Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Διάβασα στα επόμενα μνμ σου πως είσαι σε καταστολή για αυτό έγραψα οκ είσαι. Εγώ έκανα βραχύ στο ίδιο κέντρο. Καλή επιτυχία!!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Και είχες επιτυχία ; Αν επιτρέπεται με ποιο γιατρό ήσουν ;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσαρες!

πριν λιγο σηκωθηκα..και παλι νωρις αν λαβουμε υποψη οτι μεχρι τις 7 η μπεμπα μου ειχε τον ακοιμητο και με ειχε διαλυσει στην κλωτσια!νομιζα θα πεταχτει εξω ρε παιδια!και φυσικα ειχαμε και τις απαραιτητες κλωτσιες στην κυστη με πονο και αρκετο εκνευρισμο..τη λεω την αμαρτια μου,τσαντιστηκα καποια στιγμη..νυσταζα,πονουσα και την παρακαλουσα να κοιμηθει..τωρα κοιμαται η κυρια,καταλαβες;;αχ τι τραβαμε!!

δε θυμαμαι πολλα απ'αυτα που γραψατε.ειμαι και κοιμισμενη ακομη.

Γεωργια μου εγω ρωτουσα για μπανακι κ μαλλον σαν το δικο σου θα παρω!προς τα εκει γερνω!και η κοιλιτσα σου τελεια!!!φτουφτου!!

Δωρακι μεγεια το ομορφο δωματιο σας!!με το καλο να ερθει η μπουμπουκιτσα σας να το χαρει και να χαιρεστε κ εσεις μαζι της!και με το καλο να την δειτε σημερα!!

Ποπη μου κ εγω με καυτο νερο κανω μπανιο.οταν πρωτοπηγα στο γιατρο,στην αρχη της εγκυμοσυνης,τον ειχα ρωτησει αν κανει και μου ειπε αφοβα.ειναι πολυ κουλ βεβαια ο γιατρος μου σε γενικες γραμμες.το εχω ακουσει ομως πως δεν κανει,απο αλλες φιλες μου που οι γιατροι τους τους ειπαν να το αποφευγουν.οποτε,καλυτερα να τον ρωτησεις.μην αγχωνεσαι παντως!δεν εχεις κανει κατι κακο!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Εχεις μεγάλο στήθος?

Εμένα μια κοπέλα σε ένα μαγαζι με εσωρουχα μου ειχε πει να παρω ενα σαν γιαγιας σουτιεν ηταν για να το φοραω μεσα στο σπιτι γι'αυτον το λογο που λες,να μην κρεμασει... Αλλα δεν το φοραω.το πηρα κ καθεται!!

πριν μεινω εγκυος φορουσα με το ζορι 2αρι..ημουν και αδυνατη και δεν ειχα στηθος ..τωρα το σουτιεν που εχω και φοραω οταν παω στους γιατρους ειναι 4 αρι...δεν ξερω εχω μεγαλο??αν ειναι να φοραω μεσα στο σπιτι...μην χαλασω και το στηθος μου ...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

κοριτσια να ρωτησω κατι??εγω που ειμαι ξαπλα ολη μερα φοραω πυτζαμες και δεν φοραω απο μεσα σουτιεν...λετε να κρεμασει το στηθος μου πιο πολυ απο το προβλεπομενο??αν ειναι την ημερα να φοραω..τι λετε εσεις?

τωρα δεν θα με πιστεψεις αλλα χτες αυτο αναρωτιομουν!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Σε ρώτησα γιατι μια φίλη μου είχε ανεβασμένες τιμές αλλά αυτής έφτασαν το 210! δε μου φαίνονται πολυ ανεβασμένες σε σχέση με τα δικά της και αυτής της είπε διατροφή και μέτρηση με ένα μηχανάκι.Γιατρός δεν είμαι βέβαια αλλά ελπίζω ότι θα σε πάει μόνο σε διατροφή.Άντε Πόπη μου όλα καλά να πάνε να μπεις να μας πεις τα νέα σου.

σε ευχαριστω γεωργια μου μακαρι να δωσει μονο διατροφη και να μην εχω ταλαιπωριες με το μηχανημα!!θα ξερουμε το βραδυ!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγω θα σε συμβούλευα να πάρεις ένα καλό σουτιέν στο μέγεθός σου χωρίς μπανέλες αθλητικό ή θηλασμού για να έχει καλή στήριξη το στήθος σου να μη σε πονάει και η πλάτη σου όχι μόνο για να μη "κρεμάσει" εγω το βράδυ που κοιμάμαι το βγάζω ίσως και αυτό δεν πρέπει αλλά το έχω βαρεθεί Πόπη μου με το θηλασμό καλοκαιριάτικα καθόλου δε μπορούσα να το βγάζω:confused:

ναι ζορικο ειναι..ειδικα καλοκαιρι...δλδ συμβουλευεις να φοραω και ας ειμαι μσα στο σπιτι...και να το βγαζω μονο τα βραδυα??:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

αχ και μενα ετσι ολη μερα ειναι ησυχη και το βραδυ κουτουρντιζει...ολο γυρναει και χτυπαει...παντως εχω ακουσει οτι τα βραδυα ξυπνανε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ετσι λενε..οσο κουνιεσαι,αυτα νανουριζονται απο το κουνημα..οταν ξαπλωνεις και χαλαρωνεις...αρχιζει το ΠΑΡΤΥ!

κοριτσια να ρωτησω κατι??εγω που ειμαι ξαπλα ολη μερα φοραω πυτζαμες και δεν φοραω απο μεσα σουτιεν...λετε να κρεμασει το στηθος μου πιο πολυ απο το προβλεπομενο??αν ειναι την ημερα να φοραω..τι λετε εσεις?

κ εγω το ειχα απορια κ οπως λεει κ η Δωρα μου ειπαν να παρω ενα παππουδε να φοραω.πηρα θηλασμου,αλλα το εχω και καθεται κ εγω.

GjJbp3.png7IWup3.png

Εχεις μεγάλο στήθος?

Εμένα μια κοπέλα σε ένα μαγαζι με εσωρουχα μου ειχε πει να παρω ενα σαν γιαγιας σουτιεν ηταν για να το φοραω μεσα στο σπιτι γι'αυτον το λογο που λες,να μην κρεμασει... Αλλα δεν το φοραω.το πηρα κ καθεται!!

Καλά στα είπε η κοπέλα άντε μετά αν γίνει τίποτα θα τρέχουμε βάλτε κρέμες και σουτιέν γρήγορα:tongue:.Πάρε ένα θηλασμού όχι από κατάστημα με εσώρουχα αχ εμάς τα πουλάνε στα μαγαζιά που έχει κάτω από τα μαιευτήρια έτσι είναι images?q=tbn:ANd9GcR62nvWitr0fR3eL3oCeCTsDja-CTORcgcR_2QF976O3HZmfpCU6Qκαι ανοίγει από μπροστά.Έχει την καλύτερη στήριξη είναι παλιομοδίτικο αλλά αυτά που ανοίγουν έτσι 2Q== δεν κρατάνε καθόλου το στήθος.Αυτό κατά την δική μου εμπειρία το στήθος μου είναι κανονικό αλλά τώρα με την εγκυμοσύνη και αργότερα με το θηλασμό θέλει πολύ στήριξη γιατι και μεγαλώνει και βαραίνει.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

τωρα δεν θα με πιστεψεις αλλα χτες αυτο αναρωτιομουν!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ειπαμε Μαργαριτα τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ειμαστε ομοιοπαθουσες!!

B4Itp2.png

ναι ζορικο ειναι..ειδικα καλοκαιρι...δλδ συμβουλευεις να φοραω και ας ειμαι μσα στο σπιτι...και να το βγαζω μονο τα βραδυα??:rolleyes::rolleyes:

Ναί Πόπη μου το ξέρω είναι λίγο άβολο γιατι κι εγω μόλις σχόλαγα από τη δουλειά τα πέταγα όλα έξω αλλά τώρα είναι θέμα στήριξης και βαρύτητας.Και το μεσημεράκι αν κοιμάσαι βγάλτο βρε παιδί μου.

zxG9p3.png

owokp3.png

με 75 ml γλυκοζης εκανες? εμενα στα 120' μου ειχε οριο ως 140!!:confused:

ναι Γωγω μου με 75 μλ μηπως εσενα ειχε διαφορετικο οριο επειδει εκανες 3 τσιμπηματα??μπορει για αυτο να αλλαζουν οι τιμες:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

αχ και μενα ετσι ολη μερα ειναι ησυχη και το βραδυ κουτουρντιζει...ολο γυρναει και χτυπαει...παντως εχω ακουσει οτι τα βραδυα ξυπνανε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αυτο είναι σίγουρο!!

Ποπη να φορας σουτιεν οποσδηποτε. ναιυπαρχει περιπτωση να κρεμασει. εμενα με ρωταει η γυναικολογος μου αν το σουτιεν μου κραταει καλα το στηθος μου... το βγαζω μονο οταν κοιμαμαι... και μετα την γεννα το φοραγα και στον ύπνο γιατι φοβηθηκα που καθε φορα στην κλινικη με ελγχε για το σουτιεν:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...