Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Καλημέρα μια φορά την εβδομάδα από τότε που ξεκίνησαν οι προσπάθειες περίπου!

Αυτήν την βδομάδα δεν έκανα γιατί κουράστηκα με τις ενέσεις και Τετάρτη πρωί μπαίνω για ωοληψια οπότε θα δούμε πως θα πάει αυτό και ξανασυνεχιζω...

• Καλή τύχη! 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ennoeitai niki mou oti einai thema myalou...pwpw kai aytos mikros mpampas...koita tha sou pw sta koritsia den mou akougetai polu periergo oti tha ginoun manoules sta 22 alla sta agoria na einai sta 22 mpampades den kserw kapws m akougetai elpizw o dikos s na einai i ekseraisi...gt allo mia kopela sta 22 kai allo ena agori 22....alla opws leme yparxoun kai ekseraiseis....

o mpempis mas erxetai...dev016bbs__.pngempty.gif540048sv14owmgjy.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ennoeitai niki mou oti einai thema myalou...pwpw kai aytos mikros mpampas...koita tha sou pw sta koritsia den mou akougetai polu periergo oti tha ginoun manoules sta 22 alla sta agoria na einai sta 22 mpampades den kserw kapws m akougetai elpizw o dikos s na einai i ekseraisi...gt allo mia kopela sta 22 kai allo ena agori 22....alla opws leme yparxoun kai ekseraiseis....

στη πορεια θα δίξει μαρια μου.... αλλα νομιζω όλα καλα θα πανε....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου...Καλα εκατσα να σας διαβασω και μου πηρε πανω απο 1 ωρα...Τι λεγατε ολη μερα??

Εγω σηκωθηκα κατα τις 11(ολη νυχτα δεν εκλεισα ματι) μετα βγηκα εξω για λογαριασμους κ τετοια και επειτα μαγειρεψα μοσχαρι λεμονατο με πουρε ..Εγινε εξαιρετικο πραγματικα!!!

Ποπη μου εχω και εγω facebook στειλε μου πμ

Νικη μου μεγαλη μου φαινεται η κοιλιτσα σου...Βεβαια μονο εκει εχεις παρει...Μια χαρα αδυνατουλα εισαι κατα τ'αλλα...

Μαργαριτα μου μεγεια τα πραγματακια σας...

Αναστασακι μεγεια κσι σε σας και με το καλο να πας στον γιατρο...

Δωρα μου καλη επιτυχια στο ντοπλερ ...Εγω θα παω 12 Δεκεμβρη..εχουμε καιρο ακομη..

Μελινα μου ελπιζω να εισαι καλα ..δεν νομιζω οτι παθαινουν τιποτα τα μωρα αλλα καλα κανεις κ θα πας να δεις...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Γεια σας κοριτσια μου...Καλα εκατσα να σας διαβασω και μου πηρε πανω απο 1 ωρα...Τι λεγατε ολη μερα??

Εγω σηκωθηκα κατα τις 11(ολη νυχτα δεν εκλεισα ματι) μετα βγηκα εξω για λογαριασμους κ τετοια και επειτα μαγειρεψα μοσχαρι λεμονατο με πουρε ..Εγινε εξαιρετικο πραγματικα!!!

Νικη μου μεγαλη μου φαινεται η κοιλιτσα σου...Βεβαια μονο εκει εχεις παρει...Μια χαρα αδυνατουλα εισαι κατα τ'αλλα...

Δωρα μου καλη επιτυχια στο ντοπλερ ...Εγω θα παω 12 Δεκεμβρη..εχουμε καιρο ακομη..

Μελινα μου ελπιζω να εισαι καλα ..δεν νομιζω οτι παθαινουν τιποτα τα μωρα αλλα καλα κανεις κ θα πας να δεις...

γεια σου σοφακη μου!!ειδες τι πολυλογουδες ειμαστε??σου εστειλα πμ!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

να δουμε που θα φτασει μεχρι τον 9 μηνα χεχεχε!!!! η φωτογραια ηταν και μετα απο το φαγητό αν παιζει καμια σημασια....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια θελω να αρχησω να κλέω ..... όλα τα πραγματα του μωρου τα περνουνε οι δικοι μου όλα μα όλα,,, η πεθερα μου πηρε μονο τη κουνουπιερα και μας δωσανε και 250 ευρώ αυτά. ε δεν μπορω άλλο, όλο ηταν το μωρο μας και το μωρό μας αλλά τίποτα δεν του πήρανε ενω ελεγε θα μας παρει το καροτσι θα μας παρει το κρεβατακι τελικα οι δικοι μου τα πήρανε. η μητερα μου, μου πήρε τοσα ρουχαλακια, πάνες αγκαλιας, κουβερτες, παπουτσακια, και θα μου παρει κι αλλα, οταν της λεει ο φιλος μου τι θα παρει λεει οτι δεν εχει λεφτα να παρει, ενω δεν ειναι ετσι. στο τελος θα τα παρουμε όλα εμεις και δεν θα μου χρειαζεται τίποτα, δεν ειναι κακο να βοηθησουνε λιγακι.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

να δουμε που θα φτασει μεχρι τον 9 μηνα χεχεχε!!!! η φωτογραια ηταν και μετα απο το φαγητό αν παιζει καμια σημασια....

Mαλλον Νικη μου παιζει ρολο και αυτο...Και εμενα μετα το φαι ειναι φουσκωμενη....Και το βραδυ ειναι φουσκωμενη παλι..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Mαλλον Νικη μου παιζει ρολο και αυτο...Και εμενα μετα το φαι ειναι φουσκωμενη....Και το βραδυ ειναι φουσκωμενη παλι..

ασε να σας βγαλω και πρωινη να δουμε αν εχει καποια διαφορα,,,, αυριο...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

βρε κοριτσια θελω να αρχησω να κλέω ..... όλα τα πραγματα του μωρου τα περνουνε οι δικοι μου όλα μα όλα,,, η πεθερα μου πηρε μονο τη κουνουπιερα και μας δωσανε και 250 ευρώ αυτά. ε δεν μπορω άλλο, όλο ηταν το μωρο μας και το μωρό μας αλλά τίποτα δεν του πήρανε ενω ελεγε θα μας παρει το καροτσι θα μας παρει το κρεβατακι τελικα οι δικοι μου τα πήρανε. η μητερα μου, μου πήρε τοσα ρουχαλακια, πάνες αγκαλιας, κουβερτες, παπουτσακια, και θα μου παρει κι αλλα, οταν της λεει ο φιλος μου τι θα παρει λεει οτι δεν εχει λεφτα να παρει, ενω δεν ειναι ετσι. στο τελος θα τα παρουμε όλα εμεις και δεν θα μου χρειαζεται τίποτα, δεν ειναι κακο να βοηθησουνε λιγακι.

Αχ βρε αγάπη μην στεναχωριεσαι εσυ!! Γιατί δεν τους λες με τρόπο..τι θα πάρουν?? Πάντως δεν υπάρχει λόγος να συγχιζεσαι δεν κάνει για το μωρό!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ βρε αγάπη μην στεναχωριεσαι εσυ!! Γιατί δεν τους λες με τρόπο..τι θα πάρουν?? Πάντως δεν υπάρχει λόγος να συγχιζεσαι δεν κάνει για το μωρό!!

εγω παντως δεν περιμενω τπτ και απο κανεναν να βοηθησει...και εγω δεν θελω να βοηθανε μονο οι γονεις μου..κ τους ειπα να μην μας παρουν τπτ...ασε που εχουν και ζορια...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...