Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ωχ αυτά τα δημόσια νοσοκομεία να μην ξέρεις πως και πότε θα βγεις 😂

Καλά είμαι εγώ, εννοείται ο σύζυγος άρρωστος. Πάντα πριν από κάθε σημαντική ημερομηνία από τότε που αρχίσαμε να προσπαθούμε, φροντίζει να χτυπάει ένα 38αρι πυρετό. Μην τυχόν και αφήσει ζωντανὸ σπερματοζωάριο! 

Έλα μπορεί να είναι για καλό 🤣🤣🤣

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

a konta eimasteena xrono me pernas...mikres mikres....pisteyw na vgainei aytin i grammi...esy ti les?

νομιζω μετα σιγα σιγα θα φυγει ....

εσυ απο που εισαι;

εισαι παντρεμενη;

αν θες μου απαντας φυσικά.....

εγω δεν ειμαι.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

dscn4429k.jpg

Uploaded with ImageShack.us

να και η κοιλιτσα μου εμενα.....:P:p:p

Νικη μου τι μεγαλη στρογγυλη κοιλουμπα ειναι αυτη??χα χα τελεια ειναι και η δικη σου!!πω πω τις κοιλιτσες ειμαστε εδω μεσα!!!με το καλο Νικη μου!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ευχαριστω αναστασια μου!

αχ εγω εχω κ το θεμα της ματακομισης!.... τελος παντων.... πρεπει να παω ικεα να δω για συρταριερα..

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΚΙ το πηρες το πμ?

B4Itp2.png

Πολύ μπλέξιμο τελικά και οι μπανιερίτσες! Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα πάρω..

Νίκη μου με γεια και τα δικά σας πραγματάκια!!

Λογικα οταν πατε να δειτε θα σας κανουν επιδειξη (εμενα ετσι μου εκαναν) και θα κρινεις εκεινη την ωρα τι σε βολευει περισσοτερο!

dscn4429k.jpg

Uploaded with ImageShack.us

να και η κοιλιτσα μου εμενα.....:P:p:p

Νικη μου τελεια η κοιλιτσα σου!!! μητερη εσενα αρκετα:P

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

θα παω να πιασω το μικρο απο την προπονηση και να τον παω στο γιατρο θα τα πουμε!!!

Εφη εστειλα και σε σενα πμ!!το πηρες?

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

egw eimai apo peiraia....keratsini....egw twra pantreytika me politiko prin duo vdomades....na sou pw tin alitheia den itane sto programma na pantreytoume apo twra i na kanoume paidi...gt eimaste ena misi xrono mazi an kai menoume apo tin arxi tis sxesis mazi....omws akoma den to pisteyw oti tha ginw manoula einai oti kalitero mou exei sumvei mexri twra....

o mpempis mas erxetai...dev016bbs__.pngempty.gif540048sv14owmgjy.gif

Λογικα οταν πατε να δειτε θα σας κανουν επιδειξη (εμενα ετσι μου εκαναν) και θα κρινεις εκεινη την ωρα τι σε βολευει περισσοτερο!

Νικη μου τελεια η κοιλιτσα σου!!! μητερη εσενα αρκετα:P

ναι μητερουλα .... βασικα εκεινες που καταλαβουν με ρωτανε απλα αν θα κανω αγορακι... χεχεχε

yiORT7o.jpgwYStp3.png

egw eimai apo peiraia....keratsini....egw twra pantreytika me politiko prin duo vdomades....na sou pw tin alitheia den itane sto programma na pantreytoume apo twra i na kanoume paidi...gt eimaste ena misi xrono mazi an kai menoume apo tin arxi tis sxesis mazi....omws akoma den to pisteyw oti tha ginw manoula einai oti kalitero mou exei sumvei mexri twra....

αχ Μαρακι μου τι ρομαντικο!!εννοειται οτι ειναι οτι καλυτερο σου εχει συμβει!!

ολα καλα θα πανε !!θα περασουν τα χρονια και θα εχεις να διηγησαι ιστοριες στο μωρακι σου!!:lol::lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

εγω απο Κυπρο όπως σου ειπα δεν ειμαι παντρεμενη εχω όμως δεσμό εδω και 6 χρονια.... και εμας δεν ηταν στο προγραμμα αλλά όταν ηρθε χαρηκαμε.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

to kserw kalliopi mou...den yparxei pio omorfo pragma apo tin oikogeneia...mou lene oloi oti eimai mikri kai einai dyskolo alla egw pisteyw oti den einai thema ilikeias alla thema myalou kai eisai sigouri giayta pou thes kai exeis empistosuni ston eayto sou ola pane kala...

o mpempis mas erxetai...dev016bbs__.pngempty.gif540048sv14owmgjy.gif

kai emeis xarikame polu....o antras mou einai 30 opote ithele den ithele eprepe kapoia stigmi na ginei mpampas ti se 2-3 xronia ti twra....;)oxi mwre plaka kanw den einai i ilikeia o theoulis twra mas sto esteile kai einai oti kalitero...:):):)

εμενα την ηλικια μου ειναι.....

οποτε και να σου το στειλει δεν παιζει σημασια η ηλικια αλλά το μυαλό και πως θα ανταπαιξελεις....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

niki mou einai teleia mou thimizei tin dikia mou....na se rwtisw eixes trypa ston afalo?gt etsi fenetai...kai egw eixa kai twra pou exei tentwthei to derma m exei anoiksei ligo....
ναι έχω τρυπα στον αμφαλό και τωρα τεντωθηκε εκει η τρυπούλα, όταν γεννησω θα βάλω σκουλαρίκι πάλι. . . :P:p
πολυ γλυκεια!! εχεις κανει κ γραμμη η μου φαινεται? εισαι κ μελαχρινακι εσυ ε?

και εγω εχω τρυπα στον αφαλο απο παλια και ακομα δεν εχει κλεισει!!!!! καλα τωρα ειναι κ πολυ αστεια!!

Λοιπον για την τρυπα που μιλατε θα σας πω εγω:tongue: την εχω απο την 1η λυκειου τωρα είμαι 26! μολις εμεινα εγκυος στον 4ο μηνα την έβγαλα μολις γενησα απο την πρωτη εβδομαδα το εβαλα και μπηκε κανονικα. ούτε εκλεισε ούτε τιποτα! νομιζα οτι είχε ξεχυλωσει λιγο αλλα με τον καιρο επανηλθε οπως επανηλθε και η κοιλια:wink: τωρα παλι το έβγαλα αλλα μολις γεννησω παλι θα το ξαναβαλω!! το εχω συνηθισει και ακομα και χωρις ρούχα νομιζω οτι είμαι γυμνη χωρις αυτό:tongue::tongue:

Αντωνιτσα το πηρες το πμ?εστειλες αιτημα?γιατι ακομα δεν τοπηρα...

ναι το ειδα τώρα!! σου στέλνω τώρα!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...