Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εσυ θα σταματησεις απο τη δουλεια κοριτσακι ή θα μεινεις μεχρι τον 7ο?

το εχεις πει στην δουλεια σου οτι εισαι εγκυος?

ναι το εχω πει στο αφεντικο. θα δουλεψω οσο αντεξω γιατι μας βλεπω ταπι κ ψυχραιμους μετα.... θα μας ζησει ο αντρας μου μαλλον για λιγο! αλλα ενας μισθος δεν φτανει ρε κοριτσια κ με ενοικιο... τι μ#@#@@ που ειναι στο ικα. μονο να μας τρωνε τα λεφτα ξερουν τα καθαρματα..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ τον γιο μου τον ειχα σε πορτ μπεμπε τις πρώτες 40 μερες και μετα τον εβαλα στο δωματιο του,στην κούνια του..και σηκωνόμουνα και τον εβλεπα που κοιμόταν ...εμένα ευτυχώς το βράδυ κοιμόταν από τις 40 μέρες και μετά από τις 12 το βράδυ ως τις 7 το πρωί συνεχόμενα...το θηλαζα αλλά επειδη δεν χόρταινε του εδινα κ ξένο...αν θηλάζεις αποκλειστικά τότε αλλάζει το θεμα γιατι πρέπει να το εχεις καθε 3-4 ωρες να θηλάζει!

Σε αποκλειστικο θηλασμο μαλλον καθε 2 το πολυ 3 ωρες θελει για να ξαναφαει το νεογεννητο.Εχω κατι φιλες που τα μωρα τους ζηταγανε στη μιαμιση ωρα γαλα!! Ευτυχως και εμενα ητανε πολυ καλοβολο μωρακι !

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Να ρωτησω κατι χαζο?

Εχω καταλαβει, τοι αν δεν το θηλαζεις, μπορεις να το βαλεις στο δωματιο του...

Αν θηλαζεις, ειναι καλυτερα να το εχεις μαζι σου...Αλλα γτ?Δεν μπορουμε να κανουμε 5 βηματα και να το θηλασουμε στο δωματιο του?Μπας και δεν το ακουμε ας πουμε?Σορρυ αν ειπα μπαρουφα..Θα μαθω και εγω..:confused:

Εγω να σου πω την δικη μου εμπειρια:το κρατησα στο δωματιο μας μεχρι τον 5ο μηνα γιατι δεν ειχα στο δωματιο του καναπε-πολυθρονα-καρεκλα κατι τελος παντων να μπορω να βολευτω και να τον θηλασω.Αν και σε καρεκλα δεν μπορουσα να δωσω γαλα στο παιδι,βολευομουνα ειτε στο κρεββατι ειτε στον καναπε.Οχι οτι δεν ακους το μωρο σου,μια χαρα το ακους!

Για μενα ητανε αλλο το feeling μιας και ητανε το πρωτο και ειχα τις φοβιες μου και την απειρια μου.

Η καθεμια παντως κανει οπως νιωθει............

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Koritsia oses gnorizete pote arxizoume na vlepoume epipla kai na taktopioume to domatio tou morou?ego se mia vdomada ginome 23 bdomadon:)

Εσυ σιγα σιγα κοπελιτσα πρεπει να βγαινεις στα μαγαζια γιατι περναει ο καιρος και δεν θα το καταλαβεις.Εντωμεταξυ αυτα δεν τα βρισκεις μεσα σε μια μερα,θελουν τον χρονο τους!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Βουλίτσα θα σε βοηθήσουμε και εμείς βρε. Βασικά ξεκινάς κυρίως από τα λευκά είδη, είτε τα παραγγείλεις, είτε τα φτιάξεις εσύ, είτε τα αγοράσεις. Σεντονάκια, κουβερτάκια, σελτεδάκια κτλ. Μετά προχωράς στον ρουχισμό και έπειτα στον εξοπλισμό. Εξαρτάται και από που θα πάρεις το καθετί. Εγώ τα παρήγγειλα όλα από το νετ οπότε έδωσα περιθώριο 2 μήνες να τα έχω πριν γεννήσω. Εκεί γύρω στον 7ο όμως ήθιστε να γίνονται οι πρώτες αγορές.

Στον γιο μου μόλις έμαθα το φύλο του αγόρασα από το μπένετον ένα ζευγάρι παπουτσάκια, ήμουν 16η εβδομάδα.

Στην μικρούλα μου πήρα πριν μερικές μέρες 2-3 ροζουλί σετάκια για το γούρι, κυρίως επειδή άρχισε να κάνει πιο αισθητή την παρουσία της. Εδώ στα μέρη μου λένε πως αρχίζεις τις αγορές όταν το παιδί 'σαλεύει' δηλαδή όταν το νιώσεις να κινείται.

ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ????? εμεις σελτεδακια εννοουμε τα καρεδακια,εσεις?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εφτασα και εγωωωωωωωωωωωωω

τελεια η αυχενικη ολα καλα!!!το μωρο μεγαλωσε πολυ:tongue::tongue::tongue:

θα κανω αγορακι!!!!

Μπραβο εφακη συγχαρητηρια! Αγορομανα δηλαδη?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Koritsia den xero giati kapote fovame tora stin egkimosini isos ine giati den to exo akoma siniditopiisi i giati ine i proti mou egkimosini meta apo polles prospathies?kai ego agoraki perimeno giro stis 17 dekemvri

Αχ τι ωραια θα κανεις Χριστουγεννα μαζι με το μπεμπε σου αγκαλιτσα!

Οπως και εγω περυσι !

Τα ωραιοτερα Χριστουγεννα της ζωης μου ως τωρα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κορίτσια δεν είμαι καλά σήμερα νομίζω... Σε μήνυμα που έγραψα το μεσημεράκι έλεγα ότι άρχισα και τον σίδηρο και το ασβέστιο... Ε,απο την ώρα που πήρα το σίδηρο κ μόλις ήρθα σπίτι δεν είμαι καλα... Νιώθω σαν άρρωστη και κομμένη...Πήγα και τουαλέτα και είχα διάρροια χρώματος σκούρου(συγνώμη κιόλας)... Λέτε να είναι απο τα χάπια? 2 φορές τουαλέτα σε 10λεπτα..Και τώρα σηκώθηκα απο τον καναπε και δεν μπορώ να συνέλθω...Ουφ,έπρεπε κάτι να έχω κι εγώ σε αυτή την εγκυμοσύνη!?!?!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Akoma den katafera na valo tikeraki ax den mporo na kano copy paste apo kinito kai antegrapsa ton kodiko url sto xeri alla mou lei invalid file.elpizo na ta katafero.mpori na mou to vali to tikeraki kamia?

Annita,λίγο πριν αποσυνδεθεις πές μου οκ?????

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τι κουλουρακια ειναι αυτα? Διαφορετικα απο τα αλλα???

Θελω συνταγη!!!

Αυτα ειναι για τα μωρακια που δεν εχουνε βγαλει ακομα δοντακια και θελουν να βαζουν συνεχεια διαφορα στο στομα τους.Δεν σπανε με τιποτα,για να μην τα καταπιουν και πνιγουν.Αφου πηγε να τα δοκιμασει ο αντρας μου και θα εσπαγε κανα δοντι.............Εσενα τα παιδακια σου ειναι μεγαλα δεν νομιζω να τους κανουνε αυτα.Εκτος αν θες να τα δωσεις σε καμια πεθερα,να τη στειλεις στον οδοντογιατρο!!!!!!!χεχεχεχεχεχεχεχε

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κορίτσια δεν είμαι καλά σήμερα νομίζω... Σε μήνυμα που έγραψα το μεσημεράκι έλεγα ότι άρχισα και τον σίδηρο και το ασβέστιο... Ε,απο την ώρα που πήρα το σίδηρο κ μόλις ήρθα σπίτι δεν είμαι καλα... Νιώθω σαν άρρωστη και κομμένη...Πήγα και τουαλέτα και είχα διάρροια χρώματος σκούρου(συγνώμη κιόλας)... Λέτε να είναι απο τα χάπια? 2 φορές τουαλέτα σε 10λεπτα..Και τώρα σηκώθηκα απο τον καναπε και δεν μπορώ να συνέλθω...Ουφ,έπρεπε κάτι να έχω κι εγώ σε αυτή την εγκυμοσύνη!?!?!

Ο σιδηρος χρωματιζει τα κοπρανα οντως τα κανει πιο σκουρα.Μαλλον επειδη δεν εχεις ξαναπαρει ποτε συμπληρωματα τετοια, αντεδρασε ο οργανισμος σου.Αχ βρε φουσκιτσα σε ματιασαμε!φτου φτου φτου

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ο σιδηρος χρωματιζει τα κοπρανα οντως τα κανει πιο σκουρα.Μαλλον επειδη δεν εχεις ξαναπαρει ποτε συμπληρωματα τετοια, αντεδρασε ο οργανισμος σου.Αχ βρε φουσκιτσα σε ματιασαμε!φτου φτου φτου

Φτύστε φτύστε!!!!!!!!

Γενικώς δεν πολυ γκρινιάζω σε τέτοια πράγματα γιατί δεν αρρωσταίνω! Αλλά τώρα με ξετίναξε ρε...Εγώ και το κάθισμα της τουαλέτας ένα λέμε!!:D

Τώρα πήρα λίγα σταφύλια να φάω να με στουμπώσουν... Θα δείξει το βράδυ που πρέπει να πάρω ένα χάπι ακόμα απο τον σίδηρο..

Αν δω οτι συνεχίζω έτσι κ το Σαββατο κύριακο ,την Δευτέρα θα τον πάρω τηλ μήπως με πειράζει το συγκεκριμένο σκεύασμα!! Ε??Εσύ τι λες?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...