαγείρεψα αλλά δεν έφαγε τίποτα, κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα και όλο το απόγευμα καθόμασταν αγκαλιά στον καναπέ. Έφαγε κάτι πριν λίγο,είναι σαφώς καλύτερα, ήδη έχει βάλει το μισό σπίτι στην μέση:)

αχ μωρε θα κρυωσε το στομαχακι του φαινεται....:rolleyes:

περαστικα σας!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσια σε εμενα το μπουκαλι ειχε ερθει μετα 2 μερες... να σας ρωτησω κατι? εσεις που σκευτεστε να θηλασετε , αποστειρωτη πειρατε?????:confused:

εγω είχα αποστειρωτή αλλά θέλω να θηλάσω,,, αλλά επειδ τίποτα δεν ειναι σίγουρο καλύτερα να ειμαστε προετιμασμένες για όλα,

εγω σκέφτομαι να πάρω θηλαστρο όχι τωρα μετα τη γεννα...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Καλημέρα Ελευθερία μου.Εσύ είπες εχθές ότι σε πονάνε τα κόκαλα της λεκάνης ε καλά θυμάμαι?Είναι λογικό να το αισθάνομαι κι εγω από τώρα λίγο νωρίς δεν είναι στο Γιώργο δε το αισθάνθηκα καθόλου.Δε το νοιώθω συνέχεια αλλά στη δουλειά όταν κάνω πολύ ώρα να σηκωθώ αισθάνομαι αυτό το πόνο - τράβηγμα στα κόκαλα.Τι λες?

Ούτε και εγώ το είχα στο πρώτο μου Γεωργία μου. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει, η μαμά μου λέει πως το σώμα προετοιμάζεται για τον τοκετό. Και εγώ δεν το νιώθω συνέχεια και έχει εμφανιστεί τώρα καμιά βδομάδα περίπου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αχ το καιμενο το μικρουλι σου,,, αλλα όλα καλα τωρα μια χαρα ειναι...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

κοριτσια σε εμενα το μπουκαλι ειχε ερθει μετα 2 μερες... να σας ρωτησω κατι? εσεις που σκευτεστε να θηλασετε , αποστειρωτη πειρατε?????:confused:
εγω είχα αποστειρωτή αλλά θέλω να θηλάσω,,, αλλά επειδ τίποτα δεν ειναι σίγουρο καλύτερα να ειμαστε προετιμασμένες για όλα,

εγω σκέφτομαι να πάρω θηλαστρο όχι τωρα μετα τη γεννα...

συμφωνω απολυτα! ποτε δεν ξέρεις τι συμβαινει. καλυτρα να εχεις καλου κακου....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...