Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Διάβασα στα επόμενα μνμ σου πως είσαι σε καταστολή για αυτό έγραψα οκ είσαι. Εγώ έκανα βραχύ στο ίδιο κέντρο. Καλή επιτυχία!!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Και είχες επιτυχία ; Αν επιτρέπεται με ποιο γιατρό ήσουν ;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Με το καλό Πόπη μου να καλές ήταν κι εγω θα πάω σήμερα στον ενδοκρινολόγο να τις δείξω.Για πες πόσο ανεβασμένες ήταν οι μετρήσεις σου.

λοιπον: 0' προ ληψης 83 φτ 60-110

30'μετα ληψης 154 120-180

60' 175 130-170

90' 153 110-120

120' 128 80-110

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λαμπρινή μου φαντάζομαι τι περνάς!!! Κι εγώ επειδή βολεύομαι μόνο στο πλάι να κοιμάμαι,όταν ξαπλώνω και κλωτσάει στα πλευρα είναι σαν να λεει ε μανα με ενοχλεις!!! χα χα!!! Σαν να σπρώχνει να σηκωθεί νιώθω!!!

Ακριβως αυτο Δωρα μου!Ενοχλιουνται γι αυτο χτυπανε...εμενα γυρω στις 2.30 το βραδυ κοιμουνται και τα πρωινα ''Παναγιτσες..''αχχχχχχχχχ!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Κάτω χαμηλά μου είπε είναι το κεφάλι της! Λές να τρίβει τα ματάκια της και εγώ να πονάω???:rolleyes:

μηπως σε χτυπαει με τα χερακια της και πονας??σημερα πες το στον γιατρο να σου πει τι ειναι αυτο που σε ποναει

B4Itp2.png

Γκουχου..:cool:

Τι επαθες εσυ καλε;;

ευχαριστω αντωνια μου!

ναι σαν να εχω μελανια στο σημειο ειναι καπως και οταν το πιεσω ποναει πιο πολυ.

ο αφαλος εχει αρχισει να βγαινει σιγα σιγα αλλα δεν φαινεται στην φωτο.

απο πανω ειναι πιο εξω!

το νιωθω και εγω αυτο μαργαριτα αλλα νομιζω οτι με πιεζει το σουτιεν. δεν ξερω ισως μιλαμε για διαφορετικο πραγμα....

Κάτω χαμηλά μου είπε είναι το κεφάλι της! Λές να τρίβει τα ματάκια της και εγώ να πονάω???:rolleyes:

χαχαχαχαχα τι λες βρε Δώρα; εχεις γιατρο σημερα θα σου πει! παντως κ εγω τις τελευταιες 2-3 μερες νιωθω χαμηλα σαννα τριβει το κεφαλακι του:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ποπη μου τα ιδια λεμε!!! αχχαχα

επικοινωνουμε Μαργαριτα μου!!παλι φωτια πηρε το φορουμ μας δεν σας προλαβαινω χα χα χα χα

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

images?q=tbn:ANd9GcR14mSEfgHJ7sFU9q4Tc5TcZp01Qe65uE_eO3cyIU2BPsHgb7Zamg

Ποιά ρώταγε χθες για μπανιέρα εγω αυτή έχω σε άλλο χρώμα στην αρχή έβαζα μέσα το στήριγμα για να το κάνω μπάνιο εγω βολεύτηκα αυτό με το δίχτυ στεγνώνει εύκολα και δε μυρίζει μούχλα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Ακριβως αυτο Δωρα μου!Ενοχλιουνται γι αυτο χτυπανε...εμενα γυρω στις 2.30 το βραδυ κοιμουνται και τα πρωινα ''Παναγιτσες..''αχχχχχχχχχ!!

Αχ κι εμένα έτσι ακριβώς!! Αφού εγω την ονόμασα ήδη... Νυχτόβιο μωρό!!! χα χα!!! Αν ειναι και έξω όπως είναι στην κοιλιά τότε ετοιμάζομαι για τρελλά ξενύχτια!!! Εσύ?? Μας βλέπω μόνες μας μετά στο φόρουμ να κρατάμε παρέα η μια στην άλλη κατά τις πολύ νυχτερινές ώρες!!!:lol::lol::lol:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ειδατε τί τραβαω βρε κοριτσια??Και τωρα μπηκα στον 7ο...Πως θα περασουν αλλοι 2 μηνες????

Μαργαριτα γραψε συνταγη για το καλαμποκοψωμο!Καλο μου ακουγεται,,Εγω σε λιγο θα φτιαξω κέικ πορτοκαλι-κακάο..αυτο μου λεει η ορεξη μου :)

εκανα την συνταγη που γραφει επανω το κουτι! αν βγει ωραιο θα στην γραψω πανευκολη ειναι!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αχ και μενα ετσι ολη μερα ειναι ησυχη και το βραδυ κουτουρντιζει...ολο γυρναει και χτυπαει...παντως εχω ακουσει οτι τα βραδυα ξυπνανε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια να ρωτησω κατι??εγω που ειμαι ξαπλα ολη μερα φοραω πυτζαμες και δεν φοραω απο μεσα σουτιεν...λετε να κρεμασει το στηθος μου πιο πολυ απο το προβλεπομενο??αν ειναι την ημερα να φοραω..τι λετε εσεις?

B4Itp2.png

λοιπον: 0' προ ληψης 83 φτ 60-110

30'μετα ληψης 154 120-180

60' 175 130-170

90' 153 110-120

120' 128 80-110

Σε ρώτησα γιατι μια φίλη μου είχε ανεβασμένες τιμές αλλά αυτής έφτασαν το 210! δε μου φαίνονται πολυ ανεβασμένες σε σχέση με τα δικά της και αυτής της είπε διατροφή και μέτρηση με ένα μηχανάκι.Γιατρός δεν είμαι βέβαια αλλά ελπίζω ότι θα σε πάει μόνο σε διατροφή.Άντε Πόπη μου όλα καλά να πάνε να μπεις να μας πεις τα νέα σου.

zxG9p3.png

owokp3.png

εκανα την συνταγη που γραφει επανω το κουτι! αν βγει ωραιο θα στην γραψω πανευκολη ειναι!

Ναι αν βγει καλη στειλτη μου!!

Κοριτσια ας ελπισουμε οτι ξυπνανε τη νυχτα επειδη τα πρωινα ειμαστε πιο δραστηριες ,αλλιως την βαψαμε..:)

Δωρα μου ,εγω με 3 συναυλια νυχτερινη θα κανουμε,,ευτυχως κοιμαται ο γιος μου τις νυχτες απ τις 9,,,ελπιζω να μην γινει κι αυτος νυχτοβιος,,,:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

κοριτσια να ρωτησω κατι??εγω που ειμαι ξαπλα ολη μερα φοραω πυτζαμες και δεν φοραω απο μεσα σουτιεν...λετε να κρεμασει το στηθος μου πιο πολυ απο το προβλεπομενο??αν ειναι την ημερα να φοραω..τι λετε εσεις?

Εχεις μεγάλο στήθος?

Εμένα μια κοπέλα σε ένα μαγαζι με εσωρουχα μου ειχε πει να παρω ενα σαν γιαγιας σουτιεν ηταν για να το φοραω μεσα στο σπιτι γι'αυτον το λογο που λες,να μην κρεμασει... Αλλα δεν το φοραω.το πηρα κ καθεται!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγω θα σε συμβούλευα να πάρεις ένα καλό σουτιέν στο μέγεθός σου χωρίς μπανέλες αθλητικό ή θηλασμού για να έχει καλή στήριξη το στήθος σου να μη σε πονάει και η πλάτη σου όχι μόνο για να μη "κρεμάσει" εγω το βράδυ που κοιμάμαι το βγάζω ίσως και αυτό δεν πρέπει αλλά το έχω βαρεθεί Πόπη μου με το θηλασμό καλοκαιριάτικα καθόλου δε μπορούσα να το βγάζω:confused:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...