Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Σοβαρά; Κι εγώ δεν κατάλαβα τίποτα ούτε πυρετό ούτε αίμα ούτε πόνους είχα ,αλλά μου είχε πει ότι έβαλε αντιβίωση η αναισθησιολογος δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτό ...

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κ εμενα ο σταυρος αγορακι εβγαζε το πρωτο αλλα η μικρουλα μου ειχε αλλα σχεδια!τους εφαγε ολους στη στροφη και τρυπωσε η κουκλιτσα μου!γερα να ειναι κ ολα τα αλλα..να χαμε να λεγαμε!η πλακα ειναι οτι εγω ειχα ενστικτο κιολας οτι εχω αγορι..φοβερο ενστικτο για μανα!!χαχαχα

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χα χα χα Γεωργια μου απιστευτο!!καλα για ποιο λογο δεν εχουν πειστει ακομα οτι εχεις κοριτσακι επειδει ο σταυρος σε βγαζει αγορακι??ναι το κανουν και σε εμας κοριτσακι με ειχαν βγαλει..αλλα η κοιλια μυτερη....τι να πω...παντως δεν ξερω πως θα ακουστει αλλα σαν πρωτο μωρο παντα ηθελα κοριτσακι!!βεβαια γερα να ειναι το πιο σημαντικο..αλλα αν μου βγει κανα ξαφνικο θα παθω σοκ...χαχαχαχα

Άσε Πόπη μου δε ξέρεις τι έχω τραβήξει ψώνισα προχθές τα πήγα στους γονείς μου να τα δείξω και μου λένε για ποιόν είναι?:shock:Καλέ τι για ποιόν λέω για την μπέμπα και μου λένε κάτσε να βγεί με το καλό και μετά λες τι είναι! με τον πατέρα μου έχω βάλει 500€ στοίχημα και τον λυπάμαι σαν να κλέβω εκκλησία είναι.Ναι για το σταυρό γίνονται όλα μου έβγαζε δυο αγόρια και το δέσανε όχι ότι δε θέλουν κορίτσι ίσα ίσα η μαμά μου στεναχωριέται που δε θα κάνω κοριτσάκι να μου δώσει ένα ποτήρι νερό λέει:confused::confused:Γερά να είναι αλλά και εμένα αν μου έβγαινε άλλο τελευταία στιγμή θα σοκαριζόμουν όχι για τίποτα άλλο τσάμπα τα ρόζ;)Και οι εξετάσεις που σκάμε ένα κάρο λεφτά για την υγεία τους να μη μπορούν να ξεχωρίσουν ένα πουλάκι?:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου, θα σας αφησω παλι, πρεπει να παω στην κουζινα.

Θα κανω σνιτσελ γαλοπουλας σημερα και πατατες τηγανιτες.

Το ξερω τηγανι, αλλα εχω παρα πολυ καιρο να τους φτιαξω σνιτσελ και τους αρεσει.

Καπου εδω θα ειμαι, θα ριχνω τις ματιες μου!

Καλημέρα Αννούλα μη μας κολάζεις καλέ με τα τηγανιτά σου να σου πω λιγουρεύομαι πολυ τις πατάτες αλλά γλυτώνω που βαριέμαι να τις τηγανίσω μόνο για μένα ο άντρας μου δε τρελαίνεται και ο μικρός είναι μικρός για τηγανιτά.Στείλε τάπερ!!

zxG9p3.png

owokp3.png

χα χα χα Γεωργια μου απιστευτο!!καλα για ποιο λογο δεν εχουν πειστει ακομα οτι εχεις κοριτσακι επειδει ο σταυρος σε βγαζει αγορακι??ναι το κανουν και σε εμας κοριτσακι με ειχαν βγαλει..αλλα η κοιλια μυτερη....τι να πω...παντως δεν ξερω πως θα ακουστει αλλα σαν πρωτο μωρο παντα ηθελα κοριτσακι!!βεβαια γερα να ειναι το πιο σημαντικο..αλλα αν μου βγει κανα ξαφνικο θα παθω σοκ...χαχαχαχα
Άσε Πόπη μου δε ξέρεις τι έχω τραβήξει ψώνισα προχθές τα πήγα στους γονείς μου να τα δείξω και μου λένε για ποιόν είναι?:shock:Καλέ τι για ποιόν λέω για την μπέμπα και μου λένε κάτσε να βγεί με το καλό και μετά λες τι είναι! με τον πατέρα μου έχω βάλει 500€ στοίχημα και τον λυπάμαι σαν να κλέβω εκκλησία είναι.Ναι για το σταυρό γίνονται όλα μου έβγαζε δυο αγόρια και το δέσανε όχι ότι δε θέλουν κορίτσι ίσα ίσα η μαμά μου στεναχωριέται που δε θα κάνω κοριτσάκι να μου δώσει ένα ποτήρι νερό λέει:confused::confused:Γερά να είναι αλλά και εμένα αν μου έβγαινε άλλο τελευταία στιγμή θα σοκαριζόμουν όχι για τίποτα άλλο τσάμπα τα ρόζ;)Και οι εξετάσεις που σκάμε ένα κάρο λεφτά για την υγεία τους να μη μπορούν να ξεχωρίσουν ένα πουλάκι?:tongue:

Κοριτσια και εμενα ο σταυρος μου δειχνει πρωτα γιο και μετα κορη.. στον γιο μου επεσε μεσα κατα τυχη ενω τωρα εξω πεφτει και η πεθερα μου ακομα επιμενει οτι Ο Σταυρος Δεν Κανει Ποτε Λαθος!! αφού μου λέει εχω ακόμα ελπιδα μεχρι την γέννα.. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!! μην στεναχωριεσαι της λεω το επομενο ισως είναι κορη και σου φύγει ο καμος...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κοριτσια και εμενα ο σταυρος μου δειχνει πρωτα γιο και μετα κορη.. στον γιο μου επεσε μεσα κατα τυχη ενω τωρα εξω πεφτει και η πεθερα μου ακομα επιμενει οτι Ο Σταυρος Δεν Κανει Ποτε Λαθος!! αφού μου λέει εχω ακόμα ελπιδα μεχρι την γέννα.. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!! μην στεναχωριεσαι της λεω το επομενο ισως είναι κορη και σου φύγει ο καμος...

ΧΑ ΧΑ θα μας τρελάνουν βρε Αντωνία μου εσύ τουλάχιστον έχεις την πεθερά σου εγω τους έχω όλους μέχρι και τον άντρα μου έψησαν δεν ήθελε και πολύ με τον καημό που έχει με τα αγόρια:tongue:Εγω με το που θα γεννηθεί εκεί θα την κοιτάξω πάντως τι σου κάνει η πλύση εγκεφάλου!

zxG9p3.png

owokp3.png

ΧΑ ΧΑ θα μας τρελάνουν βρε Αντωνία μου εσύ τουλάχιστον έχεις την πεθερά σου εγω τους έχω όλους μέχρι και τον άντρα μου έψησαν δεν ήθελε και πολύ με τον καημό που έχει με τα αγόρια:tongue:Εγω με το που θα γεννηθεί εκεί θα την κοιτάξω πάντως τι σου κάνει η πλύση εγκεφάλου!

ο άντρας μου της είπε ότι με το που θα γεννησω θα παρει το μωρο και θα κρατα το πουλακι του επιδειχτικα για να της το δείξει να της φύγει η αγωνία:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Άσε Πόπη μου δε ξέρεις τι έχω τραβήξει ψώνισα προχθές τα πήγα στους γονείς μου να τα δείξω και μου λένε για ποιόν είναι?:shock:Καλέ τι για ποιόν λέω για την μπέμπα και μου λένε κάτσε να βγεί με το καλό και μετά λες τι είναι! με τον πατέρα μου έχω βάλει 500? στοίχημα και τον λυπάμαι σαν να κλέβω εκκλησία είναι.Ναι για το σταυρό γίνονται όλα μου έβγαζε δυο αγόρια και το δέσανε όχι ότι δε θέλουν κορίτσι ίσα ίσα η μαμά μου στεναχωριέται που δε θα κάνω κοριτσάκι να μου δώσει ένα ποτήρι νερό λέει:confused::confused:Γερά να είναι αλλά και εμένα αν μου έβγαινε άλλο τελευταία στιγμή θα σοκαριζόμουν όχι για τίποτα άλλο τσάμπα τα ρόζ;)Και οι εξετάσεις που σκάμε ένα κάρο λεφτά για την υγεία τους να μη μπορούν να ξεχωρίσουν ένα πουλάκι?:tongue:

χα χα χα χα αααα εσυ εχεις γερη καζουρα απο τους δικους σου!!!χαχαχαχα για αυτο και συ θα φερεις τον κοριτσαρο κ θα σκασουν!!!αλλα ενταξει το στοιχημα μην το παρεις εγω θα τον λυπομουν τον καημενο!!!

και αυτο με τους γιατρους που το πας??καλα λες ενα τσουτσουνι δλδ να μην μπορουν να δουν??

εγω ειχα θεμα μεχρι κ την β επιπεδου δεν ειμασταν σιγουροι 100% οτι ειναι κοριτσι...βεβαια λεγαμε οτι εχω κοριτσι αλλα οχι με σιγουρια...γιατι οποτε πηγαιναμε να την δουμε μας γυρνουσε πλατη...ακομα και τωρα τοκανει αφου τρισδιαστατη φωτο απο την β επιπεδου δεν καταφεραμε να παρουμε...την ενοχλουμε την κυρια με τον υπερηχο και μας γυρναει πλατη...ελπιζω στο ντοπλερ κατι να καταφερουμε...παντως απο τωρα μας εχει επιβληθει η σκατου μας!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ωωω ρε γλεντια!!και μενα ο αντρας μου αγορι ηθελε και μεχρι και την β επιπεδου ελεγε αποκλειεται να εχουμε κοριτσι!!παντως σε κατι γνωστους μας ετυχε αυτη η περιπτωση...μεχρι να παει να γεννησει η γυναικα ξερανε οτι εχουν κοριτσι και γεννησε εναν αντρακλα και επαθε σοκ!!!κοριτσια κακα τα ψεμματα ειναι σοκ να το παθαινεις αυτο...και μετα αντε απο την αρχη τα ψωνια...πω πω μην μας τυχει...:lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ωωω ρε γλεντια!!και μενα ο αντρας μου αγορι ηθελε και μεχρι και την β επιπεδου ελεγε αποκλειεται να εχουμε κοριτσι!!παντως σε κατι γνωστους μας ετυχε αυτη η περιπτωση...μεχρι να παει να γεννησει η γυναικα ξερανε οτι εχουν κοριτσι και γεννησε εναν αντρακλα και επαθε σοκ!!!κοριτσια κακα τα ψεμματα ειναι σοκ να το παθαινεις αυτο...και μετα αντε απο την αρχη τα ψωνια...πω πω μην μας τυχει...:lol::lol::lol::lol:

πραγματι σοκαριστικο!τρεχατε ποδαρακια μου μετα.αληθεια,γινονται και στις μερες μας τετοια λαθη;τι στο καλο;σε κανεναν υπερηχο δεν φανηκε το αξεσουαρ;

GjJbp3.png7IWup3.png

δεν διαβασατε την ιστορια μιας κοπελας εδω στο φορουμ;; πριν 2-3 χρονια νομιζω. πηγε να γεννησει αγορι και τελικα εκανε κοριτσι. επαθε σοκ η κοπελλα και αν δεν κανω λάθος κοντεψε να παθει επιλοχιο καταθληψη στην αρχη δεν ήθελε το μωρο της και ελεγε εγω αγορι εκανα καποιο λαθος υπαρχει και αλλα τετοια.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

πραγματι σοκαριστικο!τρεχατε ποδαρακια μου μετα.αληθεια,γινονται και στις μερες μας τετοια λαθη;τι στο καλο;σε κανεναν υπερηχο δεν φανηκε το αξεσουαρ;

ναι απο τις σπανιες περιπτωσεις αλλα τυχαινεη και γινεται...η γιατρος μου στις αρχες μου ειχε πει οτι ολα τα εμβρυα ειναι θυληκα και στην πορεια λογω τις ορμονης τεστοστερονις γινεται η λεγομενη εκρηξη και δημιουργειται το τσουτσουνακι...τωρα τι να πω εχουμε δει και ακουσει πολλα παραξενα πραγματα.παντως εγω εχω καταλαβει σε αυτον τον κοσμο που ζουμε τπτ δεν ειναι απιθανο...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...