Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα νικη μου!!!τι κανεις?/εγω θα παω να αγορασω κατι δωρα για κατι γενεθλια που εχουμε την κυριακη!

καλα ειμαι εσυ;;;

εγω θα παω Ικεα αργοτερα,,, εχω μαθημα αλλά θα το σκάσω χεχεχε

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!! τι κανετε;;

Βλεπω συζητουσατε για τον τοκετο ψες!

Οσο για τις ανασες προλαβαινεις να τις παρεις.Υπαρχουν τα διαστηματα αναμεσα που δεν πονας, αλλα οταν αυτα τα διαστηματα αρχιζουν και μικραινουν, δλδ γινονται 5αλεπτα η 3λεπτα....ωχωχωχ!!

Λοιπον εγω ξερω οτι τουλαχιστον σε εμας στην κυπρο, είτε πας με πονους ή σπασμένα νερα είτε πας με ραντεβού, σου βαζουν ορρο ετσι κι αλλιως για να επισπεύσουν την διαδικασια. αποτι ξερω με τον ορρο οι πονοι είναι συνεχομενοι. γιαυτο αλλοστε εγω επιλεγω επισκληριδιο!! αμα σταματανε ενδιαμεσα οκ αλλα οι συνεχομενοι πιο μεγαλο ζορι είναι....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλα ειμαι εσυ;;;

εγω θα παω Ικεα αργοτερα,,, εχω μαθημα αλλά θα το σκάσω χεχεχε

χαχχαχ ωραια ιδεα:rolleyes::rolleyes:

Λοιπον εγω ξερω οτι τουλαχιστον σε εμας στην κυπρο, είτε πας με πονους ή σπασμένα νερα είτε πας με ραντεβού, σου βαζουν ορρο ετσι κι αλλιως για να επισπεύσουν την διαδικασια. αποτι ξερω με τον ορρο οι πονοι είναι συνεχομενοι. γιαυτο αλλοστε εγω επιλεγω επισκληριδιο!! αμα σταματανε ενδιαμεσα οκ αλλα οι συνεχομενοι πιο μεγαλο ζορι είναι....

καλημερα αντωνια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ααα ετσι ειναι εμας εδω;;;

ευτυχως που υπάρχει αυτη η "αγια" επισκληριδιος δηλαδη:rolleyes::P

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Καλημέρα φίλες Κύπριες, τι κάνουμε?

Νίκη μου κάποια βελουτέ είναι επίσης βαμβακερά!

Έφυγαν τα αγόρια πριν λίγο και μπήκα να πω μια καλημέρα. Σε λίγο θα πάω Τζάμπο να ψωνίσω μερικά πραγματάκια του μικρού και στην βαφτιστήρα μου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Έφυγαν τα αγόρια πριν λίγο και μπήκα να πω μια καλημέρα. Σε λίγο θα πάω Τζάμπο να ψωνίσω μερικά πραγματάκια του μικρού και στην βαφτιστήρα μου!

καλημερα ελευθερια!!ολες για αγορες σημερα!!!

παω και εγω θα παω στην μαμα μου και μετα να παρω κατι δωρα που θελω!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα σου!!!

αα δεν τα καταλαβω και πολύ αυτα Ελευθερια μου...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτια ο μπεμπης εχει λιγες μερες με κλωτσαει πολύ πιο εντονα και με πιο πολύ διαρκεια σε σχεση με πριν,,,, αυτό καλο ειναι αλλα δεν ειναι ότι ποναω νιωθω δυσφορια και υπαχουν φορες που θελω να σταματισει, αν τωρα που ειναι εναμιση κιλό νιωθω ετσι όταν μεγαλωσει ακομα λίγο πως θα ειναι:confused:.... α και μπορει να τον νιωθω πχ ψηλά στο κεντρο και αμέσως στη μεση δεξιά η και συγχρόνος...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Καλημέρα κορίτσια πω πω καλέ το γράψατε χθες από το απόγευμα και μετά τρόμαξα να σας διαβάσω όχι ότι πολυθυμάμαι κιόλας!

Γωγούλα πολύ ευχάριστα τα νέα σου με την καμπύλη τουλάχιστον δε θα ταλαιπωρηθείς με μετρήσεις.

Άννα μου τα ρουχαλάκια σου έτοιμα ε?Εγώ χθες μόνο σιδέρωσα το Σάββατο θα τα τακτοποιήσω και θα σας βάλω φωτό να δείτε την προίκα της κόρης μου!

Ελευθερία μου κουκλί ο μικρός και οι βλεφαρίδες του πωπω!Σκόρδα να σου ζήσει κοπέλα μου να είναι γερός και καλότυχος και με το καλό και η κούκλα σου να πάρει κι αυτή τις βλεφαρίδες σου να σκάσουν οι μάσκαρες!!!

Αναστασία αναστέναξαν τα μαγαζιά ε?Με γειά σας καλοφόρετα και η κοιλίτσα τέλεια!

Δώρα μου περιμένουμε φωτο από το δωμάτιο αλλά είναι σίγουρο ότι θα έχει βγει τέλειο αφού το κάνεις με τόση αγάπη!

Είδατε την κοιλίτσα μου ε?ΧΙΧΙ μου λέει ο άντρας μου δεν κάνω ζουμ μη φοβηθούν τα κορίτσια!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα Ελευθερία μου.Εσύ είπες εχθές ότι σε πονάνε τα κόκαλα της λεκάνης ε καλά θυμάμαι?Είναι λογικό να το αισθάνομαι κι εγω από τώρα λίγο νωρίς δεν είναι στο Γιώργο δε το αισθάνθηκα καθόλου.Δε το νοιώθω συνέχεια αλλά στη δουλειά όταν κάνω πολύ ώρα να σηκωθώ αισθάνομαι αυτό το πόνο - τράβηγμα στα κόκαλα.Τι λες?

zxG9p3.png

owokp3.png

βρε κοριτια ο μπεμπης εχει λιγες μερες με κλωτσαει πολύ πιο εντονα και με πιο πολύ διαρκεια σε σχεση με πριν,,,, αυτό καλο ειναι αλλα δεν ειναι ότι ποναω νιωθω δυσφορια και υπαχουν φορες που θελω να σταματισει, αν τωρα που ειναι εναμιση κιλό νιωθω ετσι όταν μεγαλωσει ακομα λίγο πως θα ειναι:confused:.... α και μπορει να τον νιωθω πχ ψηλά στο κεντρο και αμέσως στη μεση δεξιά η και συγχρόνος...

Καλημέρα Νικάκι μου.Έχει μεγαλώσει ο μπέμπης σου και πιάνει όλη την κοιλίτσα σου για αυτό το νιώθεις παντού.Λογικό να αισθάνεσαι δυσφορία και εκείνος είναι κινητικός γιατι ακόμα έχει χώρο μετά που θα μεγαλώσει κι άλλο δεν θα κινείται τόσο πολύ αλλά θα τον αισθάνεσαι πολύ γιατι θα είναι πιο βαρύς και δυσφορία θα έχεις γιατι τα ποδαράκια του προς το τέλος θα είναι κοντά στο στέρνο σου μη φοβάσαι συνηθίζεις σημαίνει ότι φτάνεις και προς το τέλος;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...