Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, karlajo είπε:

καλησπέρα κορίτσια! με ξεκινάνε διεγερση με 300 μονάδες πουρεγκον σήμερα και μου είπαν υπέρηχο να κάνω τη Δευτέρα .Δεν θα έπρεπε πιο νωρίς? επίσης κανονικά ο γιατρός του κέντρου δεν πρέπει να μου κάνει υπέρηχο? αυτοί μου έστειλαν ένα μέιλ με οδηγίες για τη δόση και μου λένε Δευτέρα εξετάσεις και υπέρηχο και τουσ στέλνω τα αποτελέσματα.Ειμαι στο Embryolab. Σαν ξεπέταγμα μου ακούγεται... οι γνώμες σας????Είμαι έξαλλη και περιμένω να με πάρει τηλ η μαία αλλά μέχρι τότε θα σκάσω από τα νεύρα.

Εντύπωση μου κάνει, εμένα μου έκαναν και τη δεύτερη ημέρα και μετά ξεκινούσα

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μαλλον θα βγει η πεθερα σημερα απο το νοσοκομειο κ λεω να παμε να δουμε επιπλα αυριο! αντε να δω ποτε θα αποφασισουμε κ να τα παραγγειλουμε! 1 μηνα μας δινω διορια!

ατε με το καλο:tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααααααααααααα

εγω θα παρω το μικρο στο παιδιατρο να κοψουμε τες ραφες σημερα.

να οι παιδιατροι που ελεγες Δωρακι!

αντε να βγαλετε τα ραμματακια κ αλλο κακο να μην του τυχει του παιδιου!

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερααααααααααααα

καλημερα εφακη!!με το καλο να βγαλετε τα ραμματα και να μην σας ξανατυχει,,μακρια μακρια...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

εμενα βρε κοριτσια ειναι μυτερη η κοιλια μου και εχω κοριτσακι..λετε τελευταια στιγμη να μου βγει κανα αρσενικο και να ψαχνομαι?? χα χα χα:lol::lol::lol::lol:

μωρε λες:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

να οι παιδιατροι που ελεγες Δωρακι!

αντε να βγαλετε τα ραμματακια κ αλλο κακο να μην του τυχει του παιδιου!

ελπιζω:tongue::tongue:

καλημερα εφακη!!με το καλο να βγαλετε τα ραμματα και να μην σας ξανατυχει,,μακρια μακρια...

καλημερααααααααα μακρια απο εμας!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

εμενα βρε κοριτσια ειναι μυτερη η κοιλια μου και εχω κοριτσακι..λετε τελευταια στιγμη να μου βγει κανα αρσενικο και να ψαχνομαι?? χα χα χα:lol::lol::lol::lol:

κ εμεαν μυτερη μου φαινεται η δικια μου,αλλα μπορει να ειναι κ ιδεα μου.αντε καλε!!μια χαρα κοπελες θα μας βγουν!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Αντε περαστικά Εφη μου στον μικρό!!! Να μείνουν μακρυα τα κακά τωρα!!!

Καλέ Γεωργία κάνε κ για εμάς εναν καφέ!!! Τσιγγούνα,κερνα κ εμας!!! Α,και φερε τον μου στον καναπε!!! χι χι χι!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κ οι μικροβιολογοι επισης! βαρεθηκα να δινω αιμα!!:tongue:

όχι και μικροβιολόγοι βαμπίρ και τώρα που το είπες αυτή η βλαμένη που μου πήρε αίμα μου έχει μελανιάσει όλο το χέρι σήμερα που έκανα μπάνιο το πρόσεξα.Βαμπίρ βουρβούλακες ουστ:tongue::lol:

zxG9p3.png

owokp3.png

όχι και μικροβιολόγοι βαμπίρ και τώρα που το είπες αυτή η βλαμένη που μου πήρε αίμα μου έχει μελανιάσει όλο το χέρι σήμερα που έκανα μπάνιο το πρόσεξα.Βαμπίρ βουρβούλακες ουστ:tongue::lol:

εγω παω σε μια στη γειτονια μου κ εχω γινει τακτικη πελατης, εδω αρχισαν να μου κανουν κ εκπτωση!!:D

BJVqp3.png

Καλημέρα Έφη τι έχασες?Κοιλίτσες , σουτιέν και γιατρούς αυτά έχει το μενού σήμερα!:tongue:

ολα τα καλα!!!

Καλέ Γεωργία κάνε κ για εμάς εναν καφέ!!! Τσιγγούνα,κερνα κ εμας!!! Α,και φερε τον μου στον καναπε!!! χι χι χι!!!!!!!!

σε ευχαριστω!!!και εγω θελω ενα καφε!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

κ εμεαν μυτερη μου φαινεται η δικια μου,αλλα μπορει να ειναι κ ιδεα μου.αντε καλε!!μια χαρα κοπελες θα μας βγουν!!

Την δική μου κοιλίτσα (λεμε τωρα ) την είδες? Ρε εμένα μου φαινεται να ειναι κατεβασμενη.....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

μα απο τα πλαινα δεν εχω γεμισει καθολου ...πανε λιγο πισω να δεις την κοιλια μου να μου πεις λιτσακι!!την εβαλα την φωτο χθες περιπου τετοια ωρα κανε quote ...αμα βγαλω αγορακι τελευταια στιγμη θα φικαρω...χα χα χα

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

images?q=tbn:ANd9GcR6k4UJYYYK6HweSfC0YoV8cI_GtvlRNTqNQNCPmaEH1d5vWvIk

Να με συγχωρείς Πρόεδρε ορίστε!Και σε όλα τα κορίτσια βέβαια

images?q=tbn:ANd9GcSgeooft_lB70A8W_x3ui3VjzvLqmc0R8F6KpqO-pSPDTfRsNoz

Καλέ τον ήπιες κιόλας πότε πρόλαβες?

images?q=tbn:ANd9GcR-7vsp-Qykc7DIHaKEsMldBEMO4mu1roHK_315XwVGvZFtJajL

:lol::lol::tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερααααααααααααα

Καλημερα Έφη μου! αντε να τελειωνει και αυτο! ο παιδιατρος κοβει τις ραφες;;; δεν το ξερα..

Και εμενα στρογγυλη δεν είναι η κοιλια μου για γιο??

380179_322061147811310_100000222825641_1488348_667813910_n.jpg
378552_322060561144702_100000222825641_1488344_1087361745_n.jpg

είναι λιγο μητερη λετε??

στην φωτο φενεται πιο μικρη νομιζω.. η είναι η ιδέα μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα κοριτσια ελπιζω να ειστε ολες καλα,

Μαργαριτα τελεια η κοιλιτσα σου,

κι εσενα Γεωργια μου την δικη μου την ειδατε?

Εγω σε λιγο θα παω στο γιατρο ειχα ενα ατυχημα χτες το βραδυ επεσα στη σκαλα ευτυχως δεν χτυπησα την κοιλια μου αλλα την μεση μου τη μπεμπα μου την ακουω αλλα ο γιατρος θελει να με δει κι εγω φυσικα του το ζητησα, εχω την εντυπωση οτι πρεπει να αλλαξε θεση η μικρη την νιωθω πιο ψηλα, μεχρι να παω θα μου φυγει η ψυχη ασε που δεν εχω κλεισει ματι ολη νυχτα,

σ/ας φιλω θα τα πουμε οταν γυρισω

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...