Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

• Ευχή 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια ειναι απιστευτο εμενα κοκκινιζει ολο το σωμα μου...πω πω λετε τοσο καιρο χωρις να ξερω να εκανα τοσο κακο??λετε για αυτο το λογο να επεσα στο κρεβατι με τις συσπασεις? η φαση ειναι ποτε δεν το αναφερα στην γιατρο...αχ τι θα κανω τωρα??:confused::confused::confused:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια ειναι απιστευτο εμενα κοκκινιζει ολο το σωμα μου...πω πω λετε τοσο καιρο χωρις να ξερω να εκανα τοσο κακο??λετε για αυτο το λογο να επεσα στο κρεβατι με τις συσπασεις? η φαση ειναι ποτε δεν το αναφερα στην γιατρο...αχ τι θα κανω τωρα??:confused::confused::confused:

Μην αγχωνεσαι παιδι μου τωρα! θα ξερεις απο εδω και περα!!

Ρωτησε την κιολας να δεις τι θα σου πει.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αχ, βρε Ποπη μου, δεν το ελεγες τοσο καιρο? δλδ καθε μερα με καυτο κανεις?? δεν ειναι σωστο, μη το μαθεις ετσι το παιδακι σου, συγνωμη κιολας που στο λεω....

Το διαβασες αυτο που σου ειπα?

ναι βρε Αννα μου και κοκκινιζει ολοτο σωμα μου και μετα παθαινω ατονια,,,το διαβασα κ οτι λεει ακριβως αυτο παθαινω αλλα τοσο καιρο ελεγα ειναι φυσιολογικο γιατι χαλαρωνω...

αχ τι θα κανω τωρα??και μια ζωη με καυτο νερο εκανα μπανιο...αφου τα ποδια μου δεν το αντεχουν μολις μπαινω στην μπανιερα...λες για αυτο να επεσα στο κρεβατι??μεγαλη βλακεια...λες να εχω κανει κακο και στομωρακι μου?

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γεωργια μου, σαν τη δικη μου ειναι η μου φαινεται?? και ο αφαλος εξω σαν και εμενα!!χαχα!!

χαχα ναι μεγάλη και στρογγυλή!!!Όξω κι ο αφαλός!!!Είμαστε θεές και στρογγυλές!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

pb230131.th.jpg

Ωραια η κοιλιτσα σου Γεωργια..Οντως μεγαλουτσικηη μου φαινεται και ολοστρογγυλη!!Φτου σου!!

Αννα μου πολλα ρουχαλακια που εχεις...μπραβο σου!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Μπράβο βρε Γιωργίτσα, να δούμε μια κοιλίτσα της προκοπής:) Οκ έχουν σημασία και οι εβδομάδες κορίτσια, μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Άλλο 5ος μήνας και άλλο 7ος.

Αννούλα τα είδα. Έχεις πολλά ρουχαλάκια και εσύ. Καλοφόρετα να είναι από την μπουμπούκα σου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ναι βρε Αννα μου και κοκκινιζει ολοτο σωμα μου και μετα παθαινω ατονια,,,το διαβασα κ οτι λεει ακριβως αυτο παθαινω αλλα τοσο καιρο ελεγα ειναι φυσιολογικο γιατι χαλαρωνω...

αχ τι θα κανω τωρα??και μια ζωη με καυτο νερο εκανα μπανιο...αφου τα ποδια μου δεν το αντεχουν μολις μπαινω στην μπανιερα...λες για αυτο να επεσα στο κρεβατι??μεγαλη βλακεια...λες να εχω κανει κακο και στομωρακι μου?

Το μωρακι σου μια χαρα ειναι, μην ανησυχεις! αυτο το βλεπεις καθε φορα που πας στο γιατρο .Το θεμα ειναι με εσενα, για σενα δεν κανει το καυτο, και ποσο μαλλον τωρα για τη μητρα σου.Ελα, χαλαρωσε τωρα, εχεις φτασει ηδη στην 26η εβδ., απο 'δω και περα θα προσεξεις με αυτο το θεμα.Οσο για τις συσπασεις, μην τα βαζεις με τον εαυτο σου, ηταν να γινουν και εγιναν.

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε Γιωργίτσα, να δούμε μια κοιλίτσα της προκοπής:) Οκ έχουν σημασία και οι εβδομάδες κορίτσια, μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Άλλο 5ος μήνας και άλλο 7ος.

Αννούλα τα είδα. Έχεις πολλά ρουχαλάκια και εσύ. Καλοφόρετα να είναι από την μπουμπούκα σου!

Ευχαριστω, ευχαριστω!! να χαιρεσαι τον κουκλο σου και με το καλο η μπεμπα.

Ειδες τα καλσον τα 3 που εχω διπλα απο τις καλτσες?? τα πηρα απο το καλτσεντονια! αντι να μπω για 'μενα μπηκα για τη μπουμπου!!

Ελευθερια μου γεια σου..Τι κανεις?Κουκλος ο γιος σου...Ειδα την φωτο...Βαλε και καμια με την κοιλιτσα σου...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Πόπη να προσέχεις στο εξής, οκ δεν το ήξερες. Πώς να τα ξέρουμε και όλα! Δοκίμασε πιο χλιαρό νερό και ίσως δεις και διαφορές στις συσπάσεις. Την επόμενη φορά ανέφερέ το στον γιατρό σου να σου λύσει τις απορίες.

Κορίτσια από χθες που δεν τρώω καθόλου γλυκά, μου έχει κοπεί τελείως η όρεξη. Ιδίως από το μεσημέρι και μετά τρώω ελάχιστα. Το απόγευμα σχεδόν τίποτα και το βράδυ κάτι πολύ ελαφρύ ή ελάχιστο φαγητό. Αχ μόνο γλυκά πεινάει η μπέμπα μου:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νικη μου, απο ζιπουνακια καλα εισαι προς το παρον και βλεπεις και τι θα σου φερουν.Απο ρουχα εξοδου παρε αλλα 2 και παλι βλεπεις απο τα δωρα.Τα πυζαμακια ειναι βαμβακερα ολο οπως ειναι οι πυζαμες μας.Ενω τα φορμακια εξοδου ειναι βελουτε, οταν τα δεις σε μαγαζι θα καταλαβεις.Και εγω απο μαδερκερ ειχα παρει πυζαμακια.

ε ναι αυτό λεω Αννα μου να δω τι θα μου φερουνε επειδή ξερω οτι οι περισσοτεροι φορμακια θα φερουνε.... απλα ισως παω και μετα οταν γεννησω .... θα δω....

τωρα μου φτιαχνει η μαμα μου μια κουβερτουλα τελεια οταν την τελειωσει θα την βάλω να την δείτε....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλέ ήθελα να σε ρωτήσω! Τι νούμερο είναι τα καλσόν? Εγώ έχω πάρει 2 για 6-12μηνών και 1 για 12-18. Για πολύ μπεμπέ δεν νομίζω να βολέψουν ε?

Σοφάκι ευχαριστώ αλλά με τον πόνο μου παίζεις? Δεν ξέρω να ανεβάζω φώτο από την μηχανή στο πισί, με αυτά ασχολείται ο σύζυγος!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...