Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Διάβασα στα επόμενα μνμ σου πως είσαι σε καταστολή για αυτό έγραψα οκ είσαι. Εγώ έκανα βραχύ στο ίδιο κέντρο. Καλή επιτυχία!!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Και είχες επιτυχία ; Αν επιτρέπεται με ποιο γιατρό ήσουν ;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μενα κοριτσάκια!!

Γεωργια παρομοιες κοιλιες εχουμε!Μονο που εμενα ο αφαλος ειναι τεντωμενος και δεν εχει βγει προς τα εξω!

Τα βραδια με ταλαιπωρουν οι μπεμπες..Γυρναω δεξια ,χτυπαει αυτη που ειναι δεξια..στριβω αριστερα με χτυπαει η αλλη,,,,τι να κανω κι εγω??καθομαι και κοιταω το ταβανι μεχρι να κοιμηθουν για να γυρισω να κοιμηθω σαν ανθρωπος..:(

καλημερα και σε σενα λαμπρινη μου!!αχ υπομονη με τον υπνο εδω εμεις με ενα και δυσκολευομαστε ποσο μαλλον εσυ..δεχεσαι απο παντου χτυπηματα δλδ...πω πω...:lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά είμαι Πόπη μου!

Κι εγώ θα πάω στο γιατρο σήμερα στις 9... Για το ντοπλερ.

Αχ κοιτούσα το δωμάτιο πριν και σήμερα στο φως της μερας δείχνει φανταστικό!!!

βαλε καμια φωτο να δουμε ντε!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα γεωργια μου!!απ'οτι θυμαμαι με τον θυροειδη σου ολα καλα πηγαν!!μην ζητας συγνωμη!!μακαρι η διατροφη που θα δωσει να ειναι νορμαλ γιατι 2 μερες εχω πεθανει στην πεινα και εχασα και ενα κιλο...:lol::lol::lol:αλλα δεν αντεχετε γιατι ποναει το στομαχι μου

Με το καλό Πόπη μου να καλές ήταν κι εγω θα πάω σήμερα στον ενδοκρινολόγο να τις δείξω.Για πες πόσο ανεβασμένες ήταν οι μετρήσεις σου.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα Δώρα χα χα καλός κι ο δικός σου!!Πως πάει το δωμάτιο στέγνωσε?

Στέγνωσε και ειναι πολύ ωραια τα χρώματα!Μπορεί να περάσουμε άλλο ενα χέρι θα δούμε...

Σήμερα νιώθω να με ενοχλεί χαμηλά η κοιλιά μου σαν να περιμενω περιοδο...τι ειναι????????????:confused:

Ελπίζω να μην γεννάω!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

εννοεις πονας σαν να εχεις μολοπες;; αν καταλαβα καλα το νιωθω και εγω. για το δερμα μιλαμε ετσι;; εγω εχω την εντυπωση οτι ποναω επειδη με σφίγγει το σουτιέν:rolleyes:

τωρα μαλιστα!! καλε εσενα ο οφαλος τελειως μεσα είναι!! τελεια η κοιλιτσα σου. οντως ολες τελειες φαινομαστε!! χαχαχα τι καλα!! και Μαργαριτα δεν είναι καθολου τεραστια η κοιλια σου:tongue:

ευχαριστω αντωνια μου!

ναι σαν να εχω μελανια στο σημειο ειναι καπως και οταν το πιεσω ποναει πιο πολυ.

ο αφαλος εχει αρχισει να βγαινει σιγα σιγα αλλα δεν φαινεται στην φωτο.

απο πανω ειναι πιο εξω!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ευχαριστώ!!! Θέλω να δω πάλι το προσωπάκι της!!! Απο τώρα μου φαινεται κουκλιτσα!!!Ξέρεις η κουκουβάγια....

Αχ κι με το δωμάτιο σας ζάλισα ε??

εννοειτε οτι ειναι μια κουκλιτσα η μπεμπα σου!!

δεν μας ζαλισες με το δωματιο Δωρακι ισα ισα εμεις χαιρομαστε..κατσε θα ερθει και η δικη μου σειρα που θα παει,,,χαχαχχαχαχα:lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημερα κι απο μενα κοριτσάκια!!

Γεωργια παρομοιες κοιλιες εχουμε!Μονο που εμενα ο αφαλος ειναι τεντωμενος και δεν εχει βγει προς τα εξω!

Τα βραδια με ταλαιπωρουν οι μπεμπες..Γυρναω δεξια ,χτυπαει αυτη που ειναι δεξια..στριβω αριστερα με χτυπαει η αλλη,,,,τι να κανω κι εγω??καθομαι και κοιταω το ταβανι μεχρι να κοιμηθουν για να γυρισω να κοιμηθω σαν ανθρωπος..:(

πωπω τι τραβας κ εσυ! εχεις κ 2! εμεις εδω με ενα κ τα βγαζουμε περα δυσκολα!:P:p:p καλα πολυ αστειο το οτι περιμενεις να πανε για υπνο για να κοιμηθεις! κ εγω το εχω σκεφτει ετσι πολλες φορες!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Στέγνωσε και ειναι πολύ ωραια τα χρώματα!Μπορεί να περάσουμε άλλο ενα χέρι θα δούμε...

Σήμερα νιώθω να με ενοχλεί χαμηλά η κοιλιά μου σαν να περιμενω περιοδο...τι ειναι????????????:confused:

Ελπίζω να μην γεννάω!!!!!!!

Δε ξέρω δε το έχω νιώσει μήπως πολύ χαμηλά η μπέμπα σου?Αν γεννάς θα το καταλάβεις βρε κι εγω έτσι έλεγα πώς θα το καταλάβω αλλά το καταλαβαίνεις:tongue:Έχεις ντόπλερ σήμερα ε νωρίς νωρίς σε έβαλε εσένα εμένα στην 33η 20/12 και πως θα περάσει τόοοοσοοος καιρός μέχρι να τη ξαναδώ:-(.Να μας τη στείλεις να τη δούμε την κούκλα σου όταν θα μπορέσεις

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!

τι κανετε? δεν πηγα δουλεια σημερα, κανω δοκιμες να δω αν μπορουν χωρις εμενα!!ελπιζω να με παρουν λιγοτερα απο 7-8 τηλ που με παιρνουν οταν λειπω! :rolleyes:

δεν μπορω καλε να διαβασω τοσα που γραψατε, θα κανω κοτοπιτα σημερα, οταν τη βαλω να ψηνεται θα κατσω να σας διαβασω!

Καλλιοπη κ εγω με καυτο νερο κανω μπανιο, δεν σκεφτηκα ποτε οτι δεν κανει, μην αγχωνεσαι καλε! κ για τον ενδοκρινολογο που θα πας μην αγχωνεσαι, ισως ειναι καλυτερα με διατροφη! εμενα μου ειπε απλα να προσεχω κ τωρα ολη την ωρα προβληματιζομαι, τι κανει να φαω κ τι οχι!

BJVqp3.png

καλημερα και σε σενα λαμπρινη μου!!αχ υπομονη με τον υπνο εδω εμεις με ενα και δυσκολευομαστε ποσο μαλλον εσυ..δεχεσαι απο παντου χτυπηματα δλδ...πω πω...:lol::lol::lol::lol:

Ποπη μου τα ιδια λεμε!!! αχχαχα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Λαμπρινή μου φαντάζομαι τι περνάς!!! Κι εγώ επειδή βολεύομαι μόνο στο πλάι να κοιμάμαι,όταν ξαπλώνω και κλωτσάει στα πλευρα είναι σαν να λεει ε μανα με ενοχλεις!!! χα χα!!! Σαν να σπρώχνει να σηκωθεί νιώθω!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δε ξέρω δε το έχω νιώσει μήπως πολύ χαμηλά η μπέμπα σου?Αν γεννάς θα το καταλάβεις βρε κι εγω έτσι έλεγα πώς θα το καταλάβω αλλά το καταλαβαίνεις:tongue:Έχεις ντόπλερ σήμερα ε νωρίς νωρίς σε έβαλε εσένα εμένα στην 33η 20/12 και πως θα περάσει τόοοοσοοος καιρός μέχρι να τη ξαναδώ:-(.Να μας τη στείλεις να τη δούμε την κούκλα σου όταν θα μπορέσεις

Κάτω χαμηλά μου είπε είναι το κεφάλι της! Λές να τρίβει τα ματάκια της και εγώ να πονάω???:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ειδατε τί τραβαω βρε κοριτσια??Και τωρα μπηκα στον 7ο...Πως θα περασουν αλλοι 2 μηνες????

Μαργαριτα γραψε συνταγη για το καλαμποκοψωμο!Καλο μου ακουγεται,,Εγω σε λιγο θα φτιαξω κέικ πορτοκαλι-κακάο..αυτο μου λεει η ορεξη μου :)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...