Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Sofiiii είπε:

Καλύτερα να μην ταλαιπωρηθείς άλλο αυτόν τον μήνα να ηρεμήσεις και λίγο και να πας με την επόμενη περίοδο,σε ένα site που είχα πάρει τις πληροφορίες μου κι εγώ πριν κάνω το prp έλεγε τα εξής:

Κάθε 15 ημέρες μέτρηση της οιστραδιόλης και υπερηχογράφημα, για να δει ο/ η γιατρός. Aν έχουν δημιουργηθεί αρχόμενα ωοθυλάκια που πολλές φορές δεν προχωρούν για να φτάσουν σε ωορρηξία και είναι πολύ συνηθισμένο. Σε αυτήν την περίπτωση πραγματοποιείται πρόκληση ωορρηξίας με φάρμακα και, είτε έχουν επαφή ή ακόμη καλύτερα προχωρούν σε ωοληψία ώστε να προκύψει το έμβρυο .(Mε τη γονιμοποίηση των ωαρίων τους) που θα τους μεταφερθεί.

Κάθε μήνα μέτρηση των ορμονών AMH και FSH

Εγώ δεν έκανα βέβαια καμία μέτρηση γιατί ξεκίνησα την διέγερση κτλ ίσως κάνω με την επόμενη περίοδο να δω θα έχουν περάσει και δύο μήνες 

Για μέτρηση ΑΜΗ δε μου είπε κάτι αλλά ακόμα και να ανέβει λίγο, θα είναι πλασματικό. Πάντως κάναμε υπέρηχο τώρα και δεν είδε ωοθηλακιο Β φάσης οπότε πάμε για τέλος Μαρτη, αρχές Απριλίου στην επόμενη περίοδο. Δε θυμόμουν πως έχεις κάνει prp ωοθηκών. Πότε το έκανες ;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εμας ειπε οτι μοιαζει με τον αδελφουλι του και επειδη ο μεγαλος μου μοιαζει στον αντρα μου ο αντρας μου καμαρωνει και μου λέει καλα ε τι γονιδια εχω τελικα εγω χαχαχαχα...

αχ μολις εφαγα και αρχισε ο μπεμπης τις κλωτσιες. με κλωτσαει και ποναει παλι ρε γμτ.. εσεις πονατε οταν κλωτσανε? σανα θελει να βγει έξω και με πιεζει με δύναμη...

μαλλον ειναι δυνατος ο μπεμπης σου!!εγω πολλες φορες ενοχλουμαι οταν με κλωτσαει αλλα δεν ποναω...μονο οταν νιωθω το κεφαλακι της και τεντωνεται το δερμα σε εκεινο το σημειο με ποναει αλλα πολυ λιγο...

πω πω εχω κατι αναγουλες...μπλιαχ

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαργαριτακι μεγεια τα καινουργια σας!οσο για το ικα..καλο κουραγιο!

Αντωνια μου κ εγω αρκετα συχνα ποναω οταν με κλωτσαει.ηθελε σωνει και ντε ποδοσφαιριστη ο αντρας μου!μας βγηκε σε θηλυκο,αλλα θα τα βολεψουμε!

GjJbp3.png7IWup3.png

Αντωνια μου κ εγω αρκετα συχνα ποναω οταν με κλωτσαει.ηθελε σωνει και ντε ποδοσφαιριστη ο αντρας μου!μας βγηκε σε θηλυκο,αλλα θα τα βολεψουμε!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Μάλλον σε πονάει γιατί εισαι αδυνατη και εχει λεπτα τοιχωματα στην κοιλιά!!!

ο πρωτος μου δεν με ποναγε:rolleyes: δεν ξέρω οταν παω θα της το πω....

μαλλον ειναι δυνατος ο μπεμπης σου!!εγω πολλες φορες ενοχλουμαι οταν με κλωτσαει αλλα δεν ποναω...μονο οταν νιωθω το κεφαλακι της και τεντωνεται το δερμα σε εκεινο το σημειο με ποναει αλλα πολυ λιγο...

πω πω εχω κατι αναγουλες...μπλιαχ

ναι τον ποπαυ εχω! αυτο νομιζει και ο άντρας μου για τος γιους του!! η πλακα οτι με το που γεννηθηκε ο μεγαλος μου ο αντρας μου είχε την εντυπωση οτι εκανε τον σουπερμαν:tongue:

οταν τεντωνει τα ποδαρακια του(?) χερακια του(?) κεφαλακι του(?) δεν ξερω και γω τι στο πανω μερος τησ κοιλιας πανω απο τον οφαλο κατω απο το στομαχι αλλα στα αριστερα και στα δεξια... οποτε το κανει αυτο με ποναει. χαμηλα οταν κουνέται δν με ενοχλαει ούτε ποναω ούτε τιποτε εχτος του οτι πιεζει την ουροδοχο κυστη και κατουριέμαι συνεχως!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

με δημοσιες υπηρεσιες το παραξενο θα ηταν αν εβγαζες ακρη χαχαχα

αστα να πανε...

ναι ειδες ??μυτερη κοιλια εχω,,,αυτο λεμε παραξενο που εχω κοριτσακι!!!

εεεε οχι και τεραστια μπαλα βρε Μαργαριτα μου!!μια χαρα σφρυγηλη κοιλιτσα εχεις!!!!!!!!!!!!

ναι οτι ειναι σφρυγγιλη ειναι! τουμπανο ειναι δηλαδη οποτε πως να μην ειναι σφρυγγιλη???:P:p

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια ....εμένα ο άντρας μου λείπει εκτός από εχτές και θα ρθει σαββάτο και δεν μ΄αρέσει που μένω μόνη μου αλλά απ την άλλη βαριέμαι και να κουβαλάω αλαξιές και τέτοια και να πάω στην μαμά μου ......εχτές ελευθέρωσα και 2 συρτάρια να τα κάνω μωρουδιακά αλλά φυσικά ακόμα δεν έχω πάει να πάρω τπτ δεν ξέρω ρε γμτ μου φαίνεται πολύ νωρίς ακόμα ....ίσως επειδή δουλεύω ακόμα και θα σταματήσω όταν μπώ στον 9ο να μου φαίνεται πολύ μακριά τι να πώ .....έλεγα βέβαια να πάω σιγά σιγά για κανένα μικροπράγμα να μην είναι και άδεια τα συρταράκια .....Κατα τ άλλα δεν ξέρω τι να μαγειρέψω αφού όταν είμαι μόνη δεν μου κάνει και πολύ αίσθηση το φαι...σας διαβάζω όμως και μου φτιάχνετε το κέφι !!!!!!

HXSnp2.png

εεε θα συμβιβαστει με μπαλαρινα πες του:lol::lol:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

αχ το καλαμποκοψωμο πολυ ωραιο κ παραφαγα νομιζω βρε κοριτσια!

Λαμπρινη παρε κ την συνταγη

500 γρ καλαμποκαλευρο

500 γρ ασπαρο αλευρι

ενα φακελακι μαγια ξερη

4 κουταλ. γλυκου αλατι

3 γλυτζανια τσαγιου χλιαρο νερο

ενα κουταλι σουπας μελι (το αραιωσα στο νερο)

τα ζυμωνω πολυ καλα κ τα αφηνω σε ζεστο μερος για καμια ωρα

μετα ξαναζυμωνω λιγο κ βαζω σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους για 45 λεπτα σε καλα λαδωμενο ταψι.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Νινα μου νωρις δεν ειναι,αλλα ουτε και αργα.οπως νιωθεις εσυ καλυτερα.οταν δουλευεις δεν εχεις και το χρονο και τη διαθεση πολλες φορες.θα τα κανεις μια χαρα!

εεε θα συμβιβαστει με μπαλαρινα πες του:lol::lol:

ετσι ακριβως!ελπιζω να μην ειναι κριμα μπαλαρινα!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Να 'μαι και γω! Δεν σας προλαβαίνω..

Αν βρεις καμιά φωτογραφία από το διχτάκι να μας το δείξεις Γεωργία!

QUOTE]

9k=

Δε βρήκα καλύτερη στο internet όταν πάω να πάρω για την μικρή θα σας το φωτογραφήσω είναι όπως αυτά που έχει το jumbo αλλά αντί για πετσετέ κάλυμα έχει ένα ψιλό διχτάκι που βγάινει με σκρατς και πλένεται.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...