Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Venus. είπε:

Γεια σας σε όλες!!

Αν κ πρώτη φορά που γράφω σας διαβάζω εδώ κ ένα χρόνο που ξεκινήσαμε κ εμείς τις προσπάθειες για παιδάκι..Την Τετάρτη 12/3 έγινε η τρίτη εμβρυομεταφορά μας δυο κατεψυγμένων βλαστοκυστων. Σήμερα το πρωί είχα λίγες κρυαδες, έβαλα θερμόμετρο και είχα 37..Το απόγευμα είχα 36.9 κ τώρα μιας κ το θερμόμετρο ήταν μπροστά μου είπα να βάλω να δω κ τελικά έχω 37.3. Όλη μέρα έχω κ κάποια πονακια- ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά μου.. 

Είχε κάποια σας αυτά τα συμπτώματα;; 

Μέχρι να μιλήσω το πρωί με το γιατρό μου θα με φάει η αγωνία..

Καλημέρα !! Εγώ έκανα ετ 10/3 και ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με εσένα απλά εγώ δεν έχω μετρηθεί θερμοκρασία αλλά είχα κρυάδες χθες …αλλά στην περίπτωση μου είναι από τα φάρμακα γιατί έχω τσεκάρει κ δεν είμαι έγκυος !!! Εύχομαι στην δική σου περίπτωση να είσαι έγκυος γιατί τις προηγούμενες φορές που ήμουν είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα !!! Καλά αποτελέσματα 🙏🏼

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

για μενα οπως λες και η ηθικη υποστηριξη ειναι οτι πιο σημαντικο...ακομα και με αλλου ειδους βοηθεια οπως λες Δωρακι μου ειναι πολυ σημαντικη...

αλλα οχι να το παιζουν τρελιτσα...δλδ να εχουν κ να μην βοηθανε,,,

μου φαινεται πολυ αδικο αυτο...η Νικη μας πρεπει να βρει ενα τροπο για να υπαρξει ισορροπια!!

και μενα οταν μερικοι σφυριζουν αδιαφορα μου την δινει...εγω τωρα που ειμαι στο κρεβατι εχουν δοκιμαστει παρα πολλοι ανθρωποι του περιβαλλοντος μου,,,εννοω ποιος ειναι διπλα μου και ποιος οχι...και οταν ερθει η ωρα να γεννηθει το μωρο και μετα..θα πραξω αναλογως...

πες τε καμια ιδεα τι να κανω βρε κοριτσια...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γεια σας κοριτσια μου

Σας ευχαριστω πολυ, η μπεμπα ειναι καλα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα γιατι ειναι προστατευμενη μεσα στη μητρα και το αμνιακο υγρο, απλα σημερα να κατσω ξαπλα

Μαργαριτα μου με γεια τα πραγματακια σας

Αναστασια μου κι εσενα με γεια κσι σε σας και με το καλο να πας στον γιατρο

Νικη μου κι σε σενα με γεια τα πραγματακια και μην στεναχωριεσαι

Δωρα μου καλη επιτυχια στο ντοπλερ

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Γεια σας κοριτσια μου

Σας ευχαριστω πολυ, η μπεμπα ειναι καλα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα γιατι ειναι προστατευμενη μεσα στη μητρα και το αμνιακο υγρο, απλα σημερα να κατσω ξαπλα

χαίρομαι πολύ για την μικρή σου ......

HXSnp2.png

Γεια σας κοριτσια μου

σ ευχαριστω πολύ.....

προσπαθω να μην το σκεφτομαι αλλά τι να κανω κι εγω οταν λενε οτι θα δωσουνε και θα δωσουνε και μετα βλεπω οτι δεν ειναι ετσι εκνευριζομαι.... μακαρι ειλικρινα να ειχα δουλεια να τα επερνα ολα εγω....

ασε τωρα λέμε να κανουμε δανειο για να μην ζειταμε απο εδω και απο εκει θα δουμε, ειναι και οι πανες του μωρου που κοστιζουν και το γαλα.... ξερετε ποσα περιπου ειναι;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια θελω να αρχησω να κλέω ..... όλα τα πραγματα του μωρου τα περνουνε οι δικοι μου όλα μα όλα,,, η πεθερα μου πηρε μονο τη κουνουπιερα και μας δωσανε και 250 ευρώ αυτά. ε δεν μπορω άλλο, όλο ηταν το μωρο μας και το μωρό μας αλλά τίποτα δεν του πήρανε ενω ελεγε θα μας παρει το καροτσι θα μας παρει το κρεβατακι τελικα οι δικοι μου τα πήρανε. η μητερα μου, μου πήρε τοσα ρουχαλακια, πάνες αγκαλιας, κουβερτες, παπουτσακια, και θα μου παρει κι αλλα, οταν της λεει ο φιλος μου τι θα παρει λεει οτι δεν εχει λεφτα να παρει, ενω δεν ειναι ετσι. στο τελος θα τα παρουμε όλα εμεις και δεν θα μου χρειαζεται τίποτα, δεν ειναι κακο να βοηθησουνε λιγακι.

Νικη μου η μονη λυση είναι να τους μιλησει ο φιλος σου. τουλαχιστον να δειτε τι προθεσεις έχουν. μηπως εχουν σκοπο να πληρωσουν την κλινικη?? ατυη ποιος θα την πλερωσει;; παντως εγω είμαιτης γνωμης οτι αυτος που θελει να αγορασει θα το κανει χωρις σκεψη... Σιγουρα δεν είναι κακο να βοηθήσουν αλλα αμα δεν το κανουν με την καρδια τους καλουτερα να μην το κανουν και εσυ θα βρεις τον τροπο να το ανταποδοσεις στους δικούς σου.... με το όνομα ίσως...??

κοριτσια μολις γυρισα!!! 2150 - 2200 το γιαβρι μου!!!!!!!! ολα καλα δοξα το θεο!!!!!:P:p

Μπραβο Αναστασια! μεγαλωσε ο μπεμπακος!!!

εγω κολλητη φιλη δεν εχω,,,εσας σας νιωθω πιο φιλες μου και απο τις φιλες που εχω,,,

Κριαρινα ειμαι με ωροσκοπο Παρθενο!!με τον Λεων ο Κριος ταιριαζει !!ο μπαμπας μου ειναι Λεων!!

Και εγω Λεων!!με οροσκοπο σκορπιο:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

σ ευχαριστω πολύ.....

προσπαθω να μην το σκεφτομαι αλλά τι να κανω κι εγω οταν λενε οτι θα δωσουνε και θα δωσουνε και μετα βλεπω οτι δεν ειναι ετσι εκνευριζομαι.... μακαρι ειλικρινα να ειχα δουλεια να τα επερνα ολα εγω....

ασε τωρα λέμε να κανουμε δανειο για να μην ζειταμε απο εδω και απο εκει θα δουμε, ειναι και οι πανες του μωρου που κοστιζουν και το γαλα.... ξερετε ποσα περιπου ειναι;

Νίκη όντως θα πρέπει να μιλήσεις με το αγόρι σου ανοιχτά και χωρίς παρεξηγήσεις! Μπορεί όπως είπε και η Αντωνία να έχουν σκοπό να πληρώσουν την κλινική, οπότε κάπως ισορροπούν τα πράγματα.

Πάνες και γαλατα κοστίζουν όντως αρκετά. Σε μια εκπομπή έβλεπα ότι για γάλα, αποστειρώσεις, ρεύμα δηλαδή και τέτοια, μπουκάλια κτλ βγαίνει 25 ευρώ τη μέρα! Διάβασε και ενημερώσου όσο μπορείς για το θηλασμό, στο parents και σε άλλα site ώστε και καλό να κάνεις στο μωράκι σου και οικονομία να κάνεις!;)

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

κοριτσια μολις γυρισα!!! 2150 - 2200 το γιαβρι μου!!!!!!!! ολα καλα δοξα το θεο!!!!!:P:p

Τέλεια ο μπεμπάκος! Μεγαλώνουν τόσο τα ατιμούλικα!!!!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Γεια σας κοριτσια μου

Μπραβο Μελινα ευτυχως ολα καλα!!!

σ ευχαριστω πολύ.....

Νικη μου νομιζω είναι διαφορετικες οι τιμες μας. τα πανια είναι περιπου 17 ευρω το πακετο και το γαλα εξαρτατε και απο την μαρκα αυτο που περνω εγω είναι 7 ευρω περιπου. ολα πανω κατω εκει κειμενονται....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Νικη μου η μονη λυση είναι να τους μιλησει ο φιλος σου. τουλαχιστον να δειτε τι προθεσεις έχουν. μηπως εχουν σκοπο να πληρωσουν την κλινικη?? ατυη ποιος θα την πλερωσει;; παντως εγω είμαιτης γνωμης οτι αυτος που θελει να αγορασει θα το κανει χωρις σκεψη... Σιγουρα δεν είναι κακο να βοηθήσουν αλλα αμα δεν το κανουν με την καρδια τους καλουτερα να μην το κανουν και εσυ θα βρεις τον τροπο να το ανταποδοσεις στους δικούς σου.... με το όνομα ίσως...??

Και εγω Λεων!!με οροσκοπο σκορπιο:rolleyes:

εγω ειμαι ταυρος με ωροσκοπο λέων....

την κλινική Δωρα μου θα την πληρωσει ο μπαμπας μου δεν ξέρω ομως αν θα θέλει να δώσει και κατι ο πεθερος μου εκεί,. εχεις δικαιο αυτός που θελει θα αγορασει χωρις σκεψη όπως κανουν οι γονεις μου... με το ονομα οχι γιατι ειπαμε δεν θα βγαλουμε κανενα...

αντωνια μου μια και σε βρηκα μεσα και ειμαστε και οι 2 απο Κυπρο, θέλω να μου πεις για τα πανιά όπως τα λεμε εμεις εδω, τι μαρκα ειναι καλη να πιασω και πόσα κοστίζουν;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Ήρθα για λίγο και εγώ

Αναστασία μου υπέροχα νέα κοπέλα μου ολόκληρο παιδί πια!Μπράβο σου!!

Μελίνα μου να ξεκουραστείς τώρα ευτυχώς όλα καλά κοπέλα μου!

Νίκη μου πρέπει να μιλήσεις με τον άντρα σου τα έξοδα για γάλα είναι περίπου 20 ευρώ ανα 4 μέρες αν και εδω θα σου πουν καλύτερα οι κοπέλες που έδιναν ξένο γιατι εγω θήλαζα και τώρα δίνω φρέσκο και 30 οι πάνες το μήνα περίπου ανάλογα τις πάνες και τις τιμές σας εκεί.Και η κοιλιτσα σου μεγάλωσε ε?

Αντωνία μου εγω σκορπιός με λέων ώρε μάνα τι έχει γίνει εδω μέσα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Νίκη όντως θα πρέπει να μιλήσεις με το αγόρι σου ανοιχτά και χωρίς παρεξηγήσεις! Μπορεί όπως είπε και η Αντωνία να έχουν σκοπό να πληρώσουν την κλινική, οπότε κάπως ισορροπούν τα πράγματα.

Πάνες και γαλατα κοστίζουν όντως αρκετά. Σε μια εκπομπή έβλεπα ότι για γάλα, αποστειρώσεις, ρεύμα δηλαδή και τέτοια, μπουκάλια κτλ βγαίνει 25 ευρώ τη μέρα! Διάβασε και ενημερώσου όσο μπορείς για το θηλασμό, στο parents και σε άλλα site ώστε και καλό να κάνεις στο μωράκι σου και οικονομία να κάνεις!;)

Ανθη και εγω αυτο θα έλεγα. αμα εχει σκοπο να θηλασει το γαλα δεν θα το χρειαστει για λιγο καιρο..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Μπραβο Μελινα ευτυχως ολα καλα!!!

Νικη μου νομιζω είναι διαφορετικες οι τιμες μας. τα πανια είναι περιπου 17 ευρω το πακετο και το γαλα εξαρτατε και απο την μαρκα αυτο που περνω εγω είναι 7 ευρω περιπου. ολα πανω κατω εκει κειμενονται....

αχ με προλαβες....:P

τι μαρκα να παρω πανακια;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

θα ητανε καλα αλλα ο μπαμπασ μου θα την πλρωσει....

Ανθη μου ναι θα τον θηλασω στην αρχη αν πανε όλα καλα αλλα δεν ξερεις και τι γίνετε...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Ήρθα για λίγο και εγώ

Αναστασία μου υπέροχα νέα κοπέλα μου ολόκληρο παιδί πια!Μπράβο σου!!

Μελίνα μου να ξεκουραστείς τώρα ευτυχώς όλα καλά κοπέλα μου!

Νίκη μου πρέπει να μιλήσεις με τον άντρα σου τα έξοδα για γάλα είναι περίπου 20 ευρώ ανα 4 μέρες αν και εδω θα σου πουν καλύτερα οι κοπέλες που έδιναν ξένο γιατι εγω θήλαζα και τώρα δίνω φρέσκο και 30 οι πάνες το μήνα περίπου ανάλογα τις πάνες και τις τιμές σας εκεί.Και η κοιλιτσα σου μεγάλωσε ε?

Αντωνία μου εγω σκορπιός με λέων ώρε μάνα τι έχει γίνει εδω μέσα!

ναι μεγαλωσε αρκετα και σκεφτομαι που θα φτασει μέχρι τον 9 μηνα χεχεχε... ραγαδες να μην κανουμε και θα ειναι οκ....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...