Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Η μηχανη σας ειναι ψηφιακη ε?Θα συνδεσεις το καλωδιο και τοτε θα εμφιστει κατι στην οθονη του υπολογιστη που θα λεει οτι βρεθηκα συσκευη αποθηκευσης...Αν δεν το βγαλει πατα το κουμπι της μηχανης κ ανοιξε την.Επειτα μπαινεις στην μνημη της φωτογραφικης απο το Pc και τις παιρνεις..Ευκολο ειναι και αν θες βοηθεια εδω ειμαι εγω...

Σοφη μου, δε μου ειπες πως τις παιρνεις τις 3 αμπουλες μεσα στη διαρκεια της ημερας? που πρεπει να ειναι μακρυα απο καφε, τσαι, ασβεστιο?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλενάδα σε 40 μέρες μπορεί να έχω γεννήσει κιόλας! Χθες μου είπε πως άντε να φτάσω μέχρι την 38η εβδομάδα!

Δλδ, μπορει να εισαι και μετα την Αννιτα?

Αχ, μου φαινεται αρχισε η αντιστροφη μετρηση για ολες μας!

Δώρα δεν την είδα την κοιλιά σου, μόνο έναν βάτραχο είδα! Για να μην ψάχνω πίσω αν την έχεις πρόσκαιρη ξαναβάλτην μπας την εμφανίσει!

Ζαλίστηκα με τόσες κοιλίτσες σήμερα, της Άννας θυμάμαι μόνο γιατί έχει τα σημάδια από τις ενέσεις. Τέτοια σημάδια είχα και εγώ μέχρι την 15η εβδομάδα που έκανα ενέσεις!

Δωράκι άντε με το καλό να τελιώσετε τα βαψίματα!!! Κοντεύει να είναι έτοιμο το δωμάτιο και να καταφτάσει και η μπουμπού:)

Σοφία θα το προσπαθήσω αύριο και βλέπουμε. Απλό μου ακούγεται αλλά ο άντρας μου ξέρω πως χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα και τις περνάει. Ψηφιακή είναι, φωτογραφική και βιντεοκάμερα μαζί!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ολα τελεια ειναι..Παρε το 1ο απο πανω και το 2ο απο κατω..Η οποια θε ςεσυ..Ειναι καταπληκτικα ...

σογη μου μαζι ειναι δηλαδη τα 2 πρωτα ειναι μαζι και τα 2 δετερα ειναι μαζι δεν μπορω να διαλεξω....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Φιλενάδα σε 40 μέρες μπορεί να έχω γεννήσει κιόλας! Χθες μου είπε πως άντε να φτάσω μέχρι την 38η εβδομάδα!

Αυτό στο ντοπλερ μπορούν να το δουν? Δηλ πότε περιμένουμε περίπου τον τοκετό?? Αχ εσυ όντως πλησιαζεις επικίνδυνα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δλδ, μπορει να εισαι και μετα την Αννιτα?

Αχ, μου φαινεται αρχισε η αντιστροφη μετρηση για ολες μας!

΄

Μετά την Αννίτα θα είναι η Μελίνα. Είναι και αυτή δευτερότοκη. Η Αναστασία είναι 1 μέρα πριν από μένα αλλά πρωτότοκη, πιστεύω θα γεννήσω πριν από εκείνη και εφόσον το πρώτο το έκανα 38+2, δύσκολο να τραβήξει παραπάνω αυτή την φορά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

λες ε;;; πιο ωραιο ειναι;;;;

Επειδη ειναι πυζαμακια, ετσι δεν ειπες?, λεω ισως να ειναι πιο απαλα χρωματα, λεω τωρα εγω....

Δώρα δεν την είδα την κοιλιά σου, μόνο έναν βάτραχο είδα! Για να μην ψάχνω πίσω αν την έχεις πρόσκαιρη ξαναβάλτην μπας την εμφανίσει!

Ζαλίστηκα με τόσες κοιλίτσες σήμερα, της Άννας θυμάμαι μόνο γιατί έχει τα σημάδια από τις ενέσεις. Τέτοια σημάδια είχα και εγώ μέχρι την 15η εβδομάδα που έκανα ενέσεις!

Δωράκι άντε με το καλό να τελιώσετε τα βαψίματα!!! Κοντεύει να είναι έτοιμο το δωμάτιο και να καταφτάσει και η μπουμπού:)

Σοφία θα το προσπαθήσω αύριο και βλέπουμε. Απλό μου ακούγεται αλλά ο άντρας μου ξέρω πως χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα και τις περνάει. Ψηφιακή είναι, φωτογραφική και βιντεοκάμερα μαζί!

Τώρα γράφω από το κινητό κ δεν εχω την φωτό εδώ... Αχ κρίμα έπρεπε να με δεις!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Νίκη εμένα μου αρέσει ο πρώτος συνδιασμός, προτιμώ το πορτοκαλί από το λευκό!

Δώρα δεν μπορούν στο ντόπλερ να δουν σε πόσες εβδομάδες θα γεννήσεις, είναι πολύ νωρίς για να φανεί. Αυτό φαίνεται όταν μπεις στον μήνα σου αλλά και πάλι δεν λείπουν τα απρόοπτα. Στο ντόπλερ μπορεί να φανεί αν έχεις γερασμένο πλακούντα ή λίγο ή πολύ αμνιακό υγρό, γενικώς αν κινδυνεύεις από πρόωρο τοκετό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εσυ Ελευθερια, γιατι εκανες ενεσεις? ειχες κανει και στον 1ο?

ΤΕΣΤ ΤΕΣΤ...

ΦΑΙΝΟΜΑΙ????

<a  href=http://img820.imageshack.us/img820/8385/dsc05926ar.jpg' alt='dsc05926ar.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]

Να την η Δωρα η φουσκιτσα μας!!

Σοφη μου, δε μου ειπες πως τις παιρνεις τις 3 αμπουλες μεσα στη διαρκεια της ημερας? που πρεπει να ειναι μακρυα απο καφε, τσαι, ασβεστιο?

Σορρυ Αννα μου ξεχαστηκα..Η αληθεια ειναι οτι δυσκολευομαι..Δεν μου φτανει το 24ωρο για ολα μου τα χαπια ..Αλλα ας σου εξηγησω με λιγα λογια...

Κατ'αρχην δεν πινω καφε ουτε τσαι...

Κατα δευτερον το ασβεστιο το παιρνω αργα το μεσημερι προς απογευμα...

Λοιπον παιρνω ενα σιδηρο το πρωι που ξυπναω..Περιμενω μιση ωρα κ πινω γαλα με δημητριακα (ξερω μου ειπε να μην προτιμω γαλα αλλα δεν μπορω να το αλλαξω ...)Μολις τελειωσω παιρνω και ενα φελισιν.ΠΙο μετα παιρνω κ ενα μαγνησιο

Πριν το μεσημεριανο ξαναπαιρνω σιδηρο, μετα τρωω κ μετα φελισιν. Μετα κατα τις 5-6 παιρνω κ το ασβεστιο.

Τελος πριν το βραδινο(η οτι τσιμπησω για βραδυ εστω) παλι σιδηρο , τρωω κ φελισιν.

Πριν κοιμηθω μαγνησιο και ειμαστε κομπλε!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Σορρυ Αννα μου ξεχαστηκα..Η αληθεια ειναι οτι δυσκολευομαι..Δεν μου φτανει το 24ωρο για ολα μου τα χαπια ..Αλλα ας σου εξηγησω με λιγα λογια...

Κατ'αρχην δεν πινω καφε ουτε τσαι...

Κατα δευτερον το ασβεστιο το παιρνω αργα το μεσημερι προς απογευμα...

Λοιπον παιρνω ενα σιδηρο το πρωι που ξυπναω..Περιμενω μιση ωρα κ πινω γαλα με δημητριακα (ξερω μου ειπε να μην προτιμω γαλα αλλα δεν μπορω να το αλλαξω ...)Μολις τελειωσω παιρνω και ενα φελισιν.ΠΙο μετα παιρνω κ ενα μαγνησιο

Πριν το μεσημεριανο ξαναπαιρνω σιδηρο, μετα τρωω κ μετα φελισιν. Μετα κατα τις 5-6 παιρνω κ το ασβεστιο.

Τελος πριν το βραδινο(η οτι τσιμπησω για βραδυ εστω) παλι σιδηρο , τρωω κ φελισιν.

Πριν κοιμηθω μαγνησιο και ειμαστε κομπλε!!!

Πω πω προγραμμα! και αντεχεις χωρις καφεδακι η τσαγακι?

Κοριτσια να σας ρωτήσω... Όταν έρθει η ώρα της γεννας τα διαστήματα που δεν έχεις συσπασεις πονας? Θέλω να πω όταν γίνονται πιο συχνές οι συσπασεις,ενδιάμεσα πονας η προλαβαίνεις να παίρνεις ανάσα μέχρι την επόμενη σύσπαση?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...