Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Συμφωνώ! Το 5ο δεν το συζητάμε, το 54 εγώ δεν θα το έπαιρνα ούτε στην μπέμπα. Τα αγόρια κιόλας γεννιούνται ψηλότερα κατά μέσο όρο 52-53 πόντους. Επίσης και 50 πόντους να γεννήθεί στο 54 θα φτάσει σε 2-3 βδομάδες.

Στην θέση σου θα έπαιρνα το λιγότερο 60!

Δίκιο έχετε!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου σας καληνυχτω!!!Κουραστηκαν τα ματια μου στον υπολογιστη..Θα τα πουμε αυριο..!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Το 50 ξεχασε το!

Εχεις αγορι και σιγουρα θα ειναι 50-51 ποντους και πανω! εδω εγω και ηταν 52 ο ενας και 51 ο αλλος, που δεν ειμαστε ψηλοι με τον αντρα μου.Τωρα αν δεν εχεις καθολου για νεογεννητο παρε το 54, ενα πακετακι και παλι βλεπεις μετα μηπως θες μεγαλυτερο.Αυτα πινουν κιολας αν ειναι βαμβακερα και μη νομιζεις οτι επειδη γραφουν 54 ειναι και 54.Αν ο αντρας σου ειναι ψηλος δεν παιρνεις καλυτερα το 60?

εγω 1.60 και ο αντρας μου 1.74 καπυ εκει....

60 τοτε,,, για 50 όχι με τιποτα,,,, εχω 3 για νεογεννητα αλλα δεν ξερω αν κανουν για τον υπνο....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Αχ Ελευθερία μου μόνο εσυ είπες ότι εχω φυσιολογική κοιλια!!! Χα χα!!!

Όσο για τους πόνους οκ όσο αντέξω κ μετά επισκληριδιο στάνταρ!!

Αχαχα ίσως επειδή η δικιά μου μου φαίνεται πιο μεγάλη. Αχαχαχα!

Η φίλη μου που με είδε σήμερα πάντως μου έλεγε πως έχω μικρή κοιλίτσα. Η αλήθεια είναι πως μόνο κοιλιά έχω κάνει, μοιάζει πολύ με αγοροκοιλιά η δικιά μου. Ακόμη και στον γιο μου είχα βάλει στον ποπό λίγο και στην περιφέρεια, τώρα όχι!

Να σας πω και το άλλο? Τώρα 2-3 μέρες νιώθω να ανοίγω από κάτω!!! Συγκεκριμένα νιώθω ελαφρύ πόνο όπως όταν είσαι πιασμένος από γυμναστική, όχι συνεχώς όμως. Δεν εννοώ στο πιπί, εννοώ στα κόκαλα της λεκάνης ανάμεσα στα πόδια. Προφανώς ετοιμάζεται για τοκετό το σώμα μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

εγω 1.60 και ο αντρας μου 1.74 καπυ εκει....

60 τοτε,,, για 50 όχι με τιποτα,,,, εχω 3 για νεογεννητα αλλα δεν ξερω αν κανουν για τον υπνο....

Δες την ετικετα, αν ειναι βαμβακερα κανουν για τον υπνο μια χαρα.Αν το βλεπεις το υφασμα εσυ σα πυτζαμουλα μια χαρα θα ειναι.Μην παρεις αλλα μικρα, παρε το 60 τωρα!

Και εμεις τοσο ειμαστε με τον αντρα μου, και σε 2-3 εβδ. τα αγορια ηθελαν το επομενο νουμερο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Νίκη μου όλα κάνουν για τον ύπνο, απλά προτιμάμε βαμβακερά από τα βελουτέ γιατί είναι πιο ελαφριά και όχι τόσο πολύ ζεστά. Μην πάρεις πολλά για νεογέννητο και μην φορτωθείς μικρά νούμερα. Καλά εμένα βγήκε ψηλός αλλά έτσι και αλλιώς μικρά δεν είχα πάρει 1-2 κομμάτια μόνο. Να θυμάσαι πως το μεγαλύτερο θα φορεθεί όπως και να χει, το μικρότερο όχι. Επίσης αν πρόκειται για κάτι που θα φοράει στον ύπνο ή μες το σπίτι δεν είναι τραγικό να είναι μεγαλύτερό του!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Νίκη μου όλα κάνουν για τον ύπνο, απλά προτιμάμε βαμβακερά από τα βελουτέ γιατί είναι πιο ελαφριά και όχι τόσο πολύ ζεστά. Μην πάρεις πολλά για νεογέννητο και μην φορτωθείς μικρά νούμερα. Καλά εμένα βγήκε ψηλός αλλά έτσι και αλλιώς μικρά δεν είχα πάρει 1-2 κομμάτια μόνο. Να θυμάσαι πως το μεγαλύτερο θα φορεθεί όπως και να χει, το μικρότερο όχι. Επίσης αν πρόκειται για κάτι που θα φοράει στον ύπνο ή μες το σπίτι δεν είναι τραγικό να είναι μεγαλύτερό του!

ελευθερια μου προτιμω παντα να παίρνω βαμβακερα παρα βελουτε για το μπεμπη..... αυτα που ας εδειξα ειναι βαμβακερα.... ε θα πάρω το 60 αν του ειναι μεγαλο στην αρχη σιγουρα θα του κανει αργοτερα.... αχ πολύ μου αρεσαν, και αν δεν μου δώσετε εσεις τα φωτα σας ποιος θα μου τα δώσει χεχεχε..... αχ σας ευχαριστώ πολύ:tongue::tongue::tongue::tongue:......

καληνυχτα κουκλιτσες μου..... ονειρα γλυκα σε όλες!!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

αχ γλυκιες μου μελλουσες μανουλες!!

βιώστε αυτή την περίοδο όσο πιο έντονα μπορείτε.

ειναι η καλύτερη στιγμη στη ζωη μιας γυναικας. να ειστε καλα εσεις και τα μωρακια σας!!

καλημερουδιααααααααααααααααααα

http://imageshack.us/f/72/2465n.jpg/

Τωρα τι σου βγαζει??

http://imageshack.us/f/213/2466l.jpg/

Αυτα ειναι απο 3-6 μηνων.

http://imageshack.us/f/21/2467h.jpg/

Αυτα ειναι τα 0-3.Τα εβγαλα απο το συρταρι.Διπλα απο τις καλτσες αριστερα ειναι 3 καλσον!!

τελεια τα ρουχα αννα μου!!!

pb230131.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

Για να δούμε σας έφαγα λάχανο!

τελεια η κοιλιτσα γεωργια μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...