Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ουαουυυυ!!! κοιλιτσα βλεπω!!! και τι κοιλίτσα!!!!!:D γουτσου γουτσου τελεια ειναι!! εξεχει και εσενα ο οφαλος ή μου φένεται;;;:D

χα χα μεγάλη είναι έτσι ήμουν στο Γιώργο όταν πήγα να γεννήσω χα χα!Εξέχει μόνο μάτι βγάζει και λέω συνέχεια που θα πάει αυτός ο αφαλός αν μεγαλώσει κι άλλο?:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεωργια μου φοβερη η κοιλια σου!!!! μεγαλη κ σιγουρη!!!!

Καλημέρα Μαργαρίτα μου έτσι η κοιλιά μεγάλη η μπέμπα μου κανονική έχει χώρο να κόβει βόλτες μη σου πω και να καλέσει και τις φίλες της αχαχαχα:lol::lol:

zxG9p3.png

owokp3.png

χα χα μεγάλη είναι έτσι ήμουν στο Γιώργο όταν πήγα να γεννήσω χα χα!Εξέχει μόνο μάτι βγάζει και λέω συνέχεια που θα πάει αυτός ο αφαλός αν μεγαλώσει κι άλλο?:tongue:

και εμενα εξεχει Γεωργια και τηνπρτη φορα μονο τεντωθηκε.. αχ και εγω νομιζω οτι η δικη μου είναι μεγαλυτερη απο την πρωτη φορα....τι θα γίνει μεχρι να γεννησουμε;:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

picture0000p.jpg

δεν με κολακευουν τα ρουχα ομως;);););););)

καλο το βατραχακι:wink:;-)

δεν ξερω γμτ γιατι δεν μπορω να δω τις δω όλες με αυτο το συστημα. ορισμένες βλεπω αλλες οχι....δεν μου βγαζει τιποτα Μαργαριτα. μονο τον βατραχο και δεν με αφηνει να πατησω για να μου ανοιξει φωτογραφια:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια εχω μια απορια κ την εχω καναπει αλλα δεν απαντησε καμια

αναμεσα απο τα πλευρα μου ψηλα κατω απο το στηθος ποναω σαν να βγαινει το δερμα πιο εξω απο οτι γινεται πως να το εκφρασω δεν ξερω.... κ το δερμα πανω εχει λιγο σαν μουδιασει..τι ειναι αυτο??? απο το πολυ τεντωμα λετε? εκτος απο το οτι αρχισαν κ πονανε τα κοκκαλα μου παρα πολυ...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλο το βατραχακι:wink:;-)

δεν ξερω γμτ γιατι δεν μπορω να δω τις δω όλες με αυτο το συστημα. ορισμένες βλεπω αλλες οχι....δεν μου βγαζει τιποτα Μαργαριτα. μονο τον βατραχο και δεν με αφηνει να πατησω για να μου ανοιξει φωτογραφια:rolleyes:

http://imageshack.us/f/689/picture0000p.jpg/ ουτε τωρα?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα Κοριτσαρες μου! τελικα δεν μπορεσα να τα διαβασω ολα! ειναι απειρα! χτες ημουν με κατι φιλες μου ολη μερα εδω κ δεν μπηκα καθολου απο το πρωι!

Καλημερα κοριτσια !!τι κανετε??σημερα εχω ραντεβου με τον διαβητολογο και εχω πολυ αγωνια περιμενω πως κ πως να περασει η ωρα...στις 7.30 ειναι το ραντεβου!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημέρα Μαργαρίτα μου έτσι η κοιλιά μεγάλη η μπέμπα μου κανονική έχει χώρο να κόβει βόλτες μη σου πω και να καλέσει και τις φίλες της αχαχαχα:lol::lol:

κ εμενα τεραστια ειναι την ειδες?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα κοριτσια !!τι κανετε??σημερα εχω ραντεβου με τον διαβητολογο και εχω πολυ αγωνια περιμενω πως κ πως να περασει η ωρα...στις 7.30 ειναι το ραντεβου!!

βρε δεν λες που εχεις κ τα ραντεβου με τους γιατρους κ βγαινεις λιγο? :P:p:pπλακα κανω κοριτσακι μου! απλα κ εγω χαιρομαι εστω κ σε γιατρο να παω επειδη βγαινω!!!!

ολα καλα θα πανε. ελπιζω να μην σου βαλει πολυ σκληρη διαιτα.

ασε κ εγω εχω αγωνια αυριο θα παω γι την καμπυλη κ εγω κ ασε που δεν ξερω με τρομαζει αυτο το υγρο... σαν σιροπι ειναι

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα κοριτσάκια!!

Γεωργια παρομοιες κοιλιες εχουμε!Μονο που εμενα ο αφαλος ειναι τεντωμενος και δεν εχει βγει προς τα εξω!

Τα βραδια με ταλαιπωρουν οι μπεμπες..Γυρναω δεξια ,χτυπαει αυτη που ειναι δεξια..στριβω αριστερα με χτυπαει η αλλη,,,,τι να κανω κι εγω??καθομαι και κοιταω το ταβανι μεχρι να κοιμηθουν για να γυρισω να κοιμηθω σαν ανθρωπος..:(

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

picture0000p.jpg

δεν με κολακευουν τα ρουχα ομως;);););););)

μαργαριτακι μου καλημερα!!!τι κανεις?η κοιλιτσα σου ειναι πολυ γλυκια!!!τελεια ειναι!!!φτου φτου !!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

βρε κοριτσια εχω μια απορια κ την εχω καναπει αλλα δεν απαντησε καμια

αναμεσα απο τα πλευρα μου ψηλα κατω απο το στηθος ποναω σαν να βγαινει το δερμα πιο εξω απο οτι γινεται πως να το εκφρασω δεν ξερω.... κ το δερμα πανω εχει λιγο σαν μουδιασει..τι ειναι αυτο??? απο το πολυ τεντωμα λετε? εκτος απο το οτι αρχισαν κ πονανε τα κοκκαλα μου παρα πολυ...

εννοεις πονας σαν να εχεις μολοπες;; αν καταλαβα καλα το νιωθω και εγω. για το δερμα μιλαμε ετσι;; εγω εχω την εντυπωση οτι ποναω επειδη με σφίγγει το σουτιέν:rolleyes:

τωρα μαλιστα!! καλε εσενα ο οφαλος τελειως μεσα είναι!! τελεια η κοιλιτσα σου. οντως ολες τελειες φαινομαστε!! χαχαχα τι καλα!! και Μαργαριτα δεν είναι καθολου τεραστια η κοιλια σου:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα Ποπη!! Μεχρι τις 730 εχει ο Θεος!! εδω παρεουλα και θα περασει η ώρα!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...