Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η ΑΜΗ δείχνει τα αποθεματικά μας στα ωάρια, σωστά ; Αυτά δε πρόκειται να αυξηθούν ποτέ. Δηλαδή δεν είναι πως ο οργανισμός μου επειδή έκανε prp θα δημιουργήσει νέα ωοθηλακια. Απλά θα κάνει boost αυτά που έχει ήδη, ποιοτικά και ορμονικά.

Οκ ναι απλά δεν κατάλαβα πως το είπες ,ναι συμφωνώ κι εγώ ο λόγος που το έκανα αν και αρκετά μεγαλύτερη από εσένα είναι αυτός μπας και δώσει λίγο boost σε ότι έχει απομείνει έρμο τελευταίο .... τελευταία διάβασα και για την μεταμόσχευση κυτταροπλασματος από δοτρια αλλά δεν ξέρω αν έχει ξεκινήσει αυτή η μέθοδος πουθενά ...

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

δεν διαβασατε την ιστορια μιας κοπελας εδω στο φορουμ;; πριν 2-3 χρονια νομιζω. πηγε να γεννησει αγορι και τελικα εκανε κοριτσι. επαθε σοκ η κοπελλα και αν δεν κανω λάθος κοντεψε να παθει επιλοχιο καταθληψη στην αρχη δεν ήθελε το μωρο της και ελεγε εγω αγορι εκανα καποιο λαθος υπαρχει και αλλα τετοια.

αυτο που το πας;αν δε γεννησεις φυσιολογικα να το δεις επιτοπου,σου μπαινουν ιδεες μετα!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν διαβασατε την ιστορια μιας κοπελας εδω στο φορουμ;; πριν 2-3 χρονια νομιζω. πηγε να γεννησει αγορι και τελικα εκανε κοριτσι. επαθε σοκ η κοπελλα και αν δεν κανω λάθος κοντεψε να παθει επιλοχιο καταθληψη στην αρχη δεν ήθελε το μωρο της και ελεγε εγω αγορι εκανα καποιο λαθος υπαρχει και αλλα τετοια.

Ναι το είχα διαβάσει Αντωνία μου.Δε ξέρω βρε παιδί μου γερά να είναι αλλά είναι σοκ σου λέω πιο πολυ για τις εξετάσεις χάνεις την εμπιστοσύνη σου λες εδω μου μετράνε βαλβίδες συκώτια νεφρά τα πάντα να μη δουν ένα πουλάκι δε λέει πολλά για τον υπερηχογραφηστή?Εντάξει να μην έχει καλή θέση αλλά εμάς λέει το είχε πιάτο η κυρία :tongue: εγω δεν τα ξεχωρίζω και στον πρώτο μου το τύπωσε το πουλάκι για να το δω αλλά εγω ήξερα σίγουρα από την άμνιο.

zxG9p3.png

owokp3.png

ναι απο τις σπανιες περιπτωσεις αλλα τυχαινεη και γινεται...η γιατρος μου στις αρχες μου ειχε πει οτι ολα τα εμβρυα ειναι θυληκα και στην πορεια λογω τις ορμονης τεστοστερονις γινεται η λεγομενη εκρηξη και δημιουργειται το τσουτσουνακι...τωρα τι να πω εχουμε δει και ακουσει πολλα παραξενα πραγματα.παντως εγω εχω καταλαβει σε αυτον τον κοσμο που ζουμε τπτ δεν ειναι απιθανο...

ναι οντως!θυμαμαι στην αυχενικη εγω εβλεπα ενα ματζαφλερι αναμεσα στα ποδαρακια και λεω αγορακι εχουμε.οταν μας ειπε κατα 80% κοριτσακι,εμεινα καγκελο.κ εκει μας εξηγησε οτι ολα σε αυτη τη φαση εχουν τσουτσουνακι απλα στα αγορακια εχει μια μικρη κλιση προς τα επανω.

GjJbp3.png7IWup3.png

Α εγω πάντως εχω ετοιμο το ροζ δωμάτιο.... Ελπίζω να μην μου τα αλλάξει τελευταια στιγμη και βγει με τσουτσουνακι!!!!

Έλα μωρέ μη σας μπαίνουν ιδέες εξάλλου το ροζ καλύπτεται εύκολα με το μπλε από πάνω στην αντίθετη περίπτωση θα είχες πρόβλημα:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

οχι δεν το χω διαβασει...αλλα ειναι απιστευτα σοκαριστικο..και εγω νομιζω αν μου τυχαινε κατι τετοιο ετσι θα παθαινα...φτου φτου μακρια...εγω θελω τον κοριτσαρο μου!!!μα στο μυαλο μας εχουμε πλασει μια εικονα τα εχουμε φανταστει ολα και ξαφνικα να σου ερχεται κατι αλλο???ΣΟΚ φυσικα μετα σου περναει απο το μυαλο ακομα και με την κλινικη μην κανανε καμια μαμουνια..λιγα εχουμε ακουσει??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ναι οντως!θυμαμαι στην αυχενικη εγω εβλεπα ενα ματζαφλερι αναμεσα στα ποδαρακια και λεω αγορακι εχουμε.οταν μας ειπε κατα 80% κοριτσακι,εμεινα καγκελο.κ εκει μας εξηγησε οτι ολα σε αυτη τη φαση εχουν τσουτσουνακι απλα στα αγορακια εχει μια μικρη κλιση προς τα επανω.

Καλά απο τόσο νωρίς με το τσουτσούνι σηκωμενο αυτοί οι άντρες!!!! Εεεεεε!!!!!!!:rolleyes:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλά απο τόσο νωρίς με το τσουτσούνι σηκωμενο αυτοί οι άντρες!!!! Εεεεεε!!!!!!!:rolleyes:

χα χα χα ειδες Δωρακι ακομα και απο εκεινη την φαση ολα τα αντρακια με σηκωμενο τσουτσουνακι ειναι!!!χαχαχαχ:lol::lol::lol::lol:

ενω τα κοριτσακια ειναι πιο ντροπαλα!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

χα χα χα ειδες Δωρακι ακομα και απο εκεινη την φαση ολα τα αντρακια με σηκωμενο τσουτσουνακι ειναι!!!χαχαχαχ:lol::lol::lol::lol:

ενω τα κοριτσακια ειναι πιο ντροπαλα!!!

Ναι!!!! Μα τι σου ειναι αυτοι οι άντρες!!! χα χα!!! :lol::lol:

Κορίτσια πείνασα!! Εσείς τι θα φάτε?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ειχα ρωτησει τη γιατρο μου αν γινονται τετοια λαθη με το φυλο.κ μου ειπε οτι ειναι αδυνατον εκτος κ αν ο γιατρος εχει πολυ παλιο υπερηχο ή αν ο γιατρος ειναι 70 χρονων κ δεν βλεπει! στον προηγουμενο υπερηχο παντως καταφερα να το δω κ εγω! κοριτσι ειναι σιγουρα!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

ασε παιδακι μου!!ειναι απιστευτο!αφου ο αντρας μου που ηθελε αγορι,οταν γυρισαμε σπιτι μου ειπε ''καλα,μπορει να μην ειχε σηκωμαρες σημερα το παιδι!''

αν και απο την αρχη μου ελεγε οτι θελει αγορι αλλα εχει ενστικτο οτι ειναι κοριτσακι.μεσα επεσε ατιμος!τωρα λεει,δεν τη αλλαζει με τιποτα την μπουμπουκα μας!

αχ εχθες το ξημερωμα που με χτυπουσε αλυπητα η μικρη απο το στομαχι μεχρι κατω στο απαυτο μου,κατα τις 6 το πρωι του βαζω το χερι να δει ποσο πολυ χτυπαει και ποσο χωρο πιανει και μου λεει ''πωπω,2 μετρα κορη εχω ο μπαγασας!'' χαχααχαχα

GjJbp3.png7IWup3.png

ναι απο τις σπανιες περιπτωσεις αλλα τυχαινεη και γινεται...η γιατρος μου στις αρχες μου ειχε πει οτι ολα τα εμβρυα ειναι θυληκα και στην πορεια λογω τις ορμονης τεστοστερονις γινεται η λεγομενη εκρηξη και δημιουργειται το τσουτσουνακι...τωρα τι να πω εχουμε δει και ακουσει πολλα παραξενα πραγματα.παντως εγω εχω καταλαβει σε αυτον τον κοσμο που ζουμε τπτ δεν ειναι απιθανο...

Εγω ξερω το αντιθετο. οτι δηλαδη ολα είναιαρσενικα και μετα το τσουτσουνακι μεταμορφωνετε σε πεος ή μπενει μεσα και γίνεται κλειτορείδα...

Ναι το είχα διαβάσει Αντωνία μου.Δε ξέρω βρε παιδί μου γερά να είναι αλλά είναι σοκ σου λέω πιο πολυ για τις εξετάσεις χάνεις την εμπιστοσύνη σου λες εδω μου μετράνε βαλβίδες συκώτια νεφρά τα πάντα να μη δουν ένα πουλάκι δε λέει πολλά για τον υπερηχογραφηστή?Εντάξει να μην έχει καλή θέση αλλά εμάς λέει το είχε πιάτο η κυρία :tongue: εγω δεν τα ξεχωρίζω και στον πρώτο μου το τύπωσε το πουλάκι για να το δω αλλά εγω ήξερα σίγουρα από την άμνιο.

Σιγουρα μεγαλο σοκ θα παθαινα και εγω:confused:

οχι δεν το χω διαβασει...αλλα ειναι απιστευτα σοκαριστικο..και εγω νομιζω αν μου τυχαινε κατι τετοιο ετσι θα παθαινα...φτου φτου μακρια...εγω θελω τον κοριτσαρο μου!!!μα στο μυαλο μας εχουμε πλασει μια εικονα τα εχουμε φανταστει ολα και ξαφνικα να σου ερχεται κατι αλλο???ΣΟΚ φυσικα μετα σου περναει απο το μυαλο ακομα και με την κλινικη μην κανανε καμια μαμουνια..λιγα εχουμε ακουσει??

ακριβως αυτο λεω. πλαθεις μια εικόνα κανεις ονειρακια μπλε ή ροζ αναλογα και μετα τσουυυπ να το αντιθετο...

καλυτερα ήτανε στην παλια εποχη που δεν ξερανε και μαθαινανε στην γέννα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ασε παιδακι μου!!ειναι απιστευτο!αφου ο αντρας μου που ηθελε αγορι,οταν γυρισαμε σπιτι μου ειπε ''καλα,μπορει να μην ειχε σηκωμαρες σημερα το παιδι!''

αν και απο την αρχη μου ελεγε οτι θελει αγορι αλλα εχει ενστικτο οτι ειναι κοριτσακι.μεσα επεσε ατιμος!τωρα λεει,δεν τη αλλαζει με τιποτα την μπουμπουκα μας!

αχ εχθες το ξημερωμα που με χτυπουσε αλυπητα η μικρη απο το στομαχι μεχρι κατω στο απαυτο μου,κατα τις 6 το πρωι του βαζω το χερι να δει ποσο πολυ χτυπαει και ποσο χωρο πιανει και μου λεει ''πωπω,2 μετρα κορη εχω ο μπαγασας!'' χαχααχαχα

Αχ οι πατεράδες με τις κόρες τι είναι αυτό που παθαίνουν ε?? Εμένα αφου ολοι λενε οτι του μοιαζει ακομα κ ο γιατρος,εχει παρει τα πανω του!! Μέχρι κ τα αυτιά του γελάνε!!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...