Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια!!

Ειδες μαργκο που ηταν ολα καλα???Μπραβο!!!!!!!!!!

Εφακι συγχαρητηρια και σε εσενα και με το καλο το μωρο σου!!!!

Σειρα τωρα για αυχενικη εχει η Μαιρη (november rain).

Εγω εκλεισα ραντεβου στην Αθηνα για αμνιοπαρακεντηση στις 8 του μηνος.:confused:

Φουσκιτσα ταλαιπωρηθηκες σημερα ε??Κανει και ζεστη!!!!

Εδω σημερα δηλ. μια εβδομαδα τωρα εχουμε σκασει!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αννιτα, με το καλο ο μπεμπης σου!!

Καλυτερα ειναι να στειλεις στη Φουσκιτσα προσωπικο μυνημα με τον κωδικο σου.Για να το κανεις αυτο πατας πανω στο ψευδωνυμο της και σε καθοδηγει.

Επισης καλο θα ηταν τωρα που εισαι συνδεδεμενη στο μηνυμα σου επανω εχει ενα κοκκινο σημαδι που γραφει edit πατησε το και σβησε τον κωδικο σου για να μη το βλεπει ολος ο κοσμος!

Που ειστε κοριτσια??????

Τωρα που μπηκα εγω εξαφανιστηκατε ολες????????

Μαργαριτα ωραια η σπανακοπιτα????

σαββατο? αντε καλη υπομονη! αντεχεις μεχρι τοτε? πολυ εκνευριστικη η αναμονη..

Eχω συνιθησει να κανω υπομονη απο τοτε που εγινα μαμα.Οποτε ναι,αντεχω μεχρι το Σαββατο,αλλα να ειναι καλα τα νεα ομως!

Σημερα κουραστηκα αρκετα μπορω να πω.Εφτιαξα σουφλε ζυμαρικων με 4 τυρια,εφτιαξα κουλουρακια οδοντοφυιας για το παληκαρακι μου, εκτος απο τις υπολοιπες δουλειες του σπιτιου..........Ωχ ποναει η μεσουλα μου!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Eχω συνιθησει να κανω υπομονη απο τοτε που εγινα μαμα.Οποτε ναι,αντεχω μεχρι το Σαββατο,αλλα να ειναι καλα τα νεα ομως!

Σημερα κουραστηκα αρκετα μπορω να πω.Εφτιαξα σουφλε ζυμαρικων με 4 τυρια,εφτιαξα κουλουρακια οδοντοφυιας για το παληκαρακι μου, εκτος απο τις υπολοιπες δουλειες του σπιτιου..........Ωχ ποναει η μεσουλα μου!

Τι κουλουρακια ειναι αυτα? Διαφορετικα απο τα αλλα???

Θελω συνταγη!!!

τα επιδοματα ειναι κ για μενα μια πονεμενη ιστορια επειδη προσληφθηκα αργα ιουλιο δεν θα εχω 200 ενσημα (τοσα πρεπει τα τελευταια 2 χρονια). κ μαλλον θα παρω μονο του τοκετου.... κριμα ρε γαμωτο... κ θα μας φυγουν πολλα λεφτα.. κ δεν εχω καταλαβει κ τι γινεται με τον οαεδ κ το εξαμηνο...

Εσυ θα σταματησεις απο τη δουλεια κοριτσακι ή θα μεινεις μεχρι τον 7ο?

το εχεις πει στην δουλεια σου οτι εισαι εγκυος?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Πάντως κορίτσια έχει πέσει κόψιμο στα επιδόματα,,,στην πρώτη γέννα είχα πάρει περίπου 450 ευρώ για το επίδομα καισαρικής που είχα κάνει και μέσα σε 4 μήνες και για την δεύτερη καισαρική που έκανα στο 2ο παιδάκι που έχασα πήρα μόλις σήμερα(8 μήνες μετά) 223 ευρώ...Μια φίή μου επίσης που γέννησε το 3ο της παιδάκι τέλη Ιουνίου δεν έχει πάρει ακόμα το επίδομα τοκετού (τα 1000 κάτι ευρώ)που αυτά τα παίρναμε κατευθείαν...αχχχχχχχχ!!πικρή ιστορία τα επιδόματα φέτος...:(

Τι λες τωρα? ΚΑΠΟΤΕ εδιναν τα λεφτα αμεσα!

Τωρα αλλαξανε τα πραγματα.Εγω εχω γεννησει εδω και 9 μηνες και ακομα να παρω τα χρηματα απο το ταμειο μου.Εμαθα οτι κοντα στον χρονο θα τα δωσουν.Μακαρι,αρκει να τα παρουμε!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εμενα ο ανδρας μου ρωτησε τον λογιστη του και του ειπε οτι περιπου 4500 θα παρω συνολικα!Λετε να αλλαξουν μεχρι τοτε?Πφφ.Παντως δεν ξερω..πιστευω οτι το κρατος , τα επιδοματα αυτα, ειναι τα τελευταια που θα μειωσει-κοψει!

Σε ιδιωτικο θα γεννησεις?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα! αχ να σας πω τι επαθα ! ειμαι στη δουλεια κ πηγα να κατεβω ενα σκαλοπατι , γλιστρησα και επεσα! ευτυχως επεσα με τα γονατα και τα χερια μεσα σε χαλικια(δουλευω εκτος πολης και ειμαι σαν να επεσα στο χωριο)! τα γονατα μου τρεχουν αιματα και μελανιασαν! δεν χτυπησα στην κοιλια αλλα φοβηθηκα, λετε να επαθε τιποτα το μωρο??

Περαστικα σου κοπελα μου και προσεχε λιγο βρε συ!!Δεν νομιζω να εχει επηρρεασει το μπεμπε σου,αυτο εχει δεσει καλα τωρα,δεν κουνιεται ρουπι!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Gia sas koritsares apo tin kipro epitelous katafera na siundetho kai na sas xanagrapso ego dianio tin 22 bdomada kai tin alli pempti pao gia b epipedou.pos bazoume tikerakia bre pedia?

Αντε με το καλο η β επιπεδου σου αννιτα! εχεις αλλα παιδακια?ποσο χρονων εισαι?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Επειδη δεν της εφαγε το ικα λεφτα απο τα ενσημα τα οποια και δεν εχει..καταλαβες?Βρε τοσα που τρωει καθε μηνα απο εμενα να βαλουμε μονο, φτανει για να παρουμε επιδοματα ολες αλλα τεσπα!:rolleyes:

ναι δεν φτανει που δουλευα σερι 10 χρονια κ κραταγανε τοσο καιρο τα ενσημα τωρα επειδη ετυχε γαμω την ατυχια μου κ δεν ημουν ασφαλισμενη εναμισι χρονο μου εκατσε το λαχειο!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Όχι στα χέρια μου, στην κοιλίτσα μου. Αυτό συνέβει σε αυτή την εγκυμοσύνη, στον γιο μου όλα φαινόντουσαν μια χαρά από την αρχή!

Αχ sorry, νομιζα οτι μιλαγες για την πρωτη εγκυμοσυνη σου! οκ!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Που ειστε κοριτσια??????

Τωρα που μπηκα εγω εξαφανιστηκατε ολες????????

Μαργαριτα ωραια η σπανακοπιτα????

ουουουοουοου φαγαμε ηδη το μισο ταψι!!!!! Αννουλα ενω βγηκε τραγανη τραγανη στην αρχη οταν κρυωσε το φυλλο ειχε μαλακωσει παλι..χαχαχαχα δεν θα το πετυχω ποτε αυτο!!! ας το παρω αποφαση!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...