Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλημέρα κορίτσια εμένα επιβεβαιώθηκε και με την χοριακη αρνητική όπως το περίμενα !!! Ξανά ξεκινάμε από την αρχή !!!

Ελα βρε κορίτσι μου γλυκό.. ήμασταν στον ίδιο γιατρό.. τι να πω.. σε καταλαβαίνω.. Πρόλαβες να μιλήσεις μαζί του ;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αννούλα δεν μπορώ να κρίνω την κοιλίτσα σου γιατί έχεις την μισή μπλούζα κατεβασμένη. Την διαφορά την καταλαβαίνω σε σχέση με το στήθος, δηλαδή πόσο καμπύλη έχει κάνει!

Αχ ζηλεύω, θέλω και εγώ να σας δείξω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου ειμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί το δωμάτιο έχει μεταμορφωθεί τελείως!!! Τα χρώματα είναι οτι ακριβώς ήθελα!!! Οι ρίγες γίνανε φοβερές!!! Περιμένουμε να στεγνώσει και αυριο να κανουμε τις λεπτομέρειες!

Αχ!! τι ωραια , μπραβο!! θα το ξαναπερασετε η οχι?? θελουμε φωτογραφιες, τωρα που βρηκαμε και τον τροπο!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

νοτιοανατολικη αττικη!

εχω την αισθηση οτι χθες κατι με ακουμπησε απο μεσα στον αφαλο κοντα 3 φορες.ελπιζω να ναι ο μπεμπακος μου! κατα τα αλλα εχω πονακια χαμηλα και μια φλεβα;;; νευρο;;; δεν ξερβ τι ειναι που χτυπουσε οπως η καρδια μου ολο το βραδυ και το μεσημερι!!ιδεα δεν εχω!!

καθε ποτε πηγαινατε στο γιατρο στη φαση που ειμαι εγω τωρα;; καθε 3 βδομαδες πηγαινω,ειναι καλα;;; του λεω συνεχεια οτι κατι με πιανει ηια να με βλεπει!!! χαχαχ!!!

Καλα ειναι, καθε 3 εβδ., μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε!!

Δλδ, μενεις απο Γλυφαδα και κατω?? εγω μεγαλωσα στο παγκρατι και στον βυρωνα, εκει γεννηθηκα Αθηνα!

Να υποθέσω Άννα οτι οι άντρες του σπιτιού βλέπουν τον αγώνα ε????

Μαγος εισαι??? χαχα!!!

Εχουν προθεσμια ομως μεχρι να τελειωσει το ημιχρονο, γιατι αυριο εχουν σχολειο, και ειναι και κουρασμενοι απο το κολυμβητηριο!!

Ευτυχώς που έχει λόξυγγα η μικρή να καταλαβαίνω και που βρίσκεται το κεφάλι της. Σήμερα την έπιασε 2 φορές και αυτή την στιγμή είναι η δεύτερη!

Αναστασία μου για το σάιτ σου απάντησε η Άννα!

Ευχαριστώ κορίτσια για τα κοπλιμέντα. Ο γιος μου έχει πάρει τις βλεφαρίδες από εμένα, έτσι τεράστιες είναι και εμένα. Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι όταν τον έβαλαν στην αγκαλιά μου μετά τον τοκετό ήταν οι τεράστιες βλεφαρίδες του!

Ειναι γλυκας να τον χαιρεσαι!!

Την ειδες την κοιλια μου? περιμενω σχολια!!

Διαφημίσεις

Ποπάκη το καυτό νερό απαγορεύεται όπως και το πολύ κρύο γιατί μπορεί να προκαλέσει συσπάσεις!

Μαράκι καλώς όρισες στην παρέα μας. Με το καλό να δεχτείς τον μπέμπη σου. Εγώ περιμένω το δεύτερο παιδάκι μου, κορίτσάκι μέχρι 19/01!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αννούλα δεν μπορώ να κρίνω την κοιλίτσα σου γιατί έχεις την μισή μπλούζα κατεβασμένη. Την διαφορά την καταλαβαίνω σε σχέση με το στήθος, δηλαδή πόσο καμπύλη έχει κάνει!

Αχ ζηλεύω, θέλω και εγώ να σας δείξω!

Καλα , αυριο θα βγαλω αλλη, θα προσπαθησω καλυτερη γιατι τη βγαζω μονη μου.Την προικα μας την ειδες? εχω και αλλα ασιδερωτα, και εχω φυλαξει τα μεγαλα απο 6 μηνων και πανω τα οποια δεν εχω πλυνει.

Ποπη μου, καλυτερα να το αποφευγεις το καυτο νερο, ειδικα πανω στην κοιλια σου.Δεν κανει κακο στο μωρο, σιγουρα δεν μπορει να καει εκει μεσα που βρισκεται, αλλα δεν ειναι καλο για τη μητρα σου σε αυτη τη φαση.Το ειδα μαλιστα προσφατα σε ενα σαιτ, αμα το βρω θα στο βαλω.

Ο πουρες δε νομιζω να εχει προβλημα, μια χαρα ειναι, βραστη πατατα ειναι.Η κοκκινη σαλτσα ξερω οτι δεν κανει για το ζαχαρο, τα ζυμαρικα, η κρεμα γαλακτος, τα γλυκα καλα το ξερεις αυτο....τι αλλο...:rolleyes:

και το καυτο νερακι θα στερηθω δλδ???:confused::confused::confused::confused: και πως θα κανω μπανιο??αν δεν ειναι καυτο κρυωνω αφου πρεπει να βγαζει ατμους το νερο σε τετοιο σημειο...θα ρωτησω και την γιατρο...πολλη στερηση εχει σε πολλα πραγματα....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

και το καυτο νερακι θα στερηθω δλδ???:confused::confused::confused::confused: και πως θα κανω μπανιο??αν δεν ειναι καυτο κρυωνω αφου πρεπει να βγαζει ατμους το νερο σε τετοιο σημειο...θα ρωτησω και την γιατρο...πολλη στερηση εχει σε πολλα πραγματα....

Αμαν, σαν την αδερφη μου και εσυ!

Παντως σε γενικες γραμμες ειναι καλυτερο για ολους μας το χλιαρο νερο.Καταρχην με το καυτο μεγαλωνοντας χαλαρωνει το δερμα παρα πολυ.

Διαφημίσεις

Ποπάκη το καυτό νερό απαγορεύεται όπως και το πολύ κρύο γιατί μπορεί να προκαλέσει συσπάσεις!

Μαράκι καλώς όρισες στην παρέα μας. Με το καλό να δεχτείς τον μπέμπη σου. Εγώ περιμένω το δεύτερο παιδάκι μου, κορίτσάκι μέχρι 19/01!

αχ βρε κοριτσια μου γιατι μου το κανετε αυτο??δλδ ολα τα χω θα στερηθω και το καυτο νερακι??πω πω λετε για αυτο τοσο καιρο να κανω συσπασεις??και παντα ελεγα θα σας ρωτησω και συνεχεια το ξεχνουσα...θα το πω κ στην γιατρο..αλλα τωρα πολυ στεναχωρεθηκα...:-(:sad::-(

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

αχ βρε κοριτσια μου γιατι μου το κανετε αυτο??δλδ ολα τα χω θα στερηθω και το καυτο νερακι??πω πω λετε για αυτο τοσο καιρο να κανω συσπασεις??και παντα ελεγα θα σας ρωτησω και συνεχεια το ξεχνουσα...θα το πω κ στην γιατρο..αλλα τωρα πολυ στεναχωρεθηκα...:-(:sad::-(

Αχ, βρε Ποπη μου, δεν το ελεγες τοσο καιρο? δλδ καθε μερα με καυτο κανεις?? δεν ειναι σωστο, μη το μαθεις ετσι το παιδακι σου, συγνωμη κιολας που στο λεω....

Το διαβασες αυτο που σου ειπα?

pb230131.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

Για να δούμε σας έφαγα λάχανο!

Γεωργια μου, σαν τη δικη μου ειναι η μου φαινεται?? και ο αφαλος εξω σαν και εμενα!!χαχα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...