Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Sofiiii είπε:

Σοβαρά; Κι εγώ δεν κατάλαβα τίποτα ούτε πυρετό ούτε αίμα ούτε πόνους είχα ,αλλά μου είχε πει ότι έβαλε αντιβίωση η αναισθησιολογος δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτό ...

Ναι αντιβίωση κι εγώ πήρα, τι να πω τώρα, μου είχε κάνει εντύπωση πάντως που το είπε εξαρχής ο γιατρός 'θα κάνεις λίγα δέκατα'. Τελοσπάντων, ότι είναι!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Έφη μου! αντε να τελειωνει και αυτο! ο παιδιατρος κοβει τις ραφες;;; δεν το ξερα..

Και εμενα στρογγυλη δεν είναι η κοιλια μου για γιο??

είναι λιγο μητερη λετε??

στην φωτο φενεται πιο μικρη νομιζω.. η είναι η ιδέα μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ναι τες κοβει τον πηρα τηλεφωνο και το ρωτησα!!και εσενα λιγο στρογγυλη ειναι αλλα τελικα δεν εχει καμια σημασια εσυ τα διαψεδεις ολα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι τες κοβει τον πηρα τηλεφωνο και το ρωτησα!!και εσενα λιγο στρογγυλη ειναι αλλα τελικα δεν εχει καμια σημασια εσυ τα διαψεδεις ολα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χαχχαχα ναι απο όλες τις απόψεις:lol::lol::lol::lol::lol:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα κοριτσια ελπιζω να ειστε ολες καλα,

Μαργαριτα τελεια η κοιλιτσα σου,

κι εσενα Γεωργια μου την δικη μου την ειδατε?

Εγω σε λιγο θα παω στο γιατρο ειχα ενα ατυχημα χτες το βραδυ επεσα στη σκαλα ευτυχως δεν χτυπησα την κοιλια μου αλλα την μεση μου τη μπεμπα μου την ακουω αλλα ο γιατρος θελει να με δει κι εγω φυσικα του το ζητησα, εχω την εντυπωση οτι πρεπει να αλλαξε θεση η μικρη την νιωθω πιο ψηλα, μεχρι να παω θα μου φυγει η ψυχη ασε που δεν εχω κλεισει ματι ολη νυχτα,

σ/ας φιλω θα τα πουμε οταν γυρισω

Αχ βρε Μελινάκι μου τι σε βρήκε??? Πονάς??? Ολα καλα θα ειναι αφου νιωθεις την μικρη... Πηγαινε και στο γιατρο να σου πει!! Να μπεις να μας γραψεις τι σου ειπε!!!!!!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγω σε λιγο θα παω στο γιατρο ειχα ενα ατυχημα χτες το βραδυ επεσα στη σκαλα ευτυχως δεν χτυπησα την κοιλια μου αλλα την μεση μου τη μπεμπα μου την ακουω αλλα ο γιατρος θελει να με δει κι εγω φυσικα του το ζητησα, εχω την εντυπωση οτι πρεπει να αλλαξε θεση η μικρη την νιωθω πιο ψηλα, μεχρι να παω θα μου φυγει η ψυχη ασε που δεν εχω κλεισει ματι ολη νυχτα,

αχ βρε κοριτσι μου ...ευχομαι απο καρδιας ολα καλα να πανε και να μην επαθε κατι το μωρακι σου!!και εσυ να γινεις καλα να μην υπαρξουν επιπλοκες...με το καλο σου ευχομαι μολις γυρισεις μπες να μας πεις τα νεα!!περαστικα να ειναι και κουραγιο

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

ωχ κοριτσακι τι περασες!!να πας για να εισαι σιγουρη!!!!

να μαι ξανα για πειτε ειναι μυτερη η κοιλια??με αγχωσατε τωρα μην βγαλω αγορι...

ειναι λιγο μυτερη αλλα μην το ψαχνεις :rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γωγούλα με το καλό να βγεί η γυναίκα να κάνετε και εσείς τις δουλειές σας η αλήθεια είναι ότι μόνο με τις εξετάσεις δε βγαίνει θες και ψώνια για να νοιώσεις ότι έρχεται το μικρό πλασματάκι!

Έφη μου με το καλό άντε και να είναι το τελευταίο.

Πόπη μου μη σου βάζουν ιδέες κοπέλα μου, όχι ότι δεν έχουν γίνει και τέτοια αλλά τι να πω πολύ σπάνια.Θα σου πω για να γελάσεις οι δικοί μου ΟΛΟΙ είναι πεποισμένοι ότι θα κάνω αγόρι δεν ακούνε τίποτα η αδερφή μου μου παίρνει ουδέτερα και όταν ψώνισα εγω η μαμά μου κράτησε τις ετικέτες μήπως και χρειαστεί να τα αλλάξουμε!!!χαχαχα έχουν πειστεί από αυτό που σου κάνουν με το σταυρό δε ξέρω αν το κάνουν σε σας και δεν αλλάζουν γνώμη στο doppler θα πω του γιατρού να το κυκλώσει το προικιό της μπέμπας μου μπας και το χωνέψουν!!

Δώρα μου την δικιά μου την είδες δε θυμάμαι κι εμένα σα να έχει αδειάσει από πάνω και κατέβηκε θα δούμε στον υπέρηχο!

zxG9p3.png

owokp3.png

Την δική μου κοιλίτσα (λεμε τωρα ) την είδες? Ρε εμένα μου φαινεται να ειναι κατεβασμενη.....

την ειδα καλε!μια χαρα ψηλα ειναι!τωρα νιωθεις χαμηλα και την μπουμπου κ σου μπηκε η ιδεα εσενανε!θα πας γιατρο και θα ηρεμησεις!

μα απο τα πλαινα δεν εχω γεμισει καθολου ...πανε λιγο πισω να δεις την κοιλια μου να μου πεις λιτσακι!!την εβαλα την φωτο χθες περιπου τετοια ωρα κανε quote ...αμα βγαλω αγορακι τελευταια στιγμη θα φικαρω...χα χα χα

την ειδα και τη δικη σου.καλε μια χαρα ειναι.μην παιδευεις το μυαλουδακι σου!;)

αχ βρε Μελινακι,αυτα ειναι τα απροοπτα!ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι μια χαρα,αλλα καλα κανεις και πας,να τη δειτε τη μικρουλα να ειστε ησυχοι ολοι!θα περιμενουμε νεα σου!

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημερα Έφη μου! αντε να τελειωνει και αυτο! ο παιδιατρος κοβει τις ραφες;;; δεν το ξερα..

Και εμενα στρογγυλη δεν είναι η κοιλια μου για γιο??

είναι λιγο μητερη λετε??

στην φωτο φενεται πιο μικρη νομιζω.. η είναι η ιδέα μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

η πανω η φωτο μου φαινεται πιο στρογγυλη απο την κατω γιατι??εχει διαφορα σε εβδομαδα?

B4Itp2.png

Αχ Μελίνα μου τι σου έτυχε περαστικά κοπέλα μου τίποτα δε θα είναι κι εγω είχα πέσει θυμάσαι ο γιατρός μου είχε πει ότι σε μεγάλους μήνες δε παθαίνουν κάτι αλλά πήγαινε να χαλαρώσεις και έλα να μας πεις.Τέλεια είναι η κοιλίτσα σου μεγάλη και στρογγυλή!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Οχ Μελινα μου! τι επαθες κοριτσακι και εσυ!! Ολα θα πανε καλα...

η πανω η φωτο μου φαινεται πιο στρογγυλη απο την κατω γιατι??εχει διαφορα σε εβδομαδα?

χαχαχαχα!!! Ποπη το ίδιο πραγμα λεω και εγω. η πανω είναι πιο στρογγυλη απο την κατω. η κατω είναι προχτες μολις ειχα ξυπνησει (γιαυτο και η ακαταστασια πισω μου:tongue:) και η πανω μολις είχα σχολασει την ίδια μέρα. προχτες που τις έβαλα τις έβγαλα και τις 2 την ιδια μερα:rolleyes: ισως φενονται διαφορετικες γιατι η πανω ήταν μολις ξυπνησα και ήμουν νυστικη ενω η αλλη ήταν απογευμα και είχα φαει κιολας αρκετα:confused::confused:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Να 'μαι παλι!!

Ειχε ερθει η αδερφη μου για καφε, και εφυγε πριν λιγο.

Μελινακι, περιμενουμε νεα σου, αν και ολα θα ειναι καλα αφου ακους το μωρακι!

Δωρα, μια χαρα ειναι η κοιλια σου, που την ειδες χαμηλη?

Τι να πω και εγω που ειναι οντως χαμηλη?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γωγούλα με το καλό να βγεί η γυναίκα να κάνετε και εσείς τις δουλειές σας η αλήθεια είναι ότι μόνο με τις εξετάσεις δε βγαίνει θες και ψώνια για να νοιώσεις ότι έρχεται το μικρό πλασματάκι!

Έφη μου με το καλό άντε και να είναι το τελευταίο.

Πόπη μου μη σου βάζουν ιδέες κοπέλα μου, όχι ότι δεν έχουν γίνει και τέτοια αλλά τι να πω πολύ σπάνια.Θα σου πω για να γελάσεις οι δικοί μου ΟΛΟΙ είναι πεποισμένοι ότι θα κάνω αγόρι δεν ακούνε τίποτα η αδερφή μου μου παίρνει ουδέτερα και όταν ψώνισα εγω η μαμά μου κράτησε τις ετικέτες μήπως και χρειαστεί να τα αλλάξουμε!!!χαχαχα έχουν πειστεί από αυτό που σου κάνουν με το σταυρό δε ξέρω αν το κάνουν σε σας και δεν αλλάζουν γνώμη στο doppler θα πω του γιατρού να το κυκλώσει το προικιό της μπέμπας μου μπας και το χωνέψουν!!

Δώρα μου την δικιά μου την είδες δε θυμάμαι κι εμένα σα να έχει αδειάσει από πάνω και κατέβηκε θα δούμε στον υπέρηχο!

χα χα χα Γεωργια μου απιστευτο!!καλα για ποιο λογο δεν εχουν πειστει ακομα οτι εχεις κοριτσακι επειδει ο σταυρος σε βγαζει αγορακι??ναι το κανουν και σε εμας κοριτσακι με ειχαν βγαλει..αλλα η κοιλια μυτερη....τι να πω...παντως δεν ξερω πως θα ακουστει αλλα σαν πρωτο μωρο παντα ηθελα κοριτσακι!!βεβαια γερα να ειναι το πιο σημαντικο..αλλα αν μου βγει κανα ξαφνικο θα παθω σοκ...χαχαχαχα

B4Itp2.png

Κοριτσακια μου, θα σας αφησω παλι, πρεπει να παω στην κουζινα.

Θα κανω σνιτσελ γαλοπουλας σημερα και πατατες τηγανιτες.

Το ξερω τηγανι, αλλα εχω παρα πολυ καιρο να τους φτιαξω σνιτσελ και τους αρεσει.

Καπου εδω θα ειμαι, θα ριχνω τις ματιες μου!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...