Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα Νικάκι μου.Έχει μεγαλώσει ο μπέμπης σου και πιάνει όλη την κοιλίτσα σου για αυτό το νιώθεις παντού.Λογικό να αισθάνεσαι δυσφορία και εκείνος είναι κινητικός γιατι ακόμα έχει χώρο μετά που θα μεγαλώσει κι άλλο δεν θα κινείται τόσο πολύ αλλά θα τον αισθάνεσαι πολύ γιατι θα είναι πιο βαρύς και δυσφορία θα έχεις γιατι τα ποδαράκια του προς το τέλος θα είναι κοντά στο στέρνο σου μη φοβάσαι συνηθίζεις σημαίνει ότι φτάνεις και προς το τέλος;)

καλημερα σου Γεωργια μου. . .

αχ τι μας περιμενει ακομα,,,, απο την αλλη αν δεν τον ενιωθα δεν θα μπορουσα .. .. με καλημεριζει καθε πρωι με μια κλοτσια στο πλευρό και με καληνυχτίζει με μια μπουνια στο κεντρο:P:p.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σου Γεωργια μου. . .

αχ τι μας περιμενει ακομα,,,, απο την αλλη αν δεν τον ενιωθα δεν θα μπορουσα .. .. με καλημεριζει καθε πρωι με μια κλοτσια στο πλευρό και με καληνυχτίζει με μια μπουνια στο κεντρο:P:p.....

Έτσι παραπονιόμαστε αλλά κατά βάθος μας αρέσει!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!Διαβασα 10 σελιδες και τωρα δεν θυμαμαι να σχολιασω τπτ!

Εμενα απο εχθες αλλαξε θεση οπως σας ειπα και εχει τρελαθει τωρα!

Νικη και εμενα οπως εσενα κανει..Βαραει αριστερα και μετα κατευθειαν δεξια..Αφου δεν ξερω που ειναι τι!Ασε που καμια φορα σπρωχνει τοσο πολυ που με ποναει το δερμα..Αλλα τοσο και αλλο τοσο να ποναω..μου αρεσει πιο πολυ απο το να κλωτσαει την κυστη!

Ανθη και εγω Βιοκλινικη ελεγα να παω..Πηγα στον γιατρο μου και του λεω ετσι και ετσι..ακουσα καλα λογια για την Βιοκλινικη..

Μου το απερριψε τελειως..Μου ειπε οτι ναι μεν ειναι πιο φθηνη απο ολες αλλα αν ειναι το θεμα τα 150 ευρω που εχει διαφορα απο τη Γενικη, θα τα κοψει αυτος απο το μισθο του..

Μου ειπε οτι δεν διανυκτερευουν ουτε ανασιθησιολογοι, ουτε παιδιατροι..Επισης δεν εχουν μοναδα αιμοληψιας!Αν χρειαστεις αιμα, βγαινει με το μηχανακι το παιδι και αρχιζει να ζηταει αιμα απο τα νοσοκομεια..

Μπορει να εχει μεγαλυτερο ποσοστο απο την Γενικη και για αυτο να τα λεει..δεν ξερω!Στη φαση που ειμαι τωρα ομως, δεν μπορω να το ρισκαρω..

Οποτε για Γενικη με βλεπω!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Και να φανταστείς δεν πολυ βαζω κρεμα εγω... ολο ξεχνάω...

Μεγαλη κοιλιά εχω εγω, η Αννα και η Μελίνα... όλες οι άλλες είστε μοντέλα λέμε!!!!!!!:lol::lol::lol:

Καλημερα! προσπαθω να διαβασω τα χθεσινα αλλα δεν με βλεπω να τα καταφερνω! καλα την δικια μου την ειδες? ειναι πολυ μεγαλη για τις εβδομαδες μου καλε!

εμενα ολες τελειες μου φαινονται!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Κοριτσαρες μου! τελικα δεν μπορεσα να τα διαβασω ολα! ειναι απειρα! χτες ημουν με κατι φιλες μου ολη μερα εδω κ δεν μπηκα καθολου απο το πρωι!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα! προσπαθω να διαβασω τα χθεσινα αλλα δεν με βλεπω να τα καταφερνω! καλα την δικια μου την ειδες? ειναι πολυ μεγαλη για τις εβδομαδες μου καλε!

εμενα ολες τελειες μου φαινονται!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαργαριτα εβαλες και εσυ?? γιατι δεν τις είδα?? ποσο πισω είναι;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...