Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

να 'μαι κ εγω!!εκανα ζεστο μπανακι εφαγα σκετο πουρε με σαλατα μαρουλι και μολις ξαπλωσα στον καναπε...να ρωτησω βρε κοριτσια...εγω οταν κανω μπανιο κανω με καυτο νερο λετε να καιγεται απο μεσα το μωρακι μου??ειναι πολυ καυτο το νερο κ δεν μπορω να κανω με πιο κρυο...

και μια ακομη ερωτηση ο πουρες παχαινει??λετε να μην κανει εγω που εχω ζαχαρο??:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν παθαινει τιποτα το μωρο! εξαλλου η μητρα σου ειναι πιο ζεστη απο οτι εσυ!!! δεν ξερω για τον πουρε! ετοιμο εκανες η μονη σου;;

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου νικη! ειπα και στα κοριτσια το πρωι οτι σας παρακολουθω καιρο τωρα και ηθελα να πω μια καλημερα! ειδικα οταν ειδα τις κοιλιτσες σας και τωρα με τα ρουχακια συγκινηθηκα!!! ειμαι 17 εβδομαδων ακομα και ανυπομωνω! αλλα σας ρωταω γιατι ειμαι ασχετη και θελω συμβουλες!!!

συγνωμη που μπαινω σφηνα στην κουβεντα σας,αλλα πολλες ερωτησεις γυριζουν στο μυαλο μου και θελω απαντησεις!!! χαχαχαχα!!

σε καλωσορισα και το πρωι Μαιρη μου εγω ειμαι η Ποπη περιμενω κοριτσακι το 1ο και εχω ΠΗΤ 1/3 αλλα θα γεννησω αρχες με μεσα Φεβρουαριου λογω προβληματος υγειας..σου ευχομαι και σενα ολα καλα να πανε με το καλο να κρατησεις τον μπεμπη σου στην αγκαλια σου!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Κορίτσια μου ειμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί το δωμάτιο έχει μεταμορφωθεί τελείως!!! Τα χρώματα είναι οτι ακριβώς ήθελα!!! Οι ρίγες γίνανε φοβερές!!! Περιμένουμε να στεγνώσει και αυριο να κανουμε τις λεπτομέρειες!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

δεν παθαινει τιποτα το μωρο! εξαλλου η μητρα σου ειναι πιο ζεστη απο οτι εσυ!!! δεν ξερω για τον πουρε! ετοιμο εκανες η μονη σου;;

η μανουλα μου μας μαγειρευει γιατι εγω πρεπει να ειμαι στο κρεβατι...με πατατουλες τον εκανε κ βουτηρακι μιαμ μιαμ!!

B4Itp2.png

σε ευχαριστω ποπη μπου! με το καλο η μπεμπεκα σου!!!

φουσκιτσα θα βαλεις φωτο ε;; με φτιαξατε σημερα με τοσα μωρουδιακα και κοιλιτσες και θελω κι αλλη δοση απο μωρο!!! χαχαχαχα

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

η μανουλα μου μας μαγειρευει γιατι εγω πρεπει να ειμαι στο κρεβατι...με πατατουλες τον εκανε κ βουτηρακι μιαμ μιαμ!!

δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.τι να σου πω,αχνα υλικα ειναι,βεβαια αναλογα το βουτηρο,αλλα δεν εχει ζαχαρη ή γλυκαντικα το βουτηρο τοσο οσο να υπαρχει θεμα με το ζαχαρο

....ηρθε το θαυμα.....

Κορίτσια μου ειμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί το δωμάτιο έχει μεταμορφωθεί τελείως!!! Τα χρώματα είναι οτι ακριβώς ήθελα!!! Οι ρίγες γίνανε φοβερές!!! Περιμένουμε να στεγνώσει και αυριο να κανουμε τις λεπτομέρειες!

ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ!! το πετυχατε!!Μπραβο Δωρακι μου!! χαιρομαι με την χαρα σου!!!

B4Itp2.png

Μαίρη μου θα βάλω φώτο όταν θα το έχω τελειωμένο!! Με τα έπιπλα κ όλα!!

Εσύ καλά είσαι?Απο πού είσαι?

νοτιοανατολικη αττικη!

εχω την αισθηση οτι χθες κατι με ακουμπησε απο μεσα στον αφαλο κοντα 3 φορες.ελπιζω να ναι ο μπεμπακος μου! κατα τα αλλα εχω πονακια χαμηλα και μια φλεβα;;; νευρο;;; δεν ξερβ τι ειναι που χτυπουσε οπως η καρδια μου ολο το βραδυ και το μεσημερι!!ιδεα δεν εχω!!

καθε ποτε πηγαινατε στο γιατρο στη φαση που ειμαι εγω τωρα;; καθε 3 βδομαδες πηγαινω,ειναι καλα;;; του λεω συνεχεια οτι κατι με πιανει ηια να με βλεπει!!! χαχαχ!!!

....ηρθε το θαυμα.....

να σοθ που Αννα μου τι εχω μεχρι τωρα.... απο φορμακια εχω μεχρι τωρα 14 0-3 λεω να περιμενω να δω τι θα μου φερουνε και μετα να πάρω κι αλλα γιατι τα λυπάμαι να μην τα φορέσει..... για ρουχα εξοδου εχω 2 0-3...... εχω και 1 ζακετακι και ενα σακάκι 0-3. αυτά βασικά. θα πάω να παρω πιτζαμακια για τον υπνο απο mothercare λεω να παω. τα πιτζαμακια για τον υπνο τι διαφορά εχουν απο τα φορμακια;

Νικη μου, απο ζιπουνακια καλα εισαι προς το παρον και βλεπεις και τι θα σου φερουν.Απο ρουχα εξοδου παρε αλλα 2 και παλι βλεπεις απο τα δωρα.Τα πυζαμακια ειναι βαμβακερα ολο οπως ειναι οι πυζαμες μας.Ενω τα φορμακια εξοδου ειναι βελουτε, οταν τα δεις σε μαγαζι θα καταλαβεις.Και εγω απο μαδερκερ ειχα παρει πυζαμακια.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

να μαι παλι!! καλησπερα! να σας ρωτησω μιας και λετε για τα ρουχαλακια σας! ποσο κοστισαν ολα αυτα; πανω κατω ποσα χρηματα χρειαζομαστε για να εξοπλιστουμε οταν ερθει το μωρο στον κοσμο; και ειναι αληθεια που λενε να τα μαζευουμε λιγα λιγα γιατι ειναι αβασταχτο το κοστος;

Αυτο ειναι στην κριση του καθενος.Το αν θα τα παρει λιγα λιγα η ολα μαζι.Εγω προσωπικα τα παιρνω λιγα λιγα, γιατι καθε φορα παιρνω κατι που μου αρεσει, και δε μου φαινεται κιολας σαν εξοδα.Τα μαζευω παντα απο νωρις σε ολα μου τα παιδια για να ξερω στο τελος τι εχω και για να τα ετοιμαζω κιολας.

Το ενα ζιπουνακι θα το υπολογιζεις γυρω στα 7-8 ευρω, το πυζαμακι γυρω στα 10-12 ευρω, αναλογα παντα και τις εταιριες.Τα ρουχα εξοδου, μπορεις να βρεις φορμακι με 20 ευρω μπορει και με 40.Αναλογα παντα τα μαγαζια, θελουν και ψαξιμο μη νομιζεις.

να 'μαι κ εγω!!εκανα ζεστο μπανακι εφαγα σκετο πουρε με σαλατα μαρουλι και μολις ξαπλωσα στον καναπε...να ρωτησω βρε κοριτσια...εγω οταν κανω μπανιο κανω με καυτο νερο λετε να καιγεται απο μεσα το μωρακι μου??ειναι πολυ καυτο το νερο κ δεν μπορω να κανω με πιο κρυο...

και μια ακομη ερωτηση ο πουρες παχαινει??λετε να μην κανει εγω που εχω ζαχαρο??:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ποπη μου, καλυτερα να το αποφευγεις το καυτο νερο, ειδικα πανω στην κοιλια σου.Δεν κανει κακο στο μωρο, σιγουρα δεν μπορει να καει εκει μεσα που βρισκεται, αλλα δεν ειναι καλο για τη μητρα σου σε αυτη τη φαση.Το ειδα μαλιστα προσφατα σε ενα σαιτ, αμα το βρω θα στο βαλω.

Ο πουρες δε νομιζω να εχει προβλημα, μια χαρα ειναι, βραστη πατατα ειναι.Η κοκκινη σαλτσα ξερω οτι δεν κανει για το ζαχαρο, τα ζυμαρικα, η κρεμα γαλακτος, τα γλυκα καλα το ξερεις αυτο....τι αλλο...:rolleyes:

Ευτυχώς που έχει λόξυγγα η μικρή να καταλαβαίνω και που βρίσκεται το κεφάλι της. Σήμερα την έπιασε 2 φορές και αυτή την στιγμή είναι η δεύτερη!

Αναστασία μου για το σάιτ σου απάντησε η Άννα!

Ευχαριστώ κορίτσια για τα κοπλιμέντα. Ο γιος μου έχει πάρει τις βλεφαρίδες από εμένα, έτσι τεράστιες είναι και εμένα. Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι όταν τον έβαλαν στην αγκαλιά μου μετά τον τοκετό ήταν οι τεράστιες βλεφαρίδες του!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...