Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κορίτσια δεν είμαι καλά σήμερα νομίζω... Σε μήνυμα που έγραψα το μεσημεράκι έλεγα ότι άρχισα και τον σίδηρο και το ασβέστιο... Ε,απο την ώρα που πήρα το σίδηρο κ μόλις ήρθα σπίτι δεν είμαι καλα... Νιώθω σαν άρρωστη και κομμένη...Πήγα και τουαλέτα και είχα διάρροια χρώματος σκούρου(συγνώμη κιόλας)... Λέτε να είναι απο τα χάπια? 2 φορές τουαλέτα σε 10λεπτα..Και τώρα σηκώθηκα απο τον καναπε και δεν μπορώ να συνέλθω...Ουφ,έπρεπε κάτι να έχω κι εγώ σε αυτή την εγκυμοσύνη!?!?!

μα τι ειναι αυτο βρε Δωρακι? διαρροια απο το σιδηρο? πρωτη φορα το ακουω! συνηθως κανει δυσκοιλιοτητα. κατσε να ξεκουραστεις. παντως το σκουρο χρωμα ειναι απο τον σιδηρο.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μα τι ειναι αυτο βρε Δωρακι? διαρροια απο το σιδηρο? πρωτη φορα το ακουω! συνηθως κανει δυσκοιλιοτητα. κατσε να ξεκουραστεις. παντως το σκουρο χρωμα ειναι απο τον σιδηρο.

Το γράφει πάντως στο χαρτί οδηγιών οτι έχει ή διάρροια ή δυσκοιλιότητα!!!

Να χαρώ η να κλάψω που λέμε...:D:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Οκ Αννίτα έτοιμο το τικεράκι σου!!! Τώρα μπορείς να συνδεθείς ξανά κι εσύ εγώ πλέον είμαι η φουσκίτσα!!!! χα χα χα

Ελπίζω να σου αρέσει γιατί δεν ήξερα τι να σου διαλέξω!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Στέλνω ένα δοκιμαστικά εκ μέρους της Αννίτας.... Να δούμε το τικεράκι!!!

Εγώ είμαι η φουσκίτσα!! χα χα

τελειο!!! μα τι χρυσο κοριτσι εισαι εσυ????

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

οχι ο γιατρος ειπε να μην κανουμε. Αναλογως βεβαια κ στην β επιπεδου.

Εφοσον βγηκανε ολα καλα δεν χρειαζετε σιγουρα.Στη β επιπεδου παντως ειναι αργα για να παρει μια γυναικα αποφαση να κανει αμνιο,γνωμη μου βεβαια,γιατι μετα μιλαμε για κανονικη γεννα αν θελησει να μη κρατησει το μωρο.Εξαλλου γιαυτο την κανεις σε αυτες τις βδομαδες που η εγκυμοσυνη δεν εχει προχωρησει και τοσο.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Φτύστε φτύστε!!!!!!!!

Γενικώς δεν πολυ γκρινιάζω σε τέτοια πράγματα γιατί δεν αρρωσταίνω! Αλλά τώρα με ξετίναξε ρε...Εγώ και το κάθισμα της τουαλέτας ένα λέμε!!:D

Τώρα πήρα λίγα σταφύλια να φάω να με στουμπώσουν... Θα δείξει το βράδυ που πρέπει να πάρω ένα χάπι ακόμα απο τον σίδηρο..

Αν δω οτι συνεχίζω έτσι κ το Σαββατο κύριακο ,την Δευτέρα θα τον πάρω τηλ μήπως με πειράζει το συγκεκριμένο σκεύασμα!! Ε??Εσύ τι λες?

Τι σιδηρο και τι ασβεστιο περνεις και ποσα την ημερα?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Gia sas pedia ime 3o xronon kai ine to proto mou meta apo 5 xronia prospathion giatron pou den ixeran ti tous ginete.epitelous ta katafera alla mou vgikan fovies me tin egkimosini fovame tora pou ime egkios isos epidi ine i proti fora mou vgikan anasfalies

Ειναι λογικο αυτο που νιωθεις γιατι εχεις ταλαιπωρηθει παρα πολυ να μεινεις εγκυος και τωρα φοβασαι μην ειναι ενα ψεμα ολο αυτο που ζεις.Εδω εγω που δεν ταλαιπωρηθηκα ως προς την συλληψη των μωρων μου και νιωθω σαν πρωταρα,σταυροκοπιεμαι μερα νυχτα και φοβαμαι τα παντα.Και εγω το ειχα αυτο που περιγραφεις εσυ στην πρωτη εγκυμοσυνη:δεν ηθελα ανθρωπο,μονο τον αντρα μου και την ησυχια μου! κατι σαν αγοραφοβια που λεμε.Οι ορμονες της εγκυμοσυνης παιζουν περειργα παιχνιδια σε ολες μας.Αλλα απο την φυση μας εχουμε μαθει να αντεχουμε και να κανουμε υπομονη.Υπομονη λοιπον,φαση ειναι και θα περασει!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

γεια σας κοριτσια! πηγα γιατρο κ το ειδαμε τελικα το μωρο μια χαρα ειναι! το γονατο ομως με εχει πεθανει στον πονο! αφου ειδαμε οτι ολα καλα ο αντρας μου πεθανε στα γελια που επεσα! κρατιοτανε κ μετα δεν αντεξε, γελουσε μια ωρα το χαζο!

μου δωσε κ εμενα σιδερο+ασβεστιο, ελπιζω να μην εχω δυσαρεστες παρενεργειες! περαστικα βρε φουσκιτσα!τραγικη η διαρροια, δεν εχω χειροτερο! ασε που αυριο θα τα ξεκινησω κ μετα θα παμε για μπανιο! τελως παντων, θα βγουμε για ποτακι σε λιγο,δεν εχω καθολου υπνηλια τις τελευταιες μερες κ τωρα 2 ωρες περπατουσα στην αγορα κ δεν νιωθω κουρασμενη οπως τον προηγουμενο μηνα! λετε επειδη μπηκα στον τεταρτο??μακαρι

καληνυχτα σε σας κ στα μωρακια σας!!:-):smile:

BJVqp3.png

γεια σας κοριτσια! πηγα γιατρο κ το ειδαμε τελικα το μωρο μια χαρα ειναι! το γονατο ομως με εχει πεθανει στον πονο! αφου ειδαμε οτι ολα καλα ο αντρας μου πεθανε στα γελια που επεσα! κρατιοτανε κ μετα δεν αντεξε, γελουσε μια ωρα το χαζο!

μου δωσε κ εμενα σιδερο+ασβεστιο, ελπιζω να μην εχω δυσαρεστες παρενεργειες! περαστικα βρε φουσκιτσα!τραγικη η διαρροια, δεν εχω χειροτερο! ασε που αυριο θα τα ξεκινησω κ μετα θα παμε για μπανιο! τελως παντων, θα βγουμε για ποτακι σε λιγο,δεν εχω καθολου υπνηλια τις τελευταιες μερες κ τωρα 2 ωρες περπατουσα στην αγορα κ δεν νιωθω κουρασμενη οπως τον προηγουμενο μηνα! λετε επειδη μπηκα στον τεταρτο??μακαρι

καληνυχτα σε σας κ στα μωρακια σας!!:-):smile:

Μπραβο ρε κοπελια τελος καλο ολα καλα! πολυ σε χαιρομαι εσενα,εισαι η καλυτερη του χωριου!!

βρεξει χιονισει θα πας τη βολτουλα σου,θα πιεις το ποτακι σου!

Εγω παλι σαν παλιογρια εχω καταντησει μεσα στο σπιτι:-( :sad:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ta idia kai ego me fovizi mipos patho kati ine i proti fora pou meno egkios to patheno ta vradia kai niotho asfalia spiti ti na kano exo akoma 4 mines

Κανε αυτο που νιωθεις.Αν νιωθεις ηρεμη να μενεις σπιτι,μεινε σπιτι.Δεν ειναι κακο και δεν χρειαζεται να λογοδοτησεις πουθενα.Αυτη η περιοδος ειναι πολυ περιεργη και μονο εσυ ξερεις τι χρειαζεσαι.Δεν εισαι η μονη γιαυτο μην νιωθεις ασχημα γιαυτο που περνας,παρα πολλες μητερες το περνανε!

4 μηνες μεσα στο χειμωνα δεν ειναι πολλοι ! ισα ισα που τον χειμωνα χουχουλιαζουμε μεσα,τv,internet(να το φτιαξεις επειγοντως) βιβλια κλπ.Θα περασουν που θα παει?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...