Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Διάβασα στα επόμενα μνμ σου πως είσαι σε καταστολή για αυτό έγραψα οκ είσαι. Εγώ έκανα βραχύ στο ίδιο κέντρο. Καλή επιτυχία!!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Και είχες επιτυχία ; Αν επιτρέπεται με ποιο γιατρό ήσουν ;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ναι Γωγω μου με 75 μλ μηπως εσενα ειχε διαφορετικο οριο επειδει εκανες 3 τσιμπηματα??μπορει για αυτο να αλλαζουν οι τιμες:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν ξερω, με προβληματισες παντως τωρα:rolleyes:

εμενα μου ειπε να κανω μια εξεταση γλυκοζυλιωμενη λεγεται, και δειχνει τον μεσο ορο του ζαχαρου που ειχες το τελευταιο τριμηνο! τον αλλο μηνα ομως! α κ μου ειπε οτι αν ειχα ζαχαρο θα ειχε αρχισει να μεγαλωνει η κοιλιτσα της μπεμπας πιο πολυ, αλλα ευτυχως μια χαρα ειναι η δικη μας. μονο ποδαρακια εχουμε πολυ μεγαλα αλλα αυτο ειναι ασχετο λεει!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ετσι λενε..οσο κουνιεσαι,αυτα νανουριζονται απο το κουνημα..οταν ξαπλωνεις και χαλαρωνεις...αρχιζει το ΠΑΡΤΥ!

κ εγω το ειχα απορια κ οπως λεει κ η Δωρα μου ειπαν να παρω ενα παππουδε να φοραω.πηρα θηλασμου,αλλα το εχω και καθεται κ εγω.

μολις το εβαλα και μεχρι να γεννησω μου φαινεται δεν θα το βγαλω απο πανω μου!! χα χα χα !!ενταξει μην τα χαλασουμε και ολα πανω στο σωμα μας...ακομα μικρες ειμαστε!!:tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλημερα κοριτσαρες!

πριν λιγο σηκωθηκα..και παλι νωρις αν λαβουμε υποψη οτι μεχρι τις 7 η μπεμπα μου ειχε τον ακοιμητο και με ειχε διαλυσει στην κλωτσια!νομιζα θα πεταχτει εξω ρε παιδια!και φυσικα ειχαμε και τις απαραιτητες κλωτσιες στην κυστη με πονο και αρκετο εκνευρισμο..τη λεω την αμαρτια μου,τσαντιστηκα καποια στιγμη..νυσταζα,πονουσα και την παρακαλουσα να κοιμηθει..τωρα κοιμαται η κυρια,καταλαβες;;αχ τι τραβαμε!!

δε θυμαμαι πολλα απ'αυτα που γραψατε.ειμαι και κοιμισμενη ακομη.

Γεωργια μου εγω ρωτουσα για μπανακι κ μαλλον σαν το δικο σου θα παρω!προς τα εκει γερνω!και η κοιλιτσα σου τελεια!!!φτουφτου!!

Καλημέρα Λιτσάκι κοιμήσου τώρα που μπορείς!Εγω την έχω βολευτεί αυτή την μπανιέρα και θυμήσου αυτό που σου είπα το στήριγμα που θα σου πουν στην αρχή να μην είναι πετσετέ που έχει το jumbo αλλά με διχτάκι που βγαίνει από το σίδερο και πλένεται και στεγνώνει γρήγορα και δε μυρίζει μούχλα.Εγω στην μπανιέρα τον βάζω ακόμα 12 κιλά ο μικρός + το νερό και αντέχει η άτιμη!

zxG9p3.png

owokp3.png

εμενα μου ειπε να κανω μια εξεταση γλυκοζυλιωμενη λεγεται, και δειχνει τον μεσο ορο του ζαχαρου που ειχες το τελευταιο τριμηνο! τον αλλο μηνα ομως! α κ μου ειπε οτι αν ειχα ζαχαρο θα ειχε αρχισει να μεγαλωνει η κοιλιτσα της μπεμπας πιο πολυ, αλλα ευτυχως μια χαρα ειναι η δικη μας. μονο ποδαρακια εχουμε πολυ μεγαλα αλλα αυτο ειναι ασχετο λεει!

μην προβληματιζεσαι Γωγω μου!!οτι σου ειπε ο γιατρος κανε!!οι μετρησεις μας μαλλον εχουν διαφορετικες φυσιολογικες τιμες γιατι εσυ εκανες 3 τσιμπηματα και εγω 5 αρα μαλλον για αυτο ειναι διαφορετικα...οσο αφορα το μωρο και μενα η γιατρος μου μετρησε την κοιλιτσα της και ειναι φυσιολογικη !! αρα μην ανησυχεις και εσυ!!απλως μεχρι να γεννησουμε θα κανουμε καποιες εξτρα εξετασεις οπως λες και εσυ...θα δουμε τι θα πει και ο διαβητολογος σεμενα σημερα και θα σου πω!!εμενα η διατροφη με ζοριζει...γιατι ειμαι μονο ξαπλα και το μονο που εχω ειναι το φαγητο θα μου κοψει και αυτο...

B4Itp2.png

αυτο είναι σίγουρο!!

Ποπη να φορας σουτιεν οποσδηποτε. ναιυπαρχει περιπτωση να κρεμασει. εμενα με ρωταει η γυναικολογος μου αν το σουτιεν μου κραταει καλα το στηθος μου... το βγαζω μονο οταν κοιμαμαι... και μετα την γεννα το φοραγα και στον ύπνο γιατι φοβηθηκα που καθε φορα στην κλινικη με ελγχε για το σουτιεν:rolleyes:

δεν εχω παρει θηλασμου ακομα αλλα μεχρι να παρω θα το φοραω συνεχεια αυτο πουεχω γιατι ηδη 1 μηνα που ειμαι ξαπλα δεν φορουσα σουτιεν και την διαφορα αρχισα να την βλεπω..:-(:sad:απο τωρα δεν τοβγαζω απο πανω μου...

αντε γιατι πολυ αφησα τον εαυτο μου...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Γωγώ αφου σου είπε ο γιατρός όλα καλά γιατι ψάχνεσαι βρε!Αυτή την εξέταση την έκανα κι εγώ μαζί με την καμπύλη όμως στην πρώτη λήψη νηστική μου πήραν δύο σωληνάρια ένα για την καμπύλη και ένα για αυτή μια χαρά μου βγήκε 5,0 με φτ 4,3-6,2 και εσένα μια χαρά θα βγεί.Δε ξέρω γιατι μου τη ζήτησε βέβαια.

zxG9p3.png

owokp3.png

μην προβληματιζεσαι Γωγω μου!!οτι σου ειπε ο γιατρος κανε!!οι μετρησεις μας μαλλον εχουν διαφορετικες φυσιολογικες τιμες γιατι εσυ εκανες 3 τσιμπηματα και εγω 5 αρα μαλλον για αυτο ειναι διαφορετικα...οσο αφορα το μωρο και μενα η γιατρος μου μετρησε την κοιλιτσα της και ειναι φυσιολογικη !! αρα μην ανησυχεις και εσυ!!απλως μεχρι να γεννησουμε θα κανουμε καποιες εξτρα εξετασεις οπως λες και εσυ...θα δουμε τι θα πει και ο διαβητολογος σεμενα σημερα και θα σου πω!!εμενα η διατροφη με ζοριζει...γιατι ειμαι μονο ξαπλα και το μονο που εχω ειναι το φαγητο θα μου κοψει και αυτο...

σε καταλαβαινω οσο δεν φανταζεσαι!! αν κ δεν ειμαι ξαπλα αλλα ειναι ζορι ρε γμτ να εισαι εγκυος κ να πρεπει να στερησαι κ το φαγητο!! εμενα μου ειπε να τρωω ενα γλυκακι 1 φορα τη βδομαδα, μη φανταστεις κατι τρομερο, ενα σοκολατακι π.χ. μου ειπε! τα γλυκα το ελεγχεις, για τα αλλα εγω φοβαμαι που δεν ξερω τι κανει κ τι οχι! αντε να περασει ο μηνας να ξανακανω εξετασεις!

BJVqp3.png

Καλημέρα Λιτσάκι κοιμήσου τώρα που μπορείς!Εγω την έχω βολευτεί αυτή την μπανιέρα και θυμήσου αυτό που σου είπα το στήριγμα που θα σου πουν στην αρχή να μην είναι πετσετέ που έχει το jumbo αλλά με διχτάκι που βγαίνει από το σίδερο και πλένεται και στεγνώνει γρήγορα και δε μυρίζει μούχλα.Εγω στην μπανιέρα τον βάζω ακόμα 12 κιλά ο μικρός + το νερό και αντέχει η άτιμη!

γεωργια μου αυτο το πετσετε το ειδα οντως και στα jumbo και σε καποια αλλα μαγαζια,αλλα για διστακι δεν πηρε το ματι μου.θα το ψαξω!ευχαριστω!

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημέρα Γωγώ αφου σου είπε ο γιατρός όλα καλά γιατι ψάχνεσαι βρε!Αυτή την εξέταση την έκανα κι εγώ μαζί με την καμπύλη όμως στην πρώτη λήψη νηστική μου πήραν δύο σωληνάρια ένα για την καμπύλη και ένα για αυτή μια χαρά μου βγήκε 5,0 με φτ 4,3-6,2 και εσένα μια χαρά θα βγεί.Δε ξέρω γιατι μου τη ζήτησε βέβαια.

καλημερα Γεωργια!! αντε ντε, καλα λες, τι ψαχνομαι?τζαμπα αγχος!!:rolleyes:

η εξεταση αυτη απ'οτι μου ειπε ειναι ακομα καλυτερη κ απο καμπυλη για να δεις το ζαχαρο! εγω της ειπα οτι π-σ-κ εφαγα γλυκα που ειχα σπιτι λογω γενεθλιων κ τριτη εκανα την καμπυλη κ πιστευει οτι ισως επηρεαστηκε απ'αυτο. γι'αυτο θα κανω κ την αλλη εξεταση!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

δεν εχω παρει θηλασμου ακομα αλλα μεχρι να παρω θα το φοραω συνεχεια αυτο πουεχω γιατι ηδη 1 μηνα που ειμαι ξαπλα δεν φορουσα σουτιεν και την διαφορα αρχισα να την βλεπω..:-(:sad:απο τωρα δεν τοβγαζω απο πανω μου...

αντε γιατι πολυ αφησα τον εαυτο μου...

ουτε εγω φοραω θυλασμού. εχω 3 απο την πρωτη φορα αλλα δεν με βολεύουν και επειδη ούτε θα θηλασω τώρα δεν θα τα χρησιμοποιησω καν. φοραω αυτα που είχα και επειδη το στήθος μου ήταν είδη μικρό και τα σουτιεν καπως μεγαλα μου τώρα είναι οτι πρέπει!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα Γεωργια!! αντε ντε, καλα λες, τι ψαχνομαι?τζαμπα αγχος!!:rolleyes:

η εξεταση αυτη απ'οτι μου ειπε ειναι ακομα καλυτερη κ απο καμπυλη για να δεις το ζαχαρο! εγω της ειπα οτι π-σ-κ εφαγα γλυκα που ειχα σπιτι λογω γενεθλιων κ τριτη εκανα την καμπυλη κ πιστευει οτι ισως επηρεαστηκε απ'αυτο. γι'αυτο θα κανω κ την αλλη εξεταση!

εεε Γωγω μου τοτε τι αγχωνεσαι βρε κοριτσι μου!!εγω ειχα μια βδομαδα να φαω γλυκο και μου βγηκε ετσι η καμπυλη...

ολα καλα θα πανε μην το βαζεις στο μυαλο σου!!

B4Itp2.png

γεωργια μου αυτο το πετσετε το ειδα οντως και στα jumbo και σε καποια αλλα μαγαζια,αλλα για διστακι δεν πηρε το ματι μου.θα το ψαξω!ευχαριστω!

Εγω το πήρα Λίτσα από το μαγαζί που πήρα και την μπανιέρα και μου το πρότεινε ο πωλητής και είχε δίκιο μετά που χάλασε γιατι το διχτάκι σχίζεται με τον καιρό και τα πλυσίματα αλλά είναι πολύ φθηνό 5 € αν κάνει πήρα του jumbo και το μετάνοιωσα όσο και να το στέγνωνα μύριζε και δεν βγαίνει και από το σύρμα για να το πλύνεις.

zxG9p3.png

owokp3.png

picture0003fb.jpg

εβαλα κ μια που ειμαι ντυμενη σαν ανθρωπος!

να τη παλι η τσουπρα μας!!!Μαργαριτακι τουμπανο σε βρισκω για την βδομαδα που εισαι!!!επιβλητικη κοιλιτσα κουκλα εισαι βρε!!!μου αρεσει που ειναι στρογγυλες οι κοιλιτσες σας!!εμενα ειναι μυτερη...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...