Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

@MK2012 Πως είσαι? Πώς πήγε το prp και το εμβρυακι σου? 

Ελα κορίτσι μου! Το έκανα το prp, όλα καλά. Δε ξέρω τώρα πως θα πάει μετά, θα δείξει το επόμενο διάστημα αν έπιασε ή όχι. Μου είπε να μη πάω για υπέρηχο Β φάσης τώρα τελικά και να πάω μια και καλή με την επόμενη περίοδο. Για το εμβρυακι δε ξέρω κάτι ακόμα! Θα μάθουμε μια και καλή στις 5 ημέρες μάλλον!🤞🏻🥹

• Λουλούδια 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλησπερα!! τι κανετε??? δεν προλαβαινω εννοειτε να σας διαβασω!! ποπη πηγες στον γιατρο?????

να μια απο τις κουβερτες που πηρα.αυτη ειναι η ισπανικη

310405_295982607088429_100000300756180_963808_1168402531_n.jpg

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω ξερω το αντιθετο. οτι δηλαδη ολα είναιαρσενικα και μετα το τσουτσουνακι μεταμορφωνετε σε πεος ή μπενει μεσα και γίνεται κλειτορείδα...

Σιγουρα μεγαλο σοκ θα παθαινα και εγω:confused:

ακριβως αυτο λεω. πλαθεις μια εικόνα κανεις ονειρακια μπλε ή ροζ αναλογα και μετα τσουυυπ να το αντιθετο...

καλυτερα ήτανε στην παλια εποχη που δεν ξερανε και μαθαινανε στην γέννα..

ααα μπορει να καταλαβα το αντιθετο εγω...αρα ισχυει αυτο αλλα στην αντιθετη περιπτωση που αναφερα εγω:lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Αχ οι πατεράδες με τις κόρες τι είναι αυτό που παθαίνουν ε?? Εμένα αφου ολοι λενε οτι του μοιαζει ακομα κ ο γιατρος,εχει παρει τα πανω του!! Μέχρι κ τα αυτιά του γελάνε!!!!!!

εμενα ο δικος μου εχει θεμα με το υψος! φοβαται μη βγει κοντη σαν κ εμενα:( .εγω δηλαδη τι επαθα που ειμαι 1,60??:tongue: ευτυχως μας ειπε η γιατρος οτι εχει ψηλα ποδια κ χαρηκε!

BJVqp3.png

Αντωνια σωστα τα λες.ολα αρσενικα ειναι στην αρχη.

λαθος το καταλαβα εγω κοριτσια!!μαλλον αλλα σκεφτομουν οταν μου το ελεγε!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!! τι κανετε??? δεν προλαβαινω εννοειτε να σας διαβασω!! ποπη πηγες στον γιατρο?????

καλημερα Αναστασια μου!!τελεια η κουβερτουλα σου!!γλυκα ειναι!!με το καλο ολα να τα χαρειτε!!

B4Itp2.png

Γειά σου Αναστασία!!!!! Πολύ ωραία η κουβερτούλα και ζεστούλα!!

Καλέ έχεις fb????? Στειλε πμ αν εχεις!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

εμενα ο δικος μου εχει θεμα με το υψος! φοβαται μη βγει κοντη σαν κ εμενα:( .εγω δηλαδη τι επαθα που ειμαι 1,60??:tongue: ευτυχως μας ειπε η γιατρος οτι εχει ψηλα ποδια κ χαρηκε!

καλε τι εχει το 1,60;;δεν καταλαβα;κ εγω 1,62 ειμαι και μια χαρα κανονικη αισθανομαι!χαχαχχα

θα βγαλουμε τις Σκλεναρικοβες και θα τριβουν ολοι τα ματια τους!

Αναστασακι μεγεια τα καινουργια σας!!με το καλο να τα χαρει ο μικρουλης σας!πολυ ομορφη η κουβερτουλα!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Να 'μαι και γω! Δεν σας προλαβαίνω..

Ανθη και εγω Βιοκλινικη ελεγα να παω..Πηγα στον γιατρο μου και του λεω ετσι και ετσι..ακουσα καλα λογια για την Βιοκλινικη..

Μου το απερριψε τελειως..Μου ειπε οτι ναι μεν ειναι πιο φθηνη απο ολες αλλα αν ειναι το θεμα τα 150 ευρω που εχει διαφορα απο τη Γενικη, θα τα κοψει αυτος απο το μισθο του..

Μου ειπε οτι δεν διανυκτερευουν ουτε ανασιθησιολογοι, ουτε παιδιατροι..Επισης δεν εχουν μοναδα αιμοληψιας!Αν χρειαστεις αιμα, βγαινει με το μηχανακι το παιδι και αρχιζει να ζηταει αιμα απο τα νοσοκομεια..

Μπορει να εχει μεγαλυτερο ποσοστο απο την Γενικη και για αυτο να τα λεει..δεν ξερω!Στη φαση που ειμαι τωρα ομως, δεν μπορω να το ρισκαρω..

Οποτε για Γενικη με βλεπω!

Εμένα Βούλα είναι στη Βιοκλινική και στο Διαβαλκανικό, οπότε προτιμώ τη Βιοκλινική για οικονομικούς λόγους. Για Ιπποκρατειο ήμουν αλλά ας όψεται η κρίση και η άνοδος στα νοσήλεια!

Καλημέρα Λιτσάκι κοιμήσου τώρα που μπορείς!Εγω την έχω βολευτεί αυτή την μπανιέρα και θυμήσου αυτό που σου είπα το στήριγμα που θα σου πουν στην αρχή να μην είναι πετσετέ που έχει το jumbo αλλά με διχτάκι που βγαίνει από το σίδερο και πλένεται και στεγνώνει γρήγορα και δε μυρίζει μούχλα.Εγω στην μπανιέρα τον βάζω ακόμα 12 κιλά ο μικρός + το νερό και αντέχει η άτιμη!

Αν βρεις καμιά φωτογραφία από το διχτάκι να μας το δείξεις Γεωργία!

Μελίνα περαστικά σου κοπέλα μου. Όλα καλά θα είναι με το μωράκι σου! Πώς να μη σε πιάσει άγχος όμως? Εμένα χθες το βράδυ δεν κουνιόταν όταν πήγα για ύπνο και είχα ώρα να τον καταλάβω και καταγχώθηκα. Και του μιλούσαμε και τον σκουντούσαμε για να ξυπνήσει. Τελικά έδωσε κάτι αδύναμες ίσα ίσα για να τον καταλάβουμε. Μάλλον κοιμόταν και πρέπει να έχει αλλάξει κάπως θέση γιατί σήμερα τον αισθανόμουν όπως έλεγε η Αντωνία, σαν να παίζει με τα έντερά μου..

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

χα χα εμενα ηδη μου λεει ο αντρας μου οτι η μικρη μοιαζει σε αυτον !!και να φανταστειτε ακομα δεν την εχουμε δει καν σε τρισδιαστατη μορφη,,φανταστειτε να την δει τι θα λεει ..εγω κανονικα δεν θα υπαρχω..

B4Itp2.png

καλε τι εχει το 1,60;;δεν καταλαβα;κ εγω 1,62 ειμαι και μια χαρα κανονικη αισθανομαι!χαχαχχα

θα βγαλουμε τις Σκλεναρικοβες και θα τριβουν ολοι τα ματια τους!

Αναστασακι μεγεια τα καινουργια σας!!με το καλο να τα χαρει ο μικρουλης σας!πολυ ομορφη η κουβερτουλα!!

ελα ντε , αυτο λεω κ εγω! μια χαρα ειναι το 1,60! αλλα μεταξυ μας, μακαρι να γινει σαν τον αντρα μου! ενταξει, οχι 1,90 αλλα το 1,75 το θελω;)

Αναστασια μεγεια!!! τι τελεια κουβερτα!!!!

BJVqp3.png

ελα ντε , αυτο λεω κ εγω! μια χαρα ειναι το 1,60! αλλα μεταξυ μας, μακαρι να γινει σαν τον αντρα μου! ενταξει, οχι 1,90 αλλα το 1,75 το θελω;)

Αναστασια μεγεια!!! τι τελεια κουβερτα!!!!

εσενα μια χαρα ειναι αντρουλης σου!εμενα μετα βιας 1,78!απο που να παρει το καψερο;χαχαχαχα

GjJbp3.png7IWup3.png

εσενα μια χαρα ειναι αντρουλης σου!εμενα μετα βιας 1,78!απο που να παρει το καψερο;χαχαχαχα

καλυτερα ειστε εσεις, δεν εχετε διαφορα! εμεις εχουμε πολυ διαφορα κ ειναι κ ολο το σοι του ψηλοι, με μισο ματι με κοιτανε ! εμεις παλι στο σοι το πολυ 1,70!:tongue:

BJVqp3.png

καλυτερα ειστε εσεις, δεν εχετε διαφορα! εμεις εχουμε πολυ διαφορα κ ειναι κ ολο το σοι του ψηλοι, με μισο ματι με κοιτανε ! εμεις παλι στο σοι το πολυ 1,70!:tongue:

χα χα εμεις ειμαστε ζουμπαδες και οι δυο!! 1.60 εγω και 1.72 ο αντρας μου...και η γιατρος με ειπε οτι δεν περιμενει να βγαλουμε μεγαλο μωρο...χαχαχα μινιον θα ειναι η μπουμπουκα μου!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...