Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Διάβασα στα επόμενα μνμ σου πως είσαι σε καταστολή για αυτό έγραψα οκ είσαι. Εγώ έκανα βραχύ στο ίδιο κέντρο. Καλή επιτυχία!!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Και είχες επιτυχία ; Αν επιτρέπεται με ποιο γιατρό ήσουν ;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες!!!

Ξύπνησα έκανα κάτι δουλειές και ήρθα!!

Μαργαρίτα μου αυτο που λες με τον πονο κατω απο το στήθος μήπως είναι το μωρό που αρχίζει να τεντώνει ποδια ή χέρια???

Γεωργία εσυ λες οτι ο αντρας σου λεει να μην τρομαξουμε,εμένα λέει πρώτα βγαίνει η κοιλιά κ μετά εσύ!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια !!τι κανετε??σημερα εχω ραντεβου με τον διαβητολογο και εχω πολυ αγωνια περιμενω πως κ πως να περασει η ωρα...στις 7.30 ειναι το ραντεβου!!

Καλημέρα Πόπη μου μην άγχεσαι με μας τις τρελές θα περάσει η ώρα και δε θα το καταλάβεις!Άντε ας ευχηθούμε να σου πει το πιο ανώδυνο ήταν πολύ αναβεσμένες οι τιμές σου συγνώμη που δε θυμάμαι αλλά είχα τα δικά μου με το θυροειδή και τα ξέχασα όλα:oops:

zxG9p3.png

owokp3.png

βρε δεν λες που εχεις κ τα ραντεβου με τους γιατρους κ βγαινεις λιγο? :P:p:pπλακα κανω κοριτσακι μου! απλα κ εγω χαιρομαι εστω κ σε γιατρο να παω επειδη βγαινω!!!!

ολα καλα θα πανε. ελπιζω να μην σου βαλει πολυ σκληρη διαιτα.

ασε κ εγω εχω αγωνια αυριο θα παω γι την καμπυλη κ εγω κ ασε που δεν ξερω με τρομαζει αυτο το υγρο... σαν σιροπι ειναι

χαχαχα ετσι ακριβως χαιρομαι σαν μικρο παιδι που βγαινω να παω σε γιατρο.μεχρι και τι να φορεσω σκεφτομαι χαχαχαχα σαν να παω στα μπουζουκια!!!

μην ανησυχεις κοπελα μου για την καμπυλη ολα καλα θα πανε!!το σιροπακι ειναι πολυ γλυκο και ισως αυτο να σε αναγουλιασει προσπαθησε να μην το κανεις εμετο...πιες το γουλια γουλια ετσι εκανα εγω απλως με ειπε ο μικροβιολογος να το πιω σε 3 λεπτα...θα σε συμβουλευα ναμην το πιεις μονορουφι γιατι σιγουρα θα σε αναγουλιασει.ολα καλα θα πανε!!

απο συσπασεις πως πας?

εμενα χθες το βραδυ στον υπνο μου με ταραξαν...εκανα 3...

αλλα εμαθα χθες απο εδω απο τα κοριτσια μας οτι το καυτο μπανιο προκαλει συσπασεις και εγω κανω μπανιο με κατι παραπανω απο καυτο νερο...το τσουρουφλαω το σωμα...αν το εχω παθει απο αυτο ειναιμεγαλη βλακεια...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Μαργαρίτα μου αυτο που λες με τον πονο κατω απο το στήθος μήπως είναι το μωρό που αρχίζει να τεντώνει ποδια ή χέρια???

Γεωργία εσυ λες οτι ο αντρας σου λεει να μην τρομαξουμε,εμένα λέει πρώτα βγαίνει η κοιλιά κ μετά εσύ!!

καλημερα Δωρακι!!τι κανεις?

B4Itp2.png

βρε κοριτσια εχω μια απορια κ την εχω καναπει αλλα δεν απαντησε καμια

αναμεσα απο τα πλευρα μου ψηλα κατω απο το στηθος ποναω σαν να βγαινει το δερμα πιο εξω απο οτι γινεται πως να το εκφρασω δεν ξερω.... κ το δερμα πανω εχει λιγο σαν μουδιασει..τι ειναι αυτο??? απο το πολυ τεντωμα λετε? εκτος απο το οτι αρχισαν κ πονανε τα κοκκαλα μου παρα πολυ...

Νομίζω ότι σου έχω ξαναπαντήσει αλλά εδω μέσα έχουμε χάσει τα αυγά...!Δυο εβδομάδες συνεχόμενες από 23-25 πόναγα στο σημείο που λες σαν να με τράβαγε και ώρες ώρες έπρεπε να κάθομαι διπλωμένη ή ξαπλωμένη για να μη πονάω το είπα στο γιατρό και μου είπε ότι ανοίγει ο θώρακας και έκανα υπομονή το τρελό όμως δε του το είπα όταν πήγαινα τουαλέτα ξέρεις μου πέρναγε και σκεφτόμουν από που ξεκινάει το έντερο ρε γμτ!!:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Καλά είμαι Πόπη μου!

Κι εγώ θα πάω στο γιατρο σήμερα στις 9... Για το ντοπλερ.

Αχ κοιτούσα το δωμάτιο πριν και σήμερα στο φως της μερας δείχνει φανταστικό!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα Πόπη μου μην άγχεσαι με μας τις τρελές θα περάσει η ώρα και δε θα το καταλάβεις!Άντε ας ευχηθούμε να σου πει το πιο ανώδυνο ήταν πολύ αναβεσμένες οι τιμές σου συγνώμη που δε θυμάμαι αλλά είχα τα δικά μου με το θυροειδή και τα ξέχασα όλα:oops:

καλημερα γεωργια μου!!απ'οτι θυμαμαι με τον θυροειδη σου ολα καλα πηγαν!!μην ζητας συγνωμη!!μακαρι η διατροφη που θα δωσει να ειναι νορμαλ γιατι 2 μερες εχω πεθανει στην πεινα και εχασα και ενα κιλο...:lol::lol::lol:αλλα δεν αντεχετε γιατι ποναει το στομαχι μου

B4Itp2.png

Καλημερα κι απο μενα κοριτσάκια!!

Γεωργια παρομοιες κοιλιες εχουμε!Μονο που εμενα ο αφαλος ειναι τεντωμενος και δεν εχει βγει προς τα εξω!

Τα βραδια με ταλαιπωρουν οι μπεμπες..Γυρναω δεξια ,χτυπαει αυτη που ειναι δεξια..στριβω αριστερα με χτυπαει η αλλη,,,,τι να κανω κι εγω??καθομαι και κοιταω το ταβανι μεχρι να κοιμηθουν για να γυρισω να κοιμηθω σαν ανθρωπος..:(

Καλημέρα γειτόνισσα παρόμοιες κοιλιές αλλά εσύ έχεις δύο μάνα μου!!:tongue:Άστα και μένα με ταλαιπωρεί πολύ μέχρι να κοιμήσω τον μικρό είναι ήσυχη τρώω ήσυχη πέφτω να κοιμηθώ κι αποφασίζει να κόψει βόλτες τι να πεις κουράγιο τουλάχιστον τώρα κοιμούνται μόλις βγουν θα αρχίσουν τα γλέντια:tongue::lol:

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλά είμαι Πόπη μου!

Κι εγώ θα πάω στο γιατρο σήμερα στις 9... Για το ντοπλερ.

Αχ κοιτούσα το δωμάτιο πριν και σήμερα στο φως της μερας δείχνει φανταστικό!!!

θα παρεις κ τρισδιαστατες φωτο ετσι??αντε με το καλο να δεις την ζουζουνιτσα σου κοπελα μου!!φαντασου το και τελειωμενο με τις κουρτινες και το χαλακι και τα επιπλα θα ειναι ενα ονειρο!!!:lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

Καλημερα Ποπη!! Μεχρι τις 730 εχει ο Θεος!! εδω παρεουλα και θα περασει η ώρα!!

καλημερα Αντωνιτσα καλα που εχω εσας τις τρελες και την παλευω...αλλιως πολυ δυσκολα θα ηταν...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

θα παρεις κ τρισδιαστατες φωτο ετσι??αντε με το καλο να δεις την ζουζουνιτσα σου κοπελα μου!!φαντασου το και τελειωμενο με τις κουρτινες και το χαλακι και τα επιπλα θα ειναι ενα ονειρο!!!:lol::lol::lol::lol:

Ευχαριστώ!!! Θέλω να δω πάλι το προσωπάκι της!!! Απο τώρα μου φαινεται κουκλιτσα!!!Ξέρεις η κουκουβάγια....

Αχ κι με το δωμάτιο σας ζάλισα ε??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα γειτόνισσα παρόμοιες κοιλιές αλλά εσύ έχεις δύο μάνα μου!!:tongue:Άστα και μένα με ταλαιπωρεί πολύ μέχρι να κοιμήσω τον μικρό είναι ήσυχη τρώω ήσυχη πέφτω να κοιμηθώ κι αποφασίζει να κόψει βόλτες τι να πεις κουράγιο τουλάχιστον τώρα κοιμούνται μόλις βγουν θα αρχίσουν τα γλέντια:tongue::lol:

Ακριβως το ιδιο κανουν και μενα...Ελπιζω οταν βγουν να μην εχουν τα ιδια ωραρια...

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Καλημέρα Δώρα χα χα καλός κι ο δικός σου!!Πως πάει το δωμάτιο στέγνωσε?

zxG9p3.png

owokp3.png

Νομίζω ότι σου έχω ξαναπαντήσει αλλά εδω μέσα έχουμε χάσει τα αυγά...!Δυο εβδομάδες συνεχόμενες από 23-25 πόναγα στο σημείο που λες σαν να με τράβαγε και ώρες ώρες έπρεπε να κάθομαι διπλωμένη ή ξαπλωμένη για να μη πονάω το είπα στο γιατρό και μου είπε ότι ανοίγει ο θώρακας και έκανα υπομονή το τρελό όμως δε του το είπα όταν πήγαινα τουαλέτα ξέρεις μου πέρναγε και σκεφτόμουν από που ξεκινάει το έντερο ρε γμτ!!:tongue:

βρε λες να ειναι το εντερο? η αληθεια ειναι οτι τρωω πολυ κ δεν μου φαινεται οτι παω αντιστοιχα πολυ τουαλετα...

και μου κανει κ φαγουρα σε αυτο το σημειο! ολα τα παραξενα σε μενα θα τυχουν ετσι???? σαν υπερβολικο τεντωμα κ το δερμα σαν να εχει νεκρωσει απο αυτο. οταν ξυπναω κ το ακουμπαω ποναει λες και ειναι μελανια.

(ασχετο) εφτιαξα καλαμποκοψομο κ το εβαλα να ψηνεται:tongue:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...